F.E.A.R. - pecka

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5725
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa killswitch » Ut 25. Okt, 2005, 17:19

to lok2 and Guru:
pozrite si toto:treba pozerat na vysoke detaily.tie zhruba odpovedaju nastaveniam Guru-a/ho:
http://www.pctuning.cz/index.php?option ... mitstart=1

kedze ma Guru nataktovanu kartu daleko nad ultrou tak mu to kludne bastim aj s navyjakom,ze mu to ide dobre.ono komu by sa nelubilo mat priemerne fps niekde okolo 65 a najnizsie okolo 30-35..to je kludne hratelne...ja mam 6800 takze si to nastavim podobne ako Guru,az na to ,ze sa mi akosi nelubi to jeho neforemne rozlisenie a znizim asi trochu AF a hotovo...
Plne príležitostný moderátor.

Užívateľov profilový obrázok
l0k2
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1529
Dátum registrácie: Ne 30. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa l0k2 » Ut 25. Okt, 2005, 18:19

killswitch napísal:to lok2 and Guru:
pozrite si toto:treba pozerat na vysoke detaily.tie zhruba odpovedaju nastaveniam Guru-a/ho:
http://www.pctuning.cz/index.php?option ... mitstart=1

kedze ma Guru nataktovanu kartu daleko nad ultrou tak mu to kludne bastim aj s navyjakom,ze mu to ide dobre.ono komu by sa nelubilo mat priemerne fps niekde okolo 65 a najnizsie okolo 30-35..to je kludne hratelne...ja mam 6800 takze si to nastavim podobne ako Guru,az na to ,ze sa mi akosi nelubi to jeho neforemne rozlisenie a znizim asi trochu AF a hotovo...
Chlapci,obaja mate pekne pc, ibaze pozri tu zostavu, na ktorej to testovali a hlavne co musim zdoraznit 2x1GB. Keby si si ten clanok precital cely, tak zistis ze pre hranie v maximalnych detailoch je nutnost mat takuto ramku. A ked si pozries test Ultry tak pri 1024 na max ide min 20fps a avg 40fps.

O:)
sentimentálna spomienka - valid cpu

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5725
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa killswitch » Ut 25. Okt, 2005, 23:13

lok2: no tak,precitaj si co som ti napisal a co pisu v tom clanku:
nie maximalne detaily,ale VYSOKE DETAILY,tam je pri ultre min fps 34 a priemerne 68.zaroven sa v clanku pise,ze 2GB ram je nevyhnutne pri maximalnych detailoch,pri vysokych to nie je podmienka...
dalsia vec,nemam dovod neverit guruovi a zaroven to nepriamo potvrdzuje aj clanok,nehovoriac o tom,ze guru ma kartu este vyssie ako ultra.sice nema taky procal a ram(tam ich mali na 400MHz) ale to je malickost.kludne mu tych 60fps verim...
dakujem za pochvalu zostavy,ale uz mi nestaci.pojdem asi technologicky trosku dalej.a nie je to kvoli fear :)
Plne príležitostný moderátor.

Užívateľov profilový obrázok
l0k2
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1529
Dátum registrácie: Ne 30. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa l0k2 » St 26. Okt, 2005, 01:59

killswitch napísal:lok2: no tak,precitaj si co som ti napisal a co pisu v tom clanku:
nie maximalne detaily,ale VYSOKE DETAILY,tam je pri ultre min fps 34 a priemerne 68.zaroven sa v clanku pise,ze 2GB ram je nevyhnutne pri maximalnych detailoch,pri vysokych to nie je podmienka...
dalsia vec,nemam dovod neverit guruovi a zaroven to nepriamo potvrdzuje aj clanok,nehovoriac o tom,ze guru ma kartu este vyssie ako ultra.sice nema taky procal a ram(tam ich mali na 400MHz) ale to je malickost.kludne mu tych 60fps verim...
dakujem za pochvalu zostavy,ale uz mi nestaci.pojdem asi technologicky trosku dalej.a nie je to kvoli fear :)
Nexem ta opat chytat za slovicka, ale guru jasne hovori ze si to "vychutnava na maximalnych detailoch so soft shadows" ono aj keby vypol SS, tak sa stale nechyta kvoli tej ramke. Verim ze ty to mas nastavene tak aby ti to slo tak ako ma, ale guru bohuzial nie.
Si skus nechat prebehut test, ten pojde oka, ale v hre je absenciu ramky dost citit.

