Battlefield: Bad Company 2

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
M1ch4l
VIP
VIP
Príspevky: 6209
Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Kysucký Lieskovec / Praha

Re: Battlefield : Bad Company 2

Príspevok od užívateľa M1ch4l » So 09. Jan, 2010, 18:02

kluc dostanes, ked si predobjednas cez EA store, ale pravdepodobne aj ked inde, vraj sa to riesi
vraj aj cez steam
da sa pocitat s tym, ze bude nieco aj na fileplanet

EA chce s touto hrou skorovat, takze by nemal byt problem sa do bety dostat
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ NuForce uDAC v2
Bike: Scott Aspect 20 2012 black/green; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
CPU i7 4790K bez OC + Noctua U12S; MB Sabertooth Z97 Mark 2; RAM HyperX Fury 16 GB; GPU RTX 2070 Armor; OS SSD 850 Evo 250GB; Storage 860 QVO 2TB, WD Black 2TB; PSU Seasonic G550; CASE Define R4 Arctic White Window; Peripherals Aorus AD27QD + DELL U2311H, Roccat ARVO, Logitech G903 + Razer Destructor 2, Blue Snowball

Užívateľov profilový obrázok
Matusak
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1346
Dátum registrácie: Pi 29. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Re: Battlefield : Bad Company 2

Príspevok od užívateľa Matusak » So 09. Jan, 2010, 19:08

ja to mam predobjednane z pgs.sk na bf bc2 maju napisane ze tam sa to da predobjednat.. tak predpokladam ze sa aj mne ujde beta kluc :-D

ale cital som ze oni vypustia aj demo... tak neviem
Maticna : Asus Striker II Formula | Procesor : Intel Core2Duo E6850 @ 3.3GHz | Chladic CPU : Thermalright Ultra 120 eXtreme + Noctua NF-P12-1300 | Graficka : 2* MSI GeForce NX8800GTS T2D512E OC PCX | Chladic VGA : 2* ZALMAN Z-Machine GV 1000 | Ram : CORSAIR DDR2 2x2048MB 800MHz TWIN2X C5DHX Techn. | Hdd : Hitachi 320GB 7200rpm 16MB Sata2, Hitachi 500GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 640GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 1000GB 7200rpm 32MB Sata2 | Zdroj : Fortron 600W Epsilon FX600-80 | Case : NZXT ZERO Tower Crafted Series | LCD : LG 22" LCD L225WT-BF 5ms 5000:1 DVI

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Re: Battlefield : Bad Company 2

Príspevok od užívateľa crux2005 » So 09. Jan, 2010, 19:53

tiež by som sa rád dostal do bety, uvidíme...
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
Martan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2186
Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Petržalka
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield : Bad Company 2

Príspevok od užívateľa Martan » So 09. Jan, 2010, 21:18

Ta hra je cisto multiplayer ci obsahuje aj nejaku kampan ala. CoD ??
Spoiler: ukázať
MB: Asus Prime Z370-A | CPU: i5-8600K | RAM: Crucial Ballistix Sport LT 16 GB DDR4-2400 CL16 white
GPU: EVGA GTX 1080 FTW 2 Gaming iCX | SSD: Samsung 960 EVO 1TB + ADATA XPG SX8200 Pro 1TB
PSU: Corsair HX850i | CASE: Fractal Define C TG | EK & Bitspower & Alphacool & Noctua custom loop
LG 29" 29UB67 21:9 UltraWide 2560x1080 || NAS QNAP TS-431+ 8TB RAID1
AOC 35" AG352UCG6 21:9 UltraWide 3440x1440@120Hz G-SYNC ascension
Accessories: SS Ikari Laser^Everglide Titan Monster > Mionix NAOS 7000 ^ Mionix SARGAS 450 SK
MS SideWinder X6 || MS MCE Keyboard & Remote || MS XONE Wireless gamepad

Užívateľov profilový obrázok
Monster1
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4205
Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Bydlisko: Považská Bystrica

Re: Battlefield : Bad Company 2

Príspevok od užívateľa Monster1 » So 09. Jan, 2010, 23:52

Má aj kampaň.
Intel i7 4790K @ 4700 MHz + Msi Z97 MPOWER+ Kingston HyperX Fury 4x4GB 2133MHz CL14 + Gainward GTX 1080 Phoenix GLH@2025/11000MHz + Crucial MX 200 500GB + Crucial BX100 250GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D14 + 3xNF-A14 FLX
Acer Predator XB271HU @165Hz

