Battlefield: Bad Company 2

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
SUBOSVK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 438
Dátum registrácie: St 19. Nov, 2008, 17:03
Bydlisko: Nová Dubnica

Re: Battlefield : Bad Company 2

Príspevok od užívateľa SUBOSVK » Št 04. Feb, 2010, 10:28

to su mi veci diki :good:
Spoiler: ukázať
MB:Asus P5L 1394 CPU:Intel E4500 2.2Ghz@2.66Ghz RAM:GoodRam 4Gb 667 GPU:ASUS GTX660-DC2T-2GD5FAN CONTROLLER:Scythe Kaze Master 5.25" - Black/Silent Mode 2x 120mm Fun - 25db/blue led PSU:Corsair VX550W MONITOR:Asus VX279Q SSD: Intel® Solid-State Drive 320 Series - 120Gb HDD:Samsung HD 320Gb,WD RED 1Tb+ARCTIC COOLING HDD vibration killer x2 ROM:Pioneer SPEAKERS:M-AUDIO AV40 SOUND CARD:Creative X-Fi Surround 5.1 USB+DO PHONES Technics RP-HT300 GAMING:MS Sidewinder x4 keyboard,MS Habu Razer+Fragmat Couter Strike mouse pad OS:Windows 7even Ultimate x64 - Crysis Theme Vantage:17848 3DMarkt06:9455 Driver:314.07 WHQL NET:60/6 Mbit - SWAN - Optick + TV - 100 Channels :D

Užívateľov profilový obrázok
M1ch4l
VIP
VIP
Príspevky: 6209
Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Kysucký Lieskovec / Praha

Re: Battlefield : Bad Company 2

Príspevok od užívateľa M1ch4l » Št 04. Feb, 2010, 19:41

na gameparku sa da dostat ku klucu tiez

ja uz taham

kluce neprichadzaju na gmail, keby nieco
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ NuForce uDAC v2
Bike: Scott Aspect 20 2012 black/green; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
CPU i7 4790K bez OC + Noctua U12S; MB Sabertooth Z97 Mark 2; RAM HyperX Fury 16 GB; GPU RTX 2070 Armor; OS SSD 850 Evo 250GB; Storage 860 QVO 2TB, WD Black 2TB; PSU Seasonic G550; CASE Define R4 Arctic White Window; Peripherals Aorus AD27QD + DELL U2311H, Roccat ARVO, Logitech G903 + Razer Destructor 2, Blue Snowball

zany
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 8
Dátum registrácie: St 13. Jan, 2010, 17:13

Re: Battlefield : Bad Company 2

Príspevok od užívateľa zany » Št 04. Feb, 2010, 20:32

prichadzaju :-) ale hodi to do spamu ;)

Užívateľov profilový obrázok
M1ch4l
VIP
VIP
Príspevky: 6209
Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Kysucký Lieskovec / Praha

Re: Battlefield : Bad Company 2

Príspevok od užívateľa M1ch4l » Št 04. Feb, 2010, 20:35

jo aha, to som si nevsimol, tak mam este dalsie dva kluce, keby niekto chcel, staci napisat
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ NuForce uDAC v2
Bike: Scott Aspect 20 2012 black/green; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
CPU i7 4790K bez OC + Noctua U12S; MB Sabertooth Z97 Mark 2; RAM HyperX Fury 16 GB; GPU RTX 2070 Armor; OS SSD 850 Evo 250GB; Storage 860 QVO 2TB, WD Black 2TB; PSU Seasonic G550; CASE Define R4 Arctic White Window; Peripherals Aorus AD27QD + DELL U2311H, Roccat ARVO, Logitech G903 + Razer Destructor 2, Blue Snowball

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Re: Battlefield : Bad Company 2

Príspevok od užívateľa crux2005 » Št 04. Feb, 2010, 23:23

M1ch4l napísal:jo aha, to som si nevsimol, tak mam este dalsie dva kluce, keby niekto chcel, staci napisat
ak ho ešte máš, pošli mi ho SSkou
kamoši nejako nevedia dostať mail :rolleyes:
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
M1ch4l
VIP
VIP
Príspevky: 6209
Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Kysucký Lieskovec / Praha

Re: Battlefield : Bad Company 2

Príspevok od užívateľa M1ch4l » Pi 05. Feb, 2010, 00:25

mas to tam

je to dost dobre. relativne nenarocne na HW (na X2 5000 a 8600 GTS to frci v pohode na 1680x1050 LOW, medium uz neodporucam)

nie je to lahka hra, vzdy som tuzil snipovat v BF, tak sa teda ucim a nie je to len tak...niekolkokrat narocnejsie ako COD. Ale zasa sadnut do tanku, to je radost sama, to padaju jak muchy :D
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ NuForce uDAC v2
Bike: Scott Aspect 20 2012 black/green; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
CPU i7 4790K bez OC + Noctua U12S; MB Sabertooth Z97 Mark 2; RAM HyperX Fury 16 GB; GPU RTX 2070 Armor; OS SSD 850 Evo 250GB; Storage 860 QVO 2TB, WD Black 2TB; PSU Seasonic G550; CASE Define R4 Arctic White Window; Peripherals Aorus AD27QD + DELL U2311H, Roccat ARVO, Logitech G903 + Razer Destructor 2, Blue Snowball

