NFS (9) Most Wanted

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
-TAMY-
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1376
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Zliechov+ Bratislava (25)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa -TAMY- » So 12. Nov, 2005, 11:15

je to konzolova prerabka.. a u konzol je FPS pevne dane na okolo 30.. cize robi to svoje aj u pc..

Užívateľov profilový obrázok
djkakadu
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1480
Dátum registrácie: Ut 05. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Humenné (23)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa djkakadu » So 12. Nov, 2005, 11:53

ha demo je tu .
djk@k@du ! oNLy All

Užívateľov profilový obrázok
tasman
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 287
Dátum registrácie: So 18. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Filakovo
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa tasman » So 12. Nov, 2005, 18:07

Dneska som si to zahral a vyzera to dost dobre, hlavne grafika tu je jeden screenshot:

Obrázok
Hardware
Spoiler: ukázať
PC1:CPU: AMD X2 5000+ Black edition| COOLING:CPU- Noctua NH-U9B | MB:GIGABYTE MA770-DS3| RAM:DDR2 Patriot 4*1GB 800 Mhz | HDD: Crucial SSD 128 Gb, Raptor 150 Gb 10000 rpm + WD 850 Gb SATA | VGA:ASUS R9 380 | DVD:DVD-RAM LG GSA-4081B + DVD combo Sony | POWER:460W ZALMAN | FRONT PANEL:Display from PS-ONE |MOUSE Razer DeathAdder |MONITOR:24" LCD Iiyama ProLite E2407HDSV |PC2: I Mac "27", i5, 8GB DDR3, 1 TB HDD Notebook: MacBook Pro "17", Lenovo T60 3x

Užívateľov profilový obrázok
Payne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1391
Dátum registrácie: Ne 13. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Poprad (18)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Payne » So 12. Nov, 2005, 20:02

No grafika je super...

Lenze treba na to fajny stroj :cry:
CPU : Celeron 1200MHz&1440MHz - 12*120MHz, DVD : Sony DRU 800A,
HDD : Maxtor 40GB 7200ot. 2MB cache, MB : Abit ST6 RAID, RAM : 256 MB SDRAM PC133 PQI + 128 MB SDRAM PC133 Apacer, VGA : Inno3D GeForce 2MX 400 64MB 175MHz/155MHz@205MHz/165MHz, Zdroj : 250W, Zvuk : Sound Blaster 5.1 Live!

jaffar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3067
Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: BA

Príspevok od užívateľa jaffar » So 12. Nov, 2005, 20:04

grafika je celkom v pohode len som zvedavy jak to bude vyzerat na mojej sunke ...asi nic moc :cry:

-TAMY-
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1376
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Zliechov+ Bratislava (25)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa -TAMY- » So 12. Nov, 2005, 20:20

tuna dalsie screeny..

ObrázokObrázokObrázok




co ma zaraza, pokial hrate s policajtmi je to divne... napr vbehnem na golfove ihrisko a neni v strebe ihriska fizel, ktory si to upaluje cez 150km/h? :) mensia chyba v hre..

Užívateľov profilový obrázok
PROMETHEUS
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2185
Dátum registrácie: Ne 23. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Banska Bystrica

Príspevok od užívateľa PROMETHEUS » Ne 13. Nov, 2005, 00:17

ide mi to :o , a ani mi to neseka (ale na hnusnej grafike) a najviac sa mi paci ze uz nevyhadzuje auto na niekolko metrov ked naburam tak ako v NFSU2
MB: Gigabyte Aorus B450 I PRO WIFI CPU: AMD Ryzen 7 3700X RAM: BL2K8G36C16U4BL 2x8GB 3600MHz 16-18-18-35 GPU: Vega 64 1650MHz 1.1V core 1100MHz HBM Monitor: LG Ultragear 27GL83A-B SSD: WD Black SN750 500GB, 250GB EVO 840, 1TB EVO 850, 1TB EVO 860 CASE: Lian Li O11 Dynamic XL PSU: EVGA 850W G2 Klavesnica, mys: Razer BlackWidow Ultimate + Mamba Chroma Wireless

Užívateľov profilový obrázok
Nando
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 407
Dátum registrácie: So 26. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Tvrdošín
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Nando » Ne 13. Nov, 2005, 22:16

Tak som si stiahol demo a vypada to super tesim sa na plnu verziu!Inac tie kola v tom deme su take nevyrazne ziadny kontrast vsetko take hnede!A este ked to zacne rozmazavat tak uz ani nevidim kade idem! :D
AMD Ryzen 3700X + Kraken X62 MB: ASUS ROG STRIX X570-F GAMING RAM: Corsair 2x16GB 3200Mhz VGA: ASUS ROG STRIX 2080Ti SSD: Samsung 970PRO 512GB ZDROJ: Zalman Platinum 1000W CASE: PHANTEKS Enthoo Evolve čierna

