Diablo III

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
PROMETHEUS
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2020
Dátum registrácie: Ne 23. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Banska Bystrica

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa PROMETHEUS » So 18. Feb, 2017, 12:35

ja hram dh a som teraz skusil na chvilu PTR server ze pozriem co bude v novom patchi a hned mi padne takyto luk, dufam ze mi taky isty padne aj na live :)
Screenshot000.jpg
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
MB: Gigabyte Aorus B450 I PRO WIFI Mini-ITX CPU: AMD Ryzen 7 3700X RAM: G.Skill F4-3200C16D-16GTZB @ 3066MHZ 14-15-15-32 GPU: Sapphire RX Vega 56 @ 1650MHz 1.1V / 950MHz 950mV + AOC Q3279VWF SSD: WD Black SN750 500GB + Samsung 840 EVO 250GB + SanDisk Ultra II 960GB CASE: Corsair 380T PSU: OCZ Gold 750W Klavesnica, mys: Razer BlackWidow Ultimate + Mamba Chroma Wireless

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2726
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa 16cmfan » So 18. Feb, 2017, 12:44

No pridaj si ma do friendov.. mozme potom chlapci zahrat v partii.... poobede
PC: Asus M5A97 R 2.0 - FX-6300@3.8GHz - 16G RAM@1866MHz - MSi GTX 960 4G Gaming@1400Mhz
Mobil: Huawei P Smart Z

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2726
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa 16cmfan » Po 20. Feb, 2017, 08:26

:D Od nas asi uz fakt nikto nehra...
PC: Asus M5A97 R 2.0 - FX-6300@3.8GHz - 16G RAM@1866MHz - MSi GTX 960 4G Gaming@1400Mhz
Mobil: Huawei P Smart Z

Užívateľov profilový obrázok
zodiaq
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1791
Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
Bydlisko: Nové Zámky

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa zodiaq » Po 20. Feb, 2017, 08:40

Ja som to po dlhej dobe znovu nainstaloval ale hravam len tak rekreacne.
Maybe one day I will join PCMR again, for now I am happy with PS4.

Užívateľov profilový obrázok
Pepeb007xx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1853
Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22
Bydlisko: Hrachovište / Čachtice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Pepeb007xx » Po 20. Feb, 2017, 08:43

neda sa, neda, stale cakam na necra :D :D
PC i5 2500K@4,2 GHz NH-D14 RAM16GB GPU1060 SSD500GB HDD3TB PSU 400W LCD 24'' OS Win10PRO Router Mikrotik RB941-2nD-TC
Car Mazda 3 HatchBack 2014 RedSoul® G2.0l 88kW/120HP Wheels Mazda 215/45 18" Silver CHSKY™ HornCarPlay™
Phone  iPhone Xr White 128GB Case All  Silicone Cases PowerBank Rock 20000mAh
Mac  iMac 21,5" Mid 2011 i5@2,5GHz RAM8GB GPU6750M SSD250GB macOS High Sierra Router Mikrotik 951G-2HnD

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2726
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa 16cmfan » Po 20. Feb, 2017, 08:57

Okey dobre. Pridal som si tych, co mali svoje Battletagy v podpise, ostatnych, co ho nemaju zverejneny poprosim napisat tu do fora, ma nebavi s noobmi hrat na public... minule dopc Torment 10 a mal som puzzle ring - hodis ho do kocky a vytvoris si portal do Vaultu... to mohli byt dropy... nikto z tych blbcov tam nesiel, hrali bounty... a sam som to nedal :D
PC: Asus M5A97 R 2.0 - FX-6300@3.8GHz - 16G RAM@1866MHz - MSi GTX 960 4G Gaming@1400Mhz
Mobil: Huawei P Smart Z

Užívateľov profilový obrázok
LtK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 653
Dátum registrácie: Ut 09. Mar, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa LtK » Po 20. Feb, 2017, 13:28

Ja som v poslednej sezone spravil novy tab, viac mi netreba.
Moji thorns cursaderi davaju T13 v pohode, aj ked to na ziadne rekordy nie je...
Ale ked tak, hravam az vecer.
i3570K, Asus Maximus V Formula, 4x8GB DDR3 1600MHz Crucial Ballistix Tactical, Nvidia GTX980, Samsung 850Pro 256GB + 7TB HDD, watercooled, Seasonic 1kW Platinum, LCD Philips 240PW
D3 battletag: LubikKiller#2504

Užívateľov profilový obrázok
PROMETHEUS
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2020
Dátum registrácie: Ne 23. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Banska Bystrica

