Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
KingTommy
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 936
Dátum registrácie: St 15. Okt, 2008, 17:22
Bydlisko: Košice

Re: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)

Príspevok od užívateľa KingTommy » Ne 31. Jan, 2010, 11:07

A máme tu komplet češtinu do hry. :)

http://cestiny.idnes.cz/hry/call-of-dut ... ry_zel.idn" onclick="window.open(this.href);return false;
: Z O S T A V A :
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-4460 3,20GHz
CPU Cooler: Thermalright Ultra-120 eXtreme + Enermax Magma UCMA12
MB: MSI B85-G43
GPU: ASUS STRIX-GTX960-DC2OC-4GD5
RAM: Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL10, HyperX Fury Blue Series
SSD: Samsung 850 EVO 250GB
HDD: Samsung F1 640GB + HDD Vibration Killer
DVD-RW: ASUS DRW-24F1MT
PSU: Corsair HX520
Case: CoolerMaster Centurion 590
Case Cooler:
Front: 2x Noiseblocker BlackSilent XL1 Rev. 3.00
Rear: Enermax Magma UCMA12
Top: 2x Evercool RSF-14
Controller: Scythe KM01 Kaze Master
LCD: LCD 22" Samsung SyncMaster T220

Užívateľov profilový obrázok
mi*so
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 424
Dátum registrácie: St 13. Jan, 2010, 17:54

Re: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)

Príspevok od užívateľa mi*so » Ne 31. Jan, 2010, 11:26

Zopár vecičiek s Cod 6:
Login screen Windows XP: http://slovenciny.com/index.php?func=dlinfo&mit=1110" onclick="window.open(this.href);return false;
Wallpapery: http://www.abcgames.sk/?p=wallpapery_zobraz&id=12652" onclick="window.open(this.href);return false;
Screenshoty: http://www.abcgames.sk/?p=screenshoty_zobraz&id=12652" onclick="window.open(this.href);return false;
Savy: http://www.abcgames.sk/download_file.asp?s=6&id=8876" onclick="window.open(this.href);return false;

Užívateľov profilový obrázok
Klaboor
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 929
Dátum registrácie: Po 26. Máj, 2008, 13:10
Bydlisko: Košice

Re: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)

Príspevok od užívateľa Klaboor » Ut 02. Feb, 2010, 11:42

niekto sa tu pytal ci po formatnuti ostanu savy....co sa tyka singleplayeru tak pokial si ich sam nezalohujes niekam tak cau pa.....stratil som svoj single ale to ma neboli...a co sa tyka MP tak to mas jedno lebo pri kazdom spusteni prebehne synchronizacia takze tam to je bezpecne

//edit: pre tych co im pise NAT strict....pokial mate neverejnu IP a provider ktory vam poskytuje net nema pustene secky porty repektive routovanie je blbo urobene tak s tym ejdnoducho vy doma nic nespravite jedine sa obratit s prosbou o pomoc alebo v pripade moznosti si vyziadat verejnu Ip adresu....mam tiez neverejnu IP...po pripojeni spravne nastaveneho routera sa mi vypise Open ale open je len v casti medzi PC a routrom...ono hra nevidi v sieti vonku ci to je ok...dojde po najblizsi uzol a tym to hasne...akonahle som router dal prec tak som mal strict....len tolko k tomu NATu.....
MB: Gigabyte Aorus AX370 Gaming 5, CPU: AMD Ryzen 7 1700@3,7GHz, RAM: 2x16GB Crucial Ballistix LT Sport 2666MHz, VGA: Gigabyte Aorus GeForce 1080 Ti 11GB, SSD: Samsung 960 PRO 512GB, HDD Array: 2x3TB WD Red RAID0, PSU: EVGA Supernova G2 750W, Sound: Steinberg UR12, CPU Cooler: Noctua NH-D15 SE-AM4, Case: Fractal Design Define XL R2 Black Pearl

Užívateľov profilový obrázok
bassgenerator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1511
Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)

Príspevok od užívateľa bassgenerator » Ut 02. Feb, 2010, 12:40

ked si cez stam zalohujes COD MW2 so sejvami tak neprides o ne. pri SP :-) sejvy ti ostanu Steame. potom sa len lognes.
NB: Lenovo Thinkpad Yoga 460
Mobil:Apple XS MAX 256 GB
Galaxy Watch 46mm

Užívateľov profilový obrázok
Klaboor
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 929
Dátum registrácie: Po 26. Máj, 2008, 13:10
Bydlisko: Košice

Re: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)

