Duke Nukem: Forever

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Používateľov profilový obrázok
hulo92
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4783
Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Reputácia: 2
Bydlisko: Sereď

Re: Duke Nukem: Forever

Príspevok od používateľa hulo92 »

a nestoji to 50 ako ostatny omielaju, ale 30 euro v hocakom eshope... takze tam neni cena ako ostazne AA tituly

PC:
Spoiler: ukázať
CPU:Intel Core i9 9900k @ Noctua NH-D14 MBU: Gigabyte Z390 GAMING X RAM: Crucial Ballistix Tactical Tracer RGB 2x8GB DDR4-2666 GPU: EVGA Nvidia GTX 1080 Founders Edition HDD: System - Samsung 970 EVO 250GB M.2; Games - Samsung 860 EVO 1TB; Data, media - QNAP TS-231 with 2x WD Red 3000GB 64MB + WD Caviar Green 3000GB 64 MB Sound: Sound Card - Asus ROG Xonar Phoebus; Speakers - Logitech Z-5500 Digital 5.1 THX®-certified Speaker System; Headphones - Sennheiser HD 650; Earbuds - Sennheiser IE 8 PSU: Seasonic Focus Plus 650 Gold Semi-modular Case:Lian Li Lancool One Digital Keyboad: FUNC KB-460 Mouse: Zowie Gear FK2 Mousepad: Razer Destructor 2 LCD: Acer Predator Z271U OS: Microsoft Windows 10 Professional 64-bit Wi-fi router: Zyxel Armor Z1 Internet: 100/30 mbit optical Mobile phone: Samsung Galaxy Note 10+ 256GB + Samsung microSDXC 64GB Class 10 EVO @ LTE mobile internet
CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 7617
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Reputácia: 18
Bydlisko: Praha, Prešov

Re: Duke Nukem: Forever

Príspevok od používateľa CageJ »

Tuto hru som sice nehral ale mozem kludne povedat, ze grafika a hratelnost nie je to iste...... Jedno musi predcit druhe...
Používateľov profilový obrázok
Geralt
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2231
Dátum registrácie: Ne 26. Júl, 2009, 20:07
Reputácia: 0
Bydlisko: Bratislava - Staré Mesto

Re: Duke Nukem: Forever

Príspevok od používateľa Geralt »

ja som to dnes kúpil, nemohol som odolať po tých 14 rokoch keď som to videl v prešovskom brlohu :D ..takže celú noc bude drviť teraz
Používateľov profilový obrázok
icefire
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8004
Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Reputácia: 3
Bydlisko: Vieden/Bratislava

Re: Duke Nukem: Forever

Príspevok od používateľa icefire »

Za tu noc to v pohode aj prejdes.
Spoiler: ukázať

i7-6700K + Noctua NH-D14 @ MSI Z270 TOMAHAWK - Crucial SSD 750GB @ Win10 PRO (legal) + WD RED 3TB - MSI GAMING X GTX 1070 8GB + Alienware 3418DW G-Sync - Kingston HyperX Predator 16GB 3000MHz - Corsair RM650 - Fractal Define R3 + 3xNoctua - Logitech Proteus Core + Ozone Exposure - SteelSeries 6Gv2 - Xonar DX + HyperX Cloud + Behringer MS16 - 2x Xbox 360 Wireless controller - Philips 55PUS730412
Používateľov profilový obrázok
Return
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 779
Dátum registrácie: Pi 24. Sep, 2010, 18:01
Reputácia: 0
Bydlisko: okr. Lučenec

Re: Duke Nukem: Forever

Príspevok od používateľa Return »

mna to bavilo viac nez crysis, grafika neni vsetko ale ajtak som cakal ze tam bude viac hlasok :good:
Rest in Pieces
Spoiler: ukázať
CPU: AMD Athlon II x3 455 3.3 @ 3.6Ghz
Cooler: Scythe Ninja Plus rev. B
MB: MSI 870 - C45
RAM: 2 x 2GB Kingston 1333Mhz
GPU: Sapphire HD5770 850/1200 @ 960/1350Mhz
PSU: Fortron Saga II 500W + Enermax TBS 120mm
HDD: Samsung F3 DT 500GB + WD AAKS 320GB
LCD: Samsung SyncMaster 943BW 19"
Mouse: SideWinder
Audio: Xonar DS / AKG K512 / Creative A320 (na filmy)
NetBook: Asus 1015P (10,1", Atom N450, 2GB DDR2, 250GB HDD, W7 HP)
Používateľov profilový obrázok
M1ch4l
VIP
VIP
Príspevky: 6410
Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Kysucký Lieskovec / Praha

