Battlefield: Bad Company 2

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
trojan4x4
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1949
Dátum registrácie: Ne 17. Feb, 2013, 15:55
Bydlisko: Nitra - Vráble (22)

Re: Battlefield: Bad Company 2

Príspevok od užívateľa trojan4x4 » So 09. Nov, 2013, 00:31

tak vyššia rýchlosť automaticky neznamená vyššiu stabilitu pripojenia :) To si musíš uvedomiť. Telefón bude mať 5MBPS nafurt. Preto je lepšia 10MBPS pevná linka ako 50MBPS+ WiFi...
Spoiler: ukázať
CPU ► AMD FX-8320
COL ► Scythe Orochi
MOB ► Gigabyte-990XA-UD3
RAM ► Kingston HyperX Predator 2x4GB 1600Mhz
GPU ► AMD MSi R9 280X OC Edition
SSD ► Crucial M4 128GB
HDD ► Barracuda 1TB
PSU ► Cooler Master RS-700W
CSE ► Zalman Z11+
PHO ► Nokia Lumia 930 32GB WP8.1
I AM FX =

Užívateľov profilový obrázok
bassgenerator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1513
Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield: Bad Company 2

Príspevok od užívateľa bassgenerator » So 09. Nov, 2013, 00:53

takze nemam nastavit nic v tom wifi routeri alebo niekde inde aby to islo normalne? ved to mam teraz nehratelne a okolo 120FPS sakra.
trojan ja sa nepripajam cez telefon :facepalm:
NB: Lenovo Thinkpad Yoga 460
Mobil:Apple XS MAX 256 GB
Galaxy Watch 46mm

Užívateľov profilový obrázok
trojan4x4
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1949
Dátum registrácie: Ne 17. Feb, 2013, 15:55
Bydlisko: Nitra - Vráble (22)

Re: Battlefield: Bad Company 2

Príspevok od užívateľa trojan4x4 » So 09. Nov, 2013, 01:55

a cez čo ? ADSL ? alebo 3G modem ??
Spoiler: ukázať
CPU ► AMD FX-8320
COL ► Scythe Orochi
MOB ► Gigabyte-990XA-UD3
RAM ► Kingston HyperX Predator 2x4GB 1600Mhz
GPU ► AMD MSi R9 280X OC Edition
SSD ► Crucial M4 128GB
HDD ► Barracuda 1TB
PSU ► Cooler Master RS-700W
CSE ► Zalman Z11+
PHO ► Nokia Lumia 930 32GB WP8.1
I AM FX =

Užívateľov profilový obrázok
bassgenerator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1513
Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield: Bad Company 2

Príspevok od užívateľa bassgenerator » So 09. Nov, 2013, 13:35

cez ADSL mikrovlnku.
test PING:
Obrázok
NB: Lenovo Thinkpad Yoga 460
Mobil:Apple XS MAX 256 GB
Galaxy Watch 46mm

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12896
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Battlefield: Bad Company 2

Príspevok od užívateľa Per » So 09. Nov, 2013, 13:37

hra uz stratila pre mna caro..skusim este kal of duty vietnam..ak tam este niekto hra vobec :laugh:

Užívateľov profilový obrázok
bassgenerator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1513
Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield: Bad Company 2

Príspevok od užívateľa bassgenerator » So 09. Nov, 2013, 13:50

bc2 sa hra este stale.
NB: Lenovo Thinkpad Yoga 460
Mobil:Apple XS MAX 256 GB
Galaxy Watch 46mm

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12896
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Battlefield: Bad Company 2

Príspevok od užívateľa Per » So 09. Nov, 2013, 13:57

viem,hral som pred hodinou.. pisem o vietname

Užívateľov profilový obrázok
bassgenerator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1513
Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield: Bad Company 2

Príspevok od užívateľa bassgenerator » So 09. Nov, 2013, 14:45

to DLC ma nenadchlo, nevedel som si zvyknut strielat s mechanickymi mieridlami.
NB: Lenovo Thinkpad Yoga 460
Mobil:Apple XS MAX 256 GB
Galaxy Watch 46mm

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12896
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Battlefield: Bad Company 2

Príspevok od užívateľa Per » Št 14. Nov, 2013, 01:03

ach,clovek si to ide v klude zahrat..bol som na 4 sevroch a na kazdom nas team ani jedna vlajka :D

Užívateľov profilový obrázok
bassgenerator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1513
Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield: Bad Company 2

Príspevok od užívateľa bassgenerator » Št 14. Nov, 2013, 14:09

Da sa na vsetkych automatickych zbraniach menit namiesto zameriavacieho kriza-croosshair, menit na kruzok alebo nieco ine v nastaveniach hry?
NB: Lenovo Thinkpad Yoga 460
Mobil:Apple XS MAX 256 GB
Galaxy Watch 46mm

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12896
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Battlefield: Bad Company 2

Príspevok od užívateľa Per » Št 14. Nov, 2013, 14:26

urcite nie

Užívateľov profilový obrázok
bassgenerator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1513
Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield: Bad Company 2

Príspevok od užívateľa bassgenerator » Št 28. Nov, 2013, 09:56

Kde moze byt este problem s tym,ze mi laguju servery,provider uz odstranil chybu so stracajucimi paketmi, PING-y v hre mam skoro najmensie pripajam sa na servery pod 50 PING a aj tak napriek tomu nehratelne :(
NB: Lenovo Thinkpad Yoga 460
Mobil:Apple XS MAX 256 GB
Galaxy Watch 46mm

Užívateľov profilový obrázok
OkiGraphics
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1270
Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Bydlisko: Veľké Leváre
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield: Bad Company 2

Príspevok od užívateľa OkiGraphics » So 30. Nov, 2013, 12:21

Tak som si konečne vyskúšal DLC Vietnam. Za 4€ na origine, som si povedal, že aj keď ma to nebude baviť, bude to stáť za to vyskúšať si to :D
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec

Užívateľov profilový obrázok
elementar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5147
Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Bydlisko: Brno/Brezno

Re: Battlefield: Bad Company 2

Príspevok od užívateľa elementar » So 30. Nov, 2013, 13:44

sak to uz nikto nehra nie ?
Spoiler: ukázať
PC1:MB: MSI Z170A-G43 PLUS, CPU: 6600K@4,7 + Corator DS + Noctua NF-P14 1.35V ,RAM: 2x8GB Corsair Vengeance 3200GPU:MSI 270X @1200/1450(1,223V), SSD: Samsung 840 256GB PRO, HDD: Samsung F3 500GB HD502HJ ,PSU: Seasonic S12II-620W ,OS: Win 7 Nvidia 64bit ,LCD: 21.5" BenQ G2222HDL,CASE:Lancool K62, MOUSE: Zowie FK1+ + SteelSeries QcK,KEYBOARD: Roccat ARVO load 425[W]
Net
AS SSD

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12896
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Battlefield: Bad Company 2

Príspevok od užívateľa Per » So 30. Nov, 2013, 20:01

jop..a ked das hc tak aj zo 4 servre najdes :D

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"