MASS EFFECT 2

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Martan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2183
Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Petržalka
Kontaktovať užívateľa:

MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa Martan » Pi 15. Máj, 2009, 20:11

Obrázok

Vydavatel: Electronic Arts
Vyvojar: BioWare
Platformy: X360, PC [zrejme opat exluzivne najprv pre X360]
Unreal Engine 3.0
Akcne RPG

Datum vydania: Q1 2010
http://masseffect.bioware.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Videa:

Teaser I.
720p HD >> http://www.gametrailers.com/download/45 ... s_h264.wmv" onclick="window.open(this.href);return false;

Prelude to E3
720p HD >> http://na.llnet.bioware.cdn.ea.com/u/f/ ... p_5000.wmv" onclick="window.open(this.href);return false;
Spoiler: ukázať
MB: Asus Prime Z370-A | CPU: i5-8600K | RAM: Crucial Ballistix Sport LT 16 GB DDR4-2400 CL16 white
GPU: EVGA GTX 1080 FTW 2 Gaming iCX | SSD: Samsung 960 EVO 1TB + A-Data XPG SX8200 Pro 1TB
PSU: Corsair HX850i | CASE: Fractal Define C TG | EK & Bitspower & Alphacool & Noctua custom loop
LG 29" 29UB67 21:9 UltraWide 2560x1080 || NAS QNAP TS-431+ 8TB RAID1
Accessories: SS Ikari Laser^Everglide Titan Monster > Mionix NAOS 7000 ^ Mionix SARGAS 450 SK
MS SideWinder X6 || MS MCE Keyboard & Remote || MS XONE Wireless gamepad

Užívateľov profilový obrázok
Martan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2183
Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Petržalka
Kontaktovať užívateľa:

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa Martan » Pi 15. Máj, 2009, 20:12

Zabery z Alfa verzie:
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=32158" onclick="window.open(this.href);return false;

Novinky v ME2:
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=32836" onclick="window.open(this.href);return false;
Spoiler: ukázať
MB: Asus Prime Z370-A | CPU: i5-8600K | RAM: Crucial Ballistix Sport LT 16 GB DDR4-2400 CL16 white
GPU: EVGA GTX 1080 FTW 2 Gaming iCX | SSD: Samsung 960 EVO 1TB + A-Data XPG SX8200 Pro 1TB
PSU: Corsair HX850i | CASE: Fractal Define C TG | EK & Bitspower & Alphacool & Noctua custom loop
LG 29" 29UB67 21:9 UltraWide 2560x1080 || NAS QNAP TS-431+ 8TB RAID1
Accessories: SS Ikari Laser^Everglide Titan Monster > Mionix NAOS 7000 ^ Mionix SARGAS 450 SK
MS SideWinder X6 || MS MCE Keyboard & Remote || MS XONE Wireless gamepad

Užívateľov profilový obrázok
S4ne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1286
Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Spišská Nová Ves
Kontaktovať užívateľa:

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa S4ne » Pi 15. Máj, 2009, 23:11

na toto sa neskutocne tesim od dohrania jednotky...ak to bude z polovice take uzasne ako 1, tak aj tak to stoji za miesto na disku :)
MB: Asus M4A77TD CPU: AMD Athlon II X4 620+Scythe Ninja RAM: 2x2GB OCZ Gold 1600MHz VGA: Asus HD 4870 512MB+ACS1+120mm AC Fan HDD: Seagate 250GB PSU: Fortron 550W Black power

Užívateľov profilový obrázok
NuSuey
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 612
Dátum registrácie: So 28. Júl, 2007, 08:00
Bydlisko: Kosice

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa NuSuey » So 16. Máj, 2009, 05:11

no chlapci uz zacinam slintat a zrejme si znova nahram Mass Effect 1 :P
nepochybne bude Mass Effect 2 bozska vec :)
Case: Silverstone RVZ01B, CPU: Intel Core i3-4130, GPU: EVGA GeForce GTX 750 Ti 2GB, RAM: Crucial Ballistix Tactical 4GB (1 x 4GB) DDR3-1600, MB: Asus H81I-PLUS Mini ITX, HDD: Crucial M500 240GB

