Diablo III

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Rincewind
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 33
Dátum registrácie: Po 06. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Humenne (26)

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Rincewind » So 28. Jún, 2008, 21:45

Pre vsetkych ktori este nevideli gameplay ukazku! :

Stiahnite si radsej HD verziu (ma 560MB ale stoji to zato), napr Tu

edit/ - opraveny link
Naposledy upravil/-a Rincewind v So 28. Jún, 2008, 23:32, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11086
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Broslowski » So 28. Jún, 2008, 23:18

no do prdele...... ako toto je strasne mastne. Zavislacina jak prasa.. dufam ze nezostanu pri 2ch klasach :hysterical: Ako gameplay.. nadhera. Silno sa tesim ale ako som kukal efekty a tak tak 8800 gs si makne :)

JeffoneoN
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 784
Dátum registrácie: Ne 21. Aug, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa JeffoneoN » So 28. Jún, 2008, 23:29

kde sa da stiahnut ta hd verzia?? ten link co tam ams ide len na obycajnu 50MB

//edit aha no jasne google najde vsetko, HD gamepaly 560MB: link
PC1: MSI P67A-G45| Core i7 2700K ~ Noctua NH-U14S| 24GB DDR3 1600MHz Kingston XMP| MSI GTX 1060 6GB| Samsung 840PRO 256GB| Plextor M3 256GB| Samsung F1 750GB| Be Quiet! L7-530| Dell U2410| Panasonic TX-L37S20
homemade plexi case 4x Magma + NF-P12 @ 4.5V
PC2: Intel Q67| Core i5 2500| 8GB DDR3 1333MHz Zeppelin| WD Blue 500GB| Seasonic S12II SS-430GB| Samsung 19" WXGA+

Užívateľov profilový obrázok
MichiGen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2624
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa MichiGen » Ne 29. Jún, 2008, 01:39

To HD video je na fullscrene skvele, takmer akoby som to hral :-D
Niektori ludia sa stazuju na farebnost hry, zaujimavy obrazok ako by malo podla tvorcu tohto upraveneho screenu Diablo 3 vyzerat. Podla mna by bolo dobre keby to Blizzard neskor vyriesil nejakym nastavnim v hre, nejakym filtrom napr nech si kazdy nastavi ako to chce.

http://img299.imageshack.us/img299/7807/itshouldrh5.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:GIGABYTE 8800GT 512MB 700/1700/1840 @ 756/1780/2052 MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||

Užívateľov profilový obrázok
Gudas
VIP
VIP
Príspevky: 8195
Dátum registrácie: Po 09. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Rudina (27)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Gudas » Ne 29. Jún, 2008, 09:38

No veru asi sa vrátia časy keď som pri Diablo II presedel aj pol dňa...len dúfam že to nebude až také sci-fi a také "WoW like", na dvojke sa mi páčilo, že brnenia, zbrane a pod. boli vcelku reálne a často aj podľa skutočných zbraní...
Spoiler: ukázať
Desktop| ASRock Z68 Pro3-M | Core i3 3220 @ 3,4GHz + Phanteks PH-TC14PE (pasívne) | 12GiB DDR3 1333MHz | MSI GTX760 Gaming | SuperFlower Golden King 550W 80+ Platinum | Crucial m4 256GB + WD 1TB Red 2,5" 5400rpm @ Scythe Quiet Drive| Fractal Design Define Mini + Nexus D12SL-12 + Noiseblocker PK-1 + Scythe Gentle Typhoon | LG IPS235 + LG L225WT | Creative Inspire T2900 + Beyerdynamic DT990 Pro + Creative X-Fi HD | Logitech MX1100 + QcK Steel mini
Laptop| Acer Aspire One 753 | Celeron U3400 (1,06GHz) | 2x2GiB DDR3 | A-DATA S599 128GB
PC.sk IRC kanál PC.sk
Práve testujem: - Next: -

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3365
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa foboss » Ne 29. Jún, 2008, 10:00

kurna zasa ma bude boliet r*t od stolicky :D

jaffar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3068
Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: BA

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa jaffar » Ne 29. Jún, 2008, 11:02

foboss napísal:kurna zasa ma bude boliet r*t od stolicky :D
No šak toto. Pri diable 2 mám stále obdobia, že niekoľko dní pri tom sedím skoro nonstop. Keď vyjde III, tak to bude v paži.
Navyše to bude dosť drahé, verím, že by som to na x300 rozchodil ale chcem plné detaily aj keby čo bolo :-)

Užívateľov profilový obrázok
Martan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2186
Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Petržalka
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Martan » Ne 29. Jún, 2008, 12:47

Nepochybujem ani sekundu, ze to bude perfektna hra roku avsak vidim tam par nedostatkov(ako zarity kritik...)

Videa som si snad pustil 50x kazde, hudba nie uzasna ale Blizzard-ia ;) CGI ako vzdy top.
Uz sa tesim ako budem hlatat najblizsi rok vsetky screeny, videa, cgi a hudbu. Urcite to vyjde leto/jesen 2009 skor nie...

