Lineage2 - nezahrate si?

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
kOsTi
VIP
VIP
Príspevky: 3755
Dátum registrácie: Ne 08. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: BA

Príspevok od užívateľa kOsTi » Pi 07. Okt, 2005, 17:08

killswitch napísal: problem je ,ze som nikdy nebol na multiplayer a toto je moj prvy(okrem nejakych laniek)...
registroval som sa aj na Lineage2world.com aj na extreme-ten isty nick..spustim hru,automaticky sa stiahnu vsetky patche,chcem sa nalogovat a dalej to uz poznate...
som zaciatocnik,takze by som to potreboval polopate... :red:
no v prvom rade by si si mal rozhodnut ze na akom servery chces hrat lebo na L2W potrebujes C2 (Chronicle2) a na eXtreme C3.

Potom ked sa uz rozhodnes a stiahnes klienta a naistalujes, potrebujes si stiahnut prislusne patche na ten ktory server a naistalovat ich. napr eXtreme to ma tak ze si stahnes Updater ktory po instalacii este stiahne nejake tie subory potrebne pre hranie na eXtreme serveroch... potom ti treba este login a pass pre prihlasenie a mozes ist...

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5692
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa killswitch » So 08. Okt, 2005, 20:40

stiahnuty mam C3 a po prvom stiahnuti to postahovalo aj nejake patche...no ved skusim a dam potom vediet...
Plne príležitostný moderátor.

Užívateľov profilový obrázok
tasman
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 280
Dátum registrácie: So 18. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Filakovo
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa tasman » Ne 22. Jan, 2006, 21:32

takze som sa zapojil aj na server linage2world som este len lama ,dufam ze sa zdokonalim mozno sa tam stretneme nick mam tasman1 a hram na 3 servri
PC1:CPU: AMD X2 5000+ Black edition| COOLING:CPU- Noctua NH-U9B | MB:GIGABYTE MA770-DS3| RAM:DDR2 Patriot 4*1GB 800 Mhz | HDD: Crucial SSD 128 Gb, Raptor 150 Gb 10000 rpm + WD 850 Gb SATA | VGA:ASUS R9 380 | DVD:DVD-RAM LG GSA-4081B + DVD combo Sony | POWER:460W ZALMAN | FRONT PANEL:Display from PS-ONE |MOUSE Razer DeathAdder |MONITOR:24" LCD Iiyama ProLite E2407HDSV |PC2: I Mac "27", i5, 8GB DDR3, 1 TB HDD Notebook: MacBook Pro "17", Lenovo T60 3x

Užívateľov profilový obrázok
tasman
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 280
Dátum registrácie: So 18. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Filakovo
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa tasman » Ut 07. Feb, 2006, 21:13

vazne nikdo nema zaujem zahrat si lineage mohli by sme vytvorit clan, rady ohladom servra dam, momentalen hram na L2eXtreme na servry Tempest, kua hosi to nikdo nema zaujem :?
PC1:CPU: AMD X2 5000+ Black edition| COOLING:CPU- Noctua NH-U9B | MB:GIGABYTE MA770-DS3| RAM:DDR2 Patriot 4*1GB 800 Mhz | HDD: Crucial SSD 128 Gb, Raptor 150 Gb 10000 rpm + WD 850 Gb SATA | VGA:ASUS R9 380 | DVD:DVD-RAM LG GSA-4081B + DVD combo Sony | POWER:460W ZALMAN | FRONT PANEL:Display from PS-ONE |MOUSE Razer DeathAdder |MONITOR:24" LCD Iiyama ProLite E2407HDSV |PC2: I Mac "27", i5, 8GB DDR3, 1 TB HDD Notebook: MacBook Pro "17", Lenovo T60 3x

Užívateľov profilový obrázok
Wizik
VIP
VIP
Príspevky: 5644
Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava-Nové Mesto (23)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Wizik » St 22. Feb, 2006, 10:08

Ja by som rad hral, uz mam o to asi pol roka zajem len enfim kde stiahnut spravny C3 client + patche a na akom serveri hrat
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I MUSIC !

Užívateľov profilový obrázok
Thief
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1230
Dátum registrácie: Pi 14. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Dubravka
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Thief » So 25. Feb, 2006, 15:58

Lineage 2 World - http://www.lineage2world.com/main/index.php
Enraged - http://www.l2enraged.com/
Nemesis - http://l2nemesis.php5.cz/ CZ/SVK !!!!
Dragon - http://www.l2dragon.net/
Paradise - http://l2-paradise.com/
Extreme - http://www.l2extreme.com
Freedom - http://www.lineage2freedom.com/
Revolution - http://lineage2.gamers-online.org/


Nehral som na vsetkych, ale mozem doporucit:

L2W - najvacsi C3 - pojde a C4
Nemesis - CZ/SVK - takze vpoho ludia
Enraged - skilleny kodery a fajn questy
CPU: I5 3570k, MB: MSI Z77A-G45, RAM: 2x8GB Kingston Fury 1866Mhz, GPU: ASUS ROG STRIX GAMING RX570 DirectCU II 4GB, Monitor: Asus VG278HE, HDD: WD Caviar Green 2TB, Samsung SpinPoint F3 1TB, SSD: Kingstone HyperX 240GB, PSU: Enermax Revolution X't 630W Gold, NET:Orange FiberNet 300Mb, OS: Win 10 pro

Užívateľov profilový obrázok
Wizik
VIP
VIP
Príspevky: 5644
Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava-Nové Mesto (23)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Wizik » So 25. Feb, 2006, 19:06

Grrrr chcem hrat na l2w ale ten "850MB" subor taham uz 3 hodiny a stiahol som uz 1700MB zatial ... cize to nema 850 ale viac...kuwa ale ved je to len update nie cela hra :E
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I MUSIC !

