Diablo III

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Malthael
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 17
Dátum registrácie: So 04. Mar, 2017, 19:36
Bydlisko: Petrzalka

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Malthael » So 18. Mar, 2017, 13:55

osobne sa uz neviem dockat, ale bojim sa, ze to vypustia az na blizzcon, pripadne tesne pred...hlavne som zvedavy na tie buildy. nove itemy atd :good:

Užívateľov profilový obrázok
eSsay
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3954
Dátum registrácie: St 01. Okt, 2014, 20:04
Bydlisko: Košice

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa eSsay » So 18. Mar, 2017, 14:29

Jop jop, aj skilly vyzerajú fajn :) len škoda, že vynechali poison u necra.
MB: MSI Z370 Gaming Pro Carbon CPU: i7-8086K DELID Conductonaut @ 5.1GHz all cores 1.328V COOLER: Be quiet! Dark Rock Pro 4 + Kryonaut RAM: G.Skill Trident Z 16GB (2x8GB) @ 3200MHz CL14 1.36V VGA: MSI GTX 1080 Ti Gaming X 11G + Thermal Grizzly Minus Pad 8 + Kryonaut SSD: Samsung 860 EVO 1000GB CASE: Fractal Design Define C FANS: 3x Be quiet! Silent Wings 3 PSU: Be quiet! Dark Power Pro 11 850W Platinum AUDIO: Mackie CR4 + Sennheiser HD 598 SR + NeoMusicia microphone + Hicon by Sommer cables MONITOR: LG 32GK850G KEYBOARD: Sony VGP-UKB3 MOUSE & PAD: Razer Basilisk v2, SteelSeries QcK+

Užívateľov profilový obrázok
Malthael
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 17
Dátum registrácie: So 04. Mar, 2017, 19:36
Bydlisko: Petrzalka

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Malthael » So 18. Mar, 2017, 14:58

ten poison rozoberal aj Rhykker vo videu, mozno blizz prekvapi aj ked si tiez myslim ze to bude cele o blood

Užívateľov profilový obrázok
PROMETHEUS
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2152
Dátum registrácie: Ne 23. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Banska Bystrica

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa PROMETHEUS » Št 23. Mar, 2017, 01:17

co hovorite na novy patch? mne sa velmi paci ze konecne pridali moznost ukladat buildy. Inak som si rozohral par dni dozadu paralysis wizarda. Trochu teraz nerfli manald heal ze procne menej casto s channeled skillmi ako archon beam, ale stale to ide dobre. Padli vam uz nejake primal veci? Ja som hral dnes skoro cely den a zatial mi padol len tento hnoj, mi to bolo az luto rozbit po celom dni farmenia :laugh:
Screenshot000.jpg
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
MB: Gigabyte Aorus B450 I PRO WIFI CPU: AMD Ryzen 7 3700X RAM: BL2K8G36C16U4BL 2x8GB 3600MHz 16-18-18-35 GPU: Vega 64 1650MHz 1.1V core 1100MHz HBM Monitor: LG Ultragear 27GL83A-B SSD: WD Black SN750 500GB, 250GB EVO 840, 1TB EVO 850, 1TB EVO 860 CASE: Lian Li O11 Dynamic XL PSU: EVGA 850W G2 Klavesnica, mys: Razer BlackWidow Ultimate + Mamba Chroma Wireless

Užívateľov profilový obrázok
Malthael
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 17
Dátum registrácie: So 04. Mar, 2017, 19:36
Bydlisko: Petrzalka

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Malthael » Št 23. Mar, 2017, 09:51

Toho sa bojim ze mi bude padat hnoj ktory nevyuzijem, ale patri to k tej hre.Tie buildy ma tiez velmi potesili, len teraz D3 na chvilu opustam skrz ME ;) ...tak nech ti to pada :)

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 3001
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa 16cmfan » Št 23. Mar, 2017, 10:36

