Battlefield2

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Guru
Ban
Ban
Príspevky: 1286
Dátum registrácie: Po 18. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenèín (24)
Kontaktovať užívateľa:

Battlefield2

Príspevok od užívateľa Guru » Št 30. Jún, 2005, 14:14

no co mate to? prve dojmy a vase nazory na tuto hru.......
CPUAMD643200+ 2500mhzCHLADICZEROtherm BTF95 pasivRAM1gb APACER 400mhzMBAsrock K8SLIZVUKonboardREPROGenius 1+1HDD250gb samsung sata2 16mb cache+Nexus DiskTwinROMASUS DRW 1608P2SGPUGygabite G7600gt 256gddr3 128bit pasiv Pci-EPSUFRONTIER 400wSKRINKAYesico Openair Black+2xXILENCE Pro Fan XPF 120Lred+Katoda Twin-Set CervenaMONITOR19" CRT Belinea 106055MYSLogitech cordless desktop LX 700KLAVESNICALogitech cordless desktop LX 700PODLOZKAAllsop blue led

Užívateľov profilový obrázok
Gogi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 644
Dátum registrácie: Št 03. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: TT
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Gogi » Ne 03. Júl, 2005, 11:44

uz ho mam na poste, len som ho nemohol vyzdvihnut, rockfest ma prednost, v pondelok si pre nho skocim a mozem parit, dufam ze to bude stat za tie prachy
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže

Užívateľov profilový obrázok
guess2k6
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 551
Dátum registrácie: Št 28. Okt, 2004, 14:00
Bydlisko: Prešov (23)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa guess2k6 » Ne 03. Júl, 2005, 17:24

zatial som hral demo ale je to super, uz aby som mal full
Desktop:MB: MSI K7n2 Delta, CPU: Athlon XP 2600+@3400+ + AC Copper Silent, Ram: PQI 2x512mb 400mhz, Gk: Inno3d GeForce 6600GT 500/1000@540/1120 + Zalman VF700AlCu, Zdroj: Delux 420W, DVD-RW: LG 4166B, HDD: Maxtor 80GB 7200ot., 19" LCD LG L194WT-SF
Laptop: Apple MacBook 13,3 Unibody Cpu: Intel Core2Duo 2Ghz, 2Gb DDR3, 160Gb 5400ot., GeForce 9400M

Užívateľov profilový obrázok
aragorn
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 86
Dátum registrácie: Ut 25. Máj, 2004, 14:00
Bydlisko: Topolcany, Zilina
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa aragorn » Ut 05. Júl, 2005, 23:03

tiez som hral demo a tiez sa mi to pozdava az tak ze je to asi druha hra ktoru by som si bol ochotny kupit :) prvy bol World of Warcraft

Užívateľov profilový obrázok
Gogi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 644
Dátum registrácie: Št 03. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: TT
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Gogi » St 06. Júl, 2005, 00:45

po prvych dojmoch mozem len odporucit
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
VIP
VIP
Príspevky: 3648
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Stará Turá - BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa SurrendeR » St 06. Júl, 2005, 17:02

Aj ja, ale neodporucam pre tych co maju menej nez 768MB RAM, bo s 512 si moc nezahraju na plnych detajloch :( .Chudak disk...
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Gainward GTX 970 4GB Phantom || 4x8 GB RAM || NVMe - 500GB Samsung EVO 970 || RAID0 - 2x120GB OCZ Agility 3 || RAID0 - 2x1TB Seagate Barracuda || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Corsair RM750 || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S7
Car: BMW E36 328i Tour

Užívateľov profilový obrázok
l0k2
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1529
Dátum registrácie: Ne 30. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa l0k2 » St 06. Júl, 2005, 18:43

Na LOW to ide pekne aj na 512MB s 5200kou. Kamos to tak hrava. Samozrejme pokial xeme HIGH a nejaky ten AA tak 1<x :)
sentimentálna spomienka - valid cpu

Užívateľov profilový obrázok
bo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 118
Dátum registrácie: St 26. Máj, 2004, 14:00
Bydlisko: modra

Príspevok od užívateľa bo » St 06. Júl, 2005, 20:07

ano ano ano aj ja zatial 5200 a 512 ram. a ide to v poho len na low.
sag pockajte ked bude 6600 a 1gb ramka... 8)

a uz je 6600.. 8) a v pohode zatial na medium-viac som nestihol vyskusat... :D
Naposledy upravil/-a bo v So 09. Júl, 2005, 00:19, upravené celkom 1 krát.
MSI k7n2delta2lsr,barton2500+1833@2080, WD 200gb-sata,asus 6600 128mb agp 300/550@500/650,1024 dual ddr PC400 2,5-3-3-6 apacer

Užívateľov profilový obrázok
GABO
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 11152
Dátum registrácie: Ut 15. Júl, 2003, 08:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa GABO » St 06. Júl, 2005, 20:34

No na mojej zostave a grafike taktnutej na 530/602 to ide velmi solidne na 1280/1024 full max detaily a 2xAA. Ale aj tak kym to nacita tak to trva ...hlavne ked optimalizuje shadere.. :E
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555

