Diablo III

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
kOsTi
VIP
VIP
Príspevky: 3746
Dátum registrácie: Ne 08. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: BA

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa kOsTi » Ut 01. Júl, 2008, 23:01

Ten gameplay v HD je fajn ale ma jednu chybu... nie je tam hudba a ani komentar... ten stream na stranke to ma :)

Užívateľov profilový obrázok
Xenon
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2614
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Xenon » Ut 01. Júl, 2008, 23:14

kOsTi napísal:Ten gameplay v HD je fajn ale ma jednu chybu... nie je tam hudba a ani komentar... ten stream na stranke to ma :)

Ja mam aj s komentarom pokial viem. Pekne mi tam komentuje kuzla a vymozenosti v hre.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"

Užívateľov profilový obrázok
kOsTi
VIP
VIP
Príspevky: 3746
Dátum registrácie: Ne 08. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: BA

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa kOsTi » Ut 01. Júl, 2008, 23:32

hm tak to som nieco divne stiahlo... mas to v HD kvalite?

Užívateľov profilový obrázok
Xenon
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2614
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Xenon » St 02. Júl, 2008, 09:45

Ano. 720p. Ty tam mas aspon zvuk z boja? Mohlo by to byt v kodekoch. Neviem no. Ale velmi sa mi paci ako sejme tu stenu na protivnikov. Toto mi napriklad okomentuje.


EDIT: Asi mi preskocilo, ale akurat instalujem DIABLO II + Lord of Destruction - to je datadisk? (s tym som sa nestretol) :D
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"

Užívateľov profilový obrázok
Netus
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 585
Dátum registrácie: Pi 20. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Jamník 236
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Netus » St 02. Júl, 2008, 19:30

Vie mi niekto povedat o co tu ide? Nieco z toho som vydedukoval ale malo.... ;)

Link: http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=296409" onclick="window.open(this.href);return false;

Užívateľov profilový obrázok
kOsTi
VIP
VIP
Príspevky: 3746
Dátum registrácie: Ne 08. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: BA

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa kOsTi » St 02. Júl, 2008, 19:41

Tak vraj sa ma Diablo dostat pod TWIMTBP a tym padom byt optimalizovany na karty od nVidie ale vsetko su LEN dohady a podla mna dost nerealne...

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11588
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa crux2005 » St 02. Júl, 2008, 20:32

Dave Baumann písal, že uzavreli s Blizzardom nejakú zmluvu. Táto
[...] interesting speculation.
je preto podľa mňa len výplod fantázie ;)
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
ujo Andydúla
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6538
Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava - Dlhé diely

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa ujo Andydúla » Pi 04. Júl, 2008, 22:28

Nuž, ja ako vytrvalý drtič LOD už očakávam pokračovanie... yahooo
Diablo II hrám od jeho vydania doteraz.
Zatiaľ sa moje charaktry z LOD blížia neúprosne k levelu 99... :-)
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 2500K @ 4,5 GHz @ 1.31v + Prolimatech Megahalems Rev.B + Thermal Grizzly Kryonaut + Noctua NF-F12 PWM MB: MSI P67A-GD55 VGA: EVGA GeForce GTX 980 4GB SC ACX2.0 + Prolimatech MK-26 + 2 x Noctua NF-A14 PWM + Gelid Solutions Extreme GC1 + RAM: Crucial 16GB DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical LP HDD: Samsung 256GB SSD + WDC WD1003FBYX-01Y7B0 1TB + Samsung EcoGreen F4 2TB DVD-RW: Samsung SH-S223F PSU: Superflower 550W Golden King - SF-550P14PE Mouse: Logitech G3 Display: Hewlet Packard HP w2408h Case: Antec 300 + Intake: 2 x Nexus D12SL-12@800 RPM / Outtake Nexus D12SL-12@800 RPM + Noctua NF-A15 PWM Sound: ASUS Xonar DX + Yamaha AX-892 + B&W 602s3 + B&W ASW CDM

Užívateľov profilový obrázok
DiwaSwina
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1341
Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2003, 08:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa DiwaSwina » Po 25. Aug, 2008, 20:53

tie posledne videa z gametrailers vyzeraju dost dobre, snad to bude PECKOva gameska

Užívateľov profilový obrázok
zwARO
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3639
Dátum registrácie: So 13. Okt, 2007, 08:00
Bydlisko: BA

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa zwARO » So 30. Aug, 2008, 23:50

bude to jebot a hadam sa to bude dat hrat aj vo vacsiom rozlisku ako 800*600 :)

Užívateľov profilový obrázok
Turoc
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 591
Dátum registrácie: Ne 04. Máj, 2008, 14:00
Bydlisko: Malacky,Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Turoc » Po 01. Sep, 2008, 15:47

zwARO napísal:bude to jebot a hadam sa to bude dat hrat aj vo vacsiom rozlisku ako 800*600 :)
hh jasne 800x600 nj dufam ze tu bude vacsie predsa len na LCD to vyzera trosku zle ale bol by som aj za keby Diablo 2 upravili na rozlisko vhodne pre LCD

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15200
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa faugusztin » Po 01. Sep, 2008, 16:22

zwARO napísal:bude to jebot a hadam sa to bude dat hrat aj vo vacsiom rozlisku ako 800*600 :)
Aky (s prepacenim) debil by dnes vytvaral hru pre 800x600 ? Maximalne niekto, kto chce silou mocou skrachovat. Uvedom si, ze Diablo II bolo vydane v roku 2000, a vtedy este 800x600 bolo majoritne rozlisenie. Dnes by hru, ktora by nepodporovala bezne rozlisenia nikto nekupil.

Užívateľov profilový obrázok
MichiGen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2613
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa MichiGen » Po 01. Sep, 2008, 19:23

800x600 bude mozno najnizsie mozne nastavitelne rozlisenie v hre. Inak Diablo 2 vyslo v rozliseni 640x480, az o rok neskor vdaka datadisku sa dalo rozlisenie zvacsit na 800x600.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:GIGABYTE 8800GT 512MB 700/1700/1840 @ 756/1780/2052 MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||

Užívateľov profilový obrázok
Netus
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 585
Dátum registrácie: Pi 20. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Jamník 236
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Netus » So 11. Okt, 2008, 15:00

Toto si pozrite, opat ma to dvihlo zo stolicky :)

http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=29745&r=top" onclick="window.open(this.href);return false;

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3816
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava petrzalka
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Memnon » So 11. Okt, 2008, 16:56

nechcem byt zly ale zwaro to myslel ironicky a ste sa tu do neho pustili jak srsne :hysterical:
MB:ASUS P8P67 rev.3 / CPU:i5 2500k@4.6GHz(1.372V) / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:2x8GB Viking, 1600Mhz(1.35V) / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@2000/12000 / SSD:Samsung EVO 1TB / HDD:WD Red 3TB / HeadSet:HyperX Cloud II / mouse:MS Sidewinder / PSU:Seasonic X-750 / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

Diablo battletag: Yogisz#1808

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"