Re: Duke Nukem: Forever

Príspevok od používateľa M1ch4l »

som ctial, ze je to dost prepadak...
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ NuForce uDAC v2
Bike: Scott Aspect 20 2012 black/green; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
CPU i7 4790K bez OC + Noctua U12S; MB Sabertooth Z97 Mark 2; RAM HyperX Fury 16 GB; GPU RTX 2070 Armor; OS SSD 860 Evo 500GB; Storage 860 QVO 2TB, WD Black 2TB; PSU Seasonic G550; CASE Define R4 Arctic White Window; Peripherals Aorus AD27QD + DELL U2311H, Logitech G513 Carbon linear, Logitech G903 + Razer Destructor 2, Blue Snowball
Používateľov profilový obrázok
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10063
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Reputácia: 57
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: Duke Nukem: Forever

Príspevok od používateľa HellAngel »

vela ludi cakalo od toho moc vela. real je trochu iny. Duke je znacka, volakedy jedna z naj FPS svojej doby, ale po pravde, vtedy ani zdaleka nebola taka konkurenci hier, takze duke v tej dobe si sravil vyborne meno. Dnesny titul je taky priemer. Nekona sa nic prevratneho, ale zas to neni zabugovany prepadak. Niekho potesi, niekto bude nadavat ze to nema cenu ani 1€.
NB: Apple MacBookPro 2017
Používateľov profilový obrázok
Jofo
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 2140
Dátum registrácie: St 23. Feb, 2005, 20:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Brno

Re: Duke Nukem: Forever

Príspevok od používateľa Jofo »

Takmer dohrate, musim povedat, ze Duke sa az na par detailov vydaril, najvacsia sranda bol asi Duke Burger, pobehovat zmenseny po kuchyni a ukryvat sa za konzervy bola fakt sranda, plus samozrejme hlasky

Co ma vsak neskutocne vytaca, ze nie som schopny zabit last bossa! Nerobi mi problem dostat ho na kolena, ale vytrhnut z neho tie trubky proste nejde, mozem mlatit ten medzernik kolko len chcem....


EDIT: tak nakoniec som to vyriesil, treba znizit rozlisenie a skusit si nastavit jump na inu klavesu
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!
Používateľov profilový obrázok
icefire
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8004
Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Reputácia: 3
Bydlisko: Vieden/Bratislava

Re: Duke Nukem: Forever

Príspevok od používateľa icefire »

Ja som nemal problem na 1680x1050, len mi to vyslo az na nejaky 3x, kedze som to nestlacal dostatocne rychlo. Ovela horsie bolo take GTA IV, kde som v poslednej mackacej misii na vrtulniku musel zapojit Xbox ovladac, kedze mackanie na klavesnici absolutne nefungovalo (hnusny nedorieseny bug PC verzie).
Spoiler: ukázať

i7-6700K + Noctua NH-D14 @ MSI Z270 TOMAHAWK - Crucial SSD 750GB @ Win10 PRO (legal) + WD RED 3TB - MSI GAMING X GTX 1070 8GB + Alienware 3418DW G-Sync - Kingston HyperX Predator 16GB 3000MHz - Corsair RM650 - Fractal Define R3 + 3xNoctua - Logitech Proteus Core + Ozone Exposure - SteelSeries 6Gv2 - Xonar DX + HyperX Cloud + Behringer MS16 - 2x Xbox 360 Wireless controller - Philips 55PUS730412
Používateľov profilový obrázok
MichiGen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2624
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Stará Turá

Re: Duke Nukem: Forever

Príspevok od používateľa MichiGen »

Imho keby 3D Realms neboli taki strasni perfekcionisti mohli za tu dobu vydat 3 Duke Nukem plnohodnotne hry a mohli teraz teoreticky normalne fungovat bez toho aby zkrachovali. Chceli vo vsetkych smeroch prekonat konkurenciu, priniest krala FPS a nakoniec ked to vyjde to ma priemer v recenziach 47% :facepalm: .

