MASS EFFECT 2

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
marduk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 805
Dátum registrácie: Ne 12. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Nitra
Kontaktovať užívateľa:

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa marduk » St 27. Jan, 2010, 12:18

ako dosiahli potom tu: http://www.pcgameshardware.com/aid,7036 ... /Practice/" onclick="window.open(this.href);return false;
fps nad 62?
ale novinárske verzie nemajú lock?
AMD Ryzen 7 2700X/SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2 | Gigabyte B450 AORUS PRO | Kingston HyperX Predator 16 GB 3333MHz | Sapphire Pulse RX 5600 XT | Samsung 970 Evo Plus 500GB | WD RED NAS 2TB | WD RED NAS 6TB | Seasonic Focus GX 650W | SilentiumPC Signum SG1M | Acer Predator Cestus 320 | Genius SlimStar 130 | Genius SP-HF 1250B | Dell UltraSharp U2412M

Užívateľov profilový obrázok
Martan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2187
Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Petržalka
Kontaktovať užívateľa:

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa Martan » St 27. Jan, 2010, 12:25

Podla mna urcite existuje sposob ako si spravit svoje custom .ini kde samozrejme ten FPS lock vypli.

Ja co som pozeral tak som nenasiel zatial ziadny postup ako take nieco dosiahnut.
Cize staci si len pockat a hadam to niekto niekde zverejni.

Pretoze oni napriklad mali pristupnu aj konzolu, kedze robili screenshoty napr. bez HUDu alebo pouzivali fly-by funkciu...
Spoiler: ukázať
MB: Asus Prime Z370-A | CPU: i5-8600K | RAM: Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4-3000MHz CL15 white
GPU: EVGA GTX 1080 FTW 2 Gaming iCX | SSD: Samsung 960 EVO 1TB + ADATA XPG SX8200 Pro 1TB
PSU: Corsair HX850i | CASE: Fractal Define C TG | EK & Bitspower & Alphacool & Noctua custom loop
LG 29" 29UB67 21:9 UltraWide IPS 2560x1080 || NAS QNAP TS-431+ 8TB RAID1
AOC 35" AG352UCG6 21:9 UltraWide VA 3440x1440@120Hz G-SYNC
LG 34" 34GK950F 21:9 UltraWide IPS 3440x1440@144Hz FreeSync2
Accessories: SS Ikari Laser^Everglide Titan Monster > Mionix NAOS 7000 ^ Mionix SARGAS 450 SK
MS SideWinder X6 || MS MCE Keyboard & Remote || MS XONE Wireless gamepad

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 21153
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa dexterav » St 27. Jan, 2010, 19:25

len by som xcel vedieť komu v 21. storočí nakopať zadok za to AA :(
len aby to neskončilo po 30h ako 1 a pritom som obehal asi 99% hry :x
Spoiler: ukázať
Intel Core i9 9900kf@5,1GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, LG 38WK95C, Dell G5 7590 + 2060RTX + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC ,ITX
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
Martan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2187
Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Petržalka
Kontaktovať užívateľa:

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa Martan » Št 28. Jan, 2010, 00:15

DONE:
36h 18min

- Veteran obtiaznost
- 25. Level - Infiltrator
- Achievments - 42 z 51
- pokial viem tak skoro vsetky side-quests
- nepreskumal som vsak vsetky systemy na 100% (iba hlavne)
+ DLC Zaed
+ DLC Normady Crash Site

Hra u mna:
95/100
ObrázokObrázokObrázok
Spoiler: ukázať
MB: Asus Prime Z370-A | CPU: i5-8600K | RAM: Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4-3000MHz CL15 white
GPU: EVGA GTX 1080 FTW 2 Gaming iCX | SSD: Samsung 960 EVO 1TB + ADATA XPG SX8200 Pro 1TB
PSU: Corsair HX850i | CASE: Fractal Define C TG | EK & Bitspower & Alphacool & Noctua custom loop
LG 29" 29UB67 21:9 UltraWide IPS 2560x1080 || NAS QNAP TS-431+ 8TB RAID1
AOC 35" AG352UCG6 21:9 UltraWide VA 3440x1440@120Hz G-SYNC
LG 34" 34GK950F 21:9 UltraWide IPS 3440x1440@144Hz FreeSync2
Accessories: SS Ikari Laser^Everglide Titan Monster > Mionix NAOS 7000 ^ Mionix SARGAS 450 SK
MS SideWinder X6 || MS MCE Keyboard & Remote || MS XONE Wireless gamepad

