Crysis Warhead

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Ulakursall
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 860
Dátum registrácie: Pi 22. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Re: Crysis Warhead

Príspevok od užívateľa Ulakursall » Št 13. Aug, 2009, 11:15

MaxPayne napísal:stiahni si program gpu-z a napis nam hodnoty mhz ake mas,toto skor vyzera na pretaktovanu kartu aj mne to robilo ked som dal prilis velke OC
pozri ale on nema OC vsetko deffault :arrow:
nabokow napísal:aj vista, aj warhead su origos...v pc mam vsetko na default, robi to aj pri detailoch na medium...

Užívateľov profilový obrázok
MaxPayne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2296
Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Bydlisko: Zlaté Moravce

Re: Crysis Warhead

Príspevok od užívateľa MaxPayne » Št 13. Aug, 2009, 11:30

no pokial ju kupil niekde v obchode ze bola cisto nova tak ok,ale ak niekde z bazaru moc by som tomu nedaval ze nieje OC :)
Spoiler: ukázať
Desktop PC
MB: MSI Z97S SLI Krait Edition
CPU: Intel Core i7 4770K @ OC 4,4 GHz - 1,23V (real 1,25V)
Cooler: Noctua NH-D15
GPU: GAINWARD GeForce GTX 1070 Phoenix @ OC 2062/9500
RAM: Kingston Savage 2x8GB KIT DDR3 1600MHz CL9
SSD/HDD: Samsung 850 EVO 250GB + Samsung 850 EVO 500GB + Ext. WD 2.5" 750GB
Sound: HiFime Sabre 9018 USB DAC + Swissonic ASM7
PSU: Super Flower SF-550P14PE Golden King
Monitor: Philips BDM4350UC
Case: Fractal Define R4 Noctua Edition (5x Noctua NF-A14 FLX + 1x Noctua NF-A14 PWM)
Mouse: A4tech Bloody R7
Keyboard: Logitech G15 v1
Gamepad: Xbox One
OS: Windows 10 Pro SK 64-bit

Užívateľov profilový obrázok
Ulakursall
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 860
Dátum registrácie: Pi 22. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Re: Crysis Warhead

Príspevok od užívateľa Ulakursall » Št 13. Aug, 2009, 12:11

GK? :hysterical:

Užívateľov profilový obrázok
MaxPayne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2296
Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Bydlisko: Zlaté Moravce

Re: Crysis Warhead

Príspevok od užívateľa MaxPayne » Št 13. Aug, 2009, 12:19

a comu sa cudujes,ja som tak kupil a bola hned pretaktovana xP :D
Spoiler: ukázať
Desktop PC
MB: MSI Z97S SLI Krait Edition
CPU: Intel Core i7 4770K @ OC 4,4 GHz - 1,23V (real 1,25V)
Cooler: Noctua NH-D15
GPU: GAINWARD GeForce GTX 1070 Phoenix @ OC 2062/9500
RAM: Kingston Savage 2x8GB KIT DDR3 1600MHz CL9
SSD/HDD: Samsung 850 EVO 250GB + Samsung 850 EVO 500GB + Ext. WD 2.5" 750GB
Sound: HiFime Sabre 9018 USB DAC + Swissonic ASM7
PSU: Super Flower SF-550P14PE Golden King
Monitor: Philips BDM4350UC
Case: Fractal Define R4 Noctua Edition (5x Noctua NF-A14 FLX + 1x Noctua NF-A14 PWM)
Mouse: A4tech Bloody R7
Keyboard: Logitech G15 v1
Gamepad: Xbox One
OS: Windows 10 Pro SK 64-bit

nabokow
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 392
Dátum registrácie: So 25. Okt, 2008, 22:49
Bydlisko: Sereď