Hram to a je to celkom zabava hlavne vdaka tym hlaskam, ale hratelne to je take priemerne. Uvidim ked dohram, ale sklamany niesom lebo som od toho nic extra necakal len som bol zvedavy. :) Verim ze Gearbox sa neda odradit recenziami a ked uz maju znacku Duke Nukem tak ju v dalsich rokoch poriadne vyuziju.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:GIGABYTE 8800GT 512MB 700/1700/1840 @ 756/1780/2052 MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Používateľov profilový obrázok
hulo92
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4783
Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Reputácia: 2
Bydlisko: Sereď

Re: Duke Nukem: Forever

Príspevok od používateľa hulo92 »

icefire napísal:Ja som nemal problem na 1680x1050, len mi to vyslo az na nejaky 3x, kedze som to nestlacal dostatocne rychlo. Ovela horsie bolo take GTA IV, kde som v poslednej mackacej misii na vrtulniku musel zapojit Xbox ovladac, kedze mackanie na klavesnici absolutne nefungovalo (hnusny nedorieseny bug PC verzie).
ja som to kvoli tomu ani nedohral :D

PC:
Spoiler: ukázať
CPU:Intel Core i9 9900k @ Noctua NH-D14 MBU: Gigabyte Z390 GAMING X RAM: Crucial Ballistix Tactical Tracer RGB 2x8GB DDR4-2666 GPU: EVGA Nvidia GTX 1080 Founders Edition HDD: System - Samsung 970 EVO 250GB M.2; Games - Samsung 860 EVO 1TB; Data, media - QNAP TS-231 with 2x WD Red 3000GB 64MB + WD Caviar Green 3000GB 64 MB Sound: Sound Card - Asus ROG Xonar Phoebus; Speakers - Logitech Z-5500 Digital 5.1 THX®-certified Speaker System; Headphones - Sennheiser HD 650; Earbuds - Sennheiser IE 8 PSU: Seasonic Focus Plus 650 Gold Semi-modular Case:Lian Li Lancool One Digital Keyboad: FUNC KB-460 Mouse: Zowie Gear FK2 Mousepad: Razer Destructor 2 LCD: Acer Predator Z271U OS: Microsoft Windows 10 Professional 64-bit Wi-fi router: Zyxel Armor Z1 Internet: 100/30 mbit optical Mobile phone: Samsung Galaxy Note 10+ 256GB + Samsung microSDXC 64GB Class 10 EVO @ LTE mobile internet
Používateľov profilový obrázok
Geralt
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2231
Dátum registrácie: Ne 26. Júl, 2009, 20:07
Reputácia: 0
Bydlisko: Bratislava - Staré Mesto

Re: Duke Nukem: Forever

Príspevok od používateľa Geralt »

mňa to vcelku baví...teraz som dal toho bossa ktorému na konci treba rozdrbať gule :rofl: ..grafiku vôbec neriešim, skôr som trocha sklamaný z toho, že je tam málo takých ukrytých miest atď. čakal som niečo ako v 3D, že na každom rohu sa dala nájsť tajná miestnosť
Používateľov profilový obrázok
MichiGen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2624
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Stará Turá

Re: Duke Nukem: Forever

Príspevok od používateľa MichiGen »

Ak to sem uz niekto dal tak sa omluvam, no vsimol som si ze na Duke Nukem 3D vysiel teraz 6. Maja zasa novy a podstatne vylepseny High Resolution Pack.

Download

http://www.youtube.com/watch?v=b7oo9rRkTds

Mimochodom, na GOGu stoji Duke Nukem 3D 5.99$ teda nieco málo cez 4€
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:GIGABYTE 8800GT 512MB 700/1700/1840 @ 756/1780/2052 MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Používateľov profilový obrázok
Geralt
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2231
Dátum registrácie: Ne 26. Júl, 2009, 20:07
Reputácia: 0
Bydlisko: Bratislava - Staré Mesto

Re: Duke Nukem: Forever

Príspevok od používateľa Geralt »

je tam dosť veľa odkazov na iné hry, zatiaľ viem o Halo, Borderlands a teraz ja som našiel Dead Space, to je vlastne tak trocha aj odkaz na pôvodný 3D, tam bola ale "doomed space marine" :D
Obrázok
Používateľov profilový obrázok
Toman
VIP
VIP
Príspevky: 9312
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Engerau/Dreamland (Bratislava/Senec) (22)

Re: Duke Nukem: Forever

Príspevok od používateľa Toman »

- ja mam XBOX verziu, som asi v polke, celkom ma to bavy, aj ked malokedy to hram dlchcie ako 30 minut, ale to robia asi tie letne horucavy
- jedine co mi vadi su dlhe loadovacie casi ked ma zakiluju..... ako je natom PC verzia??????
PC1 Asus Z87 PLUS, Intel 4670K @4200/1.18V PC2: Asus Z77 Plus, Intel 3570k 3400@4600 max:4950Mhz/1.47V....
4x4Gb Ram Kingston 1333@1800
Intel HD4600

EVGA RTX 3070 :-)

Návrat na "Hry a problémy s nimi"