Diablo III

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Arachno
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 292
Dátum registrácie: So 24. Okt, 2009, 12:16
Bydlisko: Nitra

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Arachno » So 17. Nov, 2012, 18:01

taaaak pockat. V HC urovni si musim vytvorit aj vlastneho hrdinu a zacat od nuly? Ked mi hero lahne pridem len o vsetky predmety ale hrat za toho isteho hrdinu mozem znova nie? alebo ked skape tak nafurt?
AMD RYZEN 5 2600 + NOCTUA NH-C14S GIGABYTE B450 AORUS M G.SKILL 16 GB KIT DDR4 3000 MHz ASUS ROG STRIX GTX 1050TI O4G GAMING ADATA XPG SX8200 480 GB 2x840 EVO 250GB Corsair RM650 Corsair Air 240 2x24" BenQ G2420HD

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2815
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa 16cmfan » So 17. Nov, 2012, 18:03

Úplne odznova. Musíš si vytvoriť novú psotavičku a levelovať ju zase a kakať do budky od strachu že čo bude za ďalším rohom. Preto HC mód :D
PC: Asus M5A97 R 2.0 - FX-6300@3.8GHz - MSi Gaming X GTX 1660Ti 6GB - 16G RAM@1866MHz
Notebook: Dell E7470 - Core i5 6200U - 8GB Ram - FullHD
Mobil: Huawei P Smart Z

FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 4143
Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa FEAR » So 17. Nov, 2012, 18:03

co vlastne chapes pod pojmom hardcore ? :D

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2815
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa 16cmfan » So 17. Nov, 2012, 18:06

FEAR napísal:hardcore ? :D
Keď niekto vydrží na FEI TUKE viac ako mesiac :D
PC: Asus M5A97 R 2.0 - FX-6300@3.8GHz - MSi Gaming X GTX 1660Ti 6GB - 16G RAM@1866MHz
Notebook: Dell E7470 - Core i5 6200U - 8GB Ram - FullHD
Mobil: Huawei P Smart Z

Užívateľov profilový obrázok
Arachno
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 292
Dátum registrácie: So 24. Okt, 2009, 12:16
Bydlisko: Nitra

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Arachno » So 17. Nov, 2012, 18:06

:facepalm: :facepalm: ach boha. nieco take som hral za barbara a uz mi ho zabili. Sakra to bola ta hardcore obtiaznost? :D zabijem kamarata ten my to vysvetloval trochu inak :D
AMD RYZEN 5 2600 + NOCTUA NH-C14S GIGABYTE B450 AORUS M G.SKILL 16 GB KIT DDR4 3000 MHz ASUS ROG STRIX GTX 1050TI O4G GAMING ADATA XPG SX8200 480 GB 2x840 EVO 250GB Corsair RM650 Corsair Air 240 2x24" BenQ G2420HD

Užívateľov profilový obrázok
Pepeb007xx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1918
Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22
Bydlisko: Hrachovište / Čachtice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Pepeb007xx » So 17. Nov, 2012, 18:14

pises to tu ako keby ti zabili lvl 60 pl 55 na hc -.-
Comp MB|B450i CPU fan|Ryzen5 3600@4,2GHz Be quietDR4 DDR4|16GB GPU|5700XT SSD|500GB PSU|650W LCD|32''U32H850 OS|Win10PRO64SK
GLAN Router|Mikrotik hEX NAS|Synology DS218play 2×8TB WD Red TV|Samsung QE55Q60R Mobil  iPhone Xr
#mikrotiklover #iphone4ever #grammarnazi #dotalifetimeban #GLANlover

insomniac
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1094
Dátum registrácie: Ne 17. Júl, 2011, 22:45
Bydlisko: Košice

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa insomniac » So 17. Nov, 2012, 19:47

16cmfan napísal:
FEAR napísal:hardcore ? :D
Keď niekto vydrží na FEI TUKE viac ako mesiac :D
čo študuješ a ktorý ročník? ;)

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2815
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa 16cmfan » So 17. Nov, 2012, 19:49