Príspevok od užívateľa Klaboor » Ut 02. Feb, 2010, 13:29

praveze som si najprv zalohoval hru cez steam v domneni, ze aj SP mi ostane lebo MP to je jeasne, ze tam prebieha nejaka synchronizacia ...fakt super moznost to zalohovanie no len singleplayer saves ti uklada do C:\Users\Account_name\Local ci ako je ta cesta.....tiez som si myslel ze to urobi steam za mna ale on len zalohuje priecinok hry v ...\steam\steamapps\common....po preinstalovani windowsu a naslednej obnove som uz singleplayer saves nenasiel :) ....ale to ma vobec netrapi lebo predtym som to stihol v pohode cele prejst a MP pekne zosynchronizovalo a islo sa dalej :)
MB: Gigabyte Aorus AX370 Gaming 5, CPU: AMD Ryzen 7 1700@3,7GHz, RAM: 2x16GB Crucial Ballistix LT Sport 2666MHz, VGA: Gigabyte Aorus GeForce 1080 Ti 11GB, SSD: Samsung 960 PRO 512GB, HDD Array: 2x3TB WD Red RAID0, PSU: EVGA Supernova G2 750W, Sound: Steinberg UR12, CPU Cooler: Noctua NH-D15 SE-AM4, Case: Fractal Design Define XL R2 Black Pearl

Užívateľov profilový obrázok
bassgenerator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1511
Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)

Príspevok od užívateľa bassgenerator » Ut 02. Feb, 2010, 13:39

Aj tak by som v tom nevidel problem ked si sejvy mozes stiahnut odkialkolvek alebo ti poslu.
NB: Lenovo Thinkpad Yoga 460
Mobil:Apple XS MAX 256 GB
Galaxy Watch 46mm

Užívateľov profilový obrázok
Klaboor
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 929
Dátum registrácie: Po 26. Máj, 2008, 13:10
Bydlisko: Košice

Re: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)

Príspevok od užívateľa Klaboor » Št 11. Feb, 2010, 11:41

tak toto je uz vazne vrchol http://xbox360.ign.com/articles/106/1068414p1.html" onclick="window.open(this.href);return false;

myslim ze ten dilino co sedi na stolicke ako CEO v zivote nehral to comu sefuje......biznis je svina....takym skrobom by som len hlavy odkopaval.....pri takychto spravach uz zacinam rozmyslat nad tycm ci sa oplati hru kupovat ked pre plnohodnotne hranie aj tak musi clovek skor ci neskor cvakat za DLCka.....

tu je info o skrytych modoch http://mw2.cz/119-ctyri-skryte-herni-mody-ve-hre.html" onclick="window.open(this.href);return false;

co myslite akym sposobom prebehne oficialne "pridanie" tychto modov pre public ? pravdepodobne si vsetci sahneme do vrecka alebo sa na to vyprdneme......

neviem aky to ma dopad pre PC lebo info je zo sekcie pre xbox, ale si myslim ze ak sa toto stane(dufam ze nie) tak sa s tym zvazie kazda platforma
MB: Gigabyte Aorus AX370 Gaming 5, CPU: AMD Ryzen 7 1700@3,7GHz, RAM: 2x16GB Crucial Ballistix LT Sport 2666MHz, VGA: Gigabyte Aorus GeForce 1080 Ti 11GB, SSD: Samsung 960 PRO 512GB, HDD Array: 2x3TB WD Red RAID0, PSU: EVGA Supernova G2 750W, Sound: Steinberg UR12, CPU Cooler: Noctua NH-D15 SE-AM4, Case: Fractal Design Define XL R2 Black Pearl

Protekk

COD : Modern Warfare 2 - ERROR

Príspevok od užívateľa Protekk » St 17. Feb, 2010, 22:40

Zdravim , mam problem s ktorym si neviem poradit , hral som tuto hru cely den všetko išlo v pohode , na druhy den pridem domov a pri spusteni hry mi napiše chybu "FATAL ERROR Could not load localization.TXT Please make sure MW2 is run from the correct folder"
Všade po forkach som chodil nikde som nič nenašiel okrem toho že tento problem ma viac ludi , takže ak mi niekto vie pomoct budem vdačny dik:)

PS : Reinstall hry som samozrejme skušal:D

Užívateľov profilový obrázok
STENLY
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12162
Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
Bydlisko: Hubová, okr. RK (31)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)

