Lineage2 - nezahrate si?

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Scorp
Jánoš Bravo z Brna
Jánoš Bravo z Brna
Príspevky: 2838
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Krankenhaus
Kontaktovať užívateľa:

Lineage2 - nezahrate si?

Príspevok od užívateľa Scorp » Pi 26. Aug, 2005, 17:38

:) MMORPG s kopou free serverov

ma 3 casti, C1, C2, C3

mozno niektory viete, ze s pct drvime na www.lineage2world.com

vsetko potrebne info je tam, hrame na serveri 3
rozbehany klan, aliancia s dalsimi ceskymi a slovenskymi klanmi :)
ak by sa niekto chcel pridat tak ho radi privitame v klane a pomozeme

btw, ta hra je ale zavislost, som pri tom stravil uz 4mesiace, tak si to dobre premyslite :wink:
Me like Pentium

Užívateľov profilový obrázok
CrakeN
Ban
Ban
Príspevky: 1654
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: MALACKY (16)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa CrakeN » Pi 26. Aug, 2005, 17:47

ja som to hral, lenze na inom serveri a tam nebolo nikoho, ale asi sa pridam

Užívateľov profilový obrázok
Payne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1391
Dátum registrácie: Ne 13. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Poprad (18)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Payne » Pi 26. Aug, 2005, 17:59

Treba na to rychle pripojenie k Internetu?
CPU : Celeron 1200MHz&1440MHz - 12*120MHz, DVD : Sony DRU 800A,
HDD : Maxtor 40GB 7200ot. 2MB cache, MB : Abit ST6 RAID, RAM : 256 MB SDRAM PC133 PQI + 128 MB SDRAM PC133 Apacer, VGA : Inno3D GeForce 2MX 400 64MB 175MHz/155MHz@205MHz/165MHz, Zdroj : 250W, Zvuk : Sound Blaster 5.1 Live!

Užívateľov profilový obrázok
pionier
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 64
Dátum registrácie: So 06. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: košice

Príspevok od užívateľa pionier » Pi 26. Aug, 2005, 18:42

ani ne

Užívateľov profilový obrázok
Payne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1391
Dátum registrácie: Ne 13. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Poprad (18)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Payne » Pi 26. Aug, 2005, 18:45

Ta sa dnes skusim pridat :D
CPU : Celeron 1200MHz&1440MHz - 12*120MHz, DVD : Sony DRU 800A,
HDD : Maxtor 40GB 7200ot. 2MB cache, MB : Abit ST6 RAID, RAM : 256 MB SDRAM PC133 PQI + 128 MB SDRAM PC133 Apacer, VGA : Inno3D GeForce 2MX 400 64MB 175MHz/155MHz@205MHz/165MHz, Zdroj : 250W, Zvuk : Sound Blaster 5.1 Live!

Užívateľov profilový obrázok
CrakeN
Ban
Ban
Príspevky: 1654
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: MALACKY (16)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa CrakeN » Pi 26. Aug, 2005, 18:57

no s tym pripojenim neviem, lebo je to predsa len MMORPG, takze dial-up to asi nezvladne :D
ja som si tu hru stiahol s ofic. stranky, ale trvalo to 2 dni :( ..............

Užívateľov profilový obrázok
Scorp
Jánoš Bravo z Brna
Jánoš Bravo z Brna
Príspevky: 2838
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Krankenhaus
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Scorp » Pi 26. Aug, 2005, 20:49

:? no stiahnut musis 2GB asi, klient, textury a patch
pingy v poho do 300ms ak mas, poznam ludi co to hrali na gprs
inak traffic tak bezne okolo 2-5KB/s zalezi ci si v meste kde je hafo ludi alebo len huntis niekde kde je mrtvo

ak by boli nejake questiony ohladom instalacie, tak sem alebo na icq
inak vsetko je na ich webe, ale hafo ludi ma problemy s anglictinou
Me like Pentium

Užívateľov profilový obrázok
Arius
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 189
Dátum registrácie: St 26. Máj, 2004, 14:00
Bydlisko: BA 5trzalka
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Arius » Pi 26. Aug, 2005, 20:54

l2w sux bo boti sux... bleah.. co tak dragon chronicle abo novootvorene HSC?
[Sempron 2400+@2000MHz 200x10 | AC Copper Lite | MoBo EPoX 8KRAI | RAM Apacer 2x512 400MHz cl2.5 | GK Gigabyte ATi 9800pro@423/375 | Zalman VF700-Cu | HDD Hitachi PATA 120GB 7200rpm | DVDRW LiteON SOHW 1693S ]

