F.E.A.R. - pecka

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
tasman
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 287
Dátum registrácie: So 18. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Filakovo
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa tasman » Ne 11. Dec, 2005, 15:57

Hardware
Spoiler: ukázať
PC1:CPU: AMD X2 5000+ Black edition| COOLING:CPU- Noctua NH-U9B | MB:GIGABYTE MA770-DS3| RAM:DDR2 Patriot 4*1GB 800 Mhz | HDD: Crucial SSD 128 Gb, Raptor 150 Gb 10000 rpm + WD 850 Gb SATA | VGA:ASUS R9 380 | DVD:DVD-RAM LG GSA-4081B + DVD combo Sony | POWER:460W ZALMAN | FRONT PANEL:Display from PS-ONE |MOUSE Razer DeathAdder |MONITOR:24" LCD Iiyama ProLite E2407HDSV |PC2: I Mac "27", i5, 8GB DDR3, 1 TB HDD Notebook: MacBook Pro "17", Lenovo T60 3x

Užívateľov profilový obrázok
DiwaSwina
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1415
Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2003, 08:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa DiwaSwina » Ne 11. Dec, 2005, 19:45

tasman napísal:Hosi poradte ako vypnem elektrinu http://fotky1.azet.sk/fotka.phtml?i9=58 ... 0530&ftv=1
neni dakde ventilacka ktorou prelezies k vypinacu ??? uz si nepametam..

Užívateľov profilový obrázok
tasman
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 287
Dátum registrácie: So 18. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Filakovo
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa tasman » Ne 11. Dec, 2005, 21:04

Uz som to presiel bol tam rebrik za rurami ale inak dik :wink:
Hardware
Spoiler: ukázať
PC1:CPU: AMD X2 5000+ Black edition| COOLING:CPU- Noctua NH-U9B | MB:GIGABYTE MA770-DS3| RAM:DDR2 Patriot 4*1GB 800 Mhz | HDD: Crucial SSD 128 Gb, Raptor 150 Gb 10000 rpm + WD 850 Gb SATA | VGA:ASUS R9 380 | DVD:DVD-RAM LG GSA-4081B + DVD combo Sony | POWER:460W ZALMAN | FRONT PANEL:Display from PS-ONE |MOUSE Razer DeathAdder |MONITOR:24" LCD Iiyama ProLite E2407HDSV |PC2: I Mac "27", i5, 8GB DDR3, 1 TB HDD Notebook: MacBook Pro "17", Lenovo T60 3x

Užívateľov profilový obrázok
l0k1
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 227
Dátum registrácie: St 10. Aug, 2005, 20:00
Bydlisko: SVK - Bratislava

Príspevok od užívateľa l0k1 » Po 12. Dec, 2005, 12:36

tasman napísal:Uz som to presiel bol tam rebrik za rurami ale inak dik :wink:
heh tak toto bol moj jediny zasek vo fear ktory som riesil dlhsie ako 30 sekund...lebo ten rebrik tam bol dost nahovno schovany, zatym stlpom...:)
NB Acer Aspire E15

Užívateľov profilový obrázok
tasman
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 287
Dátum registrácie: So 18. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Filakovo
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa tasman » Ne 18. Dec, 2005, 23:55

Presiel som ju konecne, a mozem povedat ze hra bola v pohode , uz sa tesim na pkracovanie :wink:
Hardware
Spoiler: ukázať
PC1:CPU: AMD X2 5000+ Black edition| COOLING:CPU- Noctua NH-U9B | MB:GIGABYTE MA770-DS3| RAM:DDR2 Patriot 4*1GB 800 Mhz | HDD: Crucial SSD 128 Gb, Raptor 150 Gb 10000 rpm + WD 850 Gb SATA | VGA:ASUS R9 380 | DVD:DVD-RAM LG GSA-4081B + DVD combo Sony | POWER:460W ZALMAN | FRONT PANEL:Display from PS-ONE |MOUSE Razer DeathAdder |MONITOR:24" LCD Iiyama ProLite E2407HDSV |PC2: I Mac "27", i5, 8GB DDR3, 1 TB HDD Notebook: MacBook Pro "17", Lenovo T60 3x

Užívateľov profilový obrázok
l0k1
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 227
Dátum registrácie: St 10. Aug, 2005, 20:00
Bydlisko: SVK - Bratislava

.

