F.E.A.R. - pecka

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5725
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa killswitch » Pi 13. Jan, 2006, 14:06

Lubo3790 napísal:mne to ide na 6600 na hig detailoch v pohode.
:D precitaj si celu diskusiu a potom nam to potvrd,co a kde mas na max.. :wink:
Plne príležitostný moderátor.

jaffar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3067
Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: BA

Príspevok od užívateľa jaffar » Pi 13. Jan, 2006, 14:08

Lubo3790 napísal:mne to ide na 6600 na hig detailoch v pohode.
a mne to ide na 800*600medium tiez uplne v pohode...omg ludia najprv to ide v pohode na 6600GT potom non gt a za chvilu to pojde na plno aj na 6200 64bit?? :? :roll:

Užívateľov profilový obrázok
tasman
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 287
Dátum registrácie: So 18. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Filakovo
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa tasman » Pi 13. Jan, 2006, 18:21

Ludia uz to pochopte je to jedna z najnarocnejsich hier na grafiku a ram tak naco sem pisete take stupidity ze to ide na full napr. pri 6600-ke, na full by to islo napr A64 3500+, X1800XL , 2GBDDR.

BTW: treba citat aj trocha z diskusie a potom sa vyjadrovat, a ujasnit si co je AA a AF.
Hardware
Spoiler: ukázať
PC1:CPU: AMD X2 5000+ Black edition| COOLING:CPU- Noctua NH-U9B | MB:GIGABYTE MA770-DS3| RAM:DDR2 Patriot 4*1GB 800 Mhz | HDD: Crucial SSD 128 Gb, Raptor 150 Gb 10000 rpm + WD 850 Gb SATA | VGA:ASUS R9 380 | DVD:DVD-RAM LG GSA-4081B + DVD combo Sony | POWER:460W ZALMAN | FRONT PANEL:Display from PS-ONE |MOUSE Razer DeathAdder |MONITOR:24" LCD Iiyama ProLite E2407HDSV |PC2: I Mac "27", i5, 8GB DDR3, 1 TB HDD Notebook: MacBook Pro "17", Lenovo T60 3x

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » Pi 13. Jan, 2006, 19:00

jo ,jo tasman ma samozrejme pravdu, len dodam ,ze na X1800XL len do 1024x768 hratelne a na X1800XT (bez oc) do 1280x1024 s oc aj do 1600x1200 samozrejme so vsetkym AA aj AF :wink:
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
Lubo3790
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 6
Dátum registrácie: So 14. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Tvrdosin

Príspevok od užívateľa Lubo3790 » Pi 13. Jan, 2006, 20:32

ja som to nemyslel ze my to ide super,vravim ze to ide celkom dobre samozrejme mam vypnuty AA a AF.
Intel Pentium 4 3000+AC Freezer 7PRO MB:Intel D915PBLL Battle Lake - Intel 915P RAM:2x1024 ddr2 533mhz Kingston VGA:Inno 3d Geforce 6 6600 350/600 HDD:WD 80gb sata ZDROJ:Q-TEC PSU 650W Triplefan DVDRW:LG 16x super multi dvd/cd rewriter

JeepeRs
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 42
Dátum registrácie: Ne 25. Sep, 2005, 20:00
Bydlisko: O.k.Namestovo
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa JeepeRs » Pi 13. Jan, 2006, 21:11

Lubo3790 napísal:ja som to nemyslel ze my to ide super,vravim ze to ide celkom dobre samozrejme mam vypnuty AA a AF.

.....:no: :no: :no:

Chcem sa spytat kolko to ma levelov, som na konci 7 intervalu a zda sa mi to strasne stereotypne. Urcite to tu bolo spomenute ale nechce sa mi to vsetko prehladavat.
MB:Dfi LP UT nF4 ultra-D CPU:AMD AthlonX2 4200+@2.75 ghz 1.52v Scythe SCINF-1000 INFINITY VGA:ATI Radeon X1800XT 512MB@670/823RAM:2*1024 Corsair@DDR 460 2.5 3 2 6 HDD:2*120 gb WS120JS Raid0,160 gb Seagate Sata2 PSU:Nexus NX5000

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5725
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa killswitch » So 14. Jan, 2006, 11:48

no to by som chcel vediet aj ja....ja som to z toho isteho dovodu ani nedohral...nuz choroba typu doom3..vyzera to pekne,ale za chvilu to omrzi
Plne príležitostný moderátor.

