Diablo III

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2744
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa 16cmfan » Pi 11. Máj, 2012, 17:23

A vidíš. To si mi pripomenul jednu vec. Aby som sa poobzeral po Kamikaze energetickom nápoji. Iné už nepijem, je mi zle po bublinkách. Zajtra pôjdem na lov. Nepotrebujem ich 10 Stačí 3 max 4 len aby som vydržal hrať :D

Launch Day Preparation Guide :-)

V skratke (platí hlavne pre predigitálne verzie).

- Stiahnuť clienta hry (niečo cez 7,6Gb) môžeme aj teraz samozrejme po kúpe digi hry, alebo ak Vám dobrý predajcovia otvoria krabičku, serial pošlú m@ilom a cd s obalom skartujú (aspoň sa mi zdá, že by to mali skartovať, možno Vám ju pošlú aj tak - to je len v prípade, že chcete mať krabičku a hrať od polnoci).

- Inštalovať samotnú hru môžete už od 17:01 hodiny 14. Mája, hrať od 00:01 15. Mája
Naposledy upravil/-a 16cmfan v Pi 11. Máj, 2012, 17:42, upravené celkom 1 krát.
PC: Asus M5A97 R 2.0 - FX-6300@3.8GHz - MSi Gaming X GTX 1660Ti 6GB - 16G RAM@1866MHz
Notebook: Dell E7470 - Core i5 6200U - 8GB Ram - FullHD
Mobil: Huawei P Smart Z

FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 4143
Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa FEAR » Pi 11. Máj, 2012, 17:42

Panstvo neviem ci to sledujete ale sa nam to sakramensky bliiizi :D

Užívateľov profilový obrázok
sh4d0wko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1326
Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21
Bydlisko: Košice- Darg. Hrdinov

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa sh4d0wko » Pi 11. Máj, 2012, 17:43

ja si spravím kávičku, poprípade pripravím 1-2 energetáky bez cukru (bud hell alebo redbull) a ešte k tomu pár proteínových šejkov a môže sa hrať :D

Užívateľov profilový obrázok
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8764
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa HellAngel » Pi 11. Máj, 2012, 17:44

som zvedavy ci im to udrzia servery :D
NB: Dell Latitude 5480

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2744
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa 16cmfan » Pi 11. Máj, 2012, 17:54

FEAR napísal:Panstvo neviem ci to sledujete ale sa nam to sakramensky bliiizi :D
Čim bližšie to je, tým sa mi to čakanie (pochopiteľne) zdá náročnejšie. A preto som rád, že to vychádza na fajn hokejový víkend. Takže ten čas už nejak zletí. Najhoršie to bude páni v Pondelok. :D
Alebo v Utorok pre školopovinných/pracujúcich krabičkárou. :D
PC: Asus M5A97 R 2.0 - FX-6300@3.8GHz - MSi Gaming X GTX 1660Ti 6GB - 16G RAM@1866MHz
Notebook: Dell E7470 - Core i5 6200U - 8GB Ram - FullHD
Mobil: Huawei P Smart Z

jesus1992
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 644
Dátum registrácie: Ut 25. Aug, 2009, 10:38
Bydlisko: Bratislava, ruzinov

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa jesus1992 » Pi 11. Máj, 2012, 17:59

Nie najhoršie to bude pre tých ktorý majú tento týždeň (14.-20.5) akademický týždeň pred maturitou :D
Battletag: Expodan#2226

Užívateľov profilový obrázok
Erazer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1020
Dátum registrácie: St 11. Aug, 2010, 11:00
Bydlisko: Trenčín

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Erazer » Pi 11. Máj, 2012, 18:52

16cmfan napísal: Alebo v Utorok pre školopovinných/pracujúcich krabičkárou. :D
Moj pripad :facepalm:
PC: i5-4570,16GB RAM,1060 6G,SSD 250GB Burst, 500GB HDD, Schrödinger's 500w PSU, m: G502 hero
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:Oneplus2,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2744
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa 16cmfan » Pi 11. Máj, 2012, 19:00