Ja by som radsej menej dropov Legendary... dokonca aj keby mala byt 1/100 pouzitelna.. tak ako to bolo kedysi... clovek sa citil ako King ked si vydrel dobry gear... teraz padaju v jednom kuse, clovek to uz berie ako samozrejmost.. ako keby ti zlta padla... a niektore uz ani nezbieram lebo stracam cas identifikovanim :D
#povinnakarantenaforever
#igornahrad
#sitojederave

Užívateľov profilový obrázok
paranoid.asian
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2355
Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
Bydlisko: Bratislava

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa paranoid.asian » Št 23. Mar, 2017, 10:52

sak hej, mas tam tie legen ale kvoli matrosu iba. tiez ti ultimatny upgrade nepada kazdu chvilu.
je to taky menej legendarny pocit, ked ti dropne co chces, ale tak matros z legendariek tiez treba a treba ho vela :)
Naposledy upravil/-a paranoid.asian v Št 23. Mar, 2017, 12:52, upravené celkom 2 krát.
Spoiler: ukázať
::: ...

Užívateľov profilový obrázok
Malthael
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 17
Dátum registrácie: So 04. Mar, 2017, 19:36
Bydlisko: Petrzalka

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Malthael » Št 23. Mar, 2017, 11:05

No teraz budes king ked budes full ,,PRIME EVIL,, ;) , ja si odkladam matros na necro patch ;) , ale uvidim casom , mozno skusim konecne sezonu s prichodom necra

Užívateľov profilový obrázok
PROMETHEUS
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2152
Dátum registrácie: Ne 23. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Banska Bystrica

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa PROMETHEUS » Pi 24. Mar, 2017, 16:35

inak mam asi 20 puzzle ringov co mi len zaberaju miesto v bedni tak ak niekto chce ist vault par krat tak sa mozme dohodnut na nejakom case
MB: Gigabyte Aorus B450 I PRO WIFI CPU: AMD Ryzen 7 3700X RAM: BL2K8G36C16U4BL 2x8GB 3600MHz 16-18-18-35 GPU: Vega 64 1650MHz 1.1V core 1100MHz HBM Monitor: LG Ultragear 27GL83A-B SSD: WD Black SN750 500GB, 250GB EVO 840, 1TB EVO 850, 1TB EVO 860 CASE: Lian Li O11 Dynamic XL PSU: EVGA 850W G2 Klavesnica, mys: Razer BlackWidow Ultimate + Mamba Chroma Wireless

Užívateľov profilový obrázok
eSsay
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3954
Dátum registrácie: St 01. Okt, 2014, 20:04
Bydlisko: Košice

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa eSsay » So 01. Apr, 2017, 13:02

Novinky ohľadom NECROMANCERA :evil:

https://www.youtube.com/watch?v=WLpEV5I8rqw
MB: MSI Z370 Gaming Pro Carbon CPU: i7-8086K DELID Conductonaut @ 5.1GHz all cores 1.328V COOLER: Be quiet! Dark Rock Pro 4 + Kryonaut RAM: G.Skill Trident Z 16GB (2x8GB) @ 3200MHz CL14 1.36V VGA: MSI GTX 1080 Ti Gaming X 11G + Thermal Grizzly Minus Pad 8 + Kryonaut SSD: Samsung 860 EVO 1000GB CASE: Fractal Design Define C FANS: 3x Be quiet! Silent Wings 3 PSU: Be quiet! Dark Power Pro 11 850W Platinum AUDIO: Mackie CR4 + Sennheiser HD 598 SR + NeoMusicia microphone + Hicon by Sommer cables MONITOR: LG 32GK850G KEYBOARD: Sony VGP-UKB3 MOUSE & PAD: Razer Basilisk v2, SteelSeries QcK+

Užívateľov profilový obrázok
LtK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 653
Dátum registrácie: Ut 09. Mar, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa LtK » Pi 28. Apr, 2017, 12:07

Mozes ziskat master set dungeon, aj ked nemas ten set ?
Priklad v parte je kazdy char iny, jeden ho vymasteruje a zvysni traja dostanu quest completed ?
Alebo povedzme, ze vsetci budu rovnaki - napr barb, crusader a slo by sa na to v parte.
Ci to musi byt solo ? Vraj musi, ale ci to niekto neskusal...
i3570K, Asus Maximus V Formula, 4x8GB DDR3 1600MHz Crucial Ballistix Tactical, Nvidia GTX980, Samsung 850Pro 256GB + 7TB HDD, watercooled, Seasonic 1kW Platinum, LCD Philips 240PW
D3 battletag: LubikKiller#2504

