Diablo III

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Korag
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 69
Dátum registrácie: Pi 19. Nov, 2010, 19:23

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Korag » Po 27. Jan, 2014, 17:00

A to len tym ze si nejaku umelo navysim, monter level? Ja neviem mal som na mysli obtiaznost v globale, nie len silno predimenzovat jeden aspekt hry. No a neviem si zmenit obtiaznost, preto sa pytam tu, co je na tom?
Resp. ak to zacne byt tazsie od kedy? 4akt? 2 obtianzost? 3? Aby som priblizne vedel, pretoze aj v tom D2 mi obcas narobili problemy uz v prvom akte, na prvej obtiaznosti.
// A este na margo tej staruckosti TQ, mozno je to uz stare ale grafiku, fyziku ma stale top vo svojom zanri, D3 je oproti tomu graficky o dost slabsie, hlavne to rozlisenie textur.

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3957
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Memnon » Po 27. Jan, 2014, 17:46

diablo, torchlight, TQ, path of Exile, Sacred, dungeon siege.... maju tieto hry aj nejaky iny spekt, nez ze sa s obtiaznostou navysuje HP a DMG nepriatelov? NIE
toto neni WoWko, kde sa s obtiaznstou meni nejak taktika bossov alebo podobne
vsak kazdej hre si mozes navolit obtiaznost, vacsinou s minimalnou alebo ziadnou vyhodou(specialny koniec/bonusy po dohrani atd), zvacsa len pre lepsi poztiok z hry
by si tu chcel nieco specialne?
proste komenty onicom

MP je aspon system nieco za nieco

realny problem bez aukcie moze byt mozno az diablo
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(1.252V) / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper, 4133Mhz(1.4V) / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@2000/12000 / SSD:Samsung EVO 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

Korag
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 69
Dátum registrácie: Pi 19. Nov, 2010, 19:23

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Korag » Po 27. Jan, 2014, 18:39

Tymi aspektmi som mal na mysli, ze by sa aj ine veci ziskali an narocnosti, napr. nejaky postih mojich statov, viac generovanych nepriatelov, nove schopnosti nepriatelov atd. V tomto mal TQ dobry underworld mod, no v Diable asi tazko zapnem nejaky mod preto sa pytam a dalsie vec je, ze ako hojne sa vyuziva ten monster level na public games? Napr. budem si chciet zahrat s niekym po nete, no tam budu cajovi nepriatelia lebo budu mat MP 1 a to sa mi potom neoplati.
Tak to si ma fakt potesil, 3 acty ktore na preddefinovanej obtiaznosti budu uplne lahke nie je moc vyvazene, toto bol napr aj problem TQ, nevyvazenost aktov, tak sa mohli poucit a spravit z toho vacsiu vyzvu, no v tom TQ som si dal mod a mal som pokoj, tu nic take nie je, preto sa pytam.
// Ako citam na diablowiki, zvysovanie MP zvysuje a bonus to Magic Find and Gold Find, konecne motivacia si to zapat, toto som potreboval vediet, len sa teraz cudujem ludom ktori to hraju na najnizsej obtianzosti, aj sa im to oplati, kedze hore spominany bonus nemaju?

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3957
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Memnon » Po 27. Jan, 2014, 20:02

na public game - ty si zadas aky Q chces hrat na akej obtiaznosti a s akym MP - join a bum si v hre s ostatnimi s presne rovnakymi parametrami
mozes zvolit aj zameranie- hladanie klucov na infernal masiny/zabijanie/robenie Q

s kazdou obtiaznostou stupa pocet affixou, ktore maju elitne skupiny, cize na normale maju vzdy len jednu na inferne 4 naraz

cim viac ludi hra tym viac bonusov dostavas, pricom nepriatelom stupa HP len o 75% za kazdeho clena skupiny(aj ked rozmyslam ci uz to neznizili len na 50%)
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(1.252V) / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper, 4133Mhz(1.4V) / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@2000/12000 / SSD:Samsung EVO 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

jesus1992
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 644
Dátum registrácie: Ut 25. Aug, 2009, 10:38
Bydlisko: Bratislava, ruzinov

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa jesus1992 » Po 27. Jan, 2014, 22:26

ale aj tak public game je dost na nic ak chces chodit cisto non-AH lebo ked sa ku tebe napoja ludia ktory maju 10x vacsi dmg ako ty tak odchadza vsetka sranda... neviem preco si ludia nicia hru tym ze si nakupia super, duper itemy a potom plakaju ze je to strasne lahke... uz aby bol ten patch popripade aj ROS
Battletag: Expodan#2226

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3957
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Memnon » Ut 28. Jan, 2014, 01:40

co som hral teraz PTR tak magicovi napr odnali nekonecneho archona
zrusili dobijanie 1sec/kill a tiez jeho rychle obnovenie bo passivka critical mass je tiez prec
aj tak na RoS budem behat ako vacsina noobov s kriziakom ;)
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(1.252V) / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper, 4133Mhz(1.4V) / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@2000/12000 / SSD:Samsung EVO 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

Korag
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 69
Dátum registrácie: Pi 19. Nov, 2010, 19:23

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Korag » St 29. Jan, 2014, 17:41

Akoze nechapem tomu systemu skillov, to uz nejde ten isty skill viac krat vylepsit a vysperkovat sa hlavne v nom? Ved tu nie su ziadne moznosti, mam na vyber 2 cesty pri novom leveli, to iste sa uz neda vylepsit, len pridat raz za 10 urovni nejaku runu, toto je asi najodflaknutejsia cast Diabla 3.