Idem si napísať do notepadu vaše battletagy. Ďalší, ktorí ho ešte nemáte v podpise, prosím doplňte. Zo začiatku budem hrať len sám a možno i ďalšie obtiažnosti, potom začnem aj s Vami. Komunita sme tu dobrá a rád si zahrám s pretaktovanými :) Po release sa potom popridávame navzájom do priateľstiev či ako sa to v Diable volá. Možno bude k dispozícii rovno aj skupina na vytvorenie, čo by bolo najideálnejšie.
PC: Asus M5A97 R 2.0 - FX-6300@3.8GHz - MSi Gaming X GTX 1660Ti 6GB - 16G RAM@1866MHz
Notebook: Dell E7470 - Core i5 6200U - 8GB Ram - FullHD
Mobil: Huawei P Smart Z

Užívateľov profilový obrázok
drastyk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 413
Dátum registrácie: So 30. Júl, 2011, 14:41
Bydlisko: Bratislava (27)

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa drastyk » Pi 11. Máj, 2012, 19:49

tak 15. mam rano skusku o 8:00, takze hranie od polnoci nepripada do uvahy :/ inac mam objednane z PGS nakonec, ale ked to nedorucia do 12tej idem do teska alebo brlohu...som zvedavy ako to zvladnu..

kazdopadne ak sa niekto chystate na HC ozvyte sa ingame :)
Spoiler: ukázať
MB: Asus Z170 Pro Gaming CPU: i7 6700K@4,5Ghz VGA: Gainward GTX 1070 PSU: Seasonic s12 520 W RAM: Corsair 16GB@3000 Mhz CASE: Define R3 Black Pearl Monitor: Benq 2411z 144Hz" Repro: Focal Alpha 65 DAC: Audient iD14 & nuForce uDac 2 Sluchádlá: Sennheiser HD 598

Užívateľov profilový obrázok
Tomco85
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1781
Dátum registrácie: St 28. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: Žilina

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Tomco85 » Pi 11. Máj, 2012, 20:11

16cmfan napísal:Btw, kto to bude naisto hrať už od polnoci ? Z 14 na 15-steho ? :D
Ja urcite aspon 12 hodin vkuse... aj by som ukazal balicek Speed8 ampuliek co dnes dorazili, ale mam ich pred frajerkou schovane :)
Papagaj#2656

CPU: Core i7 3960X @ 4700Mhz + EK-Supreme HF Motherboard: Asus Rampage IV Formula X79 Ram: G.Skill RipjawsZ 4x4096MB DDR3 2133 9-11-10-28 VGA: EVGA GTX 980 Superclocked ACX 2.0 SLI Audio: Asus Xonar Essence STX + Magnat Quantum 557 5.1/Onkyo TX-SR608 HDD: SSD Crucial M4 256GB PSU: Seasonic SS-1000XP Platinum Keyboard: Corsair Vengeance K70 Black Mouse: Razer Imperator + ROCCAT Hiro 3D Screen: ASUS ROG SWIFT PG278Q Case: Corsair Obsidian 800D OS: Win 7 Ultimate 64bit

Užívateľov profilový obrázok
Nameless
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 635
Dátum registrácie: Št 12. Nov, 2009, 14:52
Bydlisko: Bratislava

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Nameless » Pi 11. Máj, 2012, 21:41

We’ll be turning on Global Play when the game has launched in all regions. This means that you will not be able to play in a region outside your home region until after The Americas midnight launch at 09:01 CEST on May 15.
Moja anglictina je mizerna tak sa radsej spytam. Co tym chceli povedat ze ako slovak chce hrat mimo slovenska tak bude moct az od 9:01? Ci ? :?
MB: MSI Z77A-G45 CPU: Intel i7 2600k + Cooler Master Nepton 240M
DDR3:
2x8GB Kingston DDR3 1333MHz CL9 HyperX Fury White Series
VGA: GAINWARD GTX970 Phantom HDD: WD3200AAKS + WD6400AAKS
Zdroj: CORSAIR TX650 LCD: BenQ T2200HDA Case: Cooler Master Dominator
I AM NIKON