Užívateľov profilový obrázok
Ledy
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 641
Dátum registrácie: Po 11. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Kalná nad Hronom, Dlhá 11
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Ledy » Po 16. Jan, 2006, 00:21

Tak dal som to aj do toho druheho threadu, s mojou zostavou som dosiahol nasledovne vysledky:

Pri nastaveni vsetkeho na full (fyzika, display, zvuky ...) vypnutom softshadows a AA 2x, AF 4x a 1024x768 rozliseni mam taketo vysledky: FPS v priemere 49 minimum 21 maximum 112, 3% pod 25 38% nad 25 FPS a 59% nad 59FPS (tusim :? ).

Osobne dojmy: Obcas to presekne, neviem preco. Este sa s tym troska pohram, vypnem rezidentne programy, vytiahnem komp zo siete a pohram sa troska s ovladacmi a potom sa ozvem.

BTW: Je to samozrejme osobna vec kazdeho, ze co povazuje uz za sekania a co je pre neho plynule. Bavil som sa s hracmi CS a ti mi tvrdili, ze vsetko co je pod 100FPS seka, darmo kolko ludi tolko chuti.

Precital som si celu diskusiu a troska mi to zavanalo flameovanim z niektorych prispevkov. Nemyslite, ze by bolo lepsie keby kazdy nahodil cisla a svoju zostavu spolu s nastaveniami, na ktorych ich dosiahol? Lebo povedat nieco tak velavravne a v style "Mam xxxx grafiku a ide mi to na full v pohode a neseka to." velmi neprospieva diskusii.
CPU: C2D Q8300@2500Mhz MB: ASUS Rampage Formula RAM: ADATA 2x2GB 1066MHz 5-5-5-15 VGA: Sapphire 4870X2 HDD: 2x320GB WD YS-series Mouse: Razer Copperhead Keyboard: Saitek Eclipse Monitor: IBM Thinkvision C190 Audio: Creative S750 7.1 PSU: Fortron Everest 800W

Užívateľov profilový obrázok
Lubo3790
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 6
Dátum registrácie: So 14. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Tvrdosin

Príspevok od užívateľa Lubo3790 » Ne 29. Jan, 2006, 21:52

mne ten F.E.A.R ide na hig detailoch v pohode neni ziaden problem dnes som to skusal. :D
Intel Pentium 4 3000+AC Freezer 7PRO MB:Intel D915PBLL Battle Lake - Intel 915P RAM:2x1024 ddr2 533mhz Kingston VGA:Inno 3d Geforce 6 6600 350/600 HDD:WD 80gb sata ZDROJ:Q-TEC PSU 650W Triplefan DVDRW:LG 16x super multi dvd/cd rewriter

Užívateľov profilový obrázok
Scorp
Jánoš Bravo z Brna
Jánoš Bravo z Brna
Príspevky: 2838
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Krankenhaus
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Scorp » Št 02. Feb, 2006, 01:16

multiplayer je strasna pecka :) super
Me like Pentium

Užívateľov profilový obrázok
Ledy
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 641
Dátum registrácie: Po 11. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Kalná nad Hronom, Dlhá 11
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Ledy » Št 02. Feb, 2006, 09:19

Kua, som v osmom intervale a mam par vyhrad:

1. Obtiaznost - Hram to na extreme, teda najvyssej a neviem preco, ale nikdy som nemal problem s lekarnickami a podobnymi vecami. Proste ich furt vykillujem a je pokoj. Je to na moj pomer prilis lahke, este snaD lahsie ako quake 4.

2. Grafika - Fakt dobre efekty ale postavy by si zasluzili viac polygónov. Su az moc hranate.

3. Jednotvarne - Prosim vas vsak koho to bavi pobehovat furt po tych istych polotmavych a tmavych chodbach v administrativnych budovach a priemyselnych zónach?

To Lubo: Napis ake mas PRESNE nastavenia, rozlisenie a ake hodnoty ti vyhodi benchmark. Vyhnes sa zbytocnemu flameovaniu.
CPU: C2D Q8300@2500Mhz MB: ASUS Rampage Formula RAM: ADATA 2x2GB 1066MHz 5-5-5-15 VGA: Sapphire 4870X2 HDD: 2x320GB WD YS-series Mouse: Razer Copperhead Keyboard: Saitek Eclipse Monitor: IBM Thinkvision C190 Audio: Creative S750 7.1 PSU: Fortron Everest 800W

Užívateľov profilový obrázok
Gogi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 644
Dátum registrácie: Št 03. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: TT
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Gogi » Št 02. Feb, 2006, 10:19

u mna GF6800 440/860 - mam to priblizne(taketo veci si v hlave nenosim) vsetko na medium, rozlisenie 1024/768, bez AF ale s 2xAA - min FPS som mal okolo 29, ludia ako to mozte hrat bez AA? sak to bolo uplne rozpixelovane :puke: , ja som radsej ubral z detailov

2 Lubo(and all other with GF66) - kolko ti da v 3dmarku 06/05, ma to zaujima pre statistiku
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"