Príspevok od užívateľa STENLY » Pi 19. Feb, 2010, 13:17

v misii keď sledujem toho típka na člne a na konci spadneme z vodopádu spolu zo zostreleným vrtuľníkom, padneme do vody....
všade je tma a načitáva mi asi novú mapu... no po načítaní mi vyhodí túto chybu:
Obrázok
PC1: MB: ASRock Z87M OC Formula CPU: Intel Core i5 4670K @ 3,4GHz RAM: Crucial BallistiX Tactical LP 4x4GB 1866MHz CL8 1,5V SSD: Crucial M500 240GB mSATA
HDD: WD Red 3TB GPU: Gigabyte GTX 970 4GB PSU: Corsair AX750 CASE: Corsair Obsidian 350D W Monitor: Dell U2412M (24") Repro: Logitech Z2300 + Samson SR850
PC2: MB: Gigabyte B75N CPU: Intel Core i3 3220 @ 3,3GHz RAM: Kingston HyperX Savage 2x4GB 1600MHz CL9 1,5V SSD: Corsair Force 3 120GB HDD: Samsung F1 320GB
GPU: Asus GTX 660 2GB PSU: AC Fusion 550 CASE: Cooler Master Elite 130 DVD: Samsung SE-208GB/RSBD Monitor: Philips 227E (21.5") Repro: Microlab B77
PC3: MB: Gigabyte B85N CPU: Intel Core i3 4330 @ 3,5GHz RAM: Kingston 4+2GB 1333MHz CL9 1,5V SSD: Crucial M500 120GB mSATA HDD: Seagate Barracuda Green 2TB GPU: Asus GTX 750 Ti Strix 2GB PSU: Sharkoon SHA350M CASE: Cooler Master Elite 110

Užívateľov profilový obrázok
Monster1
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4148
Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Bydlisko: Považská Bystrica

Re: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)

Príspevok od užívateľa Monster1 » Pi 19. Feb, 2010, 19:59

Ak nemáš origo môže ti to robiť preto, známemu to tiež robí.
Intel i7 4790K @ 4700 MHz + Msi Z97 MPOWER+ Kingston HyperX Fury 4x4GB 2133MHz CL14 + Gainward GTX 1080 Phoenix GLH@2025/11000MHz + Crucial MX 200 500GB + Crucial BX100 250GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D14 + 3xNF-A14 FLX
Acer Predator XB271HU @165Hz

Užívateľov profilový obrázok
M1ch4l
VIP
VIP
Príspevky: 6156
Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Kysucký Lieskovec / Praha

Re: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)

Príspevok od užívateľa M1ch4l » Pi 19. Feb, 2010, 20:03

poskodene subory, kadeco to moze byt

btw pekne pozadie
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ NuForce uDAC v2
Bike: Scott Aspect 20 2012 black/green; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
CPU i7 4790K bez OC + Noctua U12S; MB Sabertooth Z97 Mark 2; RAM HyperX Fury 16 GB; GPU RTX 2070 Armor; OS SSD 850 Evo 250GB; Storage 860 QVO 2TB, WD Black 2TB; PSU Seasonic G550; CASE Define R4 Arctic White Window; Peripherals Aorus AD27QD + DELL U2311H, Roccat ARVO, Logitech G903 + Razer Destructor 2, Blue Snowball

Užívateľov profilový obrázok
commodore64
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 594
Dátum registrácie: Ut 15. Sep, 2009, 19:05
Bydlisko: Cinobaňa (okolie LC)
Kontaktovať užívateľa:

Cheateri

Príspevok od užívateľa commodore64 » So 20. Feb, 2010, 14:50

Reagujem na skorsie thready ohladom VAC a cheatovania. Osobne si myslim, ze najvacsi problem su samotne public servery v tom, ze skuseni hraci hravaju s neskusenymi. A to potom v diskusii priamo v hre necitate nic ine, ako "noob" a "cheater". Proste blbecek, ktory hra prave 2. hodinu MP vidi hraca so skillom a hned vypisuje cheater cheater. Skrtil by som, ked to tam citam. V MW bolo cheaterov dost aj napriek PB a myslim, ze podla killcamu sa da dobre rozoznat hlavne aimbot. Wallhack uz tazsie. Za mojich asi ak 50-60 hodin hrania MW2 som stretol na beton asi tak 2 cheaterov. Ale nie je hry, ze tam debilkovia riesia kto je cheater. Pretoze su slabi a ostatni ich davaju casto dole. Takze VAC je zrejme efektivny.