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3947
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa Memnon » So 16. Máj, 2009, 14:00

hmm... co som cital taktam pisu ze postavy ktore v 1 umreli v dvojke neuvidimje tam teda nejaka naveznost na save pozicie a moje rozhodnutie ci nehat umriet kaidena alebo kapitanku?
dufam ze PC verzia vyjde sucasne s xboxovou a inak tiez som nevedel ze sa jedna o trilogiu :) fantastikó
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(1.252V) / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper, 4133Mhz(1.4V) / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@2000/12000 / SSD:Samsung EVO 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

Užívateľov profilový obrázok
Martan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2183
Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Petržalka
Kontaktovať užívateľa:

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa Martan » Ut 19. Máj, 2009, 12:15

Temnější a drsnější Mass Effect 2
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=32838" onclick="window.open(this.href);return false;
Spoiler: ukázať
MB: Asus Prime Z370-A | CPU: i5-8600K | RAM: Crucial Ballistix Sport LT 16 GB DDR4-2400 CL16 white
GPU: EVGA GTX 1080 FTW 2 Gaming iCX | SSD: Samsung 960 EVO 1TB + A-Data XPG SX8200 Pro 1TB
PSU: Corsair HX850i | CASE: Fractal Define C TG | EK & Bitspower & Alphacool & Noctua custom loop
LG 29" 29UB67 21:9 UltraWide 2560x1080 || NAS QNAP TS-431+ 8TB RAID1
Accessories: SS Ikari Laser^Everglide Titan Monster > Mionix NAOS 7000 ^ Mionix SARGAS 450 SK
MS SideWinder X6 || MS MCE Keyboard & Remote || MS XONE Wireless gamepad

Užívateľov profilový obrázok
Peterka
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 218
Dátum registrácie: Pi 05. Dec, 2008, 18:49
Bydlisko: Trencin

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa Peterka » Ut 26. Jan, 2010, 19:44

Mass effect som dostal do hladacika len nedovno a akurat mam dohranu jednotku .
Normalne sa tesim na 29 januara , to zas bude nonstop sobota a nedela. yahooo
CPU:core i5 2500 - AC xtreme rev.2/ MB:MSI P67S-C43 /RAM:Kingston hyper x 4gb ddr3 /
HDD:500gb WD 5000AVDS / VGA: gtx 570 gigabyte /PSU:seasonic X-660 gold /CASE: termaltake M9/
Asus XONAR DX- Roccat KAVE :Mixrosoft X4-Roccat KONE+
LCD: samsung P 2250 / OS: Win home premium 7 64-bit / Battlelog: PETERKA1920

Užívateľov profilový obrázok
marduk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 768
Dátum registrácie: Ne 12. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Nitra
Kontaktovať užívateľa:

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa marduk » Ut 26. Jan, 2010, 21:51

akurát ju mám z brlohu
ale zaujímalo by ma prečo mi grafiku v podpise vyťažuje na max 55%?, údaj z gpu-z
nie je to chybou ovládačov, alebo je len engine nenáročný?(takže keď spustím napr. crysis gpu sa zapotí?)
a ešte pri meraní frapsom nikdy nemám viac ako 62fps, a v ini súbore žiadny lock snímkov nie je
AMD Phenom II X4 945 / CoolerMaster Hyper 212+ | MSI 870A-G54 | A-DATA 4GB DDR3 1333MHz Gaming Series | Gigabyte HD5770 1GB DDR5 | Crucial M4 128GB | WD 6400AAKS | 2TB Samsung SpinPoint F4 ECO Green | SONY Optiarc AD-5240S č.| Dell UltraSharp U2412M | zvuk na mb | Genius Sp-HF 1100X | CoolerMaster Dominator 690 | SeaSonic M12II-520 Bronze | Logitech G400 | Genius SlimStar i222

