MASS EFFECT 2

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
marduk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 768
Dátum registrácie: Ne 12. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Nitra
Kontaktovať užívateľa:

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa marduk » So 06. Mar, 2010, 03:04

kramer napísal:Chcem sa spitat ci sa to da hrat aj s Gamepadom
predpokladám, že áno keďže pc verzia bola konverzia z xbox
pripoj gamepad a o nastavenia sa nemusíš starať(optimálne xbox gamepad)
AMD Phenom II X4 945 / CoolerMaster Hyper 212+ | MSI 870A-G54 | A-DATA 4GB DDR3 1333MHz Gaming Series | Gigabyte HD5770 1GB DDR5 | Crucial M4 128GB | WD 6400AAKS | 2TB Samsung SpinPoint F4 ECO Green | SONY Optiarc AD-5240S č.| Dell UltraSharp U2412M | zvuk na mb | Genius Sp-HF 1100X | CoolerMaster Dominator 690 | SeaSonic M12II-520 Bronze | Logitech G400 | Genius SlimStar i222

Užívateľov profilový obrázok
kramer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1453
Dátum registrácie: Ne 07. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Rožňava
Kontaktovať užívateľa:

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa kramer » So 06. Mar, 2010, 16:30

No ja len preto lebo to este nemam kupene lebo ked to nepojde tak kaslem na to ale som pozeral v obchode a jednotka je za ludovu cenu tak kupim najsamprv tu a tam to odskusam warez tu nechcem riesit no ja mam konkretne SWEEX GA101 a ten je na PC a PS2
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz, MB: ASUS Sabertooth 990FX (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G, LCD: ACER ED 273, DISKY: 60GB SSDNow V300 Kingston, ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, Seagate Momentus 5400.6 500GB
WOT - YouTube - Twitch

drahomir
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 196
Dátum registrácie: Pi 08. Jan, 2010, 23:55
Bydlisko: Dubnica nad Vahom

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa drahomir » So 06. Mar, 2010, 16:48

Ja ti to odskusam. Mam Xbox360 gamepad. Jednotka sa neda hrat cez gamepad. Viem, ze na Bioware fore bolo okolo toho vela reci, ze ako je mozne, ked je to konverzia z Xboxu a nepodporuje to gamepad na PC. A tusim jeden clovek asi zacal prerabat konfiguracne subory aby sa nakoniec nejako ten Xbox gamepad dal pouzivat, ale potom som to uz nesledoval. Takze ani neviem ci sa mo to podarilo.

EDIT: mmm, ani v dvojke nejde gamepad :/

Užívateľov profilový obrázok
marduk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 768
Dátum registrácie: Ne 12. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Nitra
Kontaktovať užívateľa:

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa marduk » So 06. Mar, 2010, 17:03

drahomir napísal:Ja ti to odskusam. Mam Xbox360 gamepad. Jednotka sa neda hrat cez gamepad. Viem, ze na Bioware fore bolo okolo toho vela reci, ze ako je mozne, ked je to konverzia z Xboxu a nepodporuje to gamepad na PC. A tusim jeden clovek asi zacal prerabat konfiguracne subory aby sa nakoniec nejako ten Xbox gamepad dal pouzivat, ale potom som to uz nesledoval. Takze ani neviem ci sa mo to podarilo.

EDIT: mmm, ani v dvojke nejde gamepad :/
tak to, že jednotka nešla ma prekvapuje
AMD Phenom II X4 945 / CoolerMaster Hyper 212+ | MSI 870A-G54 | A-DATA 4GB DDR3 1333MHz Gaming Series | Gigabyte HD5770 1GB DDR5 | Crucial M4 128GB | WD 6400AAKS | 2TB Samsung SpinPoint F4 ECO Green | SONY Optiarc AD-5240S č.| Dell UltraSharp U2412M | zvuk na mb | Genius Sp-HF 1100X | CoolerMaster Dominator 690 | SeaSonic M12II-520 Bronze | Logitech G400 | Genius SlimStar i222

drahomir
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 196
Dátum registrácie: Pi 08. Jan, 2010, 23:55
Bydlisko: Dubnica nad Vahom

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa drahomir » So 06. Mar, 2010, 17:23

Mna to tiez prekvapilo, nemilo...

