Diablo III

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
sh4d0wko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1354
Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21
Bydlisko: Košice- Darg. Hrdinov

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa sh4d0wko » Št 10. Apr, 2014, 17:15

Môže a už si nám brusim zuby :D nemozu padnúť class specific setovky... :( Talrasha chest... A je to čistý luck aj tak :D ja 500 shardov a 2 chesty, a potom 500 shardov a 1 bracer

Užívateľov profilový obrázok
Pepeb007xx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1939
Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22
Bydlisko: Hrachovište / Čachtice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Pepeb007xx » Št 10. Apr, 2014, 18:27

cize iba setovky nemozu dropnut? inak vsetky legendy bez vynimky?
Comp MB|B450i CPU fan|Ryzen5 3600@4,2GHz Be quietDR4 DDR4|16GB GPU|5700XT SSD|500GB PSU|650W LCD|32''U32H850 OS|Win10PRO64SK
GLAN Router|Mikrotik hEX NAS|Synology DS218play 2×8TB WD Red TV|Samsung QE55Q60R Mobil  iPhone Xr
#mikrotiklover #iphone4ever #grammarnazi #dotalifetimeban #GLANlover

Užívateľov profilový obrázok
stiv
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7288
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30
Bydlisko: Košice

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa stiv » Št 10. Apr, 2014, 21:07

Nejake miesto kde sa da megaultrarychlo nazbierat rare itemy? :D
min 100ks

Užívateľov profilový obrázok
sh4d0wko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1354
Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21
Bydlisko: Košice- Darg. Hrdinov

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa sh4d0wko » Št 10. Apr, 2014, 21:12

Blood shardy :) za hodku ich máš 500 - 1 item = 5 shardov = 100 itemov

Užívateľov profilový obrázok
stiv
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7288
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30
Bydlisko: Košice

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa stiv » Pi 11. Apr, 2014, 19:45

14x som rerollooor crosbow a socket ne a ne dat :hysterical: :rolleyes:

Užívateľov profilový obrázok
Pepeb007xx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1939
Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22
Bydlisko: Hrachovište / Čachtice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Pepeb007xx » Po 14. Apr, 2014, 18:30

nejake nove top rolls? :D :)
Comp MB|B450i CPU fan|Ryzen5 3600@4,2GHz Be quietDR4 DDR4|16GB GPU|5700XT SSD|500GB PSU|650W LCD|32''U32H850 OS|Win10PRO64SK
GLAN Router|Mikrotik hEX NAS|Synology DS218play 2×8TB WD Red TV|Samsung QE55Q60R Mobil  iPhone Xr
#mikrotiklover #iphone4ever #grammarnazi #dotalifetimeban #GLANlover

Užívateľov profilový obrázok
galen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2355
Dátum registrácie: Št 01. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Zilina
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa galen » Ut 22. Apr, 2014, 14:42

stiv napísal:14x som rerollooor crosbow a socket ne a ne dat :hysterical: :rolleyes:
takto nejak to funguje
lava, prava, lava, prava ...

Užívateľov profilový obrázok
Tomco85
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1781
Dátum registrácie: St 28. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: Žilina

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Tomco85 » St 23. Apr, 2014, 11:24

Tak momentalne som prakticky world top 15 wizard v elemental DPS + elemental elite dps :)

Mam obrovsku smolu na drop andariels visage... zial z 20 dropov ani jedna nemala + fire skill dmg. Cize prichadzam o cca 200 000 resp 400 000 dps. Ak by padla som v top 3 na svete :smutny:

http://www.diabloprogress.com/hero/papa ... agaj/48534
Papagaj#2656

CPU: Core i7 3960X @ 4700Mhz + EK-Supreme HF Motherboard: Asus Rampage IV Formula X79 Ram: G.Skill RipjawsZ 4x4096MB DDR3 2133 9-11-10-28 VGA: EVGA GTX 980 Superclocked ACX 2.0 SLI Audio: Asus Xonar Essence STX + Magnat Quantum 557 5.1/Onkyo TX-SR608 HDD: SSD Crucial M4 256GB PSU: Seasonic SS-1000XP Platinum Keyboard: Corsair Vengeance K70 Black Mouse: Razer Imperator + ROCCAT Hiro 3D Screen: ASUS ROG SWIFT PG278Q Case: Corsair Obsidian 800D OS: Win 7 Ultimate 64bit

Užívateľov profilový obrázok
sh4d0wko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1354
Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21
Bydlisko: Košice- Darg. Hrdinov

