Lineage2 - nezahrate si?

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Thief
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1230
Dátum registrácie: Pi 14. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Dubravka
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Thief » Po 27. Feb, 2006, 13:00

Wizik: tie lagy boli koli vikendu. Bezne su tak 1/3 oproti tomu. Ping nad 500 som tam snad este nevidel, tak neviem ci je to tym, ze skusaju C4, alebo proste vela ludi, ale byva menej.

BTW: jak dovybavujem skolu a robotu, cca dva - tri dni, tak sa zas zapojim do kola a zacnem dokoncovat charaktery co mi chybaju scool:
CPU: I5 3570k, MB: MSI Z77A-G45, RAM: 2x8GB Kingston Fury 1866Mhz, GPU: ASUS ROG STRIX GAMING RX570 DirectCU II 4GB, Monitor: Asus VG278HE, HDD: WD Caviar Green 2TB, Samsung SpinPoint F3 1TB, SSD: Kingstone HyperX 240GB, PSU: Enermax Revolution X't 630W Gold, NET:Orange FiberNet 300Mb, OS: Win 10 pro

Užívateľov profilový obrázok
Wizik
VIP
VIP
Príspevky: 5644
Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava-Nové Mesto (23)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Wizik » Po 27. Feb, 2006, 15:36

oki parada uz sa tesim... kde mam zaplatit tych 100K za prestup v 20 lvl-i na wizarda :? neviem to najst a leze mi to na nervy
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I MUSIC !

Užívateľov profilový obrázok
Thief
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1230
Dátum registrácie: Pi 14. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Dubravka
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Thief » Po 27. Feb, 2006, 16:30

na to je jeden predajca - mammon sa tusim vola, daco jak mamrd.
On sa kazdych 20 minut teleportuje z medzi adenom, giranom a orenom tusim.
V girane byval na zaciatku hned za prvou odbockou doprava rovno odktial jak sa teleportnes do mesta.
A v orene, to neviem ani popisat, by som tam musel ist a v adene som ho este nehladal... To vies dlho som to nehral.
CPU: I5 3570k, MB: MSI Z77A-G45, RAM: 2x8GB Kingston Fury 1866Mhz, GPU: ASUS ROG STRIX GAMING RX570 DirectCU II 4GB, Monitor: Asus VG278HE, HDD: WD Caviar Green 2TB, Samsung SpinPoint F3 1TB, SSD: Kingstone HyperX 240GB, PSU: Enermax Revolution X't 630W Gold, NET:Orange FiberNet 300Mb, OS: Win 10 pro

Užívateľov profilový obrázok
Wizik
VIP
VIP
Príspevky: 5644
Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava-Nové Mesto (23)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Wizik » Po 27. Feb, 2006, 17:27

BOZE MOJ :8O:

Som zvedavy co ja nooba poriesim z tym...teraz mam problem ze som prekopiroval patchnutu instalacku na l2w server do inej zlozky a idem ju prepatchovat patchom z enrage serveru elbo chcem hravat aj na tom... som zvedavy co z toho bude :D
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I MUSIC !

Užívateľov profilový obrázok
Wizik
VIP
VIP
Príspevky: 5644
Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava-Nové Mesto (23)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Wizik » Po 27. Feb, 2006, 20:08

No uz viem kde ma "sidlit! ten mammon ... je to pri takej lampe na pravo ako thief povedal... uz tui nanho cakam jak debil neviem kolko snad uz dojde!
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I MUSIC !

Užívateľov profilový obrázok
Thief
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1230
Dátum registrácie: Pi 14. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Dubravka
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Thief » Po 27. Feb, 2006, 20:08

No neviem jak je to tam teraz, ale radsej skus znova instalnut a precitaj si ci treba dat officialne updaty. Ak ne bude to na 100% rychlejsie. Inac kopci to predtym nez davas patche, lebo aj ked to bude fungovat, mozes tam mat ine nastavenia moze ti to padat, alebo zle zobrazovat.

BTW: cakat tam budes max 40 minut :)
CPU: I5 3570k, MB: MSI Z77A-G45, RAM: 2x8GB Kingston Fury 1866Mhz, GPU: ASUS ROG STRIX GAMING RX570 DirectCU II 4GB, Monitor: Asus VG278HE, HDD: WD Caviar Green 2TB, Samsung SpinPoint F3 1TB, SSD: Kingstone HyperX 240GB, PSU: Enermax Revolution X't 630W Gold, NET:Orange FiberNet 300Mb, OS: Win 10 pro

Užívateľov profilový obrázok
Scorp
Jánoš Bravo z Brna
Jánoš Bravo z Brna
Príspevky: 2838
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Krankenhaus
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Scorp » Po 27. Feb, 2006, 21:21

db skillov a mobov? Neviem o tom, ze by sa do toho este niekto pustil, teda neofiko, ofiko veci okolo C4 ma neberu :)

jedine l2jz.ic.cz a cakat az sa tam objavia aj moby z C4, mozno uz coskoro, ale mne sa take veci spracovavat nechce teda, pockam, kym to spravi niekto iny :))
Me like Pentium

Užívateľov profilový obrázok
ManDark
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 84
Dátum registrácie: Po 27. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: PREŠOV
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa ManDark » Ne 12. Mar, 2006, 01:35

Nepoznate nejakt 100-kovy RATE server, chcem si to trochu uzit ked to budem gajmit a nie 2 mesiace trenovat postavu a potom tam hodia nejaky novy chronicle alebo zrusia server, ako sa mi uz stalo v kopec pripadoch ...

Užívateľov profilový obrázok
M1cRo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 15
Dátum registrácie: Pi 11. Nov, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa M1cRo » Št 18. Máj, 2006, 17:01

ja som hral na jednom fakt fasovom a potom sa posral, raty boli nejakych 1500 - fakt kvalita

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"