Battlefield: Bad Company 2

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Pixel
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 973
Dátum registrácie: Št 23. Aug, 2007, 08:00
Bydlisko: Liptovský Hrádok
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield: Bad Company 2

Príspevok od užívateľa Pixel » Št 13. Mar, 2014, 18:20

Tak na tom malom Hpcku to bezi fajn ... nad moje ocakavania. Ak dakto hravata kludne si ma pridajte. Nick v hre 91Relax
CPU core i5 2500K Cooler Noctua NH-UP12 SE2 MB ASUS P8Z68 V-PRO/GEN3 RAM 8GB Kingston HyperX 1600 GPU GAINWARD GTX 1060 Phoenix GS PSU 550W Super Flower Golden King SSD Crucial M550 250GB HDD WD 640GB Case Cooler Master elite 311+

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12896
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Battlefield: Bad Company 2

Príspevok od užívateľa Per » So 19. Apr, 2014, 22:54

nehratelne s novsim ovladacom ako 12.10

fuck amd

Užívateľov profilový obrázok
bassgenerator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1513
Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield: Bad Company 2

Príspevok od užívateľa bassgenerator » Št 12. Feb, 2015, 17:09

Ahojte dnes zapnem hru a idem od 1.ranku, ucetr som nemenil, neviete co s tym je?
NB: Lenovo Thinkpad Yoga 460
Mobil:Apple XS MAX 256 GB
Galaxy Watch 46mm

Užívateľov profilový obrázok
elementar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5147
Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Bydlisko: Brno/Brezno

Re: Battlefield: Bad Company 2

Príspevok od užívateľa elementar » Št 12. Feb, 2015, 17:26

bug kedysi davno to tu uz bolo ale vratili ranky spat... snad to bude aj teraz tak
Spoiler: ukázať
PC1:MB: MSI Z170A-G43 PLUS, CPU: 6600K@4,7 + Corator DS + Noctua NF-P14 1.35V ,RAM: 2x8GB Corsair Vengeance 3200GPU:MSI 270X @1200/1450(1,223V), SSD: Samsung 840 256GB PRO, HDD: Samsung F3 500GB HD502HJ ,PSU: Seasonic S12II-620W ,OS: Win 7 Nvidia 64bit ,LCD: 21.5" BenQ G2222HDL,CASE:Lancool K62, MOUSE: Zowie FK1+ + SteelSeries QcK,KEYBOARD: Roccat ARVO load 425[W]
Net
AS SSD

Užívateľov profilový obrázok
bassgenerator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1513
Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield: Bad Company 2

Príspevok od užívateľa bassgenerator » Št 12. Feb, 2015, 17:33

ked pozeram v hre tak na tych serveroch ma kazdy rank 0,tak snad mas pravdu, by ma piclo prist o vsetky kity:)
NB: Lenovo Thinkpad Yoga 460
Mobil:Apple XS MAX 256 GB
Galaxy Watch 46mm

Užívateľov profilový obrázok
elementar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5147
Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Bydlisko: Brno/Brezno

Re: Battlefield: Bad Company 2

Príspevok od užívateľa elementar » Št 12. Feb, 2015, 17:35

"bug" ako taky to neni mali problem so serverami aby som bol presnejsi :D kks ze by som si to este nainstaloval :D len nemam dvd romku :( ale vyborna hra najlepsia MP FPS pre mna koli tomu enginu feedbacku citlivosti alebo cim uz to bolo :good:
Spoiler: ukázať
PC1:MB: MSI Z170A-G43 PLUS, CPU: 6600K@4,7 + Corator DS + Noctua NF-P14 1.35V ,RAM: 2x8GB Corsair Vengeance 3200GPU:MSI 270X @1200/1450(1,223V), SSD: Samsung 840 256GB PRO, HDD: Samsung F3 500GB HD502HJ ,PSU: Seasonic S12II-620W ,OS: Win 7 Nvidia 64bit ,LCD: 21.5" BenQ G2222HDL,CASE:Lancool K62, MOUSE: Zowie FK1+ + SteelSeries QcK,KEYBOARD: Roccat ARVO load 425[W]
Net
AS SSD

Užívateľov profilový obrázok
bassgenerator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1513
Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield: Bad Company 2

Príspevok od užívateľa bassgenerator » Št 12. Feb, 2015, 18:02

tak zadaj len svoj key do originu a 8GB potiahnes hravo
NB: Lenovo Thinkpad Yoga 460
Mobil:Apple XS MAX 256 GB
Galaxy Watch 46mm

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5721
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield: Bad Company 2

Príspevok od užívateľa killswitch » Pi 25. Sep, 2015, 15:03

cau,

mam taky problem, ze v tejto hre si zrazu zahram v multaku len jedno kolo. pri loadingu dalsieho kola je hra extremne zalagovana a pomoze len restart hry. nejake napady?
Plne príležitostný moderátor.

