COD2

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
-TAMY-
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1376
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Zliechov+ Bratislava (25)
Kontaktovať užívateľa:

COD2

Príspevok od užívateľa -TAMY- » Ne 06. Nov, 2005, 13:07

Tak ma to dakto? Vase dojmi a nazori? :)

EDIT: Premyslam nad spustenim COD2 servra.. Prvy slovensky,,:)

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11644
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » Ne 06. Nov, 2005, 13:13

aj ja by som chcel CoD 2 :roll:
dufam,ze este bude....
keD budem mat tak moze byt aj server... ja sa urcite pridam. :wink:
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
Riddick
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 666
Dátum registrácie: Pi 03. Dec, 2004, 14:00
Bydlisko: BA/KN

Príspevok od užívateľa Riddick » Ne 06. Nov, 2005, 13:24

prvy dojem?

Grafika zaujimava,kampane tiez.. Good game
ASUS Rampage IV Formula | INTEL i7 3930k | EKWB Predator 360 + EKWB Supremacy EVO Nickel | Corsair Vengeance 16GB 2133MHz RED | EVGA GTX 1080 Classified + EKWB EK-FC780 Classy | Samsung 840 EVO 250GB & 840 256GB & + WD Black 1TB + WD RED Pro 3TB | Corsair AX760 | CM QuickFire Rapid-Si + Logitech G502 + C-Tech Anthea XL | ASUS Xonar Essence STX + Cardas Hexlink Directional + SMSL SP200 + HifiMAN HE-400 & Brainwavz Angled Earpads | Phanteks ENTHOO EVOLV ATX Tempered Glass
OnePlus 7 Pro 256GB Nebula Blue

Užívateľov profilový obrázok
sweet
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 619
Dátum registrácie: Ut 14. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa sweet » Ne 06. Nov, 2005, 13:43

a jak vam to ide?na akom rozliseni,detailoch a compoch.
CPU: Intel C2D E8200 2,66@3GHz Cooling: Intel Box MB: ASUS P5G41T-M LX V2 HDD: WD 160GB 7200ot SATA RAM: Kingston HyperX Blue 4GB DDR3 VGA: ASUS GTX 280 1GB DVDRAM: Toshiba-Samsung SH-S202 SOUND: 5.1 LCD: Benq FP91G+ PSU: Fortron BS II 500W

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5739
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Re: COD2

Príspevok od užívateľa killswitch » Ne 06. Nov, 2005, 14:27

-TAMY- napísal:Tak ma to dakto? Vase dojmi a nazori? :red:
naucim sa pisat i a y,slubujem
Plne príležitostný moderátor.

Užívateľov profilový obrázok
nevermind
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 11
Dátum registrácie: So 05. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Topo¾èany
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa nevermind » Ne 06. Nov, 2005, 14:57

Mal som moznost hrat pekna grafika a herne prvky urcite predci svojho predchodcu... :wink:
AMD Athlon(tm) XP 1.7GHz 256MB RAM NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 64MB 80GB HDD
NIC MOC!! :(

100101101011012

-TAMY-
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1376
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Zliechov+ Bratislava (25)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa -TAMY- » Ne 06. Nov, 2005, 15:14

mno, u mna na full 4x AA1 AF, sa pohybuje FPS kolo 25 az 30,, takze tak,, a sorry za gramaticke ale som to narychlo cmarkal... :) ma nezabi,, :)

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5739
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa killswitch » Ne 06. Nov, 2005, 17:20

-TAMY- napísal:mno, u mna na full 4x AA1 AF, sa pohybuje FPS kolo 25 az 30,, takze tak,, a sorry za gramaticke ale som to narychlo cmarkal... :) ma nezabi,, :)
okaa,nic sa nedeje.. :D len mi to udrelo do oci...
Plne príležitostný moderátor.

