MASS EFFECT 2

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20573
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa dexterav » Ne 07. Feb, 2010, 04:35

tak že zacvakáš bodmi ;)
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, Samsung 960Pro 2TB, WD20EFRX, ST2000DX001, WD Blue 500GB, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Inspiron 7577 + Audinst Hud-Mx2 + Shure940 ,Mate 20 Pro, Nvidia Shield, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15340
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa faugusztin » Ne 07. Feb, 2010, 12:46

Nezacvaka, ma to v cene. Ja ked som to spustal, tak na zaciatku sa ma spytal na registraciu, tam som sa zaregistroval, zobrazilo mi to tie 2 DLC na stranke bioware, stiahol som tie exe subory a nainstaloval.

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7003
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa shiro » Št 11. Feb, 2010, 03:08

rad by som vedel ktory debil vymyslel koniec hry ako jednu cast, kde je dobra polhodina bez moznosti save...vrazdil by som za toto. da sa to tam dakde sejvnut, alebo to fakt treba prejst na jeden zatah ako u blbych?
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15340
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa faugusztin » Št 11. Feb, 2010, 09:47

Ak sa dobre pamatam, tak sa da ukladat v momentoch, ked stojite :). Par miest na ulozenie urcite je.

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7003
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa shiro » Št 11. Feb, 2010, 13:33

no skusal som to ale v menu je ta moznost zasednuta, a hotkey F5 nefunguje. aj ked stojim. totiz, hra nedovoli ulozit napr uprostred prestrelky alebo boja...a ten koniec je jeden velky boj, kazdu chvilu strielas...
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15340
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa faugusztin » Št 11. Feb, 2010, 15:36

Urcite sa to dalo ked si isiel pod ochranou Samary a po boji ste stali.

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7003
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa shiro » Št 11. Feb, 2010, 18:09

to neviem, lebo na generovanie toho stitu som dal Jack...ale skusim :-)
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15340
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa faugusztin » Št 11. Feb, 2010, 18:51

To je jedno ktory biotik :D

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7003
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa shiro » Št 11. Feb, 2010, 23:59

tak uz som to presiel...som to zapol dnes a slo to savnut hocikde, az na fight u toho posledneho bossa...ale to chapem.
kazdopadne neviem ci hre siblo alebo co...
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20573
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa dexterav » Pi 12. Feb, 2010, 16:52

ked nejde save tak sa niečo udeje :D
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, Samsung 960Pro 2TB, WD20EFRX, ST2000DX001, WD Blue 500GB, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Inspiron 7577 + Audinst Hud-Mx2 + Shure940 ,Mate 20 Pro, Nvidia Shield, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12421
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa Per » Pi 19. Feb, 2010, 21:00

ten uvod bol paradny..ako novy startrek :D
keby niekomu nevyhovovala rychlost mysky tak...
# Download and install notepad++. If you use notepad or wordpad to edit these files, you will not be able to start Mass Effect 2.

# Backup and edit "Mass Effect 2/BioGame/Config/PC/Cooked/Coalesced.ini" with notepad++

# Search for "MouseSensitivity" and change it to your liking. I used 0.5.

# a) Remove one 0 from "DoubleClickTime=0.250000"

# b) Change bEnableMouseSmoothing=true to false

# Save file and start ME2
-textury "ale xbox" mohli dorobit

Užívateľov profilový obrázok
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8526
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa HellAngel » Pi 26. Feb, 2010, 12:56

masakar masaker masakar, top hra, uz dlho ma tak nic nechytilo :cool:
NB: Dell Latitude 5480

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3943
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa Memnon » Pi 26. Feb, 2010, 18:32

pecka, zase tie stavy ked mi beha mraz po hrbte jak su sceny vybicovane
stretnutie s archangelom, aj som to tusil ale jak to oni vedia pripravit tu scenu klobuk dole samozrjme hudobny podklad nesmie chybat
rovnako ako pri 1. diely som ohromeny
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(1.252V) / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper, 4133Mhz(1.4V) / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@2000/12000 / SSD:Samsung EVO 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

cibo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 80
Dátum registrácie: Po 10. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: AT

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa cibo » So 27. Feb, 2010, 01:11

Suhlasim, neskutocne skvela hra. Prave som ju dohral - teda hlavny dej, dost rychlo to ubehlo od stredy co ju mam. Este ma cakaju vedlajsie ulohy :-)
CPU: Intel Core i5-2550K + AC Freezer I30 MB: Gigabyte GA-Z68AP-D3 RAM: 24 GB (Kingston 16GB (2x8GB) HyperX Savage 1600MHz DDR3 CL9+ Kingston 8GB (2x4GB) HyperX 1600MHz DDR3 CL9) SSD: Crucial SSD m4 128GB SSD: Samsung SSD 840 Pro 128GB HDD: Seagate BarraCuda 1TB DVD RW: Lite-On combo Blu-ray SATA 12x BD-ROM GPU: MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6G OCV1 6GB DDR5 RAM (192bit) PSU: Seasonic M12II-620 620W 80 Plus Bronze Monitor: 2x LG LCD-LED Flatron E2341V-BN 23'' CASE: BitFenix Shinobi Core Midi-Tower USB 3.0 - black + Gelid Silent 12 Multipack OS: Windows 10 / Ubuntu 14.04 MOUSE & KEYBOARD: LOGITECH K750 Wireless Solar Keyboard + Logitech MX Master

+ iPhone 6 Plus 64GB, iPad Air WiFi 16GB & Xbox One

Užívateľov profilový obrázok
kramer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1453
Dátum registrácie: Ne 07. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Rožňava
Kontaktovať užívateľa:

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa kramer » Pi 05. Mar, 2010, 22:56

Chcem sa spitat ci sa to da hrat aj s Gamepadom
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz, MB: ASUS Sabertooth 990FX (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G, LCD: ACER ED 273, DISKY: 60GB SSDNow V300 Kingston, ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, Seagate Momentus 5400.6 500GB
WOT - YouTube - Twitch

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"