Re: Crysis Warhead

Príspevok od užívateľa nabokow » Št 13. Aug, 2009, 12:27

hodnoty GK mam odsledovane podla netu, su default...dnes som nainstaloval povodny crysis a robi mi to aj pritom, kratko po starte...ovladace najnovsie, skusal som aj driver sweeper, takze nemam balast...snad...ten povodny crysis mam ale cracknuty, takze tomu sa necudujem moc, ale warhead je original...pritom predtym na starej gk mi sli obe hry, hm...rovnako kamosovi ide na 64bit viste cracknuty crysis...no ten ma atinu...
EDIT: takze, po vypnuti Aera sa mi na druhykrat podarilo spustit ten cracknuty crysis...idem este skusit warhead...
GIGABYTE Z170X-Gaming 3, i7-6700K, SCYTHE SCNJ-4000 Ninja 4, Kingston 32 GB KIT DDR4 2666 MHz CL15 HyperX Fury, MSI GeForce 1080 Ti Gaming TRIO, Crucial MX300 525GB, Samsung 860 QVO 1TB, Seagate BarraCuda 4 TB, Evga Supernova B2 750W, Fractal Design Define R5 Black, Audio-Technica ATH-M40x, HyperX Alloy FPS Red, Razer Abyssus, Razer Goliathus Large Speed, AOC Q3279VWFD8, Dell 2715H

Užívateľov profilový obrázok
Ulakursall
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 860
Dátum registrácie: Pi 22. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Re: Crysis Warhead

Príspevok od užívateľa Ulakursall » Št 13. Aug, 2009, 12:49

nj myslel som ze aero, lebo aero ked zapnes hru sa vecsinou vypne ale nieje to prioritou, a dakedy to moze blbnut napr aj niektore prehravace videa dakedy sa nemaju radi s aero (bsplayer) :good:

nabokow
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 392
Dátum registrácie: So 25. Okt, 2008, 22:49
Bydlisko: Sereď

Re: Crysis Warhead

Príspevok od užívateľa nabokow » Št 13. Aug, 2009, 12:55

takze, podarilo sa mi pustit aj warhead, no ten stale vyhadzuje tu chybu hned kusok po starte, ako pride nalet takych 2 stihaciek pri pobrezi, skusal som trikrat a vzdy na tom mieste to padne...povodny crysis som hral asi 10 minut bez padu, este dam vediet update neskor, ci aspon to fici...kazdopadne, dakujem zatial velmi pekne za rady :)
pokial som aj hral chvilu warhead po to pobrezie, tak pri prudsom pohybe som zazil prepady fps poriadne, az kratke zastavenia hry, hm, myslel som, ze to bude trochu slabsim cpu, no robilo mi to aj pri zmene detailov a rozliska, a pri crysis to nerobilo...takze nieco bude s tym mojim warhead zle asi :(
GIGABYTE Z170X-Gaming 3, i7-6700K, SCYTHE SCNJ-4000 Ninja 4, Kingston 32 GB KIT DDR4 2666 MHz CL15 HyperX Fury, MSI GeForce 1080 Ti Gaming TRIO, Crucial MX300 525GB, Samsung 860 QVO 1TB, Seagate BarraCuda 4 TB, Evga Supernova B2 750W, Fractal Design Define R5 Black, Audio-Technica ATH-M40x, HyperX Alloy FPS Red, Razer Abyssus, Razer Goliathus Large Speed, AOC Q3279VWFD8, Dell 2715H

Užívateľov profilový obrázok
Ulakursall
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 860
Dátum registrácie: Pi 22. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Re: Crysis Warhead

Príspevok od užívateľa Ulakursall » Št 13. Aug, 2009, 13:01

Skus ten warhead pozicat niekomu nech ho preskusa ak to bude robit aj jemu je mozne ze je to potom posahane .

nabokow
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 392
Dátum registrácie: So 25. Okt, 2008, 22:49
Bydlisko: Sereď