O:)
sentimentálna spomienka - valid cpu

Užívateľov profilový obrázok
Guru
Ban
Ban
Príspevky: 1286
Dátum registrácie: Po 18. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenèín (24)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Guru » St 26. Okt, 2005, 07:17

no tak pani, podotykam ze Soft Shadows mam VYPNUTE, vsetko je na max a je to hratelne!!
v teste mi ukazuje najviac percent do fps40...
pre mna je to hratelne ale obcas no, tak som dal 1024x768 a je to vpohode, ale toto nema zmysel riesit...
Vcera som to paril asi hodku a je to proste super akcia a supovy zvuk a atmosfera, fuh...
inac ak si mysli niekto ze by som zavadzal s mojim nastavenim alebo sefoval tak sa myli!!
pre mna je tych 40fps hratelne a nevidim pricinu aby som mal mensie detaily ako mam, ked niekto neveri, alebo zavidi jeho chyba!!
a chlapi nepiste sem taketo nazory predsa len sa venujme len aktualnym dojmom a zazitkami z tejto supovej hry!!
Som zvedavi na STALKERa!!
CPUAMD643200+ 2500mhzCHLADICZEROtherm BTF95 pasivRAM1gb APACER 400mhzMBAsrock K8SLIZVUKonboardREPROGenius 1+1HDD250gb samsung sata2 16mb cache+Nexus DiskTwinROMASUS DRW 1608P2SGPUGygabite G7600gt 256gddr3 128bit pasiv Pci-EPSUFRONTIER 400wSKRINKAYesico Openair Black+2xXILENCE Pro Fan XPF 120Lred+Katoda Twin-Set CervenaMONITOR19" CRT Belinea 106055MYSLogitech cordless desktop LX 700KLAVESNICALogitech cordless desktop LX 700PODLOZKAAllsop blue led

Užívateľov profilový obrázok
l0k2
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1529
Dátum registrácie: Ne 30. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa l0k2 » St 26. Okt, 2005, 09:07

Guru napísal:no tak pani, podotykam ze Soft Shadows mam VYPNUTE, vsetko je na max a je to hratelne!!
v teste mi ukazuje najviac percent do fps40...
pre mna je to hratelne ale obcas no, tak som dal 1024x768 a je to vpohode, ale toto nema zmysel riesit...
Vcera som to paril asi hodku a je to proste super akcia a supovy zvuk a atmosfera, fuh...
inac ak si mysli niekto ze by som zavadzal s mojim nastavenim alebo sefoval tak sa myli!!
pre mna je tych 40fps hratelne a nevidim pricinu aby som mal mensie detaily ako mam, ked niekto neveri, alebo zavidi jeho chyba!!
a chlapi nepiste sem taketo nazory predsa len sa venujme len aktualnym dojmom a zazitkami z tejto supovej hry!!
Som zvedavi na STALKERa!!
No vidis, kazdemu vyhovuje iny standart. tebe neseka avg 40fps, ja to mam nastavene tak ze v avg mi dava 90fps a min 45-50fps. Neviem si totiz predstavit ze by som v narocnejsich prestrelkach isiel na 20-25fps. Ale to je vec vkusu.

Ale uz kaslime na to, mame spolocne zaujmy,tak sa nebudeme este aj kvoli nim hadat :) Inak vyzera ze uz to mas prejdene, ja som niekde v Interval 9 Incursion. Ako je to daleko?
sentimentálna spomienka - valid cpu

Užívateľov profilový obrázok
Guru
Ban
Ban
Príspevky: 1286
Dátum registrácie: Po 18. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenèín (24)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Guru » St 26. Okt, 2005, 11:29

kdeze, hral som to dokopy tak 2 hodky, som niekde v Interval5 aspon myslim, tam kde zachranujes civilistu opasaneho vybusninou,
celkovy hraci cas na dohranie 10-12hodin je dost malo nemyslite :?:
CPUAMD643200+ 2500mhzCHLADICZEROtherm BTF95 pasivRAM1gb APACER 400mhzMBAsrock K8SLIZVUKonboardREPROGenius 1+1HDD250gb samsung sata2 16mb cache+Nexus DiskTwinROMASUS DRW 1608P2SGPUGygabite G7600gt 256gddr3 128bit pasiv Pci-EPSUFRONTIER 400wSKRINKAYesico Openair Black+2xXILENCE Pro Fan XPF 120Lred+Katoda Twin-Set CervenaMONITOR19" CRT Belinea 106055MYSLogitech cordless desktop LX 700KLAVESNICALogitech cordless desktop LX 700PODLOZKAAllsop blue led

Užívateľov profilový obrázok
l0k2
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1529
Dátum registrácie: Ne 30. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa l0k2 » St 26. Okt, 2005, 13:33

Za dve hodky si toho postihal hodne, to lietas? :) Ale je pravda ze tie dalsie levely uz mi tak rychlo nesli, treba aj bojovat :)
sentimentálna spomienka - valid cpu