AMD Athlon Barton 2500+@(235,7x11=2593) 4000+ +Thermaltake Tower 112 MB: ASUS A7N8X-E Deluxe (bios moded by Trats 1013)RAM: 1024mb 400mhz@471,5mhz Goodram VGA: ASUS 6800LE 300@420/700@918 + Zalman VF700alcu pipky otvorene na 16/6HDD: WD800 80gb ata100ZDROJ: Q-TEC PSU 650W Triple fanCDRW: LG GCE-8523B new firmware

Užívateľov profilový obrázok
l0k2
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1529
Dátum registrácie: Ne 30. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa l0k2 » Po 14. Nov, 2005, 01:12

Nenasli ste este nejaky prikaz ,alebo nieco ako vypnut to rozmazavanie? resp. motion blur.
sentimentálna spomienka - valid cpu

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
VIP
VIP
Príspevky: 3648
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Stará Turá - BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa SurrendeR » Po 14. Nov, 2005, 12:12

no vsetko slape pekne (az na 512RAM :( ) semtam to musi read z disku a je to citit.
Pocity z hry... najprv som bol taky :wow: potom postupne to zacalo klesat lebo to spravanie auta je take divne... nejak mi to na auto nepasovalo, lebo bolo jak pribite k zemi. Mozno si nato zviknem.
Inak grafika je :wow:
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Gainward GTX 970 4GB Phantom || 4x8 GB RAM || NVMe - 500GB Samsung EVO 970 || RAID0 - 2x120GB OCZ Agility 3 || RAID0 - 2x1TB Seagate Barracuda || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Corsair RM750 || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S7
Car: BMW E36 328i Tour

Užívateľov profilový obrázok
djkakadu
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1480
Dátum registrácie: Ut 05. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Humenné (23)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa djkakadu » Po 14. Nov, 2005, 15:06

MNE TO IDE AJ NA TNT2 M64 32MB ale vydim len auto a to je tiez nekompletne a semtam aj cestu proste parada. :lol: 8)
djk@k@du ! oNLy All

Užívateľov profilový obrázok
Gogi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 644
Dátum registrácie: Št 03. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: TT
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Gogi » Po 14. Nov, 2005, 15:41

nuz co som trosku kukal demo, mam taky pocit ze tam uz nie je drag, ak tam fakt nie je tak to EA neodpustim
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže

Užívateľov profilový obrázok
Metiu
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1547
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Prešov (17)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Metiu » Po 14. Nov, 2005, 21:24

Takze to mam doma. Moj pocit z hry je taky ,ze : Dost naprd engine auto je ako pribite k zemi a proste underground 2 sa mi zda byt lepsie. Nahanacky s policajtami sa mi zdaju byt OK . Takze dufam ze vyjdu patche a postupne sa to to zlepsi :wink:
NB : Fujitsu-Siemens D9500 C2D T5250 3GB 120GB X3100 15.4" @ Xubuntu
Other :
LG KU990 Viewty , Sandisk SANSA CLIP@Porta pro
Sien † slavy : 462 - Duron 800@1100@2v (spitfire) ; Athlon 1200@1864@2.3v (thunderbird) ; #1 Abit NF-7 rev. 2.0 CPU Vmod ~2.4v
Now : 462 - Duron 750@967@2.25v (spitfire) ; Duron 950@1457@2.33v (spitfire) ; Duron 1100@1470@2.21v (morgan) ; A1333 (thunderbird) ; A XP 1500+ 1333@1488@1.8v (palomino) ; EPOX 8K3A CPU Vmod ~2.33v ; #2 Abit NF7 rev.2.0 Vmod ~2.4v

jaffar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3067
Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: BA

Príspevok od užívateľa jaffar » Po 14. Nov, 2005, 22:43

prave som zahral demo a neprislo mi to nejake prevratne alebo tak podobne..a navyse ovladanie bolo bez volantu dost naprd...proste som nemohol brat zakruty ani s malo davkou plynu bo ma to hned tocilo a bez plynu ma zas kompy predbehli :x takze asi tak..mozno keby som mal volant budem sudit inak..a navyse na mojom kompe to ani nevyzeralo nejako uzasne..ale tu zu prirodzene nie je chyba autorov :wink:

Užívateľov profilový obrázok
guess2k6
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 551
Dátum registrácie: Št 28. Okt, 2004, 14:00
Bydlisko: Prešov (23)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa guess2k6 » Ut 15. Nov, 2005, 15:15

no co ja viem, grafika je fakt super ale to ovladanie a spravanie sa vozidla mohlo byt lepsie odladene. ale inac v pohode :blind:
Desktop:MB: MSI K7n2 Delta, CPU: Athlon XP 2600+@3400+ + AC Copper Silent, Ram: PQI 2x512mb 400mhz, Gk: Inno3d GeForce 6600GT 500/1000@540/1120 + Zalman VF700AlCu, Zdroj: Delux 420W, DVD-RW: LG 4166B, HDD: Maxtor 80GB 7200ot., 19" LCD LG L194WT-SF
Laptop: Apple MacBook 13,3 Unibody Cpu: Intel Core2Duo 2Ghz, 2Gb DDR3, 160Gb 5400ot., GeForce 9400M

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"