Diablo III

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Používateľov profilový obrázok
Malthael
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 17
Dátum registrácie: So 04. Mar, 2017, 19:36
Reputácia: 0
Bydlisko: Petrzalka

Re: Diablo III

Príspevok od používateľa Malthael »

osobne sa uz neviem dockat, ale bojim sa, ze to vypustia az na blizzcon, pripadne tesne pred...hlavne som zvedavy na tie buildy. nove itemy atd :good:
Používateľov profilový obrázok
eSsay
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4033
Dátum registrácie: St 01. Okt, 2014, 20:04
Reputácia: 0
Bydlisko: Košice

Re: Diablo III

Príspevok od používateľa eSsay »

Jop jop, aj skilly vyzerajú fajn :) len škoda, že vynechali poison u necra.
AUDIO: Mackie CR4 + Sennheiser HD 598 SR + NeoMusicia microphone + Hicon by Sommer cables MONITOR: LG 32GK850G KEYBOARD: Sony VGP-UKB3 MOUSE & PAD: Razer Basilisk v2, SteelSeries QcK+[/size]
Používateľov profilový obrázok
Malthael
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 17
Dátum registrácie: So 04. Mar, 2017, 19:36
Reputácia: 0
Bydlisko: Petrzalka

Re: Diablo III

Príspevok od používateľa Malthael »

ten poison rozoberal aj Rhykker vo videu, mozno blizz prekvapi aj ked si tiez myslim ze to bude cele o blood
Používateľov profilový obrázok
PROMETHEUS
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2283
Dátum registrácie: Ne 23. Jan, 2005, 20:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Banska Bystrica

Re: Diablo III

Príspevok od používateľa PROMETHEUS »

co hovorite na novy patch? mne sa velmi paci ze konecne pridali moznost ukladat buildy. Inak som si rozohral par dni dozadu paralysis wizarda. Trochu teraz nerfli manald heal ze procne menej casto s channeled skillmi ako archon beam, ale stale to ide dobre. Padli vam uz nejake primal veci? Ja som hral dnes skoro cely den a zatial mi padol len tento hnoj, mi to bolo az luto rozbit po celom dni farmenia :laugh:
Screenshot000.jpg
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
MB: MSI X570 Tomahawk CPU: Ryzen 5800X RAM: BL2K8G36C16U4BL 2x8GB 3600MHz 16-18-18-35 GPU: RTX 3070 Founders Edition Monitor: LG Ultragear 27GL83A-B SSD: WD Black SN750 500GB, 4x1TB Samsung EVO CASE: Lian Li O11 Dynamic XL PSU: EVGA 850W G2 Klavesnica, mys: Logitech G915 TKL + Logitech G903 Chladenie: CPU block: Alphacool Eisblock XPX Rads: EK SE360mm + EK XE360mm Fans: 9x Noctua NF-A12x25 PWM Pump: EK QUANTUM KINETIC TBE 200 D5 PWM D-RGB
Používateľov profilový obrázok
Malthael
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 17
Dátum registrácie: So 04. Mar, 2017, 19:36
Reputácia: 0
Bydlisko: Petrzalka

Re: Diablo III

Príspevok od používateľa Malthael »

Toho sa bojim ze mi bude padat hnoj ktory nevyuzijem, ale patri to k tej hre.Tie buildy ma tiez velmi potesili, len teraz D3 na chvilu opustam skrz ME ;) ...tak nech ti to pada :)
Používateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 3217
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Reputácia: 6
Bydlisko: Bardejov

Re: Diablo III

Príspevok od používateľa 16cmfan »

Ja by som radsej menej dropov Legendary... dokonca aj keby mala byt 1/100 pouzitelna.. tak ako to bolo kedysi... clovek sa citil ako King ked si vydrel dobry gear... teraz padaju v jednom kuse, clovek to uz berie ako samozrejmost.. ako keby ti zlta padla... a niektore uz ani nezbieram lebo stracam cas identifikovanim :D
Game maschine: Asus PRIME B450 Plus + Ryzen 5 2600 (Noctua NH-U12S) + MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G + Crucial 2x16GB 3200Mhz + SSD OS 120GB Lite on + Patriot Burst 480GB + Silicon Power P34A80 512GB
NB: Dell E7240 Skylake Core i5 + 8GB RAM + FHD IPS Foun: Huawei P Smart Z
NAS: QNAP TS-128 - 2TB Seagate Iron Wolf + MikroTik RB952
Peripherals: 27" Samsung Odyssey G5 + Steelseries Apex 5 + Steelseries Rival 3 + QcK + HP Premium headset
Používateľov profilový obrázok
paranoid.asian
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2382
Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
Reputácia: 2
Bydlisko: Bratislava

Re: Diablo III

Príspevok od používateľa paranoid.asian »

sak hej, mas tam tie legen ale kvoli matrosu iba. tiez ti ultimatny upgrade nepada kazdu chvilu.
je to taky menej legendarny pocit, ked ti dropne co chces, ale tak matros z legendariek tiez treba a treba ho vela :)
Naposledy upravil/-a paranoid.asian v Št 23. Mar, 2017, 12:52, upravené celkom 2 krát.
Spoiler: ukázať
::: ...
Používateľov profilový obrázok
Malthael
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 17
Dátum registrácie: So 04. Mar, 2017, 19:36
Reputácia: 0
Bydlisko: Petrzalka

Re: Diablo III

Príspevok od používateľa Malthael »

No teraz budes king ked budes full ,,PRIME EVIL,, ;) , ja si odkladam matros na necro patch ;) , ale uvidim casom , mozno skusim konecne sezonu s prichodom necra
Používateľov profilový obrázok
PROMETHEUS
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2283
Dátum registrácie: Ne 23. Jan, 2005, 20:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Banska Bystrica