Užívateľov profilový obrázok
marduk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 805
Dátum registrácie: Ne 12. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Nitra
Kontaktovať užívateľa:

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa marduk » Št 28. Jan, 2010, 03:47

ja mam ešte tak štvrtinu pred sebou a uz 33h
to bude tým skúmaním každej planéty
AMD Ryzen 7 2700X/SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2 | Gigabyte B450 AORUS PRO | Kingston HyperX Predator 16 GB 3333MHz | Sapphire Pulse RX 5600 XT | Samsung 970 Evo Plus 500GB | WD RED NAS 2TB | WD RED NAS 6TB | Seasonic Focus GX 650W | SilentiumPC Signum SG1M | Acer Predator Cestus 320 | Genius SlimStar 130 | Genius SP-HF 1250B | Dell UltraSharp U2412M

Užívateľov profilový obrázok
Martan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2187
Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Petržalka
Kontaktovať užívateľa:

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa Martan » Št 28. Jan, 2010, 10:57

Planety som preskumaval tiez, ale len v tych sektoroch, ktore som navstivil kvoli nejakej missi alebo side quest.
Tie sektory som vzdy preskumal na 100% to znamena scan kazdej planety.

Zaver ma vsak dost nastval a budem ho musiet ist znova - teda poslednu misiu...

Tentokrat dali moznost pokracovat a dokoncit si napr. nesplnene side questy, po skonceni hry ;)
Co je fajn oproti jednotke kde hra skoncila titulkami a koniec...
Spoiler: ukázať
MB: Asus Prime Z370-A | CPU: i5-8600K | RAM: Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4-3000MHz CL15 white
GPU: EVGA GTX 1080 FTW 2 Gaming iCX | SSD: Samsung 960 EVO 1TB + ADATA XPG SX8200 Pro 1TB
PSU: Corsair HX850i | CASE: Fractal Define C TG | EK & Bitspower & Alphacool & Noctua custom loop
LG 29" 29UB67 21:9 UltraWide IPS 2560x1080 || NAS QNAP TS-431+ 8TB RAID1
AOC 35" AG352UCG6 21:9 UltraWide VA 3440x1440@120Hz G-SYNC
LG 34" 34GK950F 21:9 UltraWide IPS 3440x1440@144Hz FreeSync2
Accessories: SS Ikari Laser^Everglide Titan Monster > Mionix NAOS 7000 ^ Mionix SARGAS 450 SK
MS SideWinder X6 || MS MCE Keyboard & Remote || MS XONE Wireless gamepad

Užívateľov profilový obrázok
Peterka
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 218
Dátum registrácie: Pi 05. Dec, 2008, 18:49
Bydlisko: Trencin

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa Peterka » Pi 29. Jan, 2010, 17:57

Ked davam novu hru nechce to nacitat ulozenia a postavu prveho dielu .Len to da tabulku povel na nacitanie a nic sa nedeje.
:-(
CPU:core i5 2500 - AC xtreme rev.2/ MB:MSI P67S-C43 /RAM:Kingston hyper x 4gb ddr3 /
HDD:500gb WD 5000AVDS / VGA: gtx 570 gigabyte /PSU:seasonic X-660 gold /CASE: termaltake M9/
Asus XONAR DX- Roccat KAVE :Mixrosoft X4-Roccat KONE+
LCD: samsung P 2250 / OS: Win home premium 7 64-bit / Battlelog: PETERKA1920

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15703
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa faugusztin » Pi 29. Jan, 2010, 20:58

Isiel si do Launcheru, Configure, Save Games, Copy Mass Effect 1 Save Games ?