Užívateľov profilový obrázok
Riddick
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 666
Dátum registrácie: Pi 03. Dec, 2004, 14:00
Bydlisko: BA/KN

Príspevok od užívateľa Riddick » St 26. Okt, 2005, 14:49

Atmosfera je super,schadzam dole po rebriku a ta mala sa zjavi,vyleziem a v miestnosti,kam vidim cez okno,je ona..uplny flash,velmi super
ASUS Rampage IV Formula | INTEL i7 3930k | EKWB Predator 360 + EKWB Supremacy EVO Nickel | Corsair Vengeance 16GB 2133MHz RED | EVGA GTX 1080 Classified + EKWB EK-FC780 Classy | Samsung 840 EVO 250GB & 840 256GB & + WD Black 1TB + WD RED Pro 3TB | Corsair AX760 | CM QuickFire Rapid-Si + Logitech G502 + C-Tech Anthea XL | ASUS Xonar Essence STX + Cardas Hexlink Directional + SMSL SP200 + HifiMAN HE-400 & Brainwavz Angled Earpads | Phanteks ENTHOO EVOLV ATX Tempered Glass
OnePlus 7 Pro 256GB Nebula Blue

Užívateľov profilový obrázok
l0k2
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1529
Dátum registrácie: Ne 30. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa l0k2 » St 26. Okt, 2005, 23:35

No uz som to presiel.. 11 levelov. Ku koncu je to hotovy RING :) uvidite. Celkom fajn zaver, ziadny boj s nejakym bosom sa nekonal. Pacilo sa mi to.
sentimentálna spomienka - valid cpu

Užívateľov profilový obrázok
Guru
Ban
Ban
Príspevky: 1286
Dátum registrácie: Po 18. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenèín (24)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Guru » Št 27. Okt, 2005, 07:03

tak ja som zatial skoncil pri zenskej ktoru mam zachranit, cize som v intervale7, mrzi ma to ze je to take kratke, ale zato strasne kvalitne :!:
CPUAMD643200+ 2500mhzCHLADICZEROtherm BTF95 pasivRAM1gb APACER 400mhzMBAsrock K8SLIZVUKonboardREPROGenius 1+1HDD250gb samsung sata2 16mb cache+Nexus DiskTwinROMASUS DRW 1608P2SGPUGygabite G7600gt 256gddr3 128bit pasiv Pci-EPSUFRONTIER 400wSKRINKAYesico Openair Black+2xXILENCE Pro Fan XPF 120Lred+Katoda Twin-Set CervenaMONITOR19" CRT Belinea 106055MYSLogitech cordless desktop LX 700KLAVESNICALogitech cordless desktop LX 700PODLOZKAAllsop blue led

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » Št 27. Okt, 2005, 15:32

.... moj nazor.... velmi zle naprogramovane...
cize 82% zo 100% by som mu dal maximalne...
este som to ale len zacal.
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
l0k2
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1529
Dátum registrácie: Ne 30. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa l0k2 » Št 27. Okt, 2005, 16:35

Neviem, nezda sa mi to az take kratke, ked to hras na medium, tak ta celkom potrapia a od cca 6-7 levelu mi to chvilku trvalo.
sentimentálna spomienka - valid cpu

Užívateľov profilový obrázok
Toman
VIP
VIP
Príspevky: 9297
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Engerau/Dreamland (Bratislava/Senec) (22)

Príspevok od užívateľa Toman » Št 27. Okt, 2005, 23:05

MAM PROBLEM ZO ZVUKOM:

Mam SB Audigi 2 ZS , a v hre nemam ziadny zvuk (hraju ibu uvodne loga firiem) ale samotna hra je uplne bez zvuku (je jedno ci analogovy ci digitalny vystup) OnBoard zvukovka je vypnuta, ziana inak aplikacia s nema podobne problemi.

ROBY TO AJ VAM???

T. :wink:
PC1 Asus Z87 PLUS, Intel 4670K @4200/1.18V PC2: Asus Z77 Plus, Intel 3570k 3400@4600 max:4950Mhz/1.47V....
4x4Gb Ram Kingston 1333@1800
Intel HD4600

Užívateľov profilový obrázok
l0k1
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 227
Dátum registrácie: St 10. Aug, 2005, 20:00
Bydlisko: SVK - Bratislava

.

Príspevok od užívateľa l0k1 » Pi 28. Okt, 2005, 07:20

skus stiahnut poslednee audio ovladace, popripade vypnut HD EAX...inak stalo sa niekomu, ze pustil hru a v hre mu nesla vobec mys? otacat sa da jedine sipkami...ale v menu mys ide...:-/
NB Acer Aspire E15

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"