Diablo III

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4090
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Memnon » St 25. Dec, 2013, 18:48

s tym POE, neviem dohral som duealistu na lvl 25 a potom sa to uz nejak zapnut nechcelo, zacalo ma to docela otravovat
zaroven som kazdu chvilku mal micro lagy, ale to bude asi len chyba u mna

s tym ci D3 bolo nebolo hratelene po release by som polemizoval
ja si moc dobre pamatam ako na inferene II. akt sa nedal hrat, hned prve muchy davali IK-cka + kazdy clovek v parte +100%dmg+100%hp mobiek
do prichodu patchu sa tocil len I.akt na inferne, to ku hratelnosti pri release

aj ked data bude blbost, tak tych 28e mi za mesiac hrania stoji, problem je, ale ze budem musiet hladat celkom novu partu :(
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(4.6cache)@1.234V / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@1949/12212 / SSD:Adata SX8200 Pro 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

Užívateľov profilový obrázok
GABO
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 11138
Dátum registrácie: Ut 15. Júl, 2003, 08:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa GABO » Št 26. Dec, 2013, 00:22

Som sa zle vyjadril s tým POE...myslím, od uvedenia oficiálnej verzie čo bolo nedávno tuším som tam na nejakom LVL48. Ale posledné mesiace nie je fakt čas na nič a ak tak si zahrám Diablo (hrám ho v podstate sám :) rovnako nezvyknem chodiť ani Public).
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555

Korag
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 69
Dátum registrácie: Pi 19. Nov, 2010, 19:23

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Korag » Po 27. Jan, 2014, 00:03

Prosim vas, ako funfuju v D3 portaly? Nejak to nemozem pobrat lebo u obchodnika nic take neni, ako tam funguje rychly prenos do mesta? A este kde je napisany dmg skillov, ved tam nic tak neni.

jesus1992
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 644
Dátum registrácie: Ut 25. Aug, 2009, 10:38
Bydlisko: Bratislava, ruzinov

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa jesus1992 » Po 27. Jan, 2014, 04:45

na to aby si videdel dmg skillov musis ist do options a v gamplay nieco spustit (uz neviem co presne) a portal ziskas az ked sa dostanes mierne dalej pricom to funguje tak ze bud kliknes T alebo kliknes na obrazok portalu...
Battletag: Expodan#2226

Korag
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 69
Dátum registrácie: Pi 19. Nov, 2010, 19:23

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Korag » Po 27. Jan, 2014, 10:29

Dik a este 1 vec, mam hrat na klacickom serveri alebo na tom novom ptr? Kde by si mi odporucil hrat, este ma tak napada, neda sa v hre zvysit obtiaznost? Pretoze mi to pride dost lahke zatial, na tom PTR servery je nejaka moznost difficulty, na klasickom nie je.

Užívateľov profilový obrázok
GASPi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2908
Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava/Hlohovec

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa GASPi » Po 27. Jan, 2014, 10:32

PTR sluzi len ako "beta test" novych patchov. Dochytaju sa muchy a nasledne su aplikovane na hlavny server.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-4670K (3,4GHz@???), CPU cooler: Cooler Master Hyper 212+ EVO, MB: ASUS Z87-A, GPU: MSI GeForce GTX 1080 Ti GAMING X, DDRAM: 2x4GB Kingston DDR3 1600MHz CL9 HyperX X2 Grey Series, SSD: CRUCIAL M4 256GB + SAMSUNG 850 EVO 500GB HDD: SAMSUNG HD501LJ 500GB SATA, DVD-RW: ASUS DRW-24B1ST, SOUND: ASUS Xonar Phoebus + Logitech Z-2300 + Sony MDR-1RBT, CASE: Fractal Design Define R5 Blackout, PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2, LCD: 32" AOC Q3279VWFD8
BattleTag
STEAM

Korag
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 69
Dátum registrácie: Pi 19. Nov, 2010, 19:23

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Korag » Po 27. Jan, 2014, 11:02

A ta obtiaznost? To je vazne take lahke, to vypada ako keby som cheatoval, tak rychlo sa mi doplna mana a minionom zivot, na Titan Quest alebo Diablo 2 sa to podla mna nechyta.