Užívateľov profilový obrázok
pionier
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 64
Dátum registrácie: So 06. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: košice

Príspevok od užívateľa pionier » Pi 26. Aug, 2005, 21:20

co takto guld wars??
je to od rovnakej firma, ma to lepsie grafiku, ma to pravidelne updaty, na officialnych servroch hrate zadarmo musite si len kupit hru -okolo 15oo sk

Užívateľov profilový obrázok
Scorp
Jánoš Bravo z Brna
Jánoš Bravo z Brna
Príspevky: 2838
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Krankenhaus
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Scorp » Pi 26. Aug, 2005, 22:56

Arius napísal:l2w sux bo boti sux... bleah.. co tak dragon chronicle abo novootvorene HSC?
:) boti su v poho, to uznavam
Me like Pentium

Užívateľov profilový obrázok
Thief
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1231
Dátum registrácie: Pi 14. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Dubravka
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Thief » St 14. Sep, 2005, 23:48

Scorp: jaky clan? a tvoj nick v hre?

Ja to este sem tam zapinam - volakedy Darkzergling a teraz sme presli k SoB - AndySK ....
CPU: I5 3570k, MB: MSI Z77A-G45, RAM: 2x8GB Kingston Fury 1866Mhz, GPU: ASUS ROG STRIX GAMING RX570 DirectCU II 4GB, Monitor: Asus VG278HE, HDD: WD Caviar Green 2TB, Samsung SpinPoint F3 1TB, SSD: Kingstone HyperX 240GB, PSU: Enermax Revolution X't 630W Gold, NET:Orange FiberNet 300Mb, OS: Win 10 pro

Užívateľov profilový obrázok
Scorp
Jánoš Bravo z Brna
Jánoš Bravo z Brna
Príspevky: 2838
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Krankenhaus
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Scorp » Ne 25. Sep, 2005, 18:22

Thief napísal:Scorp: jaky clan? a tvoj nick v hre?

Ja to este sem tam zapinam - volakedy Darkzergling a teraz sme presli k SoB - AndySK ....
:) to sa pozname, WarScorpion :wink:
Me like Pentium

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5693
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa killswitch » St 05. Okt, 2005, 10:25

moze mi niekto poradit,nemozem tuto hru rozbehat....
akosi sa neviem prihlasit,cez toho klienta.dlho nic nerobi,ide dat jedine na listu a ked ho dam spat,tak BSOD...
moze mi dat niekto presny postup ako to rozbehat?
Plne príležitostný moderátor.

Užívateľov profilový obrázok
Thief
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1231
Dátum registrácie: Pi 14. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Dubravka
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Thief » Št 06. Okt, 2005, 23:10

Scorp: zdravim a pozdravujem ;)

Myslim, ze tam nieje co pisat. Kazdy server ma daky patch a napisane ci treba updatovat, alebo nie. Specialne nic nieje, mozno este u niektorych serverov sa davalo do hostou vo wine IP.

Napis sever a poriesime.
CPU: I5 3570k, MB: MSI Z77A-G45, RAM: 2x8GB Kingston Fury 1866Mhz, GPU: ASUS ROG STRIX GAMING RX570 DirectCU II 4GB, Monitor: Asus VG278HE, HDD: WD Caviar Green 2TB, Samsung SpinPoint F3 1TB, SSD: Kingstone HyperX 240GB, PSU: Enermax Revolution X't 630W Gold, NET:Orange FiberNet 300Mb, OS: Win 10 pro

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5693
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa killswitch » Pi 07. Okt, 2005, 13:46

Thief napísal:Scorp: zdravim a pozdravujem ;)

Myslim, ze tam nieje co pisat. Kazdy server ma daky patch a napisane ci treba updatovat, alebo nie. Specialne nic nieje, mozno este u niektorych serverov sa davalo do hostou vo wine IP.

Napis sever a poriesime.
problem je ,ze som nikdy nebol na multiplayer a toto je moj prvy(okrem nejakych laniek)...
registroval som sa aj na Lineage2world.com aj na extreme-ten isty nick..spustim hru,automaticky sa stiahnu vsetky patche,chcem sa nalogovat a dalej to uz poznate...
som zaciatocnik,takze by som to potreboval polopate... :red:
Plne príležitostný moderátor.

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"