Diablo III

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Pepeb007xx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1938
Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22
Bydlisko: Hrachovište / Čachtice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Pepeb007xx » St 09. Apr, 2014, 13:34

este hravate? nejake top roll itemy? :)

btw co farmite? pri ktorom rune sa vam najviac dari? :)
Comp MB|B450i CPU fan|Ryzen5 3600@4,2GHz Be quietDR4 DDR4|16GB GPU|5700XT SSD|500GB PSU|650W LCD|32''U32H850 OS|Win10PRO64SK
GLAN Router|Mikrotik hEX NAS|Synology DS218play 2×8TB WD Red TV|Samsung QE55Q60R Mobil  iPhone Xr
#mikrotiklover #iphone4ever #grammarnazi #dotalifetimeban #GLANlover

Užívateľov profilový obrázok
sh4d0wko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21
Bydlisko: Košice- Darg. Hrdinov

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa sh4d0wko » St 09. Apr, 2014, 13:51

http://eu.battle.net/d3/en/profile/shad ... hero/72921 prave včera mi padli nove shouldere :D tešil som sa riadne :dance:

inač chodím stále rifty len t2-t3 ale teraz budem asi aj farmit nejake craft mats

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4090
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Memnon » St 09. Apr, 2014, 17:57

http://eu.battle.net/d3/en/blog/1353243 ... 08-04-2014
:) na carft itemov zrusili crazy top gem a staci marquise
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(4.6cache)@1.234V / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@1949/12212 / SSD:Adata SX8200 Pro 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

Užívateľov profilový obrázok
Pepeb007xx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1938
Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22
Bydlisko: Hrachovište / Čachtice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Pepeb007xx » St 09. Apr, 2014, 19:34

v poslednej dobe zistujem,ze je jedno aku hrate obtiaznost..dokonca by som povedal,ze na normale to pada este lepsie ako na T2 :D a ide to sviznejsie :D <3
Comp MB|B450i CPU fan|Ryzen5 3600@4,2GHz Be quietDR4 DDR4|16GB GPU|5700XT SSD|500GB PSU|650W LCD|32''U32H850 OS|Win10PRO64SK
GLAN Router|Mikrotik hEX NAS|Synology DS218play 2×8TB WD Red TV|Samsung QE55Q60R Mobil  iPhone Xr
#mikrotiklover #iphone4ever #grammarnazi #dotalifetimeban #GLANlover

Užívateľov profilový obrázok
sh4d0wko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21
Bydlisko: Košice- Darg. Hrdinov

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa sh4d0wko » St 09. Apr, 2014, 20:51

no ale na normale ti nepadnú isté veci ktoré maju šancu padnut iba na tormentoch...a potom je tam rozdiel v dropoch, resp vacsia sanca na lege (cim vacsi torment = tym vacsia sanca) dalsia vec je ze dostavas viac exp = vyssi paragon = lepsie staty a posledna a hlavna vec :D točiť normal alebo proste obtiažnosť ktoru si davam ako maslo je nuda, aspon pre mna

Užívateľov profilový obrázok
stiv
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7285
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30
Bydlisko: Košice

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa stiv » St 09. Apr, 2014, 21:06

Aj t1 ide dost svizne ak to nehras s public hracmi s 200k dps :D Minule som videl DH so shieldom :hysterical: :hysterical:

Užívateľov profilový obrázok
sh4d0wko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21
Bydlisko: Košice- Darg. Hrdinov

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa sh4d0wko » St 09. Apr, 2014, 21:30

no práve teraz riftujeme t1 a mám pocit ako by to bol normal :D proste každy creep ik

Užívateľov profilový obrázok
Pepeb007xx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1938
Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22
Bydlisko: Hrachovište / Čachtice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Pepeb007xx » Št 10. Apr, 2014, 00:43

dnes v noci som si dal taku trojhodinovku,kombinacia R´s a B´s a oba runy,legendy sem tam dve setovky,nic pouzitelne,vsetko hned salvage..normalne rozmyslam ako vychcat s tym ich smart lootom lebo posledne dni mi padaju len kraviny..nepouzitelne,rare veci uz ani neberiem zo zeme,proste viem,ze boost je minimalna pravdepodobnost,cize,nema vyznam..craft ani nehovorim,zlacnel ale roll stale n/c
Comp MB|B450i CPU fan|Ryzen5 3600@4,2GHz Be quietDR4 DDR4|16GB GPU|5700XT SSD|500GB PSU|650W LCD|32''U32H850 OS|Win10PRO64SK
GLAN Router|Mikrotik hEX NAS|Synology DS218play 2×8TB WD Red TV|Samsung QE55Q60R Mobil  iPhone Xr
#mikrotiklover #iphone4ever #grammarnazi #dotalifetimeban #GLANlover