Neštudujem tam na šťastie za to moji kamoši no.. :D Stačí mi čo počujem.
PC: Asus M5A97 R 2.0 - FX-6300@3.8GHz - MSi Gaming X GTX 1660Ti 6GB - 16G RAM@1866MHz
Notebook: Dell E7470 - Core i5 6200U - 8GB Ram - FullHD
Mobil: Huawei P Smart Z

insomniac
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1094
Dátum registrácie: Ne 17. Júl, 2011, 22:45
Bydlisko: Košice

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa insomniac » So 17. Nov, 2012, 19:53

tjn som asi na najťažšom odbore (kybernetika) a vôbec ti tam netolerujú lenivcov

Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10736
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa quicky » Ne 18. Nov, 2012, 14:38

to tam skladate tie kavovary? :D joke samozrejme :) zaujimalo by ma ake predmety a napln tam je ,len cisto pre zaujimavost
King is back from VACation :D

Užívateľov profilový obrázok
yesper
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 3006
Dátum registrácie: Ut 10. Jún, 2008, 20:41
Bydlisko: VT & BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa yesper » Ne 18. Nov, 2012, 15:09

ale v inej teme

Užívateľov profilový obrázok
Pepeb007xx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1918
Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22
Bydlisko: Hrachovište / Čachtice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Pepeb007xx » Ne 18. Nov, 2012, 15:45

vcera v noci respektive nad ranom ma nastvala jedna sprava

kamarat sa zobudil isli sme hrat a hovoril mi co mu popadalo a tak,boli sme v hre,hrame a on zrazu,ze nieco predal na RMAH
bol chest armor zunimasa za 55 € cisteho zisku :D hned sa mu hralo dobre..
presli sme na dalsiu hru a v tom mu zase cinklo,ze sa mu nieco predalo,myslim,ze to boli bracery alebo shouldery neviem ale boli za 39 € cisteho zisku..

kamarat je 8 pl ma nahrane nieco cez 130 hodin a v poslednom case skoro nehrava!!! a za noc (par hodin dokonca len minut by som povedal) zarobil na pocitacovej hre bez mala 100 € :furious2: akoze prajem mu to a nehram tuto hru kvoli peniazom ale preto lebo ma bavi..ale moze sa sem tam usmiat stastie aj na mna nie? :)

sakra..

(17cm fun hater)
Comp MB|B450i CPU fan|Ryzen5 3600@4,2GHz Be quietDR4 DDR4|16GB GPU|5700XT SSD|500GB PSU|650W LCD|32''U32H850 OS|Win10PRO64SK
GLAN Router|Mikrotik hEX NAS|Synology DS218play 2×8TB WD Red TV|Samsung QE55Q60R Mobil  iPhone Xr
#mikrotiklover #iphone4ever #grammarnazi #dotalifetimeban #GLANlover

Gorrdon
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 79
Dátum registrácie: Po 02. Jan, 2012, 00:34

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Gorrdon » Ne 18. Nov, 2012, 15:48

Ked sa chcipnes na HC tak ten krizik nad hrobom mas na furt a mozes svojej postavice tak kvietok nan polozit :D
prides o postavu, vsetko co ma na sebe a v iventari
Mne posli s postavy na 34 a 30 , raz srz moj uzasny router, ktory sem tam zblbne a raz som narazil volako na keywardena Akt 4 a ten moj babr to volako nerozdychal :D

ja len vemi dufam, ze RMAH na HCcko nedaju vobec

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11226
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava (30)

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Broslowski » Ne 18. Nov, 2012, 15:49

Imo je to tak spravené, že ak dlho nehráš, darí sa - hra si ťa na určitú dobu opäť podrží. Tiež sa mi čosi podobné podarilo pred pár mesiacmi ked som si zahral 1. run a padla mi setovka za 50 v cistom :p

FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 4143
Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa FEAR » Ne 18. Nov, 2012, 17:20

podla mna na tom cosi je .. lebo tiez som si uz povsimal zaujimave veci .. no ja stale vravim ten ich popis ako co funguje je pre obcanov podla mna len taka jednoducha forma .. ale v skutocnosti len oni vedia jak co PRESNE funguje jako ten cely system fici na tie ich tabulky mna nikto nezlanari pritom je to inak :)

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"