Užívateľov profilový obrázok
hulo92
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4722
Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Bydlisko: Sereď
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield : Bad Company 2

Príspevok od užívateľa hulo92 » Pi 05. Feb, 2010, 07:48

JJ, tank je pecka, hlavne ked mas vylepsene to brnenie a cloveka nad sebou :cool:

PC:
Spoiler: ukázať
CPU:Intel Core i9 9900k @ Noctua NH-D14 MBU: Gigabyte Z390 GAMING X RAM: Crucial Ballistix Tactical Tracer RGB 2x8GB DDR4-2666 GPU: EVGA Nvidia GTX 1080 Founders Edition HDD: System - Samsung 970 EVO 250GB M.2; Games - Samsung 860 EVO 1TB; Data, media - QNAP TS-231 with 2x WD Red 3000GB 64MB + WD Caviar Green 3000GB 64 MB Sound: Sound Card - Asus ROG Xonar Phoebus; Speakers - Logitech Z-5500 Digital 5.1 THX®-certified Speaker System; Headphones - Sennheiser HD 650; Earbuds - Sennheiser IE 8 PSU: Seasonic Focus Plus 650 Gold Semi-modular Case:Lian Li Lancool One Digital Keyboad: FUNC KB-460 Mouse: Zowie Gear FK2 Mousepad: Razer Destructor 2 LCD: Acer Predator Z271U OS: Microsoft Windows 10 Professional 64-bit Wi-fi router: Zyxel Armor Z1 Internet: 100/30 mbit optical Mobile phone: Samsung Galaxy Note 10+ 256GB + Samsung microSDXC 64GB Class 10 EVO @ LTE mobile internet

Užívateľov profilový obrázok
Klaboor
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 929
Dátum registrácie: Po 26. Máj, 2008, 13:10
Bydlisko: Košice

Re: Battlefield : Bad Company 2

Príspevok od užívateľa Klaboor » Pi 05. Feb, 2010, 11:35

ja som si tiez dal preposlat kluc...je to fakt parada masive zabavicka...trochu serioznejsi MP ko MW2 :good: ale aj trosku vacsi zrut casu...niesom na to zvylnuty a po asi polhodinke hrania som sa nevedel dockat toho kedy skonci mapa :laugh: ....tiez som sa "snazil" nejako snipeovat a nie je to fakt sranda zas mne sa velmo lubi ta terenna stvorkolecka........asi rozmyslam nad kupou origosky ale nakolko aktivne hravam MW2 ktory mi zoerie tak 2-3 hodky denne..viac sa da tak max cez vikend ked je casu :) ..tak vaham ci si to kupit a ci nie a ci to nebude pre mna zbytocne investicia....co sa tyka poziadaviek tak zostava je v podpise a na full s 1xAA a 4xAF mi to slo tak medzi 30-50 FPS ale to zlezalo ci som sa nachadzal pod palbou alebo len tak niekam bezal....hra mi spadla raz po prvom spusteni asi tak po 15 minutach, ale po druhom starte ficala viac nez hodinu bez problemov....hodnotim to ako fakt suprovo :cool:
MB: Gigabyte Aorus AX370 Gaming 5, CPU: AMD Ryzen 7 1700@3,7GHz, RAM: 2x16GB Crucial Ballistix LT Sport 2666MHz, VGA: Gigabyte Aorus GeForce 1080 Ti 11GB, SSD: Samsung 960 PRO 512GB, HDD Array: 2x3TB WD Red RAID0, PSU: EVGA Supernova G2 750W, Sound: Steinberg UR12, CPU Cooler: Noctua NH-D15 SE-AM4, Case: Fractal Design Define XL R2 Black Pearl

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Re: Battlefield : Bad Company 2

Príspevok od užívateľa crux2005 » Pi 05. Feb, 2010, 12:54

M1ch4l napísal:je to dost dobre. relativne nenarocne na HW (na X2 5000 a 8600 GTS to frci v pohode na 1680x1050 LOW, medium uz neodporucam)
VRAM máš koľko? respektíve zvyšok systému... lebo kamoš čo má X2 4600, 2x8800GTS 320 tvrdí, že mu to neskutočne seká v 1680x1050 všetko low
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
---Diablo---
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1032
Dátum registrácie: So 23. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava (22)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield : Bad Company 2

Príspevok od užívateľa ---Diablo--- » Pi 05. Feb, 2010, 12:57

Paci sa mi ta hra zatial...
ja mam X2 5400+ @ 3.0GHz 8800GT 512 a 2gb ram rozlisenie 1024x768 a detaily na medium,fps sa pohybovalo tak na 25 - 30...