Užívateľov profilový obrázok
LtK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 653
Dátum registrácie: Ut 09. Mar, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa LtK » Ut 20. Jún, 2017, 19:43

Poslednu sezonu som nedohral, bo som nepresiel cez set dungeon. 35 pokusov a vzdal som to.
Ale novy necro ma byt za 15E, dostupny 27.6. Dam tomu poslednu sancu, mozo to hru zase ozivi, mozno nie...
i3570K, Asus Maximus V Formula, 4x8GB DDR3 1600MHz Crucial Ballistix Tactical, Nvidia GTX980, Samsung 850Pro 256GB + 7TB HDD, watercooled, Seasonic 1kW Platinum, LCD Philips 240PW
D3 battletag: LubikKiller#2504

Užívateľov profilový obrázok
eSsay
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3954
Dátum registrácie: St 01. Okt, 2014, 20:04
Bydlisko: Košice

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa eSsay » Ut 20. Jún, 2017, 20:57

Oživí, ale zas len na pár mesiacov.
MB: MSI Z370 Gaming Pro Carbon CPU: i7-8086K DELID Conductonaut @ 5.1GHz all cores 1.328V COOLER: Be quiet! Dark Rock Pro 4 + Kryonaut RAM: G.Skill Trident Z 16GB (2x8GB) @ 3200MHz CL14 1.36V VGA: MSI GTX 1080 Ti Gaming X 11G + Thermal Grizzly Minus Pad 8 + Kryonaut SSD: Samsung 860 EVO 1000GB CASE: Fractal Design Define C FANS: 3x Be quiet! Silent Wings 3 PSU: Be quiet! Dark Power Pro 11 850W Platinum AUDIO: Mackie CR4 + Sennheiser HD 598 SR + NeoMusicia microphone + Hicon by Sommer cables MONITOR: LG 32GK850G KEYBOARD: Sony VGP-UKB3 MOUSE & PAD: Razer Basilisk v2, SteelSeries QcK+

Sonic1
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 35
Dátum registrácie: Ut 15. Sep, 2009, 19:59
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Sonic1 » Ut 20. Jún, 2017, 22:21

LtK napísal:Poslednu sezonu som nedohral, bo som nepresiel cez set dungeon. 35 pokusov a vzdal som to.
Ale novy necro ma byt za 15E, dostupny 27.6. Dam tomu poslednu sancu, mozo to hru zase ozivi, mozno nie...
Ono set dungeon musis odist sam. Su na to buildy http://www.diablofans.com/builds
Niektore su dost tazke a niektore lahke. Ak hravas dlhsie budes mat vsetky sety. Ja som ho na WD spravil asi na 5ty pokus .
To hravas Immortal ? Krelm set? Si normalny. Vsak ten set sa nechodi . Urcite wristy aj belt su ine.

Užívateľov profilový obrázok
LtK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 653
Dátum registrácie: Ut 09. Mar, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa LtK » St 21. Jún, 2017, 13:24

Set dungeon nemusis prejst sam, len musis splnit tasky questu.
sezonu 10 som hral za wizzarda, lebo som chcel zmenu. predtym za barba a crusadera a dal som to aspon na stash tab.
Ale ked nie tu, tak by som skoncil na speed run rift alebo na questoch
Ale to je jedno, 5 rokov na jednu hru staci...

BTW, IK barabara uz davno nehravam, ale bola to prva postava a je mi to luto zmazat ju...
i3570K, Asus Maximus V Formula, 4x8GB DDR3 1600MHz Crucial Ballistix Tactical, Nvidia GTX980, Samsung 850Pro 256GB + 7TB HDD, watercooled, Seasonic 1kW Platinum, LCD Philips 240PW
D3 battletag: LubikKiller#2504

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"