Diablo III

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
GABO
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 11014
Dátum registrácie: Ut 15. Júl, 2003, 08:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa GABO » St 25. Dec, 2013, 16:26

To čo bude po datadisku tu malo byť od začiatku a každý by bol spokojný. Path of exile je fajn tiež, ale je podstatne naozaj podstatne zložitejší a teda nič pre občasných, prípadne oddychových hráčov. Od uvedenia POE som ho hral iba raz (nebol čas), v Diable som dotiahol Monka na 100vku.
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11083
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Broslowski » St 25. Dec, 2013, 17:44

datadisk predobjednaný, zacnem asi trocha cez sviatky drvit :)

Užívateľov profilový obrázok
Pepeb007xx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1848
Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22
Bydlisko: Hrachovište / Čachtice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Pepeb007xx » St 25. Dec, 2013, 18:05

ja som tiez rozmyslal ale kedze viem,ze nebudem mat cas a ani doma nebudem mat comp tak na to prdim..a btw tlacim sa teraz do tej beta :D som zvedavy ci sa na mna usmeje stastie :P
PC i5 2500K@4,2 GHz NH-D14 RAM16GB GPU1060 SSD500GB HDD3TB PSU 400W LCD 24'' OS Win10PRO Router Mikrotik RB941-2nD-TC
Car Mazda 3 HatchBack 2014 RedSoul® G2.0l 88kW/120HP Wheels Mazda 215/45 18" Silver CHSKY™ HornCarPlay™
Phone  iPhone Xr White 128GB Case All  Silicone Cases PowerBank Rock 20000mAh
Mac  iMac 21,5" Mid 2011 i5@2,5GHz RAM8GB GPU6750M SSD250GB macOS High Sierra Router Mikrotik 951G-2HnD

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3957
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Memnon » St 25. Dec, 2013, 18:48

s tym POE, neviem dohral som duealistu na lvl 25 a potom sa to uz nejak zapnut nechcelo, zacalo ma to docela otravovat
zaroven som kazdu chvilku mal micro lagy, ale to bude asi len chyba u mna

s tym ci D3 bolo nebolo hratelene po release by som polemizoval
ja si moc dobre pamatam ako na inferene II. akt sa nedal hrat, hned prve muchy davali IK-cka + kazdy clovek v parte +100%dmg+100%hp mobiek
do prichodu patchu sa tocil len I.akt na inferne, to ku hratelnosti pri release

aj ked data bude blbost, tak tych 28e mi za mesiac hrania stoji, problem je, ale ze budem musiet hladat celkom novu partu :(
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(1.252V) / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper, 4133Mhz(1.4V) / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@2000/12000 / SSD:Samsung EVO 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

Užívateľov profilový obrázok
GABO
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 11014
Dátum registrácie: Ut 15. Júl, 2003, 08:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa GABO » Št 26. Dec, 2013, 00:22

Som sa zle vyjadril s tým POE...myslím, od uvedenia oficiálnej verzie čo bolo nedávno tuším som tam na nejakom LVL48. Ale posledné mesiace nie je fakt čas na nič a ak tak si zahrám Diablo (hrám ho v podstate sám :) rovnako nezvyknem chodiť ani Public).
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555

Korag
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 69
Dátum registrácie: Pi 19. Nov, 2010, 19:23

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Korag » Po 27. Jan, 2014, 00:03

Prosim vas, ako funfuju v D3 portaly? Nejak to nemozem pobrat lebo u obchodnika nic take neni, ako tam funguje rychly prenos do mesta? A este kde je napisany dmg skillov, ved tam nic tak neni.

jesus1992
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 644
Dátum registrácie: Ut 25. Aug, 2009, 10:38
Bydlisko: Bratislava, ruzinov

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa jesus1992 » Po 27. Jan, 2014, 04:45

na to aby si videdel dmg skillov musis ist do options a v gamplay nieco spustit (uz neviem co presne) a portal ziskas az ked sa dostanes mierne dalej pricom to funguje tak ze bud kliknes T alebo kliknes na obrazok portalu...
Battletag: Expodan#2226

Korag
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 69
Dátum registrácie: Pi 19. Nov, 2010, 19:23

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Korag » Po 27. Jan, 2014, 10:29

Dik a este 1 vec, mam hrat na klacickom serveri alebo na tom novom ptr? Kde by si mi odporucil hrat, este ma tak napada, neda sa v hre zvysit obtiaznost? Pretoze mi to pride dost lahke zatial, na tom PTR servery je nejaka moznost difficulty, na klasickom nie je.

