NFS (9) Most Wanted

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
PROMETHEUS
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2185
Dátum registrácie: Ne 23. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Banska Bystrica

Príspevok od užívateľa PROMETHEUS » St 03. Aug, 2005, 12:07

pozrel som poziadavky na tu hru a az take narocne to neni, minimalne su P3 800MHz, GeForce2 alebo radeon 7000, 256MB ram
doporucene su P4 2,4 GHz alebo A64 3000, GeForce FX5700 alebo Radeon 9600, 512 MB RAM
takze na najnizsom rozliseny a min detailoch by som to mohol rozbehat.
MB: Gigabyte Aorus B450 I PRO WIFI CPU: AMD Ryzen 7 3700X RAM: BL2K8G36C16U4BL 2x8GB 3600MHz 16-18-18-35 GPU: Vega 64 1650MHz 1.1V core 1100MHz HBM Monitor: LG Ultragear 27GL83A-B SSD: WD Black SN750 500GB, 250GB EVO 840, 1TB EVO 850, 1TB EVO 860 CASE: Lian Li O11 Dynamic XL PSU: EVGA 850W G2 Klavesnica, mys: Razer BlackWidow Ultimate + Mamba Chroma Wireless

Užívateľov profilový obrázok
LoPiO
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2025
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Brno

Príspevok od užívateľa LoPiO » St 03. Aug, 2005, 12:44

Uz len taktnem procak a mozem to hrat na doporucenych ;)
Inak sa na to velmi tesim. Je malo dobry jazdeckyh hier ;(

EDIT: pozrel som si trailer. SOm z toho mimo :o
KOnecne okolie zacina v tychto hrach vyzerat ako pri FPS ;) typu HL2.
To je to jedne co mi na tychto hrach vadilo, ale aj tak som ich hral, bo ine ma velmi nebavi.
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland

Užívateľov profilový obrázok
Qeitr
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 12
Dátum registrácie: Ne 31. Júl, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa Qeitr » St 03. Aug, 2005, 13:18

ja sa nato velmi tesim ze vraj to bude jak NFS:hot pursit 2 :)

Užívateľov profilový obrázok
Voloda737
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 84
Dátum registrácie: Št 28. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: S*K*L*

Príspevok od užívateľa Voloda737 » So 06. Aug, 2005, 14:56

Dufam,ze to NFS nebude otrepane-je to stale o jednom a tom istom.Ale aj tak sa tesim :)

Užívateľov profilový obrázok
nevermind
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 11
Dátum registrácie: So 05. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Topo¾èany
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa nevermind » Ne 06. Nov, 2005, 11:17

Vyzera to dobre :) ale na mojom Compe z toho uvidim jedine parsekundovu ciernu obrazovku. :cry:
No to ma neodradi si to zahrat!!!!!!!
AMD Athlon(tm) XP 1.7GHz 256MB RAM NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 64MB 80GB HDD
NIC MOC!! :(

100101101011012

Užívateľov profilový obrázok
Wizik
VIP
VIP
Príspevky: 5644
Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava-Nové Mesto (23)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Wizik » Ne 06. Nov, 2005, 11:34

Jupiiii uz sa na to tesim! Pc mam lepsi nez su doporucene poziadavky nanho takze by nemal byt problem to rozchodit aj na dakom vyssom rozliseni a detailoch :wink:
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I MUSIC !

Užívateľov profilový obrázok
l0k2
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1529
Dátum registrácie: Ne 30. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa l0k2 » Pi 11. Nov, 2005, 14:09

Som si to prave stiahol (gamestar.cz, ide to aj 2-3MB/s). No grafika dost dobra, v podstate vylepseny U2, ibaze to vyzera akosi realnejsie, zatial co U2 bolo ako pre deti, toto je pre dospelakov . Spolu s tym sa spaja aj obtiaznost hry, resp. ovladanie. Urcite si vsetci dobre pamatate ako sa chovalo auto v NFSIII,IV a Hot Pursuit, tak tak isto to je to aj v NFS: Most Wanted. Nehovorim ze to je naskodu, pripadami mi to tak aj lepsie, lebo uz to nie je clasicka arcada. V menu som nasiel aj "damage-enabled/disabled" len na tom aute sa to nejak nepreukazovalo. Ale tak snad som mal iba nieco zle ja.

Narocnost hry: Zatial som to skusal iba na pracovnej d230ke so staruckou 9800Prockou a nebolo to to prave orechove. Inak nenasiel som kde by sa dal vypnut motion blur, cize smola ludom co maju slabe karty. Vecer to skusim doma a pripisem dalsie nazory.
sentimentálna spomienka - valid cpu

Užívateľov profilový obrázok
Rusty
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 970
Dátum registrácie: Ne 05. Jún, 2005, 02:00
Bydlisko: Bratislava (29)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Rusty » Pi 11. Nov, 2005, 14:22

DIk, uz to idem dat sosat :)

Užívateľov profilový obrázok
Raydowe
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 120
Dátum registrácie: St 23. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Žilina
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Raydowe » Pi 11. Nov, 2005, 16:47

hlavne nech tam neni to trapne EA dobiehanie...

dokazem sa zmierit stym, ze je to kruta arcadovka, ale to dobiehanie ci uz ja oponentov alebo oni mna bol strasny shit., sa to nedalo hrat., niektore zatacky vyberali tak, ze neviem ci som sa mal smiat alebo plakat.

Užívateľov profilový obrázok
l0k2
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1529
Dátum registrácie: Ne 30. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa l0k2 » Pi 11. Nov, 2005, 17:40

ta funkcia sa dala uz aj v predchadzajucich dieloch vypnut :roll:
sentimentálna spomienka - valid cpu

-TAMY-
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1376
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Zliechov+ Bratislava (25)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa -TAMY- » Pi 11. Nov, 2005, 19:35

tuna mate 1 screen u mna na masine,, hrane na FULL a ziaden zasek alebo trhanie.. krasne plynulo.. nacitava sa cca 5s a aj to prehanam,, nadhera:

Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
l0k2
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1529
Dátum registrácie: Ne 30. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa l0k2 » Pi 11. Nov, 2005, 22:34

Daj 800x600 a prvy stupen AA a bude splnat vseobecny standart plynulosti a nie len ten tvoj subjektivny :wink:
sentimentálna spomienka - valid cpu

-TAMY-
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1376
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Zliechov+ Bratislava (25)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa -TAMY- » Pi 11. Nov, 2005, 22:56

to bolo smerovane mne?

EDIT: neviem co je na cca 77FPS take zle.. ako od 40 do 77 sa pohybuje,, priemer ten 60 a to je v pohode.. apropo ked offnem AA a sijo mozne, dam 800x600 mam cca 100fps.. rozdiel naplne s a bez AA cini okolo 6fps.. u tejto hry asik 256bit na pamete robi svoje.. a to este nemam kartu OC..

Užívateľov profilový obrázok
l0k2
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1529
Dátum registrácie: Ne 30. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa l0k2 » So 12. Nov, 2005, 00:14

Snad mas pravdu chlape, len ja som to skusal a skoda ze tam nie je nejaky test.. by sa mozno ukazalo :)
sentimentálna spomienka - valid cpu

Užívateľov profilový obrázok
l0k2
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1529
Dátum registrácie: Ne 30. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa l0k2 » So 12. Nov, 2005, 08:31

No sranda, skusil som ten soft. Pri 800x600 full v menu 95 a v hre 50-70fps. Okrem shadows, ked ich zapnem, fps ide o polovicu dolu a zacne to tak neprijemne trhat,nechapem preco. Zostavu mam v popise.
sentimentálna spomienka - valid cpu

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"