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20594
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa dexterav » Ut 26. Jan, 2010, 22:25

nie je problém zabiť HD5870 na 20fps :D
lock tam je ako pri každej hre na UT3 engine
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, Samsung 960Pro 2TB, WD20EFRX, ST2000DX001, WD Blue 500GB, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Inspiron 7577 + Audinst Hud-Mx2 + Shure940 ,Mate 20 Pro, Nvidia Shield, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

lunchmeat
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 37
Dátum registrácie: Ut 24. Nov, 2009, 12:16

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa lunchmeat » Ut 26. Jan, 2010, 22:31

ja som to vcera dohral, som sa nevedel od toho 3dni odlepit a to uz je na mna co to povedat yahooo

ps: nechem spoilerovat, ale v priebehu hry mi prislo divne, ze preco upgradujem aj Normandy...a nakoniec sa z toho vyklubal pekne akcny filmik.
Davam par mesiacov pauzu a potom na to idem znovu aj s tym co som nepresiel...

fakt ze 10/10 hra

Užívateľov profilový obrázok
Martan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2183
Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Petržalka
Kontaktovať užívateľa:

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa Martan » St 27. Jan, 2010, 10:14

Ten FPS lock je tak ako pise dany enginom UT3.

Vypnut sa to dalo v konfiguracnom subore, ostalo to pod tym istym parametrom ako v povodnom Mass Effect a to sice:

Kód: Vybrať všetko

bSmoothFrameRate=True
MinSmoothedFrameRate=22
MaxSmoothedFrameRate=62
Problemom ostava to, ze konfiguracny subor napr. aj s tymto parametrom sa uz nevytvara tak ako sa vytvaral v
My Documents\Mass Effect 2\
Je len priamo v instalacnej zlozke hry, lenze ked tam modifikujem hocico, tak hra sa ani nespusti :laugh:
Kedze si to zrejme kontroluje presny hash toho originalneho suboru...

Zatial sa mi uspesne vsak podarilo rozbehat AA na HD4870, co som velmi rad, pri 4xAA je to stale hratelne a vyzera to o 50% lepsie ;)
Spoiler: ukázať
MB: Asus Prime Z370-A | CPU: i5-8600K | RAM: Crucial Ballistix Sport LT 16 GB DDR4-2400 CL16 white
GPU: EVGA GTX 1080 FTW 2 Gaming iCX | SSD: Samsung 960 EVO 1TB + A-Data XPG SX8200 Pro 1TB
PSU: Corsair HX850i | CASE: Fractal Define C TG | EK & Bitspower & Alphacool & Noctua custom loop
LG 29" 29UB67 21:9 UltraWide 2560x1080 || NAS QNAP TS-431+ 8TB RAID1
Accessories: SS Ikari Laser^Everglide Titan Monster > Mionix NAOS 7000 ^ Mionix SARGAS 450 SK
MS SideWinder X6 || MS MCE Keyboard & Remote || MS XONE Wireless gamepad

Užívateľov profilový obrázok
Shade
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 232
Dátum registrácie: Ut 10. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Liptovský Mikuláš
Kontaktovať užívateľa:

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa Shade » St 27. Jan, 2010, 11:43

ja som zatial hral iba 1 ale ked osm kukal trailery tak sa mi strasne podobala ta ciernovlasa kocka na dakoho... som si aj myslel, ze na yvone strahovsky a nakoniec som sa v inom dozvedel, ze je podla nej a este ju aj dabuje :D kto pozera Chcuck tak vie o koho ide :P
a moc moc sa tesim az si zahram toto pokracovanie..
PC : E5200 + 4gb ram + 1950pro512 agp + zalman FS-V7 5V + 320gb hitachi + wd green 1,5tb + Acer AL1751b + Seasonic SS-500ET
NB : acer tm 5730g p8400, 4gb ram, ati 3470,hdd 500bevt

Užívateľov profilový obrázok
marduk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 768
Dátum registrácie: Ne 12. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Nitra
Kontaktovať užívateľa:

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa marduk » St 27. Jan, 2010, 11:54

Martan napísal:Ten FPS lock je tak ako pise dany enginom UT3.