Užívateľov profilový obrázok
Tomco85
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1781
Dátum registrácie: St 28. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: Žilina

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Tomco85 » Št 30. Jan, 2014, 14:52

Memnon napísal:co som hral teraz PTR tak magicovi napr odnali nekonecneho archona
zrusili dobijanie 1sec/kill a tiez jeho rychle obnovenie bo passivka critical mass je tiez prec
aj tak na RoS budem behat ako vacsina noobov s kriziakom ;)
teraz je wizard konecne normalne spraveny.... behat na archone a nonstop stunovat/zamrazovat bola nuda :)
Papagaj#2656

CPU: Core i7 3960X @ 4700Mhz + EK-Supreme HF Motherboard: Asus Rampage IV Formula X79 Ram: G.Skill RipjawsZ 4x4096MB DDR3 2133 9-11-10-28 VGA: EVGA GTX 980 Superclocked ACX 2.0 SLI Audio: Asus Xonar Essence STX + Magnat Quantum 557 5.1/Onkyo TX-SR608 HDD: SSD Crucial M4 256GB PSU: Seasonic SS-1000XP Platinum Keyboard: Corsair Vengeance K70 Black Mouse: Razer Imperator + ROCCAT Hiro 3D Screen: ASUS ROG SWIFT PG278Q Case: Corsair Obsidian 800D OS: Win 7 Ultimate 64bit

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11084
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Broslowski » Pi 31. Jan, 2014, 03:50

tomco a ty uz nehravas? kukam ze tvoh papagaj je úplne nahý :D

Užívateľov profilový obrázok
Pepeb007xx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1848
Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22
Bydlisko: Hrachovište / Čachtice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Pepeb007xx » Pi 31. Jan, 2014, 10:41

jeho PL100 je prazdny ale jeho dalsia postava je naopak plna top itemov zo stareho D3 a v PL88 cize setri PL na novy patch/datac a potom to opat roztoci?! :)
PC i5 2500K@4,2 GHz NH-D14 RAM16GB GPU1060 SSD500GB HDD3TB PSU 400W LCD 24'' OS Win10PRO Router Mikrotik RB941-2nD-TC
Car Mazda 3 HatchBack 2014 RedSoul® G2.0l 88kW/120HP Wheels Mazda 215/45 18" Silver CHSKY™ HornCarPlay™
Phone  iPhone Xr White 128GB Case All  Silicone Cases PowerBank Rock 20000mAh
Mac  iMac 21,5" Mid 2011 i5@2,5GHz RAM8GB GPU6750M SSD250GB macOS High Sierra Router Mikrotik 951G-2HnD

Korag
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 69
Dátum registrácie: Pi 19. Nov, 2010, 19:23

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Korag » So 01. Feb, 2014, 17:53

Pani potreboval by som vediet, ako mam vyuzit goldy okrem kupovania veci, oprav... Myslel som si ze sa daju aj v AH ale tam vidim len real money alebo som slepy.
Inak MP 10 to jede, uz som nasiel legendary vec a to som presiel len prvy akt, Butcher mi robil celkom problemy, kym som ho dal, to som zvedavy na dalsich bossov.

Užívateľov profilový obrázok
LtK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 653
Dátum registrácie: Ut 09. Mar, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa LtK » Po 03. Feb, 2014, 13:48

V pravom hornom rohu AH je moznost prepnut na Gold, alebo real money (EUR, USD, ...)
i3570K, Asus Maximus V Formula, 4x8GB DDR3 1600MHz Crucial Ballistix Tactical, Nvidia GTX980, Samsung 850Pro 256GB + 7TB HDD, watercooled, Seasonic 1kW Platinum, LCD Philips 240PW
D3 battletag: LubikKiller#2504

Užívateľov profilový obrázok
sh4d0wko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1322
Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21
Bydlisko: Košice- Darg. Hrdinov

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa sh4d0wko » St 12. Feb, 2014, 12:19

Viete niekde kde sa dá teraz najlacnejšie kúpit RoS? A myslíte že cena tyžden-den pred spustením klesne/pôjde hore/ostane?

Užívateľov profilový obrázok
Erazer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 995
Dátum registrácie: St 11. Aug, 2010, 11:00
Bydlisko: Trenčín

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Erazer » Št 13. Feb, 2014, 21:05

Akoze za 1 akt a 1 novy char som ochotny dat max. 20€ a nie tolko co za plnu hru ktora ma aj tak velmi sklamala :facepalm:

Ak to niekto najdete za rozumnu cenu dajte vediet pls...
PC: i5-4570,16GB RAM,1060 6G,SSD 250GB Burst, 500GB HDD, Schrödinger's 500w PSU, m: G502 hero
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:Oneplus2,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3957
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Memnon » Št 13. Feb, 2014, 21:18

Tak aktualne g2play pravidelne pada na 28,99 - 5% = 27,50
To je momentalne najmenej pokial viem
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(1.252V) / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper, 4133Mhz(1.4V) / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@2000/12000 / SSD:Samsung EVO 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"