Užívateľov profilový obrázok
kramer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1453
Dátum registrácie: Ne 07. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Rožňava
Kontaktovať užívateľa:

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa kramer » So 06. Mar, 2010, 20:47

No dik si ma nepotesil :smutny: lebo momentalne pol roka budem prevazne hravat hry len gamepadom a tak malo ich podporuje do riti preco nas PCkarov takto odpisuju ma serie ze ani CoD MW2 nefici tak este raz vdaka :bye:
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz, MB: ASUS Sabertooth 990FX (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G, LCD: ACER ED 273, DISKY: 60GB SSDNow V300 Kingston, ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, Seagate Momentus 5400.6 500GB
WOT - YouTube - Twitch

drahomir
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 196
Dátum registrácie: Pi 08. Jan, 2010, 23:55
Bydlisko: Dubnica nad Vahom

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa drahomir » Po 29. Mar, 2010, 00:05

Konecne som dnes dohral po piatich tyzdnoch tuto hru a bol som velmi sklamany. Nechapem ako to mohlo skoro vsade dostat maximalne hodnotenia. Kde je putavy a strhujuci pribeh ako v jednotke?! Dej sa vobec neposunul dopredu. Cela hra je len o zostavovani posadky a ziskavani si jej loajality a potom bum posledna misia. Keby sa aspon dalo brat na misie vsetkych clenov a cim viac ich je, tym by to bolo tazsie. Ale naco tam je moznost mat 10+ clenov posadky, ked vzdy na misiu sa mozu vziat len dvaja? Ale zaverecny suboj bol lepsi, aspon to nebolo take lahke. Velmi mi chybal inventar, moznost menit zbroj aj posadke, upgrady atd. To, ze upustili od prehrievania zbrani a presli na naboje povazujem tiez za velke minus. Co musim pochvalit je skenovanie planet, pretoze jazdenie v Maku bolo na niektorych planetach velmi "zaujimave", ale aspon jednu vedlajsiu misiu, kde by sa jazdilo v Maku tam mohli spravit. Tiez rozmanitost prostredia je uchvatna. Uz to nie su len nejake tunely alebo stale rovnake miestnosti, kde su len inac rozmiestnene bedne. Clenovia tymu sa lepsie ovladaju. Vedlajsie misie su uplne o nicom ako v jednotke. Splnil som ich 43 a su to vacsinou pat minutove zalezitosti, za ktore je len 125 skusenosti. Obzvlast jedna ma velmi prekvapila. Mal som za ulohu zapnut nejaky ochranny stit. Ocitol som sa na jednej plosine, kde stacilo postupne zapnut styri terminali, zalezitost na tri minuty. Je tu strasne vela planet, ale vacsina z nich je prazdna, daju sa z nich len tazit suroviny. Tiez som nepochopil naco tam je sedem tazkych zbrani, ked vacsina z nich je aj tak nepouzitelna (Cain M-920 je ale zaujimava :-)) . Niekolkokrat sa mi aj stalo, ze som sa zasekol na prekazke a pomohlo len nahranie pozicie. Velmi dobry bol Joker a EDI :D. Som velmi zvedavy co predvedu v tretej casti.

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12424
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa Per » Ne 06. Jún, 2010, 13:47

pre fanuskov je tu kniha (ako dlho neviem )
http://www.fantasya.cz/zbozi/mass-effect-1-zjeveni" onclick="window.open(this.href);return false;

Užívateľov profilový obrázok
mi*so
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 424
Dátum registrácie: St 13. Jan, 2010, 17:54

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa mi*so » Št 10. Jún, 2010, 16:38

Hned som si ju zaobstaral ako aj knihu Assassins Creed . :-) Teraz nejako letia knihy podľa hier.

Užívateľov profilový obrázok
mattoxx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1307
Dátum registrácie: Po 18. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Sabinov

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa mattoxx » Ne 13. Jún, 2010, 03:19

Mass effect 1-Najlepsi pribeh,aky som kedy v hre videl,putave od zaciatku do konca,doslova filmove spracovanie plne emocii,na konci som az slzy ronil,epickost na kazdom kroku.10/10