Užívateľov profilový obrázok
kOsTi
VIP
VIP
Príspevky: 3755
Dátum registrácie: Ne 08. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: BA

Príspevok od užívateľa kOsTi » So 25. Feb, 2006, 19:14

Wizik napísal:Grrrr chcem hrat na l2w ale ten "850MB" subor taham uz 3 hodiny a stiahol som uz 1700MB zatial ... cize to nema 850 ale viac...kuwa ale ved je to len update nie cela hra :E
Skus hrat na L2eXtreme... hram tam ja (aj ked momentalne nie) a este aj Tasman ;)

Užívateľov profilový obrázok
_Bergo_
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 239
Dátum registrácie: Ne 11. Dec, 2005, 20:00
Bydlisko: Michalovce
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _Bergo_ » So 25. Feb, 2006, 23:05

Ja si to stiahnem a rad sa pridem,ked mi ovsem pomozete :wink:
MY PC - AMD Opteron 144 1800@2468 Mhz, DFI LanParty UT NF4-Ultra, Western Digital 160Gb 8MB cache, Kingston 2 X 512Mb DUAL DDR CL 2.5, 400W zdroj, LG GSA-4167B, Sapphire ATI X800GTO,AC Silencer 64 Ultra TC L

Užívateľov profilový obrázok
_Bergo_
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 239
Dátum registrácie: Ne 11. Dec, 2005, 20:00
Bydlisko: Michalovce
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _Bergo_ » So 25. Feb, 2006, 23:09

ftp://l2clientdownload.lineage2.com/Chr ... taller.zip - s tohto FTP sa daako neda stiahnut,asi je pretazeny.Nemate dakto iny link na tuto gamesku ???
MY PC - AMD Opteron 144 1800@2468 Mhz, DFI LanParty UT NF4-Ultra, Western Digital 160Gb 8MB cache, Kingston 2 X 512Mb DUAL DDR CL 2.5, 400W zdroj, LG GSA-4167B, Sapphire ATI X800GTO,AC Silencer 64 Ultra TC L

Užívateľov profilový obrázok
kOsTi
VIP
VIP
Príspevky: 3755
Dátum registrácie: Ne 08. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: BA

Príspevok od užívateľa kOsTi » Ne 26. Feb, 2006, 10:13


Užívateľov profilový obrázok
Scorp
Jánoš Bravo z Brna
Jánoš Bravo z Brna
Príspevky: 2838
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Krankenhaus
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Scorp » Ne 26. Feb, 2006, 13:16

to je link na C3, dnes uz radsej sosat C4, do mesiaca na nu prejde vacsina serverov uplne
Me like Pentium

Užívateľov profilový obrázok
Thief
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1230
Dátum registrácie: Pi 14. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Dubravka
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Thief » Ne 26. Feb, 2006, 13:26

Scorp nemas nahodou link na db mobov a skillov pre C4?
Nasiel som len itemy :(
CPU: I5 3570k, MB: MSI Z77A-G45, RAM: 2x8GB Kingston Fury 1866Mhz, GPU: ASUS ROG STRIX GAMING RX570 DirectCU II 4GB, Monitor: Asus VG278HE, HDD: WD Caviar Green 2TB, Samsung SpinPoint F3 1TB, SSD: Kingstone HyperX 240GB, PSU: Enermax Revolution X't 630W Gold, NET:Orange FiberNet 300Mb, OS: Win 10 pro

Užívateľov profilový obrázok
kOsTi
VIP
VIP
Príspevky: 3755
Dátum registrácie: Ne 08. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: BA

Príspevok od užívateľa kOsTi » Ne 26. Feb, 2006, 13:42

Scorp napísal:to je link na C3, dnes uz radsej sosat C4, do mesiaca na nu prejde vacsina serverov uplne
No ak by niekto velmi chcel C4 tak tu su mirrory: http://www.filemirrors.com/search.src?t ... ction=Find

Užívateľov profilový obrázok
Wizik
VIP
VIP
Príspevky: 5644
Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava-Nové Mesto (23)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Wizik » Ne 26. Feb, 2006, 14:33

No uz sa mi podarilo rozbehat ten l2world a je to vcelku fajn...raz za cas daky lag (niekedy nasere ked bojujete a skonci lag a vy ste v meste sa prebudil :E ) ale inak pohodka... som 17 lvl skoro a cekom ma to bavy...len tie lagy :cry: ... a nakoniec ten update nemal 850MB ale 2,5 Gb ...nasere! :x
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I MUSIC !

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"