Viem, ze na MW2 sa znieslo mraky kritiky hlavne kvoli IWNET a systemu pripajania, P2P atd atd. Ale ohliadnuc od toho je to podla mna asi best multiplayer. Uzasne zbrane, perky, killstreaky, riot shield, sticky bombs, 2 attachmenty pomocou blink perku, akimbo, schopnost hodit noz, AC130, chopeer gunner, proste uzasne hranie. Prijemny posun oproti MW. Ak je nejaky problem, tak v hracoch samotnych - napr. ak niekto celu hru campuje a vy ste behavy typ hraca vyhladavajuci akciu alebo blbeckovia s tubami... Co je mne osobne asi najviac luto, ze si to nezahram o tyzden na lanparty :smutny: Viem, ze existuje off-line mod, ale neverim jeho funkcionalite. Navyse, sme asi 4-5, ktori mame original a to je celkom malo.
Spoiler: ukázať
PC: Case: LanCool Dragonlord K-62 Doska: GIGABYTE Z170-Gaming K3 Proc: Intel Core i5-6600K @ 4,2GHz RAM: Kingston 16GB DDR4 2133MHz CL14 HyperX Fury Black GPU: ATI Radeon HD7850 PSU: be quiet! Dark Power 550W Pro P7 Cooling: Noctua NH-U12P SE2 + Noctua NF-S12B + YateLoon 14cm + Scythé Kaze Master Black Ace LCD: Eizo FlexScan 2431W + NEC 2470WVX Disky: Samsung 850 EVO 250GB + Crucial M4 128 GB + WD Black 640GB + Samsung 500GB Keyboard: MS Sidewinder X4 Mys: Razer Imperator + Razer DA + Logitech MX Master 2S Zvuk: Sennheiser HD 212Pro System: W10 x64 PDA: Samsung Galaxy S7 edge Most important: Adobe CC

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15348
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)

Príspevok od užívateľa faugusztin » So 20. Feb, 2010, 15:01

K "blbeckovia s tubami" :
http://www.bit-tech.net/blog/2010/01/05/i-noobtuber/" onclick="window.open(this.href);return false;

Suhlasim s clankom, "blbeckovia" su ti, ktorym to vadi.

Užívateľov profilový obrázok
commodore64
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 594
Dátum registrácie: Ut 15. Sep, 2009, 19:05
Bydlisko: Cinobaňa (okolie LC)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)

Príspevok od užívateľa commodore64 » So 20. Feb, 2010, 17:01

Ok, to som mozno prehnal s tymi blbeckami. Tiez mam nastaveny jeden class aj tubou. Ale... zazil som hry, ktore boli nehratelne, pretoze sa zislo asi tak 10 tuberov a bol koniec. Nedalo sa tam ani pohnut a strelba so samomapalu ci pistole ani nebola pocut. Sam autor toho clanku to priznava: "To me, that’s foolish – there’s a distinct line between someone using the launcher correctly and someone who is blatantly exploiting the structure of the game." Stlacat F mozem aj vo Windowse, nepotrebujem na to hru za 40€.
Mozno je to len o tom, ze public server. Nemozes si vybrat ani mapu, ani spoluhracov. A narazit na 10 tuberov - amen tma.
Spoiler: ukázať
PC: Case: LanCool Dragonlord K-62 Doska: GIGABYTE Z170-Gaming K3 Proc: Intel Core i5-6600K @ 4,2GHz RAM: Kingston 16GB DDR4 2133MHz CL14 HyperX Fury Black GPU: ATI Radeon HD7850 PSU: be quiet! Dark Power 550W Pro P7 Cooling: Noctua NH-U12P SE2 + Noctua NF-S12B + YateLoon 14cm + Scythé Kaze Master Black Ace LCD: Eizo FlexScan 2431W + NEC 2470WVX Disky: Samsung 850 EVO 250GB + Crucial M4 128 GB + WD Black 640GB + Samsung 500GB Keyboard: MS Sidewinder X4 Mys: Razer Imperator + Razer DA + Logitech MX Master 2S Zvuk: Sennheiser HD 212Pro System: W10 x64 PDA: Samsung Galaxy S7 edge Most important: Adobe CC

Užívateľov profilový obrázok
icefire
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7742
Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Bydlisko: Bratislava

Re: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)

Príspevok od užívateľa icefire » So 20. Feb, 2010, 20:14

Doteraz som skusenost s hostingom MP hier, aky ma MW2 nemal, ale teraz ma AVP3 docasne matchmaking prave na tomto systeme a je to naozaj hrozne.

Este som nemal hru, co to slo plynule. Akurat, ked hostuje ja, co je samozrejme. Fakt nechapem, ako mohli nieco taketo aj vydat. Dedicated servery nadovsetko.
Spoiler: ukázať

i7-6700K + Noctua NH-D14 @ MSI Z270 TOMAHAWK - Crucial SSD 750GB @ Win10 PRO (legal) + WD RED 3TB - MSI GAMING X GTX 1070 8GB + DELL S2716DG G-Sync - Kingston HyperX Predator 16GB 3000MHz - Corsair RM650 - Fractal Define R3 + 3xNoctua - Logitech Proteus Core + Ozone Exposure - SteelSeries 6Gv2 - Xonar DX + HyperX Cloud + Behringer MS16 - 2x Xbox 360 Wireless controller - Philips 32PFL5007k

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"