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa PROMETHEUS » Po 20. Feb, 2017, 14:03

pridal som si ta do friend listu, ale zase az tak casto nehravam, nemam teraz cas na to velmi, ale ak ta niekedy uvidim online tak si mozme zahrat. Inak som prednedavnom spravil novu postavu witch doktora co sa premeni na sliepku a len beha po mape a vsetko na okolo zdochne same. http://www.diablofans.com/builds/86613- ... ups-2-mins , akurat ze este mam slabe veci tak chodim len T10
MB: Gigabyte Aorus B450 I PRO WIFI Mini-ITX CPU: AMD Ryzen 7 3700X RAM: G.Skill F4-3200C16D-16GTZB @ 3066MHZ 14-15-15-32 GPU: Sapphire RX Vega 56 @ 1650MHz 1.1V / 950MHz 950mV + AOC Q3279VWF SSD: WD Black SN750 500GB + Samsung 840 EVO 250GB + SanDisk Ultra II 960GB CASE: Corsair 380T PSU: OCZ Gold 750W Klavesnica, mys: Razer BlackWidow Ultimate + Mamba Chroma Wireless

Užívateľov profilový obrázok
zodiaq
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1791
Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
Bydlisko: Nové Zámky

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa zodiaq » Ut 21. Feb, 2017, 19:54

zodiaq22#2550
ale ako som spominal hram len rekreacne a moj naj char da mozno t6☺
inak 16ka mi sme kedysi spolu hrali. Mam pre teba odlozen puzzle ring ☺
Maybe one day I will join PCMR again, for now I am happy with PS4.

Užívateľov profilový obrázok
LtK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 653
Dátum registrácie: Ut 09. Mar, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa LtK » Pi 24. Feb, 2017, 10:54

Musi byt hodne stary. Bo kazda nova legendarka ma 24 hodin na vymenu (alebo plus minus nejaky taky cas) ak si v parte. Aj to len pre tych co si s nimi bol v partii.
Ak ju mas zo solo game, tak dopo dovi, neda sa zobrat nikomu.
i3570K, Asus Maximus V Formula, 4x8GB DDR3 1600MHz Crucial Ballistix Tactical, Nvidia GTX980, Samsung 850Pro 256GB + 7TB HDD, watercooled, Seasonic 1kW Platinum, LCD Philips 240PW
D3 battletag: LubikKiller#2504

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2726
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa 16cmfan » Pi 24. Feb, 2017, 11:51

Ano ale on to (asi) myslel tak, ze hodis Puzzle Ring do kocky a ide partia do Vaultu :)
PC: Asus M5A97 R 2.0 - FX-6300@3.8GHz - 16G RAM@1866MHz - MSi GTX 960 4G Gaming@1400Mhz
Mobil: Huawei P Smart Z

Užívateľov profilový obrázok
zodiaq
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1791
Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
Bydlisko: Nové Zámky

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa zodiaq » Pi 24. Feb, 2017, 13:41

presne tak
Maybe one day I will join PCMR again, for now I am happy with PS4.

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2726
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa 16cmfan » Pi 24. Feb, 2017, 15:21

Sobota poobede, od 13:00 som volny az do cca 20:00 tak sa mozme styria zist popripade ak niekto zacina (alebo chce zalozit novy char) pomozeme polevlit a nagearovat!

Co vy na to ?
PC: Asus M5A97 R 2.0 - FX-6300@3.8GHz - 16G RAM@1866MHz - MSi GTX 960 4G Gaming@1400Mhz
Mobil: Huawei P Smart Z

Užívateľov profilový obrázok
LtK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 653
Dátum registrácie: Ut 09. Mar, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa LtK » Ut 28. Feb, 2017, 12:22

A co s tymi peniazmi ?
Sezonny char ma 400 mega a zvysok zdiela 2,3 miliardy.
Boon of hoarder a goldskin a za chvilu mas tolko prachov, ze nevies co s nimi.
Potrebujes ich na opravy, vylepsovat kamene a ked chces rychlejsie levelovat gemy pri GR.
A aj to je obmedzene. max 8 kamenov, 3 gemy do sperkov a 13 gemov do statistik pre legendarky. a este znasobit krat 10 postav
i3570K, Asus Maximus V Formula, 4x8GB DDR3 1600MHz Crucial Ballistix Tactical, Nvidia GTX980, Samsung 850Pro 256GB + 7TB HDD, watercooled, Seasonic 1kW Platinum, LCD Philips 240PW
D3 battletag: LubikKiller#2504

Užívateľov profilový obrázok
PROMETHEUS
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2020
Dátum registrácie: Ne 23. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Banska Bystrica

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa PROMETHEUS » Ut 28. Feb, 2017, 15:29

no ked chodis improved gr tak sa to rychlo minie, 400mega to mas len zopar gr a je to prec.
MB: Gigabyte Aorus B450 I PRO WIFI Mini-ITX CPU: AMD Ryzen 7 3700X RAM: G.Skill F4-3200C16D-16GTZB @ 3066MHZ 14-15-15-32 GPU: Sapphire RX Vega 56 @ 1650MHz 1.1V / 950MHz 950mV + AOC Q3279VWF SSD: WD Black SN750 500GB + Samsung 840 EVO 250GB + SanDisk Ultra II 960GB CASE: Corsair 380T PSU: OCZ Gold 750W Klavesnica, mys: Razer BlackWidow Ultimate + Mamba Chroma Wireless

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"