Užívateľov profilový obrázok
Peterka
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 218
Dátum registrácie: Pi 05. Dec, 2008, 18:49
Bydlisko: Trencin

Re: Battlefield : Bad Company 2

Príspevok od užívateľa Peterka » Ne 10. Jan, 2010, 13:03

A je tu dalsia parada vraj sa nebudu dat priamo vytvorit dedikovane servery ale len prenajat od EA (nejak sa nam ta nakaza drzi) :smutny:http://aperturegames.com/listnews.php?s ... ted-server" onclick="window.open(this.href);return false;
CPU:core i5 2500 - AC xtreme rev.2/ MB:MSI P67S-C43 /RAM:Kingston hyper x 4gb ddr3 /
HDD:500gb WD 5000AVDS / VGA: gtx 570 gigabyte /PSU:seasonic X-660 gold /CASE: termaltake M9/
Asus XONAR DX- Roccat KAVE :Mixrosoft X4-Roccat KONE+
LCD: samsung P 2250 / OS: Win home premium 7 64-bit / Battlelog: PETERKA1920

Užívateľov profilový obrázok
M1ch4l
VIP
VIP
Príspevky: 6209
Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Kysucký Lieskovec / Praha

Re: Battlefield : Bad Company 2

Príspevok od užívateľa M1ch4l » Ne 10. Jan, 2010, 13:34

jednoducha vec:

EA si moze dovolit poskytovat servery v internetovo vyspelych castiach sveta, kapacity by mali na to mat...a zistili, ze na tom mozu slusne zarobit

takze si bude mozne prenajat server od EA tak, ako napriklad od lowpings, verygames atd.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ NuForce uDAC v2
Bike: Scott Aspect 20 2012 black/green; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
CPU i7 4790K bez OC + Noctua U12S; MB Sabertooth Z97 Mark 2; RAM HyperX Fury 16 GB; GPU RTX 2070 Armor; OS SSD 850 Evo 250GB; Storage 860 QVO 2TB, WD Black 2TB; PSU Seasonic G550; CASE Define R4 Arctic White Window; Peripherals Aorus AD27QD + DELL U2311H, Roccat ARVO, Logitech G903 + Razer Destructor 2, Blue Snowball

Užívateľov profilový obrázok
Matusak
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1346
Dátum registrácie: Pi 29. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Re: Battlefield : Bad Company 2

Príspevok od užívateľa Matusak » Ne 10. Jan, 2010, 13:38

Peterka napísal:A je tu dalsia parada vraj sa nebudu dat priamo vytvorit dedikovane servery ale len prenajat od EA (nejak sa nam ta nakaza drzi) :smutny:http://aperturegames.com/listnews.php?s ... ted-server" onclick="window.open(this.href);return false;
pokial viem tak v BF2 tiez sa daju prenajat od EA.... cize v tom problem nevidim...
Maticna : Asus Striker II Formula | Procesor : Intel Core2Duo E6850 @ 3.3GHz | Chladic CPU : Thermalright Ultra 120 eXtreme + Noctua NF-P12-1300 | Graficka : 2* MSI GeForce NX8800GTS T2D512E OC PCX | Chladic VGA : 2* ZALMAN Z-Machine GV 1000 | Ram : CORSAIR DDR2 2x2048MB 800MHz TWIN2X C5DHX Techn. | Hdd : Hitachi 320GB 7200rpm 16MB Sata2, Hitachi 500GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 640GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 1000GB 7200rpm 32MB Sata2 | Zdroj : Fortron 600W Epsilon FX600-80 | Case : NZXT ZERO Tower Crafted Series | LCD : LG 22" LCD L225WT-BF 5ms 5000:1 DVI

Užívateľov profilový obrázok
Peterka
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 218
Dátum registrácie: Pi 05. Dec, 2008, 18:49
Bydlisko: Trencin

Re: Battlefield : Bad Company 2

Príspevok od užívateľa Peterka » Ne 10. Jan, 2010, 14:10

Ja som len hrac a dedikatet server tam bude tak fakt nemam problem.Ale kto chcel mat svoj ma smolu , jedine prenajom.Cize obmedzenie tu je.
CPU:core i5 2500 - AC xtreme rev.2/ MB:MSI P67S-C43 /RAM:Kingston hyper x 4gb ddr3 /
HDD:500gb WD 5000AVDS / VGA: gtx 570 gigabyte /PSU:seasonic X-660 gold /CASE: termaltake M9/
Asus XONAR DX- Roccat KAVE :Mixrosoft X4-Roccat KONE+
LCD: samsung P 2250 / OS: Win home premium 7 64-bit / Battlelog: PETERKA1920