Mass effect 2-WTF????Ved v tej hre neslo o nic,vlastne len o jednu misiu.Prvych 30 minut to vyzeralo nadejne,dalsich 15 hodin nudy,pribeh ala counter-strike CZ,nuda nuda....15 hodin sama nuda az posledna misii nadviazala na ten ME,ktory som si pamatal z prveho dielu.Nuz jedna misia nezachrani celu hru.Na konci som tiez ronil slzy,nuz tentokrat to bolo zapricinene obrovskym sklamanim,ME2 u mna 5/10 a aj to len kvoli tej poslednej misii inak 3/10.
CPUi5-750@ 4.0GHz + Noctua NH-U9B SE2 MB Gigabyte P55A-UD3 VGA Sapphire HD7950 Vapor-X @1150Mhz RAM 2x8GB HyperX DDR3 HDD Sandisk SSD 240 + WD blue 1TB + Toshiba 2TB PSU EVGA SuperNOVA 750 G2 Case Thermaltake WingsRS101 + Fractal Silent Series 120Monitor HP 2309m Sound:ASUS Xonar D1 + Logitech Z-5500OS Windows 10 x64
TV: Panasonic TX-55AS650

Užívateľov profilový obrázok
MichiGen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2622
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa MichiGen » Št 24. Jún, 2010, 16:26

Je libo zberatelsku ediciu za 15€ ?
http://www.progamingshop.sk/mass-effect ... 39047.html
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:GIGABYTE 8800GT 512MB 700/1700/1840 @ 756/1780/2052 MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||

Užívateľov profilový obrázok
mi*so
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 424
Dátum registrácie: St 13. Jan, 2010, 17:54

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa mi*so » Št 24. Jún, 2010, 18:56

yahooo :dance: :OO= :OO=

Užívateľov profilový obrázok
hulo92
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4609
Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Bydlisko: Sereď
Kontaktovať užívateľa:

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa hulo92 » Pi 25. Jún, 2010, 08:07

le libo, uz je objednana:D:D jednotka sa dohrava a hned sa pojde na dvojku

PC:
Spoiler: ukázať
CPU:Intel Core i9 9900k @ Noctua NH-D14 MBU: Gigabyte Z390 GAMING X RAM: Crucial Ballistix Tactical Tracer RGB 2x8GB DDR4-2666 GPU: EVGA Nvidia GTX 1080 Founders Edition HDD: System - Samsung 970 EVO 250GB M.2; Games - Samsung 860 EVO 1TB; Data, media - QNAP TS-231 with 2x WD Red 3000GB 64MB + WD Caviar Green 3000GB 64 MB Sound: Sound Card - Asus ROG Xonar Phoebus; Speakers - Logitech Z-5500 Digital 5.1 THX®-certified Speaker System; Headphones - Sennheiser HD 650; Earbuds - Sennheiser IE 8 PSU: Seasonic Focus Plus 650 Gold Semi-modular Case:Lian Li Lancool One Digital Keyboad: FUNC KB-460 Mouse: Zowie Gear FK2 Mousepad: Razer Destructor 2 LCD: Acer Predator Z271U OS: Microsoft Windows 10 Professional 64-bit Wi-fi router: DrayTek Vigor 2130Vn Gigabit Router Internet: 50/30 mbit optical Mobile phone: Samsung Galaxy Note 8 64GB + Samsung microSDXC 64GB Class 10 EVO @ LTE mobile internet

Užívateľov profilový obrázok
marduk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 768
Dátum registrácie: Ne 12. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Nitra
Kontaktovať užívateľa:

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa marduk » Pi 25. Jún, 2010, 12:27

sakra ja som kupoval 2 CE za 40€
AMD Phenom II X4 945 / CoolerMaster Hyper 212+ | MSI 870A-G54 | A-DATA 4GB DDR3 1333MHz Gaming Series | Gigabyte HD5770 1GB DDR5 | Crucial M4 128GB | WD 6400AAKS | 2TB Samsung SpinPoint F4 ECO Green | SONY Optiarc AD-5240S č.| Dell UltraSharp U2412M | zvuk na mb | Genius Sp-HF 1100X | CoolerMaster Dominator 690 | SeaSonic M12II-520 Bronze | Logitech G400 | Genius SlimStar i222

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20578
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa dexterav » Pi 25. Jún, 2010, 14:40

ja za 33E :D
hm ale snád nebudem čakať polroka :D :red:
inak MassEffect je ako cover na časopise LEVEL :cool:
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, Samsung 960Pro 2TB, WD20EFRX, ST2000DX001, WD Blue 500GB, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Inspiron 7577 + Audinst Hud-Mx2 + Shure940 ,Mate 20 Pro, Nvidia Shield, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"