Užívateľov profilový obrázok
Rusty
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 970
Dátum registrácie: Ne 05. Jún, 2005, 02:00
Bydlisko: Bratislava (29)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Rusty » St 06. Júl, 2005, 23:25

Pri nastavovani rozliseni mi neponukne ziadne LCD-rozlisenia, cize to mam deformovane ... cim to moze byt a kde to nastavit ?

forceware 76.44

a_WerOOn
VIP
VIP
Príspevky: 210
Dátum registrácie: Po 22. Sep, 2003, 08:00
Bydlisko: Jihlavsko
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa a_WerOOn » So 09. Júl, 2005, 11:26

gabriel napísal:No na mojej zostave a grafike taktnutej na 530/602 to ide velmi solidne na 1280/1024 full max detaily a 2xAA. Ale aj tak kym to nacita tak to trva ...hlavne ked optimalizuje shadere.. :E
ja jedu na full 1024 ale bez AA a ostatniho .. po OC na 8x 308 mi to nacita celkem svizne..

| NTB - Acer ASPIRE +1652 LMi
| CANON A510 | Nokia N70+512 MB

Užívateľov profilový obrázok
andynko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 901
Dátum registrácie: St 31. Dec, 2003, 08:00
Bydlisko: Martin

AA , AF

Príspevok od užívateľa andynko » So 09. Júl, 2005, 15:14

Videl som ludi, ktori mali cez ovladace nastavene priamo vo vsetkych aplikaciach maximalne detaily AA az na 16 a pod.... jasne, ze sekalo jak dzive.

Co sa tyka rozliseni, tak pri vyssom ako je 1280x1024 nedavam vobec AA (nemozem si to dovolit R 9600 PRO) takze Battlefield 2 demo mi islo na tomto rozliseni medium detaily v pohode.

Užívateľov profilový obrázok
Gogi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 644
Dátum registrácie: Št 03. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: TT
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Gogi » Po 11. Júl, 2005, 01:45

moj nazor je ze sa za 1700SKK neoplati, nacitavanie serverov je dlhe, pocas neho sa nedaju prezerat tie co su uz nacitane, existuje cez tisic serverov ale 80% je prazdnych, 10% je ich plnych, multiplayer je o tom dostat sa co najrychlejsie do neakeho vozu a postrielat co najviac tych so si ziadny voz nenasli az kym nenarazite na iny tank, lietadlo alebo proti tankoveho pesiaka, jedna velka chyba je ze sa pri vytvarani serverov neda zaskrunt hra bez tankov, tie to fakt kazia, zas na druhu stranu ked sa mi podari zakradnut k tanku, supnut nan 3xC4 a potom ho odpalit - to je radosti, nuz single s botmi ma zatial bavi viac(prave kvoli tym tankom), ale keby to bola zla hra tak ju nehravam
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže

Užívateľov profilový obrázok
aragorn
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 86
Dátum registrácie: Ut 25. Máj, 2004, 14:00
Bydlisko: Topolcany, Zilina
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa aragorn » Po 11. Júl, 2005, 09:36

Gogi napísal:moj nazor je ze sa za 1700SKK neoplati, nacitavanie serverov je dlhe, pocas neho sa nedaju prezerat tie co su uz nacitane, existuje cez tisic serverov ale 80% je prazdnych, 10% je ich plnych, multiplayer je o tom dostat sa co najrychlejsie do neakeho vozu a postrielat co najviac tych so si ziadny voz nenasli az kym nenarazite na iny tank, lietadlo alebo proti tankoveho pesiaka, jedna velka chyba je ze sa pri vytvarani serverov neda zaskrunt hra bez tankov, tie to fakt kazia, zas na druhu stranu ked sa mi podari zakradnut k tanku, supnut nan 3xC4 a potom ho odpalit - to je radosti, nuz single s botmi ma zatial bavi viac(prave kvoli tym tankom), ale keby to bola zla hra tak ju nehravam
typicky nazor solo hraca...(alebo si mal iba smolu na server na ktorych hraju deturence, lebo inak BF2 ponuka herny "zazitok" lepsi ako CS alebo hociaka ina FPS multiplayer hra - mozno okrem Operation Flashpoint ale to som nehral iba z pocutia tak to sem uvediem nech mame fsetci dusu namieste)

Užívateľov profilový obrázok
Gogi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 644
Dátum registrácie: Št 03. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: TT
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Gogi » Po 11. Júl, 2005, 10:12

aragorn napísal:typicky nazor solo hraca...(alebo si mal iba smolu na server na ktorych hraju deturence, lebo inak BF2 ponuka herny "zazitok" lepsi ako CS alebo hociaka ina FPS multiplayer hra - mozno okrem Operation Flashpoint ale to som nehral iba z pocutia tak to sem uvediem nech mame fsetci dusu namieste)
presne, vies o neakom slovenskom alebo ceskom klane kde by zobrali aj newbie-ho ako som ja?
moj problem je aj v tom ze mam rad strielacky z prvej osoby, rucne zbrane a tak...
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"