Diablo III

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
GASPi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2908
Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava/Hlohovec

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa GASPi » Ut 27. Nov, 2012, 12:36

Mne praveze ani legendarky akosi uz naposledy nepadali. Posledne co som chodil takmer cely akt III, tak bud 0 alebo max 1, obcas az 2 padli za run. Pritom MF mam takmer na maxime.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-4670K (3,4GHz@???), CPU cooler: Cooler Master Hyper 212+ EVO, MB: ASUS Z87-A, GPU: MSI GeForce GTX 1080 Ti GAMING X, DDRAM: 2x4GB Kingston DDR3 1600MHz CL9 HyperX X2 Grey Series, SSD: CRUCIAL M4 256GB + SAMSUNG 850 EVO 500GB HDD: SAMSUNG HD501LJ 500GB SATA, DVD-RW: ASUS DRW-24B1ST, SOUND: ASUS Xonar Phoebus + Logitech Z-2300 + Sony MDR-1RBT, CASE: Fractal Design Define R5 Blackout, PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2, LCD: 32" AOC Q3279VWFD8
BattleTag
STEAM

Užívateľov profilový obrázok
GABO
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 11092
Dátum registrácie: Ut 15. Júl, 2003, 08:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa GABO » Ut 27. Nov, 2012, 12:44

Je to také zvláštne s tým padaním ako sa tu už naznačovalo, niekedy nepadne na MF 450+ ani prd s plným Valorom ani za celé 2 akty, inokedy dropne bez Valoru aj 2x Legendarka (samozrejme crap a roll na prd) z jednej elitky.
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555

Užívateľov profilový obrázok
Pepeb007xx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1925
Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22
Bydlisko: Hrachovište / Čachtice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Pepeb007xx » Ut 27. Nov, 2012, 14:18

inak rad by som vedel,ze ci bude blizzard robit nieco ako Vianoce,davu vacsi drop rate a lepsi roll rate alebo tak..

btw neviete co bude nove v novom patchi?
Comp MB|B450i CPU fan|Ryzen5 3600@4,2GHz Be quietDR4 DDR4|16GB GPU|5700XT SSD|500GB PSU|650W LCD|32''U32H850 OS|Win10PRO64SK
GLAN Router|Mikrotik hEX NAS|Synology DS218play 2×8TB WD Red TV|Samsung QE55Q60R Mobil  iPhone Xr
#mikrotiklover #iphone4ever #grammarnazi #dotalifetimeban #GLANlover

Užívateľov profilový obrázok
Klaboor
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 929
Dátum registrácie: Po 26. Máj, 2008, 13:10
Bydlisko: Košice

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Klaboor » Ut 27. Nov, 2012, 14:32

ja som mal vcera napriklad za 2 hodky 3 legendy ale samozrejme maximalne tak za 1.25€ co je minimalna ciastka na predaj v RMAH. Cely ten drop mechanizmus je totalne zly. Tiez mam taky pocit ako keby MF nemal absolutne ziaden podiel pri uspesnosti dropu a obcas je to ozaj jedno ci tam ten valor je alebo nie a tak ako pisal FEAR vyssie ta logika dropov. Radsej by som prijal nejaku mizivu 5% sancu na legendy ale ked padne tak nech stoji aspon za to. Takto dropujem odpad ktory sa hravo da porovnat s radovymi rare vecmi a tym padom slovo "legendary" straca vyznam a nie je sa na co nove tesit, jedine ze mi tam zrolluje aku taku kombinaciu abilit. Takisto implementovat taku banalnu vec aby sa dal vypnut drop sivych, bielych a modrych odpadkov. Velakrat sa totiz stane ze utekam a omylom kliknem na nazov itemu ktory je cez pol obrazovky a ta sekundova pick up zastavka ma stoji zivot.
Je jedno co novy patch prinesie. opat to budu len nejake korekcie popripade stereotypny obsah navyse ale ziadne major zmeny.
MB: Gigabyte Aorus AX370 Gaming 5, CPU: AMD Ryzen 7 1700@3,7GHz, RAM: 2x16GB Crucial Ballistix LT Sport 2666MHz, VGA: Gigabyte Aorus GeForce 1080 Ti 11GB, SSD: Samsung 960 PRO 512GB, HDD Array: 2x3TB WD Red RAID0, PSU: EVGA Supernova G2 750W, Sound: Steinberg UR12, CPU Cooler: Noctua NH-D15 SE-AM4, Case: Fractal Design Define XL R2 Black Pearl