Sen sa stal skutocnostou.
Spoiler: ukázať
MB: Asus Prime Z370-A | CPU: i5-8600K | RAM: Crucial Ballistix Sport LT 16 GB DDR4-2400 CL16 white
GPU: EVGA GTX 1080 FTW 2 Gaming iCX | SSD: Samsung 960 EVO 1TB + A-Data XPG SX8200 Pro 1TB
PSU: Corsair HX850i | CASE: Fractal Define C TG | EK & Bitspower & Alphacool & Noctua custom loop
LG 29" 29UB67 21:9 UltraWide 2560x1080 || NAS QNAP TS-431+ 8TB RAID1
Accessories: SS Ikari Laser^Everglide Titan Monster > Mionix NAOS 7000 ^ Mionix SARGAS 450 SK
MS SideWinder X6 || MS MCE Keyboard & Remote || MS XONE Wireless gamepad

Užívateľov profilový obrázok
kOsTi
VIP
VIP
Príspevky: 3756
Dátum registrácie: Ne 08. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: BKK, Thailand

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa kOsTi » Ne 29. Jún, 2008, 13:09

No zas mozem nakupit mysky do zasoby... na D2 padli dve :D

(myslite ze sa hudba opat nahravala na Slovensku? :) )

Užívateľov profilový obrázok
Netus
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 588
Dátum registrácie: Pi 20. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Jamník 236

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Netus » Ne 29. Jún, 2008, 13:22

Legenda sa vracia a bude to masaker... Konzoly sa mozu dat strcit :rep:
CPU: Intel i7 9700K@default, chladné vodou, EK supremacy blok... MB: ASUS Maximus XI Formula... RAM: G.Skill 2x8GB DDR4 TridentZ RGB 3600/C16... VGA: ASUS RTX 2080Ti ROG Strix OC11G... SSD: Samsung 970 PRO NWMe M.2 x4... ZDROJ: Seasonic Prime Ultra 1000W (SSR-1000TR) Titanium... CASE: Moding vlastnej výroby (pôvod CM MC5 PRO a HAF), ostatok hliník, 3d tlac, čierna piesková farba pálená... LCD: ASUS 27" PG279Q 165Hz G-Sync...

Užívateľov profilový obrázok
Martan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2186
Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Petržalka
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Martan » Ne 29. Jún, 2008, 13:27

Jedine co tak mi to strasne pripomina TQ s tych videii. Hlavne tam ako idu v tej divocine cez ten most...(TQ=Titan Quest)

A este napr. lokacia uvodna sa vola Forgotten Tomb, barbar si tam vojde a vsetko rozsvietene? Forrgotten hmm. Skor by som chcel aby to bol temny dungeon a aby sa tam vnieslo trocha reality, tzn. ze v takom dung. by hero musel pouzivat faklu/daco na svietene a v druhej by mal zbran. To znamena nemohol by pouzivat obojrucne zbrane. U magov by sa to riesilo bud jednorucnou staff alebo obojrucnou ale s niakou napr. "runou svetla" ktora by posluzila ako zdroj svetla...

Ja len filozofujemm ale keby predviedli nieco take tak by som slintal nielen na klavesnicu ako teraz :laugh:
Spoiler: ukázať
MB: Asus Prime Z370-A | CPU: i5-8600K | RAM: Crucial Ballistix Sport LT 16 GB DDR4-2400 CL16 white
GPU: EVGA GTX 1080 FTW 2 Gaming iCX | SSD: Samsung 960 EVO 1TB + A-Data XPG SX8200 Pro 1TB
PSU: Corsair HX850i | CASE: Fractal Define C TG | EK & Bitspower & Alphacool & Noctua custom loop
LG 29" 29UB67 21:9 UltraWide 2560x1080 || NAS QNAP TS-431+ 8TB RAID1
Accessories: SS Ikari Laser^Everglide Titan Monster > Mionix NAOS 7000 ^ Mionix SARGAS 450 SK
MS SideWinder X6 || MS MCE Keyboard & Remote || MS XONE Wireless gamepad

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3365
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa foboss » Ne 29. Jún, 2008, 20:14

Diablo III Havok Physics

Using the latest graphics technology including DirectX® 10.1

Užívateľov profilový obrázok
MichiGen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2624
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa MichiGen » Ne 29. Jún, 2008, 20:15

Maximalna retardacia, clanok na pobavenie.
http://gurujoe.blogspot.com/2008/06/dia ... pekla.html" onclick="window.open(this.href);return false;
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:GIGABYTE 8800GT 512MB 700/1700/1840 @ 756/1780/2052 MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3365
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa foboss » Ne 29. Jún, 2008, 20:18

Nech stretnem toho týpka, tak mu polámem väzy :x , dementa takéhoto kalibru človek nestretne každý deň :wallbash: Už pri brázdení po diskusiách na bonusweb.cz mi stúpa tlak na dvojnásobok :furious:

a keď písal že GRiD je hra pre gayov, tak ma skoro porazilo, to by ho mal hrať od rána do večera potom !

Užívateľov profilový obrázok
Netus
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 588
Dátum registrácie: Pi 20. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Jamník 236

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Netus » Ne 29. Jún, 2008, 20:44

No do .... . Co to za individua tam pisu na tom blogu? :E . Normalne si clovek trha vlasy od nervov, aby toho cloveka tam nezabil :E . Aj ked niektore veci im mozem uznat, ale odporucam im kvalitneho psychiatra (ktory, by bol velky fanusik diabla) :D
CPU: Intel i7 9700K@default, chladné vodou, EK supremacy blok... MB: ASUS Maximus XI Formula... RAM: G.Skill 2x8GB DDR4 TridentZ RGB 3600/C16... VGA: ASUS RTX 2080Ti ROG Strix OC11G... SSD: Samsung 970 PRO NWMe M.2 x4... ZDROJ: Seasonic Prime Ultra 1000W (SSR-1000TR) Titanium... CASE: Moding vlastnej výroby (pôvod CM MC5 PRO a HAF), ostatok hliník, 3d tlac, čierna piesková farba pálená... LCD: ASUS 27" PG279Q 165Hz G-Sync...

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"