Užívateľov profilový obrázok
bassgenerator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1513
Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield: Bad Company 2

Príspevok od užívateľa bassgenerator » So 26. Sep, 2015, 18:19

hravam to kazdy den trebars aj dnes som drel a spominany problem nemam.
NB: Lenovo Thinkpad Yoga 460
Mobil:Apple XS MAX 256 GB
Galaxy Watch 46mm

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12896
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Battlefield: Bad Company 2

Príspevok od užívateľa Per » Ne 27. Sep, 2015, 20:57

akurat to taham znovu po dlhej dobe..
teamspeak ?

Užívateľov profilový obrázok
bassgenerator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1513
Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield: Bad Company 2

Príspevok od užívateľa bassgenerator » So 21. Máj, 2016, 13:43

skusal niekto poslednu dobu multiplayer? je tam par modnutych map...napr. Atacama desert kde je noc a prechod mcomami je aj zase rano-uplne super. Odporucam a niektore mapy x15XP :hysterical:
NB: Lenovo Thinkpad Yoga 460
Mobil:Apple XS MAX 256 GB
Galaxy Watch 46mm

Lithil
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2400
Dátum registrácie: Po 12. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: Senica

Re: Battlefield: Bad Company 2

Príspevok od užívateľa Lithil » Ut 31. Máj, 2016, 00:26

modnute mapy ? bol snad nejaky update alebo daco ?

zombikusp
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 101
Dátum registrácie: St 23. Feb, 2011, 19:28
Bydlisko: KE/okolie

Re: Battlefield: Bad Company 2

Príspevok od užívateľa zombikusp » Ut 31. Máj, 2016, 01:46

Nebol update. Toto bolo možné od začiatku, ak si mal pristup k hlavnej server konzole. Keďže tieto hry su hostované u trusted EA partners, tak modovane servery nevidíš keď hra je nova, po vydani, lebo to nie je dovolene, licencia.

Avšak BC2 zažilo pár skvelých momentov ešte keď to bol najnovší battlefield a nemal ani rok. Raz unikol patch pred vydaním, a mohol si mať nové featury ako svetlice skôr. Vraj za to boli aj bany ak si použil, vtedy na serveroch boli testeri, DICE staff. Ja som ban nedostal :D

No a to nebol jediný kek, raz unikli aj server files, a teda si si mohol pustit rogue server, ranked a aj sa dal nájsť v server browseri. Vtedy prvy krát som videl moded BFBC2. Fun bolo no-reload a to na zbrane aj vozidlá, čiže UAV púštal desiatky rakiet zasebou, alebo sranda bol tank ci apache :D

Najviac sa mi páčilo unlocknutie map-area - vypnutie death timeru ak výjdeš do vyčierneje časti mapy. A teda sranda bol Bradley na priehrade Laguna Presa alebo pri satelitoch White Pass :D

Teraz keď táto hra umiera, tak sú tam oficialne EA modded servery, kde sú aj niektoré mody ktoré som spomenul. Konfigurácia je taká, aby tá hra bola hrateľná, čiže unlimited ammo len na infantry, alebo UAV strieľa 2 rakety naraz.

Prvotne som si všimol že niečo nie je OK keď som pozeral štatistiky, a všimol som si že top hráči maju hodnotu skóre ako pretečený signed int. Tak som tušil že XP multipliers dostal aj BC2 :D

Minule som za jeden deň na novom nicku Magian Kotleba nahral rank 48. cca 8 hodín.

Mody:
- one click repair/destroy - toto je mega, na arica harbor ako defender sa skryješ do autobusu, a čakaš ako idú okolo Abrams a rozoberáš vrtačkou :D
- 15x XP, na vietnam serveroch je aj 100x ale aj viac, lebo jeden kill napíše aj hodnotu akoby pretečeného signed short int
- niektore mapy unlocked/zväčšená playing area
- viac granátov, nábojov aj nabitých aj ako rezerva
- zdá sa že hra je aj rýchlejšia, plynulejšia akoby viac Hz, fakt skvelý zážitok
- premiestnené stationary guns, dokonca aj niekde upravené spawnpointy vozidiel - nevedel som že aj takéto zmeny na mapách sa daju konfigurovať, myslel som že je to hardcoded

