Battlefield2

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
l0k2
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1529
Dátum registrácie: Ne 30. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa l0k2 » Ut 07. Mar, 2006, 01:00

Nainstaloval som si cisto iba Server verziu, teraz chcem to nej pridat botov, je to mozne? Viem ze ked nainstalujem SP, tak sa to da oklamat, ale ten comp na ktorom to prevadzkujem nema taku kartu aby som tam pustil nieco graficke. Proste chcem aby to bezalo ako napr. cs dedicated server + boti. vie niekto prikaz?
sentimentálna spomienka - valid cpu

the_Slovak

Príspevok od užívateľa the_Slovak » St 12. Apr, 2006, 06:27

no, vies co, ja som to hraval takto a skoro kazdy server je dedicated ale ked si ho chces urobit ty sam tak minimalna ramka n a to je 2Gb a to musis mat original hru a potom z internetu stiahnute patche a vselijake blbosti na dedicated server a potom ked to mas tak tam sa da ze spustit dedicated server niekde a tam si nadstavis vsecky tieto blbosti a so SP to funguje tak isto

Užívateľov profilový obrázok
M1cRo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 15
Dátum registrácie: Pi 11. Nov, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa M1cRo » Št 18. Máj, 2006, 16:56

ja wam newim, ale premna je 1700 dost wela :E :( , ja mam stahnute iba to demo hravam to a pohoda, zatal stacui, ajked by ta originalka bodla

Užívateľov profilový obrázok
_Matthew_
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 99
Dátum registrácie: Ut 26. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _Matthew_ » Ne 21. Máj, 2006, 03:57

Ked kupis original urcite neolutujes. Oplati sa, ale co pise Rasto22 je vsetko pravda a na Antik servroch sa hra vyyyborne. Treba skusit. 8)
MB MSI K8N Neo4 F CPU Dual Core AMD Opteron(tm) 180 2,44 Ghz RAM 4x 1024 CL2 Kingston HyperX PC3200 HDD KINGSTON SSD120GB, Seagate 120GB SATA, SAMSUNG HM120GB VGA MSI N250GTS DVD-RW LG GSA 4165B PSU ATX Fortron 400W MONITOR Flatron W1942S

Užívateľov profilový obrázok
M1cRo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 15
Dátum registrácie: Pi 11. Nov, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa M1cRo » Ne 21. Máj, 2006, 11:38

nooo hej snad neco nasetrim, ale skor by som to vrazil do compu jak do hry, takyh 512 mb by sa ete hodilo :wink: , sak uvidim

Yoyo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 65
Dátum registrácie: Ne 20. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava-Petrzalka

Príspevok od užívateľa Yoyo » Po 29. Máj, 2006, 13:37

Hosi kolko mate bodov ? ja este len 38 000 :(
AMD Phenom II X3 720 BE 2800Mhz@3600Mhz 1,55v AM3 + CoolerMaster Hyper 212,| Gigabyte MA790FXT-UD5P AM3,| 4GB (2x2GB) DDR3 1600MHz CL9-9-9-24 CORSAIR TWIN3X XMS3,| Gigabyte N26OC-896H-B 216SP 576/1242/1998 @ 710/1468/2300,| WESTERN DIGITAL VelociRaptor 150GB, SAMSUNG SpinPoint F1 320GB,| Enermax MOD82+,| LG GH22LS30 SATA Black,| Thermaltake Matrix VX Black,| 22" LCD LG Flatron W2252TQ-PF

Užívateľov profilový obrázok
burningsoul
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 463
Dátum registrácie: Po 31. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Lucenec (18)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa burningsoul » Ne 28. Jan, 2007, 02:50

nevie niekto ako sa vola mod ktory odomkne vsetky single-player mapy? ze tam budu velkosti 16-32-64? dneska som cely vecer hladal a ani za prcu nenajst... :x bodlo by mi to namiesto 2142... :puke:
powered by AMD & ATI

Užívateľov profilový obrázok
_Matthew_
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 99
Dátum registrácie: Ut 26. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _Matthew_ » Po 29. Jan, 2007, 00:14

A nechces hrat radsej on line s celym svetom? Je to uplne ine ako nahanat bootov po mape.
MB MSI K8N Neo4 F CPU Dual Core AMD Opteron(tm) 180 2,44 Ghz RAM 4x 1024 CL2 Kingston HyperX PC3200 HDD KINGSTON SSD120GB, Seagate 120GB SATA, SAMSUNG HM120GB VGA MSI N250GTS DVD-RW LG GSA 4165B PSU ATX Fortron 400W MONITOR Flatron W1942S