Príspevok od užívateľa l0k1 » Po 19. Dec, 2005, 23:10

pokracovanie ? :) tak ked predlzia hraciu dobu na dvojnasobok, co by mohlo byt aspon 18 hodin, pestrejsie misie, roznorodost akcii, nejake puzzle tak preco nie...
NB Acer Aspire E15

Užívateľov profilový obrázok
Blade100
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 81
Dátum registrácie: So 05. Nov, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa Blade100 » Ut 27. Dec, 2005, 23:36

Podla mna je F.E.A.R pecka na 6600GT mi to ide v poho na plne totalne :lol:
CPU: AMD Athlon 1700+@3000+ 1470@2175Mhz
VGA: MSI Geforce NX6600GT 550/1150Mhz
RAM: 1024MB 400Mhz PQI
MB: Epox 8RDA+ Nforce 2

Užívateľov profilový obrázok
Mtex
VIP
VIP
Príspevky: 1557
Dátum registrácie: St 14. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: České Budějovice-CZ/Senica-SVK
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Mtex » St 28. Dec, 2005, 11:37

Blade100 napísal:Podla mna je F.E.A.R pecka na 6600GT mi to ide v poho na plne totalne :lol:
Na 6600GT ani s OC FEAR nejde plne detaily plynule ... mozno v 800x600 ....
Spoiler: ukázať
PC1: Core i5 750@4Ghz+sNoctua NH-U12P SE2, Asus P7P55D Pro, 2×2GB DDR3 Corsair 1600Mhz CL9, MSI HD5970 2GB, System disk: WD Velociraptor 300GB, 1000rpm, 1TB Seagate Baracuda SATA II 32MB+320GB Hitachi 16MB ,DVD+RW Plextor 760A, SB Creative X-Fi Xtreme Music+Creative I-Trique 3200, Seasonic M12-600W, Case Chieftec LCX-01SL-SL-B, 22" EIZO S2231WE-BK (S-PVA),Mouse Logitech MX518, WinXP
PC2:NTB MSI GT660, Intel Core i5540M , 4GB DDR3, 500GB WS, nvidia 285M GTX 1GB, etc...

Užívateľov profilový obrázok
Blade100
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 81
Dátum registrácie: So 05. Nov, 2005, 20:00

Jakze ne ?

Príspevok od užívateľa Blade100 » St 28. Dec, 2005, 19:51

Plynule mi to nejde preto lebo nemam 1GB Ram ale moj kamos ma taku istu grafiku ma 1GB ram a mu ide v pohode kapo a mne to trha len vtedy ked otvorim dvere ked nacitava Textury do RAM kapo !!!
A jaky mas procak??? Ja 3000+XP
CPU: AMD Athlon 1700+@3000+ 1470@2175Mhz
VGA: MSI Geforce NX6600GT 550/1150Mhz
RAM: 1024MB 400Mhz PQI
MB: Epox 8RDA+ Nforce 2

JeepeRs
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 42
Dátum registrácie: Ne 25. Sep, 2005, 20:00
Bydlisko: O.k.Namestovo
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa JeepeRs » St 28. Dec, 2005, 20:25

Si robis srandu nie :8O: Ved na tej mojej zostave mi to obcas sekne.
MB:Dfi LP UT nF4 ultra-D CPU:AMD AthlonX2 4200+@2.75 ghz 1.52v Scythe SCINF-1000 INFINITY VGA:ATI Radeon X1800XT 512MB@670/823RAM:2*1024 Corsair@DDR 460 2.5 3 2 6 HDD:2*120 gb WS120JS Raid0,160 gb Seagate Sata2 PSU:Nexus NX5000

Užívateľov profilový obrázok
Blade100
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 81
Dátum registrácie: So 05. Nov, 2005, 20:00

