Diablo III

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4082
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Memnon » Po 27. Jan, 2014, 20:02

na public game - ty si zadas aky Q chces hrat na akej obtiaznosti a s akym MP - join a bum si v hre s ostatnimi s presne rovnakymi parametrami
mozes zvolit aj zameranie- hladanie klucov na infernal masiny/zabijanie/robenie Q

s kazdou obtiaznostou stupa pocet affixou, ktore maju elitne skupiny, cize na normale maju vzdy len jednu na inferne 4 naraz

cim viac ludi hra tym viac bonusov dostavas, pricom nepriatelom stupa HP len o 75% za kazdeho clena skupiny(aj ked rozmyslam ci uz to neznizili len na 50%)
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(4.6cache)@1.234V / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@1949/12212 / SSD:Adata SX8200 Pro 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

jesus1992
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 644
Dátum registrácie: Ut 25. Aug, 2009, 10:38
Bydlisko: Bratislava, ruzinov

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa jesus1992 » Po 27. Jan, 2014, 22:26

ale aj tak public game je dost na nic ak chces chodit cisto non-AH lebo ked sa ku tebe napoja ludia ktory maju 10x vacsi dmg ako ty tak odchadza vsetka sranda... neviem preco si ludia nicia hru tym ze si nakupia super, duper itemy a potom plakaju ze je to strasne lahke... uz aby bol ten patch popripade aj ROS
Battletag: Expodan#2226

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4082
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Memnon » Ut 28. Jan, 2014, 01:40

co som hral teraz PTR tak magicovi napr odnali nekonecneho archona
zrusili dobijanie 1sec/kill a tiez jeho rychle obnovenie bo passivka critical mass je tiez prec
aj tak na RoS budem behat ako vacsina noobov s kriziakom ;)
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(4.6cache)@1.234V / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@1949/12212 / SSD:Adata SX8200 Pro 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

Korag
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 69
Dátum registrácie: Pi 19. Nov, 2010, 19:23

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Korag » St 29. Jan, 2014, 17:41

Akoze nechapem tomu systemu skillov, to uz nejde ten isty skill viac krat vylepsit a vysperkovat sa hlavne v nom? Ved tu nie su ziadne moznosti, mam na vyber 2 cesty pri novom leveli, to iste sa uz neda vylepsit, len pridat raz za 10 urovni nejaku runu, toto je asi najodflaknutejsia cast Diabla 3.

Užívateľov profilový obrázok
Tomco85
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1781
Dátum registrácie: St 28. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: Žilina

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Tomco85 » Št 30. Jan, 2014, 14:52

Memnon napísal:co som hral teraz PTR tak magicovi napr odnali nekonecneho archona
zrusili dobijanie 1sec/kill a tiez jeho rychle obnovenie bo passivka critical mass je tiez prec
aj tak na RoS budem behat ako vacsina noobov s kriziakom ;)
teraz je wizard konecne normalne spraveny.... behat na archone a nonstop stunovat/zamrazovat bola nuda :)
Papagaj#2656

CPU: Core i7 3960X @ 4700Mhz + EK-Supreme HF Motherboard: Asus Rampage IV Formula X79 Ram: G.Skill RipjawsZ 4x4096MB DDR3 2133 9-11-10-28 VGA: EVGA GTX 980 Superclocked ACX 2.0 SLI Audio: Asus Xonar Essence STX + Magnat Quantum 557 5.1/Onkyo TX-SR608 HDD: SSD Crucial M4 256GB PSU: Seasonic SS-1000XP Platinum Keyboard: Corsair Vengeance K70 Black Mouse: Razer Imperator + ROCCAT Hiro 3D Screen: ASUS ROG SWIFT PG278Q Case: Corsair Obsidian 800D OS: Win 7 Ultimate 64bit

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11305
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava (30)