Užívateľov profilový obrázok
sh4d0wko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21
Bydlisko: Košice- Darg. Hrdinov

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa sh4d0wko » Št 10. Apr, 2014, 08:36

no už je dosť ludi v štadiu že upgrade budu hladat dlho, ale aj tak ho raz najdu a budu sa tešiť ako kone :D

dnes zvyšili droprate na lege aj od kakaly... 3 rifty 5 lege :D

Užívateľov profilový obrázok
GABO
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 11139
Dátum registrácie: Ut 15. Júl, 2003, 08:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa GABO » Št 10. Apr, 2014, 09:16

Viac menej to dotiahneš niekde k 750K - 1000 000 DPS a potom už len ladiť. Padlo ECHO s veľmi pekným DPS ale za toho čerta tam neviem narolovať socket :).
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555

Užívateľov profilový obrázok
Pepeb007xx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1938
Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22
Bydlisko: Hrachovište / Čachtice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Pepeb007xx » Št 10. Apr, 2014, 12:23

Gabo hod sem link na tvoj profil
Comp MB|B450i CPU fan|Ryzen5 3600@4,2GHz Be quietDR4 DDR4|16GB GPU|5700XT SSD|500GB PSU|650W LCD|32''U32H850 OS|Win10PRO64SK
GLAN Router|Mikrotik hEX NAS|Synology DS218play 2×8TB WD Red TV|Samsung QE55Q60R Mobil  iPhone Xr
#mikrotiklover #iphone4ever #grammarnazi #dotalifetimeban #GLANlover

Užívateľov profilový obrázok
Jaman
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 72
Dátum registrácie: St 21. Aug, 2013, 14:22

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Jaman » Št 10. Apr, 2014, 15:15

Account bound, neskutočne ma se.. táto "vychytávka" či čo to vlastne je.
Hram s bratrancom a dava mi predmety sady rovnykeho levelu no jeden je AB a druhý nie.
Vie niekto naco to tam vlstne je? A dá sa to nejako obísť?
Ďakujem

Užívateľov profilový obrázok
Erazer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1068
Dátum registrácie: St 11. Aug, 2010, 11:00
Bydlisko: Trenčín

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Erazer » Št 10. Apr, 2014, 15:40

Nedá. Všetky nové predmety ktoré za niečo stoja sú account bound. Dajú sa vymeniť iba s členmi v parte ktorí sú s tebou v hre keď daný predmet dropne do 48 hodín pokiaľ sa nemýlim. Po tejto dobe už je zasa AB
PC: Ryzen 2600, MSI B450I, 16GB RAM 3200,GTX 1660, Crucial M.2 MX500 1TB, Corsair SF450, Node 202, m: G502 hero
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:Oneplus2,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<

Užívateľov profilový obrázok
sh4d0wko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21
Bydlisko: Košice- Darg. Hrdinov

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa sh4d0wko » Št 10. Apr, 2014, 15:49

nie 2 hod po drope?

ale podla mna fajn vec, ak hraš v parte tak si to môžete povymienať ale zase ak by to šlo menit z kym kolvek tak načo by rušili AH? chceli zamedzit tomu aby hrači nestackovali len tie najlepšie dropy čo padnu inym

Užívateľov profilový obrázok
Pepeb007xx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1938
Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22
Bydlisko: Hrachovište / Čachtice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Pepeb007xx » Št 10. Apr, 2014, 16:54

inak to gemblenie,dobre zvysili drop rate legendarky :D 500 BS len na helmy a 4 legendy :D potom som skusil 500 BS na opasky a ani jeden :D tak neviem :D :(

btw moze vam padnut pri gembleni napriklad witching hour ilvl70?
Comp MB|B450i CPU fan|Ryzen5 3600@4,2GHz Be quietDR4 DDR4|16GB GPU|5700XT SSD|500GB PSU|650W LCD|32''U32H850 OS|Win10PRO64SK
GLAN Router|Mikrotik hEX NAS|Synology DS218play 2×8TB WD Red TV|Samsung QE55Q60R Mobil  iPhone Xr
#mikrotiklover #iphone4ever #grammarnazi #dotalifetimeban #GLANlover

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"