Vypnut sa to dalo v konfiguracnom subore, ostalo to pod tym istym parametrom ako v povodnom Mass Effect a to sice:

Kód: Vybrať všetko

bSmoothFrameRate=True
MinSmoothedFrameRate=22
MaxSmoothedFrameRate=62
Problemom ostava to, ze konfiguracny subor napr. aj s tymto parametrom sa uz nevytvara tak ako sa vytvaral v
My Documents\Mass Effect 2\
Je len priamo v instalacnej zlozke hry, lenze ked tam modifikujem hocico, tak hra sa ani nespusti :laugh:
Kedze si to zrejme kontroluje presny hash toho originalneho suboru...

Zatial sa mi uspesne vsak podarilo rozbehat AA na HD4870, co som velmi rad, pri 4xAA je to stale hratelne a vyzera to o 50% lepsie ;)
AA stačí vynútiť v ovládačoch? lebo ja mam 4AA ale netuším či aj v hre ide
ale aj tak tá záťaž gpu len 55% sa mi zdá nízka, musím pozrieť koľko je to pri gta 4.
AMD Phenom II X4 945 / CoolerMaster Hyper 212+ | MSI 870A-G54 | A-DATA 4GB DDR3 1333MHz Gaming Series | Gigabyte HD5770 1GB DDR5 | Crucial M4 128GB | WD 6400AAKS | 2TB Samsung SpinPoint F4 ECO Green | SONY Optiarc AD-5240S č.| Dell UltraSharp U2412M | zvuk na mb | Genius Sp-HF 1100X | CoolerMaster Dominator 690 | SeaSonic M12II-520 Bronze | Logitech G400 | Genius SlimStar i222

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15347
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa faugusztin » St 27. Jan, 2010, 11:57

Inac fakt poprosim v ziadnom pripade nespoilovat cokolvek z pribehu, kedze na STEAM-e bude hra uvolnena az v piatok ! Nekazte inym hru.

Užívateľov profilový obrázok
Martan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2183
Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Petržalka
Kontaktovať užívateľa:

Re: MASS EFFECT 2

Príspevok od užívateľa Martan » St 27. Jan, 2010, 12:15

Zaklad pre ATI je premenovat si "Mass Effect 2.exe" na "UT3.exe".

Potom ovladace bud Catalyst 8.69 alebo 8.70, pripadne hocico novsie.
Kym sa mi ich podarilo rozbehat na Win 7 x64 tak mi to zabralo 2 hodiny casu, kedze Catalyst v8.69 vobec nechceli ist, tak som nakoniec dal v8.70.

v8.70 napr:
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... e311f70f0d" onclick="window.open(this.href);return false;
alebo Google...

No a potom bud profilom cez ATI Tray Tools alebo cez CCC si aktivujes AA.
Spoznas rozdiel hned v uvodnej obrazovke, kedze menu hry je spravene tak, ze hned uvidis ci mas hrany menu kostrbate...

U nVIDIE je postup zevraj ovela jednoduchsi...
Spoiler: ukázať
MB: Asus Prime Z370-A | CPU: i5-8600K | RAM: Crucial Ballistix Sport LT 16 GB DDR4-2400 CL16 white
GPU: EVGA GTX 1080 FTW 2 Gaming iCX | SSD: Samsung 960 EVO 1TB + A-Data XPG SX8200 Pro 1TB
PSU: Corsair HX850i | CASE: Fractal Define C TG | EK & Bitspower & Alphacool & Noctua custom loop
LG 29" 29UB67 21:9 UltraWide 2560x1080 || NAS QNAP TS-431+ 8TB RAID1
Accessories: SS Ikari Laser^Everglide Titan Monster > Mionix NAOS 7000 ^ Mionix SARGAS 450 SK
MS SideWinder X6 || MS MCE Keyboard & Remote || MS XONE Wireless gamepad

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"