graw

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
trustkill
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 29
Dátum registrácie: Pi 12. Okt, 2007, 08:00
Bydlisko: Nove Zamky
Kontaktovať užívateľa:

graw

Príspevok od užívateľa trustkill » St 10. Okt, 2007, 21:31

Zdravim, mam taky problem ze takto mi ide graw 1 (patch 1.35) a graw 2 obdobne len je to cierne.. test drive unlimited ako keby som jazdil cez velke biele sikme platne :) pomozte prosim, uz som vazne zufaly z toho.. dakujem.

Obrázok

mam asus 8800gts 320 (169.71)
vista ultimate x86 (posledne updaty a hotfixy)
fortron bluestorm II 500W
e6230

Užívateľov profilový obrázok
robky
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 104
Dátum registrácie: Ne 18. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Prešov

Príspevok od užívateľa robky » St 10. Okt, 2007, 22:09

Ako je to s taktami vga? su na defaulte alebo si taktoval? A napis este teploty, najlepsie pri zatazi
Zalman GS1000SE, Asus M4A89GTD-Pro, Phenom II X4 945@3,8GHz, Scythe Mugen 2, Asus RX460 4GB, Seasonic X-560
Asus UX410UA

Užívateľov profilový obrázok
trustkill
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 29
Dátum registrácie: Pi 12. Okt, 2007, 08:00
Bydlisko: Nove Zamky
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa trustkill » Št 11. Okt, 2007, 07:21

default takty, a robilo mi to aj pri xp.. s teplotou myslim ze problem nebude lebo crysis beta mi to nerobi a tam sa karta riadne zatopi. :wink:

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11090
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Príspevok od užívateľa Broslowski » Št 11. Okt, 2007, 09:10

mozno mas 500w zdroj a aj celkom kvalitny ale ked mas tvoje C2D poriadne nataktene sosne veeela W... rozmyslal by som nad zdrojom...

Užívateľov profilový obrázok
trustkill
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 29
Dátum registrácie: Pi 12. Okt, 2007, 08:00
Bydlisko: Nove Zamky
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa trustkill » Št 11. Okt, 2007, 10:26

nemam ho taktovane dovod je doska 4coredual vsta :D
ale aj tak by zdroj problem nebol.

Užívateľov profilový obrázok
robky
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 104
Dátum registrácie: Ne 18. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Prešov

Príspevok od užívateľa robky » Pi 12. Okt, 2007, 21:36

No v kazdom pripade by som to otestoval v co najviac napr. hrach alebo 3DMarkoch, pokial sa taketo artefakty budu vyskytovat aj tam (na zakladnych taktoch
) tak asi pomoze iba reklamacia
Zalman GS1000SE, Asus M4A89GTD-Pro, Phenom II X4 945@3,8GHz, Scythe Mugen 2, Asus RX460 4GB, Seasonic X-560
Asus UX410UA

Užívateľov profilový obrázok
trustkill
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 29
Dátum registrácie: Pi 12. Okt, 2007, 08:00
Bydlisko: Nove Zamky
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa trustkill » Po 15. Okt, 2007, 10:20

v ostatnych hrach nieje problem absolutne v nicom ani v 3dmarkoch.
e6320 // 4coredual-VSTA // 2gb DDR2-800mhz // asus 8800gts 320 // Fortron Bluestorm II // 10 rocny case bez plechu

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"