Užívateľov profilový obrázok
fruni
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 133
Dátum registrácie: Po 03. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: ORAVA/ORAVSKE VESELE

Príspevok od užívateľa fruni » Ut 08. Apr, 2008, 21:27

takze som si od kamosa pozical tuto hru (original ) nainstaloval a ked chcem spustit len sa zobrazi cierna obrazovka blikne a vypne spat,opis zozstavy je v popise dole,dik za rady
MB: Asrock K8NF4G-Sata II,CPU:AMD Sempron 3000+,DDRAM 768 MB,Grafika integrovana GeForce 6100 256 MB

Užívateľov profilový obrázok
fruni
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 133
Dátum registrácie: Po 03. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: ORAVA/ORAVSKE VESELE

Príspevok od užívateľa fruni » St 09. Apr, 2008, 04:37

takze vyriesene,nainstaloval som patch a ide to
MB: Asrock K8NF4G-Sata II,CPU:AMD Sempron 3000+,DDRAM 768 MB,Grafika integrovana GeForce 6100 256 MB

Užívateľov profilový obrázok
kLemOo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 112
Dátum registrácie: Pi 10. Okt, 2008, 21:52
Bydlisko: Tlmače

Re: Battlefield2

Príspevok od užívateľa kLemOo » Ne 25. Jan, 2009, 15:40

Myslite že by mi išiel BF2 na mojom PC ?? (SPOJLER)
Poznanie, sloboda, spokojnosť...
Spoiler: ukázať
|MB:MSI KT6V-LSR |CPU: AMD Sempron 2800+, 2,1 Ghz |RAM: 1Gb DDR SDRAM |VGA: nVIDIA GeForce FX 5200 128 Mb |HDD: Hitachi80 Gb 7200 ot.|OS: XP 32-bit|
Universe is the REAL WORLD!

Užívateľov profilový obrázok
lionlion
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 171
Dátum registrácie: Ne 28. Sep, 2008, 18:47
Bydlisko: Michalovce

Re: Battlefield2

Príspevok od užívateľa lionlion » Ne 25. Jan, 2009, 19:43

kLemOo napísal:Myslite že by mi išiel BF2 na mojom PC ?? (SPOJLER)

urcite by to slo ja som to hraval na PC2 ktory mam uvedeny nizsie a slo mi to na medium 1024x768
jedine by ty to dost dlho nacitavalo mapy kvoly tej ramke ale taku 512 k tomu co mas a este celkom slusna zostava pre nenarocnych

a este jedna otazocka: v tom spojlery nemas nahodou preklep, lebo ta 256 DDR 200 MHz sa mi neako nezda urcite mas len 200 MHz?
Investuj neakych 15€ do 512 DDR 400MHz alebo uz rovno 2x 512, a tu 200 mhz vyber vonku lebo frekvencia oboch ram musi byt rovnaka
MB ti 400MHz podporuje uz som pozeral, a PC bude o dost rychlejsie bude to dost vyditelne :good: :rep:

FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 4143
Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00

Re: Battlefield2

Príspevok od užívateľa FEAR » Ne 25. Jan, 2009, 20:24

lionlion este raz sa pozri poriadne co pises..

kLemOo na tom co mas v podpise to pojde "ak to pojde" akurat zo slzami v ociach ..co sa tyka cpu no to by slo ale ram a VGA je na tom psotne ..

Užívateľov profilový obrázok
lionlion
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 171
Dátum registrácie: Ne 28. Sep, 2008, 18:47
Bydlisko: Michalovce

Re: Battlefield2

Príspevok od užívateľa lionlion » Ne 25. Jan, 2009, 23:07

FEAR napísal:lionlion este raz sa pozri poriadne co pises..

kLemOo na tom co mas v podpise to pojde "ak to pojde" akurat zo slzami v ociach ..co sa tyka cpu no to by slo ale ram a VGA je na tom psotne ..
Pozri si moju zostavu PC2 na tomto mi to islo na medium 1024x768 skusal som to aj na hard 1024x768 ale sem tam to sekalo ale nic hrozneho, kLemOo mu musi pojst na minime a co s tyka VGA hral som ju aj davnejsie ked som mal este integrovanu 64MB a co sa tyka ramky videl som uz aj hrat Most Wanted na 128 mb ramke akurat ju musel virtualne cez program zvecsit tym ze si brala neake te MB s disku.
Kamos to tiez hral a mal 256 mb ram a islo mu to v pohode len akurat sme za nim cakaly 15 min. lebo mu to dlhsie nacitavalo ale nikdy sa neztazovla zeby mu hra neisla a nemal ju ani na minime co ja viem, a zostavu mal podobnu ako ma kLemOo

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"