Diablo III

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Gorrdon
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 79
Dátum registrácie: Po 02. Jan, 2012, 00:34

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Gorrdon » So 10. Nov, 2012, 23:24

Nohy su zly roll, dal som 25M
Pasok 70 s BO na 100

FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 4143
Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa FEAR » Ne 11. Nov, 2012, 00:52

coste ani jedno za 100M nejde .. :) ani polku

Obrázok

zatoto som dal presne 25M :)

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2810
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa 16cmfan » Ne 11. Nov, 2012, 02:33

Hmm chlapci. Videl som o trošku horší IK belt s Vitou a už bol bidnutý na 120M (preto som povedal min. 100M)... čiže ver si a daj to tam... ľudia, sete na bočka.. ale pozerajte, kde ľudia bidujú a riaďte sa podľa toho... BO je pre nedočkavcov :D
PC: Asus M5A97 R 2.0 - FX-6300@3.8GHz - MSi Gaming X GTX 1660Ti 6GB - 16G RAM@1866MHz
Notebook: Dell E7470 - Core i5 6200U - 8GB Ram - FullHD
Mobil: Huawei P Smart Z

FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 4143
Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa FEAR » Ne 11. Nov, 2012, 03:23

nejako v tom nevidim logitku .. ked si mozem teraz hned kupit belt za 25mil .. preco budem bidovat 120M a cakat 1a pol dna .. hmm . asi nejaka uchylka .. ostatne je mi to jedno :) kto ma goldy ze nevie co snima tak nech kupuje aj za 100 to co je za 25 :) ... prajem ti nech sa ti najde taky

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2810
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa 16cmfan » Ne 11. Nov, 2012, 10:09

Nechce niekto kúpiť ?
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
PC: Asus M5A97 R 2.0 - FX-6300@3.8GHz - MSi Gaming X GTX 1660Ti 6GB - 16G RAM@1866MHz
Notebook: Dell E7470 - Core i5 6200U - 8GB Ram - FullHD
Mobil: Huawei P Smart Z

Gorrdon
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 79
Dátum registrácie: Po 02. Jan, 2012, 00:34

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Gorrdon » Ne 11. Nov, 2012, 10:38

FEAR, ja sa spytam, pozrem AH a dam podla toho cenu, ale je as pravda ze pozeram na BO, coz je chyba :D
Osobne je mi jedno kolko z tohobudem mat, nakolko idem hrat HC , ked poriesim pripojenie s netom, ale kazdy goldik navyse urcite potesi :-)

EDIT: Im boty za 25M

Užívateľov profilový obrázok
Andre
Audio expert
Audio expert
Príspevky: 10055
Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Žilina

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Andre » Pi 16. Nov, 2012, 14:35

Tak som stiahol diablo znova, a uz ani nova offic instalacka neskube s obrazom. :)
i7-4790K 4,5GHz 1,1V delid| Noctua D15S + 2x Noctua P12 | MSI Z97 GAMING 3 | 16GB DDR3 | RX 570 | Samsung 850 EVO 500GB | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite + 2x out Noctua S12A
Corsair Scimitar Pro + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush MX Red + CM wrist rest | Dell P2414H
Topping DX3 Pro + Focal Alpha 65 / Beyerdynamic DT 150 + Brainwavz pads

Užívateľov profilový obrázok
joelancer
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 104
Dátum registrácie: So 27. Aug, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa joelancer » Pi 16. Nov, 2012, 16:35

Pani, po par minutach hrania mi zacne robit DIII taku zvlastnu vec- akoby som stale daval 2-3 kliky na mysi aj ked neklikam . Vidim to, ked beham po mape a mys mi tobi take "kolieska" signalizujuce klik (normalne ma byt asi jeden, mne to robi 2-3x. Najhorsie to je, ked chcem premiestnit nieco v invertory - ked vec zachytim, dropne mi sama pocas prenasania.