Užívateľov profilový obrázok
Matusak
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1346
Dátum registrácie: Pi 29. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Re: Battlefield : Bad Company 2

Príspevok od užívateľa Matusak » Po 25. Jan, 2010, 16:00

uz vam dosiel vas beta kluc ? :)

som si akurat vsimol ze mi z pgs.sk poslali 21.1.2010 moj beta CD key :)
a od 28.januara uz snad budem ficat na tom :dance:
Maticna : Asus Striker II Formula | Procesor : Intel Core2Duo E6850 @ 3.3GHz | Chladic CPU : Thermalright Ultra 120 eXtreme + Noctua NF-P12-1300 | Graficka : 2* MSI GeForce NX8800GTS T2D512E OC PCX | Chladic VGA : 2* ZALMAN Z-Machine GV 1000 | Ram : CORSAIR DDR2 2x2048MB 800MHz TWIN2X C5DHX Techn. | Hdd : Hitachi 320GB 7200rpm 16MB Sata2, Hitachi 500GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 640GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 1000GB 7200rpm 32MB Sata2 | Zdroj : Fortron 600W Epsilon FX600-80 | Case : NZXT ZERO Tower Crafted Series | LCD : LG 22" LCD L225WT-BF 5ms 5000:1 DVI

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Re: Battlefield : Bad Company 2

Príspevok od užívateľa crux2005 » St 27. Jan, 2010, 00:23





lol, z tej deagle striela ako keby to bola uzi
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
---Diablo---
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1032
Dátum registrácie: So 23. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava (22)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Battlefield : Bad Company 2

Príspevok od užívateľa ---Diablo--- » St 27. Jan, 2010, 02:56

to nieje Deagle ale Beretta pravdepodobne Beretta 93R ak myslis to v 1:03 minute... :-)

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Re: Battlefield : Bad Company 2

Príspevok od užívateľa crux2005 » St 27. Jan, 2010, 12:40

aha, tak to vysvetľuje prečo tak rýchlo striela :)
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
Matusak
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1346
Dátum registrácie: Pi 29. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Re: Battlefield : Bad Company 2

Príspevok od užívateľa Matusak » St 27. Jan, 2010, 12:46

uz sa neviem dockat zajtrajska :-) dufam ze stahovanie pojde rychlo :laugh:
Maticna : Asus Striker II Formula | Procesor : Intel Core2Duo E6850 @ 3.3GHz | Chladic CPU : Thermalright Ultra 120 eXtreme + Noctua NF-P12-1300 | Graficka : 2* MSI GeForce NX8800GTS T2D512E OC PCX | Chladic VGA : 2* ZALMAN Z-Machine GV 1000 | Ram : CORSAIR DDR2 2x2048MB 800MHz TWIN2X C5DHX Techn. | Hdd : Hitachi 320GB 7200rpm 16MB Sata2, Hitachi 500GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 640GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 1000GB 7200rpm 32MB Sata2 | Zdroj : Fortron 600W Epsilon FX600-80 | Case : NZXT ZERO Tower Crafted Series | LCD : LG 22" LCD L225WT-BF 5ms 5000:1 DVI

Užívateľov profilový obrázok
Matusak
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1346
Dátum registrácie: Pi 29. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Re: Battlefield : Bad Company 2

Príspevok od užívateľa Matusak » St 27. Jan, 2010, 17:19

nejake detaily ohladom bety :)

http://www.sector.sk/news.aspx?id=51970" onclick="window.open(this.href);return false;
Maticna : Asus Striker II Formula | Procesor : Intel Core2Duo E6850 @ 3.3GHz | Chladic CPU : Thermalright Ultra 120 eXtreme + Noctua NF-P12-1300 | Graficka : 2* MSI GeForce NX8800GTS T2D512E OC PCX | Chladic VGA : 2* ZALMAN Z-Machine GV 1000 | Ram : CORSAIR DDR2 2x2048MB 800MHz TWIN2X C5DHX Techn. | Hdd : Hitachi 320GB 7200rpm 16MB Sata2, Hitachi 500GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 640GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 1000GB 7200rpm 32MB Sata2 | Zdroj : Fortron 600W Epsilon FX600-80 | Case : NZXT ZERO Tower Crafted Series | LCD : LG 22" LCD L225WT-BF 5ms 5000:1 DVI

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"