World in Conflict

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
alonzo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 99
Dátum registrácie: Ne 08. Júl, 2007, 08:00
Bydlisko: Zilina okolie

World in Conflict

Príspevok od užívateľa alonzo » Št 04. Okt, 2007, 09:50

po nainstalovani sa mi hra spusti ale po chvilke stmavne obraz a vypise nepodprovany rezim audio pritom ide stale. Neviete v com je chyba? Myslite ze to je grafikou? mam AMD X2 4800 2GB RAM A HD2600XT

Užívateľov profilový obrázok
Tomax
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 893
Dátum registrácie: Št 08. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Nitra

Príspevok od užívateľa Tomax » Št 04. Okt, 2007, 09:59

- bude to asi ovladacmi...si myslim ked mas 2600XT.
Spoiler: ukázať
AMD X6 1100T --4GB RAM -- AMD 6950 1GB --

Užívateľov profilový obrázok
alonzo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 99
Dátum registrácie: Ne 08. Júl, 2007, 08:00
Bydlisko: Zilina okolie

Príspevok od užívateľa alonzo » Št 04. Okt, 2007, 10:17

ok dik mam catalyst 7.9 to by mali byt najnovsie vsak? Myslis ze novsie ovladace to napravia?

Užívateľov profilový obrázok
marduk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 768
Dátum registrácie: Ne 12. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Nitra
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa marduk » Št 04. Okt, 2007, 12:04

amd vydalo na toto fix

link presne neviem ale je to v novinkach na

Kód: Vybrať všetko

games.tiscali.cz
AMD Phenom II X4 945 / CoolerMaster Hyper 212+ | MSI 870A-G54 | A-DATA 4GB DDR3 1333MHz Gaming Series | Gigabyte HD5770 1GB DDR5 | Crucial M4 128GB | WD 6400AAKS | 2TB Samsung SpinPoint F4 ECO Green | SONY Optiarc AD-5240S č.| Dell UltraSharp U2412M | zvuk na mb | Genius Sp-HF 1100X | CoolerMaster Dominator 690 | SeaSonic M12II-520 Bronze | Logitech G400 | Genius SlimStar i222

Užívateľov profilový obrázok
alonzo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 99
Dátum registrácie: Ne 08. Júl, 2007, 08:00
Bydlisko: Zilina okolie

Príspevok od užívateľa alonzo » Št 04. Okt, 2007, 13:10

hladam to tam ale nikde to nevidim ak niekto mate link prosim o postnutie tuna dakujem

Užívateľov profilový obrázok
marduk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 768
Dátum registrácie: Ne 12. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Nitra
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa marduk » Št 04. Okt, 2007, 13:45

Kód: Vybrať všetko

http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=29837
AMD Phenom II X4 945 / CoolerMaster Hyper 212+ | MSI 870A-G54 | A-DATA 4GB DDR3 1333MHz Gaming Series | Gigabyte HD5770 1GB DDR5 | Crucial M4 128GB | WD 6400AAKS | 2TB Samsung SpinPoint F4 ECO Green | SONY Optiarc AD-5240S č.| Dell UltraSharp U2412M | zvuk na mb | Genius Sp-HF 1100X | CoolerMaster Dominator 690 | SeaSonic M12II-520 Bronze | Logitech G400 | Genius SlimStar i222

Užívateľov profilový obrázok
alonzo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 99
Dátum registrácie: Ne 08. Júl, 2007, 08:00
Bydlisko: Zilina okolie

Príspevok od užívateľa alonzo » Št 04. Okt, 2007, 13:59

vdaka

Užívateľov profilový obrázok
alonzo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 99
Dátum registrácie: Ne 08. Júl, 2007, 08:00
Bydlisko: Zilina okolie

Príspevok od užívateľa alonzo » Pi 05. Okt, 2007, 09:30

ten fix to opravil vyskusane

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"