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11644
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » Ne 06. Nov, 2005, 17:32

-TAMY- napísal:mno, u mna na full 4x AA1 AF, sa pohybuje FPS kolo 25 az 30,, takze tak,, a sorry za gramaticke ale som to narychlo cmarkal... :) ma nezabi,, :)
a rozlisenie ??
s pozdravom, crux.

-TAMY-
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1376
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Zliechov+ Bratislava (25)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa -TAMY- » Ne 06. Nov, 2005, 17:38

jaj, no 1024*768*32 a 85Hz,, a aj textury na max,, proste na full,, :) ale aj ked dam sijo na low tak to iste.. 25 az 30.. dakde bude zadrhel... ale je to hratelne,, :)

Užívateľov profilový obrázok
bupiman
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 106
Dátum registrácie: Po 31. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Handlova
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa bupiman » Ne 06. Nov, 2005, 23:45

ja som to hral na 1024*768 High detaily ale bez AA a AF slapalo to perfektne rychlo (neviem kolko FPS), ale len Directx7, na DX9 mi to totalne sekalo.
Inak super akcia, ani nachvilu som sa nezastavil. Len zase trochu kratke. :(
CPU: Intel Core2Duo E6600 2.4 GHz -> Zalman CNPS 9500 AT | MB: Asus P5W DH Deluxe | VGA: Gigabyte HD4850 OC 1GB | RAM: 2x 1GB Kingston HyperX DDRII 800MHz CL4 | HDD: RAID 2x 250GB Seagate Baracuda 7200.10 16MB cache | PSU: Sea Sonic S12-500W | LCD: 19" Samsung 930BF

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11644
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » Po 07. Nov, 2005, 16:32

takze mam to uz doma.... zatial je to super... :)
aj 1 bola super a aj 2 sa mi pozdava.
:idea: tak co -TAMY- urobis server ??
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
Raydowe
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 120
Dátum registrácie: St 23. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Žilina
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Raydowe » Ut 08. Nov, 2005, 01:42

Udajne je chyba v optimalizaciji na DX9, a vraj sa robi uz na to patch.

Je to videt, Detaily mam vypecene pre DX7 (1280x1024+4xAA)a v DX9 to na minimum detailoch chodi horsie.

P 2.53, 1GB, R9700pro

Užívateľov profilový obrázok
feferonik
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 62
Dátum registrácie: Po 11. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice

Príspevok od užívateľa feferonik » So 19. Nov, 2005, 15:37

Pecka hra. Vyborne pokracovanie jednotky :o
Epox 8RDAE, Athlon XP 2500+ (Barton), 768 MB Ram 400 Mhz, 80 GB Seagate, MSI GeForce FX 5200 T 128 MB,Teac CD-R,Teac CD-RW,Teac DVD-RW (PIONEER).

Užívateľov profilový obrázok
Guru
Ban
Ban
Príspevky: 1286
Dátum registrácie: Po 18. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenèín (24)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Guru » Ut 22. Nov, 2005, 08:36

cavte hosi mam taky problemik, ze ma to pri nahravani levelu hodi do windows...
pretaktovanim to neni dal som to na default a stale to iste...
zaujimave je ze to robi len pri jednom leveli /je to level po vylodeni/
takze som vo Francuzku a hram to za britov...
CPUAMD643200+ 2500mhzCHLADICZEROtherm BTF95 pasivRAM1gb APACER 400mhzMBAsrock K8SLIZVUKonboardREPROGenius 1+1HDD250gb samsung sata2 16mb cache+Nexus DiskTwinROMASUS DRW 1608P2SGPUGygabite G7600gt 256gddr3 128bit pasiv Pci-EPSUFRONTIER 400wSKRINKAYesico Openair Black+2xXILENCE Pro Fan XPF 120Lred+Katoda Twin-Set CervenaMONITOR19" CRT Belinea 106055MYSLogitech cordless desktop LX 700KLAVESNICALogitech cordless desktop LX 700PODLOZKAAllsop blue led

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"