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4090
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Memnon » Po 27. Jan, 2014, 13:09

och ano titanQ ten bol "brutalne tazky"
az sa ti to zda lahke daj si vyssi Moster Power
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(4.6cache)@1.234V / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@1949/12212 / SSD:Adata SX8200 Pro 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11318
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava (30)

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Broslowski » Po 27. Jan, 2014, 13:45

daj si MP10 a zabije ta 1. zombia čo stretneš :D

jesus1992
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 644
Dátum registrácie: Ut 25. Aug, 2009, 10:38
Bydlisko: Bratislava, ruzinov

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa jesus1992 » Po 27. Jan, 2014, 14:12

Broslowski: to nie je pravda bohužial... moj witch doctor fungoval od prveho lvl na MP10 a je to celkom sranda tak hrat... samozrejme bez AH... a co sa tyka PTR alebo bezneho tak neviem PTR je genialne len vsetok tvoj progres sa zrusi ked nahodia novy patch (na co sa tesim)
Battletag: Expodan#2226

Korag
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 69
Dátum registrácie: Pi 19. Nov, 2010, 19:23

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Korag » Po 27. Jan, 2014, 15:53

Memnon napísal:och ano titanQ ten bol "brutalne tazky"
az sa ti to zda lahke daj si vyssi Moster Power
Tak tomu ver ye TQ bol po istej faye dost tazky, mam tam nahrate desiatky hodin tak viem, TQ zacinal byt tazky v tretom akte, ku koncu som mal vzdy smrt, o podsveti ani nehovorim to bolo take OP, ze som si musel davat pozor na kazdeho nepriatela, o dalsich obtiaznostiach nehovoriac, tam uz to bolo uplne nepredvidatelne.

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4090
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Memnon » Po 27. Jan, 2014, 16:54

ako vravis, v istych fazach
aj ked tak si ja cajickovy TQ nepamatam, aj ked ten data som nehral (podsvetie)
cele rozoberanie staruckeho TQ zbytocne a nepodstatne
hras to par hodin vravis ake je to strasne vsetko lahke a pritom si nevies ani obtiaznost nastavit

na zaver: Diablo 3 je lahke, ale da sa upravit do podoby, aby predstavovalo pre vacsinu hracov vyzvu
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(4.6cache)@1.234V / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@1949/12212 / SSD:Adata SX8200 Pro 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

Korag
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 69
Dátum registrácie: Pi 19. Nov, 2010, 19:23

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Korag » Po 27. Jan, 2014, 17:00

A to len tym ze si nejaku umelo navysim, monter level? Ja neviem mal som na mysli obtiaznost v globale, nie len silno predimenzovat jeden aspekt hry. No a neviem si zmenit obtiaznost, preto sa pytam tu, co je na tom?
Resp. ak to zacne byt tazsie od kedy? 4akt? 2 obtianzost? 3? Aby som priblizne vedel, pretoze aj v tom D2 mi obcas narobili problemy uz v prvom akte, na prvej obtiaznosti.
// A este na margo tej staruckosti TQ, mozno je to uz stare ale grafiku, fyziku ma stale top vo svojom zanri, D3 je oproti tomu graficky o dost slabsie, hlavne to rozlisenie textur.

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4090
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Memnon » Po 27. Jan, 2014, 17:46

diablo, torchlight, TQ, path of Exile, Sacred, dungeon siege.... maju tieto hry aj nejaky iny spekt, nez ze sa s obtiaznostou navysuje HP a DMG nepriatelov? NIE
toto neni WoWko, kde sa s obtiaznstou meni nejak taktika bossov alebo podobne
vsak kazdej hre si mozes navolit obtiaznost, vacsinou s minimalnou alebo ziadnou vyhodou(specialny koniec/bonusy po dohrani atd), zvacsa len pre lepsi poztiok z hry
by si tu chcel nieco specialne?
proste komenty onicom

MP je aspon system nieco za nieco

realny problem bez aukcie moze byt mozno az diablo
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(4.6cache)@1.234V / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@1949/12212 / SSD:Adata SX8200 Pro 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

Korag
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 69
Dátum registrácie: Pi 19. Nov, 2010, 19:23

Re: Diablo III

Príspevok od užívateľa Korag » Po 27. Jan, 2014, 18:39

Tymi aspektmi som mal na mysli, ze by sa aj ine veci ziskali an narocnosti, napr. nejaky postih mojich statov, viac generovanych nepriatelov, nove schopnosti nepriatelov atd. V tomto mal TQ dobry underworld mod, no v Diable asi tazko zapnem nejaky mod preto sa pytam a dalsie vec je, ze ako hojne sa vyuziva ten monster level na public games? Napr. budem si chciet zahrat s niekym po nete, no tam budu cajovi nepriatelia lebo budu mat MP 1 a to sa mi potom neoplati.
Tak to si ma fakt potesil, 3 acty ktore na preddefinovanej obtiaznosti budu uplne lahke nie je moc vyvazene, toto bol napr aj problem TQ, nevyvazenost aktov, tak sa mohli poucit a spravit z toho vacsiu vyzvu, no v tom TQ som si dal mod a mal som pokoj, tu nic take nie je, preto sa pytam.
// Ako citam na diablowiki, zvysovanie MP zvysuje a bonus to Magic Find and Gold Find, konecne motivacia si to zapat, toto som potreboval vediet, len sa teraz cudujem ludom ktori to hraju na najnizsej obtianzosti, aj sa im to oplati, kedze hore spominany bonus nemaju?

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"