World in Conflict

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
alonzo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 99
Dátum registrácie: Ne 08. Júl, 2007, 08:00
Bydlisko: Zilina okolie

World in Conflict

Príspevok od užívateľa alonzo » Št 04. Okt, 2007, 09:50

po nainstalovani sa mi hra spusti ale po chvilke stmavne obraz a vypise nepodprovany rezim audio pritom ide stale. Neviete v com je chyba? Myslite ze to je grafikou? mam AMD X2 4800 2GB RAM A HD2600XT

Užívateľov profilový obrázok
Tomax
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 893
Dátum registrácie: Št 08. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Nitra

Príspevok od užívateľa Tomax » Št 04. Okt, 2007, 09:59

- bude to asi ovladacmi...si myslim ked mas 2600XT.
Spoiler: ukázať
AMD X6 1100T --4GB RAM -- AMD 6950 1GB --

Užívateľov profilový obrázok
alonzo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 99
Dátum registrácie: Ne 08. Júl, 2007, 08:00
Bydlisko: Zilina okolie

Príspevok od užívateľa alonzo » Št 04. Okt, 2007, 10:17

ok dik mam catalyst 7.9 to by mali byt najnovsie vsak? Myslis ze novsie ovladace to napravia?

Užívateľov profilový obrázok
marduk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 805
Dátum registrácie: Ne 12. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Nitra
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa marduk » Št 04. Okt, 2007, 12:04

amd vydalo na toto fix

link presne neviem ale je to v novinkach na

Kód: Vybrať všetko

games.tiscali.cz
AMD Ryzen 7 2700X/SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2 | Gigabyte B450 AORUS PRO | Kingston HyperX Predator 16 GB 3333MHz | Sapphire Pulse RX 5600 XT | Samsung 970 Evo Plus 500GB | WD RED NAS 2TB | WD RED NAS 6TB | Seasonic Focus GX 650W | SilentiumPC Signum SG1M | Acer Predator Cestus 320 | Genius SlimStar 130 | Genius SP-HF 1250B | Dell UltraSharp U2412M

Užívateľov profilový obrázok
alonzo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 99
Dátum registrácie: Ne 08. Júl, 2007, 08:00
Bydlisko: Zilina okolie

Príspevok od užívateľa alonzo » Št 04. Okt, 2007, 13:10

hladam to tam ale nikde to nevidim ak niekto mate link prosim o postnutie tuna dakujem

Užívateľov profilový obrázok
marduk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 805
Dátum registrácie: Ne 12. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Nitra
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa marduk » Št 04. Okt, 2007, 13:45

Kód: Vybrať všetko

http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=29837
AMD Ryzen 7 2700X/SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2 | Gigabyte B450 AORUS PRO | Kingston HyperX Predator 16 GB 3333MHz | Sapphire Pulse RX 5600 XT | Samsung 970 Evo Plus 500GB | WD RED NAS 2TB | WD RED NAS 6TB | Seasonic Focus GX 650W | SilentiumPC Signum SG1M | Acer Predator Cestus 320 | Genius SlimStar 130 | Genius SP-HF 1250B | Dell UltraSharp U2412M

Užívateľov profilový obrázok
alonzo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 99
Dátum registrácie: Ne 08. Júl, 2007, 08:00
Bydlisko: Zilina okolie

Príspevok od užívateľa alonzo » Št 04. Okt, 2007, 13:59

vdaka

Užívateľov profilový obrázok
alonzo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 99
Dátum registrácie: Ne 08. Júl, 2007, 08:00
Bydlisko: Zilina okolie

Príspevok od užívateľa alonzo » Pi 05. Okt, 2007, 09:30

ten fix to opravil vyskusane

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"