Užívateľov profilový obrázok
Pepeb007xx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1925
Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22
Bydlisko: Hrachovište / Čachtice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Pepeb007xx » Ut 27. Nov, 2012, 15:23

mna najviac stve "nespravodlivost" preco hracovi co hra 30 hodin a ma lvl 60 + ja neviem 5 pl padne vec za 1,5 mld a moze sa jak pan nakupit

Narozdiel od hracov co aj poznam maju nahrate cez 500 hodin a este im nepadlo nic hodnotne nad 15M a o legendach a setovkach zatial iba poculi. Kamarat hra D3 skoro tak isto dlho ako ja a padli mu zatial len zle legendy,zly roll etc a na svojom konte mal najviac 15M a nechape ako niektori hraci mozu mat cez miliardu,pripadne viac :D ..toto pripada divne aj mne.
Comp MB|B450i CPU fan|Ryzen5 3600@4,2GHz Be quietDR4 DDR4|16GB GPU|5700XT SSD|500GB PSU|650W LCD|32''U32H850 OS|Win10PRO64SK
GLAN Router|Mikrotik hEX NAS|Synology DS218play 2×8TB WD Red TV|Samsung QE55Q60R Mobil  iPhone Xr
#mikrotiklover #iphone4ever #grammarnazi #dotalifetimeban #GLANlover

Užívateľov profilový obrázok
Klaboor
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 929
Dátum registrácie: Po 26. Máj, 2008, 13:10
Bydlisko: Košice

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Klaboor » Ut 27. Nov, 2012, 15:58

No jo...logiku v tom vidia jedine len pani z blizzardu. Len oni vedia ako funguje ta ich random nahoda.
MB: Gigabyte Aorus AX370 Gaming 5, CPU: AMD Ryzen 7 1700@3,7GHz, RAM: 2x16GB Crucial Ballistix LT Sport 2666MHz, VGA: Gigabyte Aorus GeForce 1080 Ti 11GB, SSD: Samsung 960 PRO 512GB, HDD Array: 2x3TB WD Red RAID0, PSU: EVGA Supernova G2 750W, Sound: Steinberg UR12, CPU Cooler: Noctua NH-D15 SE-AM4, Case: Fractal Design Define XL R2 Black Pearl

Užívateľov profilový obrázok
Curd3x
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 395
Dátum registrácie: Po 26. Nov, 2012, 16:59
Bydlisko: Pravy Breh Dunaja (Petrzalka)

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Curd3x » Ut 27. Nov, 2012, 16:41

asi ani blizzard nevie ako to funguje... :laugh: ale nei skratka to je Random....a musia ti priat hviezdy :D

Užívateľov profilový obrázok
Andre
Audio expert
Audio expert
Príspevky: 10111
Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Žilina

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Andre » St 28. Nov, 2012, 19:35

dnes som objavil ameriku a idem prekopat gear
vedeli ste, ze napr triumvirate
Adds 5-6% to Fire Damage
Adds 5-6% to Lightning Damage
Adds 5-6% to Arcane Damage

vam prida 15-18% k dmg?
ale ak mate napr zbran 100dmg + 200 fire dmg, tak sa to neuplatni na fire dmg
i7-4790K 4,5GHz 1,1V delid| Noctua D15S + 2x Noctua P12 | MSI Z97 GAMING 3 | 16GB DDR3 | RX 570 | Samsung 850 EVO 500GB | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite + 2x out Noctua S12A
Corsair Scimitar Pro + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush MX Red + CM wrist rest | Dell P2414H
Topping DX3 Pro + Focal Alpha 65 / Beyerdynamic DT 150 + Brainwavz pads

Užívateľov profilový obrázok
Klaboor
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 929
Dátum registrácie: Po 26. Máj, 2008, 13:10
Bydlisko: Košice

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Klaboor » St 28. Nov, 2012, 21:04

