Crysis Warhead

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
bassgenerator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1514
Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Crysis Warhead

Príspevok od užívateľa bassgenerator » So 01. Nov, 2008, 13:06

andydul napísal:Mne zasa warhead pripadal na HW menej náročný, než bol pôvodný CrySis, hral som to v 1920 x 1200, bez AA, všetky detaily na "FANATIK", len kvalita tieňov na "PRUMERNY", FPS sa pohybovali od 25 do 50, takže naozaj veľmi plynulé.
Ale ako hra samozrejme priveľmi krátke a jednoduché, ale páčil sa mi viac ako pôvodná hra.
ak si hral na 1900x1200 na FAnatik a plynule s 8800GTS tak to vrav vies komu....mozes cakat budes mat ohlas :D
NB: Lenovo Thinkpad Yoga 460
Mobil:Apple 11 pro 256 GB

Užívateľov profilový obrázok
ujo Andydúla
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6699
Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava - Dlhé diely

Re: Crysis Warhead

Príspevok od užívateľa ujo Andydúla » So 01. Nov, 2008, 13:16

bassgenerator: Neviem, načo cituješ predchádzajúci post, ale budiž...
Ak neveríš, vyskúšaj si dať kvalitu tieňov na "PRŮMĚRNÝ" a uvidíš, čo to nastavenie spraví s FPS.
Bolo by vhodné pochopiť, že CrySis je stvorený na nVidia karty, takže machrovať s HD 4870-kou naozaj nemusíš, hoci je v tejto hre od 8800 GTS cca o 50% rýchlejšia.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 2500K @ 4,7 GHz @ 1.36v + Prolimatech Megahalems Rev.B + Thermal Grizzly Kryonaut + Noctua NF-F12 PWM MB: MSI P67A-GD55 VGA: EVGA GeForce GTX 980 4GB SC ACX2.0 + Prolimatech MK-26 + 2 x Noctua NF-A14 PWM + Gelid Solutions Extreme GC1 + RAM: Crucial 16GB DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical LP HDD: Samsung 256GB SSD + WDC WD1003FBYX-01Y7B0 1TB + Samsung EcoGreen F4 2TB DVD-RW: Samsung SH-S223F PSU: Superflower 550W Golden King - SF-550P14PE Mouse: Logitech G3 Display: Hewlet Packard HP w2408h Case: Antec 300 + Intake: 2 x Nexus D12SL-12@800 RPM / Outtake Nexus D12SL-12@800 RPM + Noctua NF-A15 PWM Sound: ASUS Xonar DX + Yamaha AX-892 + B&W 602s3 + B&W ASW CDM

Užívateľov profilový obrázok
bassgenerator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1514
Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Crysis Warhead

Príspevok od užívateľa bassgenerator » So 01. Nov, 2008, 14:41

to nemachrujem ale mi to nejde do hlavy. a je to v DX10? lebo toto rozlisenie je 24 palcoveho monitora. ja to mam nastavene Gammer
NB: Lenovo Thinkpad Yoga 460
Mobil:Apple 11 pro 256 GB

Užívateľov profilový obrázok
ujo Andydúla
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6699
Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava - Dlhé diely

Re: Crysis Warhead

Príspevok od užívateľa ujo Andydúla » So 01. Nov, 2008, 15:05

Joj, samozrejme, že v DX9, v DX10 by to hrateľné veru nebolo, tak sme sa teda pochopili. ;)
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 2500K @ 4,7 GHz @ 1.36v + Prolimatech Megahalems Rev.B + Thermal Grizzly Kryonaut + Noctua NF-F12 PWM MB: MSI P67A-GD55 VGA: EVGA GeForce GTX 980 4GB SC ACX2.0 + Prolimatech MK-26 + 2 x Noctua NF-A14 PWM + Gelid Solutions Extreme GC1 + RAM: Crucial 16GB DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical LP HDD: Samsung 256GB SSD + WDC WD1003FBYX-01Y7B0 1TB + Samsung EcoGreen F4 2TB DVD-RW: Samsung SH-S223F PSU: Superflower 550W Golden King - SF-550P14PE Mouse: Logitech G3 Display: Hewlet Packard HP w2408h Case: Antec 300 + Intake: 2 x Nexus D12SL-12@800 RPM / Outtake Nexus D12SL-12@800 RPM + Noctua NF-A15 PWM Sound: ASUS Xonar DX + Yamaha AX-892 + B&W 602s3 + B&W ASW CDM

Užívateľov profilový obrázok
bassgenerator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1514
Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Crysis Warhead

Príspevok od užívateľa bassgenerator » So 01. Nov, 2008, 15:44

no tak hej lebo som sa zlakol ci to myslis vazne. v DX9 to ma o dobru tretinu hratelnost.
NB: Lenovo Thinkpad Yoga 460
Mobil:Apple 11 pro 256 GB

Užívateľov profilový obrázok
Bdurex
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1753
Dátum registrácie: So 27. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Humenné (20)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Crysis Warhead

Príspevok od užívateľa Bdurex » Po 22. Dec, 2008, 15:28

Zdravím, som dole v bani a vysrielal som seckych japoncikov a mam najst zamaskovany terminal no neviem ho najst beham dookola a uz som z toho na zblaznenie pls pomozte :cry: :laugh: ...
Powered by Core i7 2G & Samsung Galaxy S III

Makro
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 758
Dátum registrácie: Ut 14. Okt, 2008, 13:51
Bydlisko: Poprad

Crysis Warhead

Príspevok od užívateľa Makro » Po 22. Dec, 2008, 19:42

Behaj ďalej a nájdeš ho aj mne to robilo problém.Alebo nájdi nejaký návod na nete.
Inak na crysis poznám takú good stránku.