Re: Crysis Warhead

Príspevok od užívateľa nabokow » Št 13. Aug, 2009, 13:18

nuz, podarilo sa mi po par pokusoch dostat cez stihacku (pozeranim do zeme pri jej nalete), potom to padlo este na jednom mieste dvakrat, no hral som to dalsiu chvilku a zatial to o5 nepadlo...tak verim, ze to tak vydrzi...len nesmiem robit prilis prudke pohyby, inak sa fps velmi prepadava (5fps a podobne), pri crysis mozem robit aj tie najprudsie...ale, hadam to pojde, pamatam si, ze este aj na starej grafe mi to spravilo, no nie tak casto...u warhead tie padania myslim...mozno to bolo prave na tychto miestach, tak snad to uz pojde plynule a ja prejdem warhead po druhy raz...a crysis po prvy :)
GIGABYTE Z170X-Gaming 3, i7-6700K, SCYTHE SCNJ-4000 Ninja 4, Kingston 32 GB KIT DDR4 2666 MHz CL15 HyperX Fury, MSI GeForce 1080 Ti Gaming TRIO, Crucial MX300 525GB, Samsung 860 QVO 1TB, Seagate BarraCuda 4 TB, Evga Supernova B2 750W, Fractal Design Define R5 Black, Audio-Technica ATH-M40x, HyperX Alloy FPS Red, Razer Abyssus, Razer Goliathus Large Speed, AOC Q3279VWFD8, Dell 2715H

TECon
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 66
Dátum registrácie: St 13. Aug, 2008, 22:05

Re: Crysis Warhead

Príspevok od užívateľa TECon » So 15. Aug, 2009, 22:42

Mam taky "mensi" problemik s Crysis Warhead. Nejde mi nacitat ani jedna misia. Normalne som nainstaloval hru, pustil, dal som novu hru a nacitalo sa to po 82% a potom sa zasekol. Jedine cez task managera to islo vypnut. ved to poznate: Crysis Warhead stopped working... :rolleyes: Stiahol som aj savy, ze ci pojdu a nesli, vzdy sa to priblizne na tych 80% zaseklo. Neviete niekto co sa s tym da robit ? Hru mam original. Dakujem za vs. odpovede. :)

Užívateľov profilový obrázok
Ulakursall
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 860
Dátum registrácie: Pi 22. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Re: Crysis Warhead

Príspevok od užívateľa Ulakursall » Ne 16. Aug, 2009, 09:42

100% moc velke OC

TECon
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 66
Dátum registrácie: St 13. Aug, 2008, 22:05

Re: Crysis Warhead

Príspevok od užívateľa TECon » Ne 16. Aug, 2009, 10:47

Myslis velke overclocking ?

Užívateľov profilový obrázok
MaxPayne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2296
Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Bydlisko: Zlaté Moravce

Re: Crysis Warhead

Príspevok od užívateľa MaxPayne » Ne 16. Aug, 2009, 10:53

ano to myslel,skusal si naistalovat update na verziu 1.1 ? ak nie skus,mozno pomoze
Spoiler: ukázať
Desktop PC
MB: MSI Z97S SLI Krait Edition
CPU: Intel Core i7 4770K @ OC 4,4 GHz - 1,23V (real 1,25V)
Cooler: Noctua NH-D15
GPU: GAINWARD GeForce GTX 1070 Phoenix @ OC 2062/9500
RAM: Kingston Savage 2x8GB KIT DDR3 1600MHz CL9
SSD/HDD: Samsung 850 EVO 250GB + Samsung 850 EVO 500GB + Ext. WD 2.5" 750GB
Sound: HiFime Sabre 9018 USB DAC + Swissonic ASM7
PSU: Super Flower SF-550P14PE Golden King
Monitor: Philips BDM4350UC
Case: Fractal Define R4 Noctua Edition (5x Noctua NF-A14 FLX + 1x Noctua NF-A14 PWM)
Mouse: A4tech Bloody R7
Keyboard: Logitech G15 v1
Gamepad: Xbox One
OS: Windows 10 Pro SK 64-bit

TECon
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 66
Dátum registrácie: St 13. Aug, 2008, 22:05

Re: Crysis Warhead

Príspevok od užívateľa TECon » Ne 16. Aug, 2009, 11:53

Mam verziu 1.1 a netaktoval som zatial nic.

Užívateľov profilový obrázok
Ulakursall
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 860
Dátum registrácie: Pi 22. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Re: Crysis Warhead

Príspevok od užívateľa Ulakursall » Ne 16. Aug, 2009, 18:12

tak potom to je divne bo kamaratovi robilo to iste co tebe a tiez som mu povedal nech da vsetko na default popripade znizi OC a pomohlo a nemal ani patch 1.1

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"