Užívateľov profilový obrázok
mi*so
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 424
Dátum registrácie: St 13. Jan, 2010, 17:54

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa mi*so » Pi 29. Jan, 2010, 21:09

Tiscali 10/10: http://games.tiscali.cz/reviews/mass-effect-2-recenze/" onclick="window.open(this.href);return false;
Douper 9/10: http://www.doupe.cz/Doupecz/Recenze-Mas ... fault.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

Užívateľov profilový obrázok
Xenon
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2614
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa Xenon » So 30. Jan, 2010, 00:45

Tak metascore 95/100. To tu nebolo od dôb Half-Life.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"

Užívateľov profilový obrázok
Peterka
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 218
Dátum registrácie: Pi 05. Dec, 2008, 18:49
Bydlisko: Trencin

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa Peterka » So 30. Jan, 2010, 01:34

faugusztin napísal:Isiel si do Launcheru, Configure, Save Games, Copy Mass Effect 1 Save Games ?
Ked zacinam hru da to otazku ci chces hrat za zenu / muza alebo ci chces nacitat ME1 .Ked dam nacitat jednotku tak nabehne tabulka ale nic sa nedeje.
Zacal som to akoze od zaciatku a mam dojem ze na postavovom charaktere prveho dielu ani moc nezalezi
CPU:core i5 2500 - AC xtreme rev.2/ MB:MSI P67S-C43 /RAM:Kingston hyper x 4gb ddr3 /
HDD:500gb WD 5000AVDS / VGA: gtx 570 gigabyte /PSU:seasonic X-660 gold /CASE: termaltake M9/
Asus XONAR DX- Roccat KAVE :Mixrosoft X4-Roccat KONE+
LCD: samsung P 2250 / OS: Win home premium 7 64-bit / Battlelog: PETERKA1920

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15703
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa faugusztin » So 30. Jan, 2010, 05:37

Precital si si vobec to co som ti napisal o 19:58 ?

drahomir
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 196
Dátum registrácie: Pi 08. Jan, 2010, 23:55
Bydlisko: Dubnica nad Vahom

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa drahomir » So 30. Jan, 2010, 11:04

Najprv si musis nacitat ulozenu poziciu cez konfiguracnu utilitu, ako ti odpovedal faugusztin. Cim vacsi level si dosiahol v jednotke tym viacej bonusov dostanes v dvojke.

Užívateľov profilový obrázok
Peterka
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 218
Dátum registrácie: Pi 05. Dec, 2008, 18:49
Bydlisko: Trencin

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa Peterka » So 30. Jan, 2010, 11:12

Cez aku konfiguracnu utilitu - Skuste to podat ako pre uplnu LAMU. :!:
CPU:core i5 2500 - AC xtreme rev.2/ MB:MSI P67S-C43 /RAM:Kingston hyper x 4gb ddr3 /
HDD:500gb WD 5000AVDS / VGA: gtx 570 gigabyte /PSU:seasonic X-660 gold /CASE: termaltake M9/
Asus XONAR DX- Roccat KAVE :Mixrosoft X4-Roccat KONE+
LCD: samsung P 2250 / OS: Win home premium 7 64-bit / Battlelog: PETERKA1920

Užívateľov profilový obrázok
Peterka
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 218
Dátum registrácie: Pi 05. Dec, 2008, 18:49
Bydlisko: Trencin

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa Peterka » So 30. Jan, 2010, 11:58

Tak uz to mam . Kupoval som to na steame a pocas spustania som nejak prehliadol tabulku na priame spustanie alebo konfiguraciu.Hned som daval hrat. :lamo:
CPU:core i5 2500 - AC xtreme rev.2/ MB:MSI P67S-C43 /RAM:Kingston hyper x 4gb ddr3 /
HDD:500gb WD 5000AVDS / VGA: gtx 570 gigabyte /PSU:seasonic X-660 gold /CASE: termaltake M9/
Asus XONAR DX- Roccat KAVE :Mixrosoft X4-Roccat KONE+
LCD: samsung P 2250 / OS: Win home premium 7 64-bit / Battlelog: PETERKA1920

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"