Kód: Vybrať všetko

http://www.incrysis.cz/
Možno tam bude aj návod.
Ako je možné že som crysis warhead rozbehal na fanatik detailoch tiene na priemerný a išlo mi to na 25-75FPS???
DX9 Rozlíšenie 1024x768 a zostava je nasledovná.GPU ati 3650 core 880mhz a pamäte 1000mhz gddr4.CPU intel e5200 oc 3ghz a ram 2x2 gb kingston 800mhz.Ja nerozumiem ako to ta grafika mohla utiahnuť??? :? :OO=

Užívateľov profilový obrázok
Bdurex
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1753
Dátum registrácie: So 27. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Humenné (20)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Crysis Warhead

Príspevok od užívateľa Bdurex » Po 22. Dec, 2008, 19:48

No motal som sa motal a nasiel som kde mam ist :D ani neviem ako teda...a inac s 3650 no neviem :-O
Powered by Core i7 2G & Samsung Galaxy S III

Makro
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 758
Dátum registrácie: Ut 14. Okt, 2008, 13:51
Bydlisko: Poprad

Crysis Warhead

Príspevok od užívateľa Makro » Po 22. Dec, 2008, 19:53

inak keď si dáš na youtube názov misie nájde ti tam video návod.Je tam aj crysis a crysis warhead.A to ti môžem prisahať ani raz mi to neseklo.Sám sa tomu čudujem.Asi ten crysis nieje až taký náročný až na tie tiene.

Užívateľov profilový obrázok
Bdurex
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1753
Dátum registrácie: So 27. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Humenné (20)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Crysis Warhead

Príspevok od užívateľa Bdurex » Po 22. Dec, 2008, 20:45

No áno a v podpise máš 4870 1Gb :laugh: heeeej...
Powered by Core i7 2G & Samsung Galaxy S III

Makro
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 758
Dátum registrácie: Ut 14. Okt, 2008, 13:51
Bydlisko: Poprad

Crysis Warhead

Príspevok od užívateľa Makro » Ut 23. Dec, 2008, 17:26

Chlape ja mám v popise iba svoj najsilnejší pc ale okrem neho mám ešte 2 staršie pc ktoré používam na net na tom v popise ani net nemám.

Užívateľov profilový obrázok
bongo-man
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 481
Dátum registrácie: Ne 05. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: sereï

Re: Crysis Warhead

Príspevok od užívateľa bongo-man » Št 25. Dec, 2008, 00:05

Ludia zda sa to len mne alebo je Warhead menej narocny nez prvy diel, hram to skoro vsetko na high v 1024*768
Q6600 3 ghz 6gb ram R9 270

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4106
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Crysis Warhead

Príspevok od užívateľa Memnon » Št 25. Dec, 2008, 01:49

j aj mne prisiel menej narocny a to som hral druhy a potom prvy diel kratko velmi kratko po sebe
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(4.6cache)@1.234V / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@1949/12212 / SSD:Adata SX8200 Pro 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

Makro
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 758
Dátum registrácie: Ut 14. Okt, 2008, 13:51
Bydlisko: Poprad

Crysis Warhead

Príspevok od užívateľa Makro » Št 25. Dec, 2008, 11:50

Áno crysis1 je náročnejší ako warhead.a pritom sa mi zdá že warhead má lepšiu grafiku ako crysis1.Neviem ako je to možné.

Brandoo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5980
Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Crysis Warhead

Príspevok od užívateľa Brandoo » Ut 20. Jan, 2009, 16:35

Zdravim!

Stava sa Vám pri hraní Crysis Warhead že pri otáčaní sa obraz nachvilku zastavý a potom pohne? resp. načíta textúry a potom to ide..

Mal som nastavené moje rozlíšenie 1680x1050 a kvalitu na priemerný (medium) AA 0x. Všetko išlo hladko... občas len seklo.. ale ked znížim rozlíšenie na dakych 1200x800 a kvalitu na Fanatik (Very High) AA0x tak sa zasekne nachvilu a potom zase ide.
Je nedostatok VRAM alebo CPU nestiha (pretaktovať sa neda = shit MB)?


Zostava: AŠUŠ P5B SE
E6750 2,66GHz 65nm
2x 1GB RAM
ATI HD4850 512MB
Enermax MODU82+ 425W

Dake postrehy?

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"