Re: Diablo III

Príspevok od používateľa PROMETHEUS »

inak mam asi 20 puzzle ringov co mi len zaberaju miesto v bedni tak ak niekto chce ist vault par krat tak sa mozme dohodnut na nejakom case
MB: MSI X570 Tomahawk CPU: Ryzen 5800X RAM: BL2K8G36C16U4BL 2x8GB 3600MHz 16-18-18-35 GPU: RTX 3070 Founders Edition Monitor: LG Ultragear 27GL83A-B SSD: WD Black SN750 500GB, 4x1TB Samsung EVO CASE: Lian Li O11 Dynamic XL PSU: EVGA 850W G2 Klavesnica, mys: Logitech G915 TKL + Logitech G903 Chladenie: CPU block: Alphacool Eisblock XPX Rads: EK SE360mm + EK XE360mm Fans: 9x Noctua NF-A12x25 PWM Pump: EK QUANTUM KINETIC TBE 200 D5 PWM D-RGB
Používateľov profilový obrázok
eSsay
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4033
Dátum registrácie: St 01. Okt, 2014, 20:04
Reputácia: 0
Bydlisko: Košice

Re: Diablo III

Príspevok od používateľa eSsay »

Novinky ohľadom NECROMANCERA :evil:

https://www.youtube.com/watch?v=WLpEV5I8rqw
AUDIO: Mackie CR4 + Sennheiser HD 598 SR + NeoMusicia microphone + Hicon by Sommer cables MONITOR: LG 32GK850G KEYBOARD: Sony VGP-UKB3 MOUSE & PAD: Razer Basilisk v2, SteelSeries QcK+[/size]
Používateľov profilový obrázok
LtK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 653
Dátum registrácie: Ut 09. Mar, 2004, 14:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Bratislava

Re: Diablo III

Príspevok od používateľa LtK »

Mozes ziskat master set dungeon, aj ked nemas ten set ?
Priklad v parte je kazdy char iny, jeden ho vymasteruje a zvysni traja dostanu quest completed ?
Alebo povedzme, ze vsetci budu rovnaki - napr barb, crusader a slo by sa na to v parte.
Ci to musi byt solo ? Vraj musi, ale ci to niekto neskusal...
i3570K, Asus Maximus V Formula, 4x8GB DDR3 1600MHz Crucial Ballistix Tactical, Nvidia GTX980, Samsung 850Pro 256GB + 7TB HDD, watercooled, Seasonic 1kW Platinum, LCD Philips 240PW
D3 battletag: LubikKiller#2504
Používateľov profilový obrázok
LtK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 653
Dátum registrácie: Ut 09. Mar, 2004, 14:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Bratislava

Re: Diablo III

Príspevok od používateľa LtK »

Poslednu sezonu som nedohral, bo som nepresiel cez set dungeon. 35 pokusov a vzdal som to.
Ale novy necro ma byt za 15E, dostupny 27.6. Dam tomu poslednu sancu, mozo to hru zase ozivi, mozno nie...
i3570K, Asus Maximus V Formula, 4x8GB DDR3 1600MHz Crucial Ballistix Tactical, Nvidia GTX980, Samsung 850Pro 256GB + 7TB HDD, watercooled, Seasonic 1kW Platinum, LCD Philips 240PW
D3 battletag: LubikKiller#2504
Používateľov profilový obrázok
eSsay
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4033
Dátum registrácie: St 01. Okt, 2014, 20:04
Reputácia: 0
Bydlisko: Košice

Re: Diablo III

Príspevok od používateľa eSsay »

Oživí, ale zas len na pár mesiacov.
AUDIO: Mackie CR4 + Sennheiser HD 598 SR + NeoMusicia microphone + Hicon by Sommer cables MONITOR: LG 32GK850G KEYBOARD: Sony VGP-UKB3 MOUSE & PAD: Razer Basilisk v2, SteelSeries QcK+[/size]
Sonic1
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 35
Dátum registrácie: Ut 15. Sep, 2009, 19:59
Reputácia: 0
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Diablo III

Príspevok od používateľa Sonic1 »

LtK napísal:Poslednu sezonu som nedohral, bo som nepresiel cez set dungeon. 35 pokusov a vzdal som to.
Ale novy necro ma byt za 15E, dostupny 27.6. Dam tomu poslednu sancu, mozo to hru zase ozivi, mozno nie...
Ono set dungeon musis odist sam. Su na to buildy http://www.diablofans.com/builds
Niektore su dost tazke a niektore lahke. Ak hravas dlhsie budes mat vsetky sety. Ja som ho na WD spravil asi na 5ty pokus .
To hravas Immortal ? Krelm set? Si normalny. Vsak ten set sa nechodi . Urcite wristy aj belt su ine.
Používateľov profilový obrázok
LtK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 653
Dátum registrácie: Ut 09. Mar, 2004, 14:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Bratislava

Re: Diablo III

Príspevok od používateľa LtK »

Set dungeon nemusis prejst sam, len musis splnit tasky questu.
sezonu 10 som hral za wizzarda, lebo som chcel zmenu. predtym za barba a crusadera a dal som to aspon na stash tab.
Ale ked nie tu, tak by som skoncil na speed run rift alebo na questoch
Ale to je jedno, 5 rokov na jednu hru staci...

BTW, IK barabara uz davno nehravam, ale bola to prva postava a je mi to luto zmazat ju...
i3570K, Asus Maximus V Formula, 4x8GB DDR3 1600MHz Crucial Ballistix Tactical, Nvidia GTX980, Samsung 850Pro 256GB + 7TB HDD, watercooled, Seasonic 1kW Platinum, LCD Philips 240PW
D3 battletag: LubikKiller#2504

Návrat na "Hry a problémy s nimi"