Objavené srandy:
- toto je perla - s Blackhawkom sa dá skryť pod vodou - nevybuchneš, raketa ťa netrafí, avšak niekedy je ťažké manévrovať, v hlbokej vode sa to správa akoby vo vákuu - o vodu sa neoprieš ako o vzduch - ale tesne nad dnom to ide, čiže z plytkej vody sa dostaneš aj von, na strmom brehu musíš mať niečo odlietané - funguje len niekde, napr Isla innocentes a Valparaiso na neviem ktorom serveri :D

- nahradené animácie - lietajú tanky namiesto lietadiel - a toto som s kamošom azda jediný kto objavil - na Vantage Point - vietnam - nahradili animaciu helikoptery za tank. Zároveň ta mapa mala unlocked playing area a kamošovi napadlo, že asi sa bude dať nastúpiť do tych tankov, lebo si všimol na minimape že ak letia, tak majú ikonku ako normal tank, tak sme šli na kopec za mapu, kde vylietali zo zeme a sa nam podarilo naskočiť :D :D no a letíš v slučke v tanku ponad mapu, avšak škoda je, že hlaveň je akoby zaseknutá a nevieš trafiť nič, avšak kamoš dal 1 kill ako secondary soldier v tanku : D

- top kek - na arica harbor bol nezničiteľný tank, avšak sme boli s iným kamošom sami na serveri a mi napadlo že či mapa nema unlocked areu, lebo arica ma pekné kopce a by som si obzrel mapu aj z okolia - no a bohužiaľ area bola klasická, a odrátaval death timer, no ale mi napadlo že ak budem v nezničiteľnom tanku... tak death timer failne, a tak sa stalo :D reštartoval sa dookola každých 10 sekúnd a mohli sme pojazdiť kopce celej mapy inak dosť paráda

To len tak som sa rozpísal, lebo už nehráva mnoho ľudí túto hru, a keby niekto zablúdil ešte do tohto threadu tak nech vidí že je to stále fun. Ja som hral BC2 od bety, a ak skončila som musel kúpiť tu hru, lebo Port Valdez mi mega chýbal. Tiež som prevádzkoval úspešený SK-CZ server-clan SVK-ARMY. Tam som napr. zistil že ľudia hrali radi na 24 slotovom serveri, 32 bolo už aj na mňa moc. Škoda že nasledné BF tak dosrali. Ostava dúfať že príde ešte niekedy BC3 ale s tou arkádovosťou akú ma BC2, nie s tým realistickým nádychom ako je BF3,4.

Zatiaľ sa tešíme na WW1, čo ale bude v základe reskin BF4 ale aspoň budeme zabíjať lopatou.
Spoiler: ukázať
|PSU: Corsair TX650 |CPU: Phenom II x4 955BE @ 3.6Ghz + Corator DS |MB: M4A88T-V EVO |RAM: 2x2GB Kingston HyperX 1600 CL9 XMP DDR3 (KHX1600C9D3X2K2/4GX) |GPU: Gainward HD4870 GS 1GB GDDR5 |HDD: Seagate 500GB |LCD: Samsung SM 2243BW 22" |MYS: A4Tech X7 750BH

Užívateľov profilový obrázok
bassgenerator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1513
Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield: Bad Company 2

Príspevok od užívateľa bassgenerator » Ut 31. Máj, 2016, 19:52

musim suhlasit Arica harbor je za šera asi najcool mapa :cool:
[img=http://s33.postimg.org/xpc1n77nj/BFBC2_ ... _55_42.png]
screen shot windows
NB: Lenovo Thinkpad Yoga 460
Mobil:Apple XS MAX 256 GB
Galaxy Watch 46mm

zombikusp
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 101
Dátum registrácie: St 23. Feb, 2011, 19:28
Bydlisko: KE/okolie

Re: Battlefield: Bad Company 2

Príspevok od užívateľa zombikusp » Ut 31. Máj, 2016, 21:07

Wow. to je z ktorého servera? Z tohto uhla to vyzerá super, ale predsa len nie sú na oblohe tie krikľavé modré farby? (negovaná textura oblohy) ako na atacame napr.
Spoiler: ukázať
|PSU: Corsair TX650 |CPU: Phenom II x4 955BE @ 3.6Ghz + Corator DS |MB: M4A88T-V EVO |RAM: 2x2GB Kingston HyperX 1600 CL9 XMP DDR3 (KHX1600C9D3X2K2/4GX) |GPU: Gainward HD4870 GS 1GB GDDR5 |HDD: Seagate 500GB |LCD: Samsung SM 2243BW 22" |MYS: A4Tech X7 750BH

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"