Užívateľov profilový obrázok
GASPi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2858
Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava/Hlohovec

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa GASPi » Po 27. Jan, 2014, 10:32

PTR sluzi len ako "beta test" novych patchov. Dochytaju sa muchy a nasledne su aplikovane na hlavny server.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-4670K (3,4GHz@???), CPU cooler: Cooler Master Hyper 212+ EVO, MB: ASUS Z87-A, GPU: MSI GeForce GTX 1080 Ti GAMING X, DDRAM: 2x4GB Kingston DDR3 1600MHz CL9 HyperX X2 Grey Series, SSD: CRUCIAL M4 256GB + SAMSUNG 850 EVO 500GB HDD: SAMSUNG HD501LJ 500GB SATA, DVD-RW: ASUS DRW-24B1ST, SOUND: ASUS Xonar Phoebus + Logitech Z-2300 + Sony MDR-1RBT, CASE: Fractal Design Define R5 Blackout, PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2, LCD: 32" AOC Q3279VWFD8
BattleTag
STEAM

Korag
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 69
Dátum registrácie: Pi 19. Nov, 2010, 19:23

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Korag » Po 27. Jan, 2014, 11:02

A ta obtiaznost? To je vazne take lahke, to vypada ako keby som cheatoval, tak rychlo sa mi doplna mana a minionom zivot, na Titan Quest alebo Diablo 2 sa to podla mna nechyta.

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3957
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Memnon » Po 27. Jan, 2014, 13:09

och ano titanQ ten bol "brutalne tazky"
az sa ti to zda lahke daj si vyssi Moster Power
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(1.252V) / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper, 4133Mhz(1.4V) / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@2000/12000 / SSD:Samsung EVO 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11083
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Broslowski » Po 27. Jan, 2014, 13:45

daj si MP10 a zabije ta 1. zombia čo stretneš :D

jesus1992
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 644
Dátum registrácie: Ut 25. Aug, 2009, 10:38
Bydlisko: Bratislava, ruzinov

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa jesus1992 » Po 27. Jan, 2014, 14:12

Broslowski: to nie je pravda bohužial... moj witch doctor fungoval od prveho lvl na MP10 a je to celkom sranda tak hrat... samozrejme bez AH... a co sa tyka PTR alebo bezneho tak neviem PTR je genialne len vsetok tvoj progres sa zrusi ked nahodia novy patch (na co sa tesim)
Battletag: Expodan#2226

Korag
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 69
Dátum registrácie: Pi 19. Nov, 2010, 19:23

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Korag » Po 27. Jan, 2014, 15:53

Memnon napísal:och ano titanQ ten bol "brutalne tazky"
az sa ti to zda lahke daj si vyssi Moster Power
Tak tomu ver ye TQ bol po istej faye dost tazky, mam tam nahrate desiatky hodin tak viem, TQ zacinal byt tazky v tretom akte, ku koncu som mal vzdy smrt, o podsveti ani nehovorim to bolo take OP, ze som si musel davat pozor na kazdeho nepriatela, o dalsich obtiaznostiach nehovoriac, tam uz to bolo uplne nepredvidatelne.

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3957
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Memnon » Po 27. Jan, 2014, 16:54

ako vravis, v istych fazach
aj ked tak si ja cajickovy TQ nepamatam, aj ked ten data som nehral (podsvetie)
cele rozoberanie staruckeho TQ zbytocne a nepodstatne
hras to par hodin vravis ake je to strasne vsetko lahke a pritom si nevies ani obtiaznost nastavit

na zaver: Diablo 3 je lahke, ale da sa upravit do podoby, aby predstavovalo pre vacsinu hracov vyzvu
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(1.252V) / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper, 4133Mhz(1.4V) / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@2000/12000 / SSD:Samsung EVO 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"