Zaujimave info. Ked sme uz pri tych cislach. Vie niekto aku vahu maju na vysledne DPS ability ako atk. speed, critical hit chance, critical damage a pod?
Ide mi o to aby som vedel zistit este skor nez si zadovazim nejaky item ci mi vobec porastie DPS. Lebo napriklad. Mal som helmu kde som mal 180INT, 8% atk. spedd, 4.5% crit chance a kupil som helmu ktora ma 250INT, nema atk speed a ma 5.5 crit chance tak mi poriadne ubralo DPS co som si myslel ze sa nestane. V konecnom dosledku mam vacsiu INTku a aj crit chance ale vysledne DPS slo dole.
MB: Gigabyte Aorus AX370 Gaming 5, CPU: AMD Ryzen 7 1700@3,7GHz, RAM: 2x16GB Crucial Ballistix LT Sport 2666MHz, VGA: Gigabyte Aorus GeForce 1080 Ti 11GB, SSD: Samsung 960 PRO 512GB, HDD Array: 2x3TB WD Red RAID0, PSU: EVGA Supernova G2 750W, Sound: Steinberg UR12, CPU Cooler: Noctua NH-D15 SE-AM4, Case: Fractal Design Define XL R2 Black Pearl

Užívateľov profilový obrázok
Andre
Audio expert
Audio expert
Príspevky: 10111
Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Žilina

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Andre » St 28. Nov, 2012, 21:59

aku vahu? :D matematika

item staci zadat do riadku kde pises spravy (shift+klik na item) a odoslat nikomu, spustis hru a v nej nan kliknes
i7-4790K 4,5GHz 1,1V delid| Noctua D15S + 2x Noctua P12 | MSI Z97 GAMING 3 | 16GB DDR3 | RX 570 | Samsung 850 EVO 500GB | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite + 2x out Noctua S12A
Corsair Scimitar Pro + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush MX Red + CM wrist rest | Dell P2414H
Topping DX3 Pro + Focal Alpha 65 / Beyerdynamic DT 150 + Brainwavz pads

Užívateľov profilový obrázok
Pepeb007xx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1925
Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22
Bydlisko: Hrachovište / Čachtice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Pepeb007xx » Št 29. Nov, 2012, 00:15

jaj to s tebou som to dnes preberal :D :D

btw predavam:

Obrázok
Comp MB|B450i CPU fan|Ryzen5 3600@4,2GHz Be quietDR4 DDR4|16GB GPU|5700XT SSD|500GB PSU|650W LCD|32''U32H850 OS|Win10PRO64SK
GLAN Router|Mikrotik hEX NAS|Synology DS218play 2×8TB WD Red TV|Samsung QE55Q60R Mobil  iPhone Xr
#mikrotiklover #iphone4ever #grammarnazi #dotalifetimeban #GLANlover

Užívateľov profilový obrázok
Curd3x
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 395
Dátum registrácie: Po 26. Nov, 2012, 16:59
Bydlisko: Pravy Breh Dunaja (Petrzalka)

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Curd3x » Št 29. Nov, 2012, 10:20

chalani normalne ste ma navnadili dneska zapinam :D priatelka ma smolu :laugh:

Brandoo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5980
Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Brandoo » Št 29. Nov, 2012, 10:48

Škoda času a myšky hrať D3 len pre farmenie
Spoiler: ukázať
Liquid cooled PC: MB: MSI Mpower Z77 CPU: Intel Core i7-2600K @ 4,5GHz + EK Supermancy CSQ Plexi+Nickel VGA: Gigabyte GTX780 + EK EK-FC Titan Clear Plexi+Nickel RAM: Kingston 2x 8GB DDR3 1600MHz SSD: Samsung 840 Pro 256GB HDD: WD Caviar Green 2TB EARS PSU: Seasonic X-560 Zvuková karta: Creative SoundBlaster Titanium HD USB CASE: Silverstone TJ07 Keyboard: SteelSeries 6G V2 Mouse: Logitech G5 Mousepad: SeelSeries QcK Diablo III Monitor: Samsung SyncMaster BX2440 OS: Microsoft Windows 10 Pro 64-bit

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2894
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa 16cmfan » Št 29. Nov, 2012, 10:55

A veď inak sa hrať Diablo ani nedá... nič iné tam nejde robiť. To je dôvod prečo tam ani ja nechodím... musim dať pauzu trošku.
#rastlinkaniejehanba

FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 4143
Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa FEAR » Št 29. Nov, 2012, 12:28

posledne 3 tyzdne som hral asi 15min..

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"