Neviete, ako sa toho zbavit?

insomniac
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1094
Dátum registrácie: Ne 17. Júl, 2011, 22:45
Bydlisko: Košice

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa insomniac » Pi 16. Nov, 2012, 20:31

neurval si tlačítko na myši? ja som tiež pár myší vystriedal, keď som hrával kántra a mal som nervy

Užívateľov profilový obrázok
joelancer
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 104
Dátum registrácie: So 27. Aug, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa joelancer » Pi 16. Nov, 2012, 21:51

Nikde inde mi to nerobi, len v DIII

Užívateľov profilový obrázok
Arachno
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 292
Dátum registrácie: So 24. Okt, 2009, 12:16
Bydlisko: Nitra

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Arachno » So 17. Nov, 2012, 17:00

Seruste. Ako spustim HardCore obtiaznost?
Som lama ja viem...
AMD RYZEN 5 2600 + NOCTUA NH-C14S GIGABYTE B450 AORUS M G.SKILL 16 GB KIT DDR4 3000 MHz ASUS ROG STRIX GTX 1050TI O4G GAMING ADATA XPG SX8200 480 GB 2x840 EVO 250GB Corsair RM650 Corsair Air 240 2x24" BenQ G2420HD

Užívateľov profilový obrázok
GASPi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2908
Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava/Hlohovec

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa GASPi » So 17. Nov, 2012, 17:28

Musis dosiahnut 10. lvl postavy na softcore ak sa nemylim. Potom sa ti odomkne aj hardcore.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-4670K (3,4GHz@???), CPU cooler: Cooler Master Hyper 212+ EVO, MB: ASUS Z87-A, GPU: MSI GeForce GTX 1080 Ti GAMING X, DDRAM: 2x4GB Kingston DDR3 1600MHz CL9 HyperX X2 Grey Series, SSD: CRUCIAL M4 256GB + SAMSUNG 850 EVO 500GB HDD: SAMSUNG HD501LJ 500GB SATA, DVD-RW: ASUS DRW-24B1ST, SOUND: ASUS Xonar Phoebus + Logitech Z-2300 + Sony MDR-1RBT, CASE: Fractal Design Define R5 Blackout, PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2, LCD: 32" AOC Q3279VWFD8
BattleTag
STEAM

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2810
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa 16cmfan » So 17. Nov, 2012, 17:44

Jop presne tak. Blizz to tam dal asi kvôli tomu, aby si nováčik mohol ošahať herné mechanizmy, to by si potom na 10x asi hral HC postavu odznova aby si sa dostal aspoň na 10 level :D Aspoň si myslím no :D
PC: Asus M5A97 R 2.0 - FX-6300@3.8GHz - MSi Gaming X GTX 1660Ti 6GB - 16G RAM@1866MHz
Notebook: Dell E7470 - Core i5 6200U - 8GB Ram - FullHD
Mobil: Huawei P Smart Z

Užívateľov profilový obrázok
Arachno
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 292
Dátum registrácie: So 24. Okt, 2009, 12:16
Bydlisko: Nitra

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Arachno » So 17. Nov, 2012, 17:48

Softcore? to prvy krat pocujem. ja mam postavu na lvl 60 + 11 tych dalsich levelov alebo co to je.
Kde sa to da spustit? alebo respektive kde to mam hladat?
AMD RYZEN 5 2600 + NOCTUA NH-C14S GIGABYTE B450 AORUS M G.SKILL 16 GB KIT DDR4 3000 MHz ASUS ROG STRIX GTX 1050TI O4G GAMING ADATA XPG SX8200 480 GB 2x840 EVO 250GB Corsair RM650 Corsair Air 240 2x24" BenQ G2420HD

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2810
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa 16cmfan » So 17. Nov, 2012, 17:53

SC - to je normálny typ hry.. umrieš a nemáš za to žiadne postihy. Ak ľahneš na HC, je to čelná. Proste prídeš o všetko vybavenie. To je i dôvod, prečo majú HC a SC oddelenú aukciu a hlavne na HC sa oficiálne za reálne peniaze nedá kupovať alebo predávať, pretože keby si dal do hry teoreticky 50e na gear a potom ti zdechne tvoj barbar po 3 mesiacoch tak ťa šľahne o zem a vyhadzuješ monitor z okna.
PC: Asus M5A97 R 2.0 - FX-6300@3.8GHz - MSi Gaming X GTX 1660Ti 6GB - 16G RAM@1866MHz
Notebook: Dell E7470 - Core i5 6200U - 8GB Ram - FullHD
Mobil: Huawei P Smart Z

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"