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa sh4d0wko » St 23. Apr, 2014, 11:37

a ešte ked sa ti poštastí 70tkový witching :o)

ja som pred 3ma dnami doexpil barbara a zatial to ide: http://www.diabloprogress.com/hero/shad ... e/18774943

Užívateľov profilový obrázok
Pepeb007xx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1939
Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22
Bydlisko: Hrachovište / Čachtice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Pepeb007xx » St 23. Apr, 2014, 13:45

z 20tich dropov andarieliek? :D :D hrame rovnaku hru? :D

v poslednej dobe su fakt suchoty na drop,chcelo by to nejaku zmenu alebo system kde by si sa mohol uz len zlepsovat nieco ako smart boost :D :)

BTW: co kupujete u vendorky? ja len opasky,zatial mi witching hour nepadol a myslim,ze ani nepadne..normalne rozmyslam,ze pojdem do offhand alebo spat na helmy :D
Comp MB|B450i CPU fan|Ryzen5 3600@4,2GHz Be quietDR4 DDR4|16GB GPU|5700XT SSD|500GB PSU|650W LCD|32''U32H850 OS|Win10PRO64SK
GLAN Router|Mikrotik hEX NAS|Synology DS218play 2×8TB WD Red TV|Samsung QE55Q60R Mobil  iPhone Xr
#mikrotiklover #iphone4ever #grammarnazi #dotalifetimeban #GLANlover

Užívateľov profilový obrázok
sh4d0wko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1354
Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21
Bydlisko: Košice- Darg. Hrdinov

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa sh4d0wko » St 23. Apr, 2014, 13:53

ja aktualne točim bracere chcem nejake čo budu mat 6 crit, 480+ str a 460+ vit a k tomu rollnem +20 fire... potom andarielku tiez chcem a potom witching :)

Užívateľov profilový obrázok
stiv
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7288
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30
Bydlisko: Košice

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa stiv » St 23. Apr, 2014, 18:37

Caprissone napísal:z 20tich dropov andarieliek? :D :D hrame rovnaku hru? :D
:hysterical: :hysterical: :cool: neasi

kupujem ked potrebujem tie zlte veci na kraft alebo peniaze :laugh: vzdy ked dojdem na 500.
V podstate klikam na co chcem za 5tku ale najviac asi chest/ruky. Opasky to som snad este ani legendarku nemal :good:

Užívateľov profilový obrázok
GABO
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 11139
Dátum registrácie: Ut 15. Júl, 2003, 08:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa GABO » Št 24. Apr, 2014, 08:47

Pri jeho damage a Torment IV4+ čo to hrá nie je problém. Podľa toho čo mám vypozorované na T3+ to padá (legendy) lepšie...na T1 padá doslova hovno. Ak porovnám, že mne doteraz padli 3 setové veci a niekomu len za hodinku padne 6ks a za celý deň si zloží set...no comment :).
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555

Užívateľov profilový obrázok
Pepeb007xx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1939
Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22
Bydlisko: Hrachovište / Čachtice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Pepeb007xx » Št 24. Apr, 2014, 09:17

chapem,ze papagaj ma aj o dost viac nahrane,ked sa pozriem na cas straveny v hre,na wizzardovi

ja len hovorim,ze mi smrtelnici,to mame tazke..keby aspon roll padal dobry :wallbash:
Comp MB|B450i CPU fan|Ryzen5 3600@4,2GHz Be quietDR4 DDR4|16GB GPU|5700XT SSD|500GB PSU|650W LCD|32''U32H850 OS|Win10PRO64SK
GLAN Router|Mikrotik hEX NAS|Synology DS218play 2×8TB WD Red TV|Samsung QE55Q60R Mobil  iPhone Xr
#mikrotiklover #iphone4ever #grammarnazi #dotalifetimeban #GLANlover

Užívateľov profilový obrázok
GABO
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 11139
Dátum registrácie: Ut 15. Júl, 2003, 08:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa GABO » Št 24. Apr, 2014, 16:23

Keď spočítam koľko mám ja nahrané na postavách dostaneme sa k zaujímavému číslu...proste ten drop je na...tak ako mi nepadalo nič a mohol som hrať o MP10 v pôvodnej napadá mi to ani teraz (a môžem chodiť T3/4 ...) druhým to ale padá ako na páse...čo teda normálne nie je. Takých ľudí je ale viac ktorým to proste nepadalo ani za boha ani v povodnom Diable III a teraz to majú rovnaké a nemení sa to ani tým, či relognú alebo či hrajú 5-10 hodín v kuse. Padne max. nejaká sračka povinne na timer ... a to je všetko.
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"