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Broslowski » Pi 31. Jan, 2014, 03:50

tomco a ty uz nehravas? kukam ze tvoh papagaj je úplne nahý :D

Užívateľov profilový obrázok
Pepeb007xx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1933
Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22
Bydlisko: Hrachovište / Čachtice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Pepeb007xx » Pi 31. Jan, 2014, 10:41

jeho PL100 je prazdny ale jeho dalsia postava je naopak plna top itemov zo stareho D3 a v PL88 cize setri PL na novy patch/datac a potom to opat roztoci?! :)
Comp MB|B450i CPU fan|Ryzen5 3600@4,2GHz Be quietDR4 DDR4|16GB GPU|5700XT SSD|500GB PSU|650W LCD|32''U32H850 OS|Win10PRO64SK
GLAN Router|Mikrotik hEX NAS|Synology DS218play 2×8TB WD Red TV|Samsung QE55Q60R Mobil  iPhone Xr
#mikrotiklover #iphone4ever #grammarnazi #dotalifetimeban #GLANlover

Korag
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 69
Dátum registrácie: Pi 19. Nov, 2010, 19:23

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Korag » So 01. Feb, 2014, 17:53

Pani potreboval by som vediet, ako mam vyuzit goldy okrem kupovania veci, oprav... Myslel som si ze sa daju aj v AH ale tam vidim len real money alebo som slepy.
Inak MP 10 to jede, uz som nasiel legendary vec a to som presiel len prvy akt, Butcher mi robil celkom problemy, kym som ho dal, to som zvedavy na dalsich bossov.

Užívateľov profilový obrázok
LtK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 653
Dátum registrácie: Ut 09. Mar, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa LtK » Po 03. Feb, 2014, 13:48

V pravom hornom rohu AH je moznost prepnut na Gold, alebo real money (EUR, USD, ...)
i3570K, Asus Maximus V Formula, 4x8GB DDR3 1600MHz Crucial Ballistix Tactical, Nvidia GTX980, Samsung 850Pro 256GB + 7TB HDD, watercooled, Seasonic 1kW Platinum, LCD Philips 240PW
D3 battletag: LubikKiller#2504

Užívateľov profilový obrázok
sh4d0wko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1352
Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21
Bydlisko: Košice- Darg. Hrdinov

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa sh4d0wko » St 12. Feb, 2014, 12:19

Viete niekde kde sa dá teraz najlacnejšie kúpit RoS? A myslíte že cena tyžden-den pred spustením klesne/pôjde hore/ostane?

Užívateľov profilový obrázok
Erazer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1061
Dátum registrácie: St 11. Aug, 2010, 11:00
Bydlisko: Trenčín

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Erazer » Št 13. Feb, 2014, 21:05

Akoze za 1 akt a 1 novy char som ochotny dat max. 20€ a nie tolko co za plnu hru ktora ma aj tak velmi sklamala :facepalm:

Ak to niekto najdete za rozumnu cenu dajte vediet pls...
PC: Ryzen 2600, MSI B450I, 16GB RAM 3200,GTX 1660, Crucial M.2 MX500 1TB, Corsair SF450, Node 202, m: G502 hero
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:Oneplus2,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4082
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Memnon » Št 13. Feb, 2014, 21:18

Tak aktualne g2play pravidelne pada na 28,99 - 5% = 27,50
To je momentalne najmenej pokial viem
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(4.6cache)@1.234V / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@1949/12212 / SSD:Adata SX8200 Pro 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

Užívateľov profilový obrázok
stiv
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7247
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30
Bydlisko: Košice

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa stiv » Št 13. Feb, 2014, 22:04

Tak co cakas :D
Aj tak to vsetci nakupime :good:

Užívateľov profilový obrázok
Pepeb007xx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1933
Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22
Bydlisko: Hrachovište / Čachtice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Pepeb007xx » Št 13. Feb, 2014, 22:17

presne! toto ma na tom stve,ze si to aj tak vsetci kupime a potom nikto nebude riesit co to stalo pretoze som tu hru hral doslova stovky hodin,neviem ci sa da bavit o zabave ale rozhodne som to hral rad :)
Comp MB|B450i CPU fan|Ryzen5 3600@4,2GHz Be quietDR4 DDR4|16GB GPU|5700XT SSD|500GB PSU|650W LCD|32''U32H850 OS|Win10PRO64SK
GLAN Router|Mikrotik hEX NAS|Synology DS218play 2×8TB WD Red TV|Samsung QE55Q60R Mobil  iPhone Xr
#mikrotiklover #iphone4ever #grammarnazi #dotalifetimeban #GLANlover

Užívateľov profilový obrázok
sh4d0wko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1352
Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21
Bydlisko: Košice- Darg. Hrdinov

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa sh4d0wko » Pi 14. Feb, 2014, 08:24


Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"