Užívateľov profilový obrázok
Klaboor
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 929
Dátum registrácie: Po 26. Máj, 2008, 13:10
Bydlisko: Košice

Re: Battlefield : Bad Company 2

Príspevok od užívateľa Klaboor » Pi 05. Feb, 2010, 13:43

tie poziadavky su celkovo na FPSku takeho zanru dost vysoke....na plunule hranie online by som si dovolil trdit je tych 60 FPS nutnost ak sa to s hranim mysli trocha serioznejsie....hral som to pri tych 30-40FPS a nebolo to to prave orechove....akonahle som si znizil detaily pri ktorych som mal cca tych 60 FPS uz to bolo o inom...no niekedy su vyssie detaily v hre tiez dolezite...nechcem OT ale ti co hrali alebo hraju MW2 tak skuste si dat tu uprsanu mapu underpass na low details...fakt je to smrt hrat ked nevidite do dialky a z ktorej strany sa na vas striela.....zlata optimalizacia COD :) , dobre to vyzera aj to dobre slape ......ale ved je jasne ze ta nadherna destruktivnost map si musela nejaku dan zobrat so sebou
MB: Gigabyte Aorus AX370 Gaming 5, CPU: AMD Ryzen 7 1700@3,7GHz, RAM: 2x16GB Crucial Ballistix LT Sport 2666MHz, VGA: Gigabyte Aorus GeForce 1080 Ti 11GB, SSD: Samsung 960 PRO 512GB, HDD Array: 2x3TB WD Red RAID0, PSU: EVGA Supernova G2 750W, Sound: Steinberg UR12, CPU Cooler: Noctua NH-D15 SE-AM4, Case: Fractal Design Define XL R2 Black Pearl

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Re: Battlefield : Bad Company 2

Príspevok od užívateľa crux2005 » Pi 05. Feb, 2010, 15:56

Je to ale imho nascriptované. V každom prípade súhlasím, ten model deštrukcie skoro všetkého posunuli zase o latku vyššie.
s pozdravom, crux.

Minto
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 41
Dátum registrácie: Ne 31. Máj, 2009, 20:49

Re: Battlefield : Bad Company 2

Príspevok od užívateľa Minto » Pi 05. Feb, 2010, 16:13

Som čítal že táto hra nevie využiť potencíal grafickej karty...Dá sa to zistiť cez GPU-Z... Ja to hrávam na notebooku-mám 2x2.1ghz ,ram 3 gb, gpu radeon hd 4570 512mb dám to na medium trocha seká nejde to plynule tak to hrávam na low...Len táto hra sa mi zdá že je trocha zameraná takticky.Len sa mi zdá tá hratelnosť taká zvláštna.(No predsa len som zvyknutý na MW2)...Zatial je to len Beta som ale zvedavý na SP.Len ma neskutočne hnevá to že to má pekelné požiadavky :x :( .Kebyže to ešte lepšie optimalizujú... Jediné čo sa mi páči je deštrukcia a mohli by nejak urobiť ten killcam ,lebo mám pocit že má zabíja vzduch a nie nepriateľ:D...

Užívateľov profilový obrázok
M1ch4l
VIP
VIP
Príspevky: 6209
Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Kysucký Lieskovec / Praha

Re: Battlefield : Bad Company 2

Príspevok od užívateľa M1ch4l » Pi 05. Feb, 2010, 16:55

crux:

VRAM mam 256

ono to nejde uplne dokonale, este som to moc neodskusal, ale tak hratelne to je fajn

mozno ma ten tvoj kamarat problemy, lebo ma SLI
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ NuForce uDAC v2
Bike: Scott Aspect 20 2012 black/green; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
CPU i7 4790K bez OC + Noctua U12S; MB Sabertooth Z97 Mark 2; RAM HyperX Fury 16 GB; GPU RTX 2070 Armor; OS SSD 850 Evo 250GB; Storage 860 QVO 2TB, WD Black 2TB; PSU Seasonic G550; CASE Define R4 Arctic White Window; Peripherals Aorus AD27QD + DELL U2311H, Roccat ARVO, Logitech G903 + Razer Destructor 2, Blue Snowball

Užívateľov profilový obrázok
Monster1
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4205
Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Bydlisko: Považská Bystrica

Re: Battlefield : Bad Company 2

Príspevok od užívateľa Monster1 » So 06. Feb, 2010, 14:06

Neviete kde sa dá v nastaveniach otočiť myš naopak? Neviem či som slepý ale fakt som to tam nevidel.
//tak už som to našiel-vertical look
Intel i7 4790K @ 4700 MHz + Msi Z97 MPOWER+ Kingston HyperX Fury 4x4GB 2133MHz CL14 + Gainward GTX 1080 Phoenix GLH@2025/11000MHz + Crucial MX 200 500GB + Crucial BX100 250GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D14 + 3xNF-A14 FLX
Acer Predator XB271HU @165Hz

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"