Ale hej

Príspevok od užívateľa Blade100 » St 28. Dec, 2005, 20:58

Aj mojmu kamosovi to na 6600GT sem tam sekne ale da sa to tak hrat bazmek to kolko si vysolil za ti X1800XT???
CPU: AMD Athlon 1700+@3000+ 1470@2175Mhz
VGA: MSI Geforce NX6600GT 550/1150Mhz
RAM: 1024MB 400Mhz PQI
MB: Epox 8RDA+ Nforce 2

Užívateľov profilový obrázok
tasman
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 287
Dátum registrácie: So 18. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Filakovo
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa tasman » St 28. Dec, 2005, 21:07

ale 6600 GT a X1800XT je ku....ky rozdiel tak ako mu moze na 6600GT sem tam trhnut to mi vyvetli aj keD ma 1 G Ram. VeD na mojej zostave mi to tiez trhne a to hram 1024*768.

BTW: ale mozno nema zapnuty AA a AF :wink:
Hardware
Spoiler: ukázať
PC1:CPU: AMD X2 5000+ Black edition| COOLING:CPU- Noctua NH-U9B | MB:GIGABYTE MA770-DS3| RAM:DDR2 Patriot 4*1GB 800 Mhz | HDD: Crucial SSD 128 Gb, Raptor 150 Gb 10000 rpm + WD 850 Gb SATA | VGA:ASUS R9 380 | DVD:DVD-RAM LG GSA-4081B + DVD combo Sony | POWER:460W ZALMAN | FRONT PANEL:Display from PS-ONE |MOUSE Razer DeathAdder |MONITOR:24" LCD Iiyama ProLite E2407HDSV |PC2: I Mac "27", i5, 8GB DDR3, 1 TB HDD Notebook: MacBook Pro "17", Lenovo T60 3x

Užívateľov profilový obrázok
Blade100
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 81
Dátum registrácie: So 05. Nov, 2005, 20:00

To je jasne

Príspevok od užívateľa Blade100 » St 28. Dec, 2005, 21:13

To je jasne ze nema zapnuty ANTIALIASING ale ma 4000 + 64 Athlon a nema zapnuty ani Anistroficke
CPU: AMD Athlon 1700+@3000+ 1470@2175Mhz
VGA: MSI Geforce NX6600GT 550/1150Mhz
RAM: 1024MB 400Mhz PQI
MB: Epox 8RDA+ Nforce 2

JeepeRs
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 42
Dátum registrácie: Ne 25. Sep, 2005, 20:00
Bydlisko: O.k.Namestovo
Kontaktovať užívateľa:

Re: Ale hej

Príspevok od užívateľa JeepeRs » St 28. Dec, 2005, 23:50

Blade100 napísal:Aj mojmu kamosovi to na 6600GT sem tam sekne ale da sa to tak hrat bazmek to kolko si vysolil za ti X1800XT???
Sem tam sekne??? ved Geforce 6800gt na stredne detaily v rozliseni 1280 1024 to ide cez 30FPS a moze mat aj X2 4800mhz ale ta 6600 ta nepusti precitaj si toto a mozno zmenis nazor http://www.pctuning.cz/index.php?option ... mitstart=0
MB:Dfi LP UT nF4 ultra-D CPU:AMD AthlonX2 4200+@2.75 ghz 1.52v Scythe SCINF-1000 INFINITY VGA:ATI Radeon X1800XT 512MB@670/823RAM:2*1024 Corsair@DDR 460 2.5 3 2 6 HDD:2*120 gb WS120JS Raid0,160 gb Seagate Sata2 PSU:Nexus NX5000

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5725
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa killswitch » Št 29. Dec, 2005, 00:57

niekomu staci 10fps a sem tam mu to sekne na 5fps... :roll: a ma to na plne detaily,ale samozrejme ma vypnute AA a AF a softshadows a polovicu ficuriek,ale hlavne ze to ma na plne... :lol:
Plne príležitostný moderátor.

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"