Užívateľov profilový obrázok
Tomco85
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1781
Dátum registrácie: St 28. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: Žilina

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Tomco85 » Pi 11. Máj, 2012, 21:55

pochopil si to velmi spravne az na jednu drobnost.... nie mimo Slovenska, ale mimo EU regionu
Papagaj#2656

CPU: Core i7 3960X @ 4700Mhz + EK-Supreme HF Motherboard: Asus Rampage IV Formula X79 Ram: G.Skill RipjawsZ 4x4096MB DDR3 2133 9-11-10-28 VGA: EVGA GTX 980 Superclocked ACX 2.0 SLI Audio: Asus Xonar Essence STX + Magnat Quantum 557 5.1/Onkyo TX-SR608 HDD: SSD Crucial M4 256GB PSU: Seasonic SS-1000XP Platinum Keyboard: Corsair Vengeance K70 Black Mouse: Razer Imperator + ROCCAT Hiro 3D Screen: ASUS ROG SWIFT PG278Q Case: Corsair Obsidian 800D OS: Win 7 Ultimate 64bit

Užívateľov profilový obrázok
StoOka360
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 209
Dátum registrácie: Ne 01. Apr, 2012, 15:08
Bydlisko: Bratislava

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa StoOka360 » Pi 11. Máj, 2012, 22:01

:) uz som nadrzany ako maly chlapec .... haha

Užívateľov profilový obrázok
Tomco85
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1781
Dátum registrácie: St 28. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: Žilina

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Tomco85 » Pi 11. Máj, 2012, 22:13

mi nieco hovor :D sam sa nepoznavam, ako sa tak mozem tesit....

pred chvilou som si prestudoval posledny prispevok tu http://www.diablofans.com/ a skoro som sa posral :)
Papagaj#2656

CPU: Core i7 3960X @ 4700Mhz + EK-Supreme HF Motherboard: Asus Rampage IV Formula X79 Ram: G.Skill RipjawsZ 4x4096MB DDR3 2133 9-11-10-28 VGA: EVGA GTX 980 Superclocked ACX 2.0 SLI Audio: Asus Xonar Essence STX + Magnat Quantum 557 5.1/Onkyo TX-SR608 HDD: SSD Crucial M4 256GB PSU: Seasonic SS-1000XP Platinum Keyboard: Corsair Vengeance K70 Black Mouse: Razer Imperator + ROCCAT Hiro 3D Screen: ASUS ROG SWIFT PG278Q Case: Corsair Obsidian 800D OS: Win 7 Ultimate 64bit

Užívateľov profilový obrázok
Pepeb007xx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1863
Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22
Bydlisko: Hrachovište / Čachtice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Pepeb007xx » So 12. Máj, 2012, 14:27

uz zacinam pomalicky lutovat,ze som si to nepredobjednal lebo mam teraz strach,ze ked pridem 15.5. do nejakej kamennej predajne tak tam nebudu mat pre mna D3 :(
PC i5 2500K@4,2 GHz NH-D14 RAM16GB GPU1060 SSD500GB HDD3TB PSU 400W LCD 24'' OS Win10PRO Router Mikrotik RB941-2nD-TC
Car Mazda 3 HatchBack 2014 RedSoul® G2.0l 88kW/120HP Wheels Mazda 215/45 18" Silver CHSKY™ HornCarPlay™
Phone  iPhone Xr White 128GB Case All  Silicone Cases PowerBank Rock 20000mAh
Mac  iMac 21,5" Mid 2011 i5@2,5GHz RAM8GB GPU6750M SSD250GB macOS High Sierra Router Mikrotik 951G-2HnD

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"