LOTR 2 resp. BFME2

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
technoboy
Príspevky: 814
Dátum registrácie: Ne 21. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

LOTR 2 resp. BFME2

Príspevok od užívateľa technoboy » Ne 30. Sep, 2007, 17:00

Mam problem s hrou The Battle for Middle-earth (tm) II

1. hru nainstalujem
2. nahram PATCH 1.06 a hra vypise toto:

http://img229.imageshack.us/img229/2254/lotr2kj3.jpg

Diky za rady PS: MS Visual C++ mam nainstalovany... !
Naposledy upravil/-a technoboy v Po 01. Okt, 2007, 14:33, upravené celkom 2 krát.
CPU: Core 2 Duo E8400 @ 3,6Ghz CPU-FAN: Thermalright 120 Ultra eXtreme + Noctua S12 MB: ASUS P5B Deluxe GPU: MSI GeForce 8800GTS 512MB OC verzia RAM: 2x 2GB DDR2 A-DATA Vitesta 800Mhz CL4 HDD: Samsung F1 320GB 16MB Cache @ SILENTMAXX , 2x Samsung F1 500GB 16MB Cache @ SILENTMAXX , 1x Samsung F1 640GB 16MB Cache (external) SOUND: Creative SB Audigy 2 ZS TV: Pinnacle PCTV Stereo DVD-RW: Samsung S203N SATA, Samsung S203B SATA, Samsung S184M (external) ZDROJ: Enermax Liberty 620W (Cable-Managemant) CASE: ANTEC Nine Hundred CASE-FAN: 2x NOCTUA 12cm (600rpm)LCD: Samsung 193P

Užívateľov profilový obrázok
marduk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 768
Dátum registrácie: Ne 12. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Nitra
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa marduk » Ne 30. Sep, 2007, 17:47

preinstaluj ms visual
AMD Phenom II X4 945 / CoolerMaster Hyper 212+ | MSI 870A-G54 | A-DATA 4GB DDR3 1333MHz Gaming Series | Gigabyte HD5770 1GB DDR5 | Crucial M4 128GB | WD 6400AAKS | 2TB Samsung SpinPoint F4 ECO Green | SONY Optiarc AD-5240S č.| Dell UltraSharp U2412M | zvuk na mb | Genius Sp-HF 1100X | CoolerMaster Dominator 690 | SeaSonic M12II-520 Bronze | Logitech G400 | Genius SlimStar i222

Užívateľov profilový obrázok
technoboy
Príspevky: 814
Dátum registrácie: Ne 21. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa technoboy » Ne 30. Sep, 2007, 18:13

stalo sa a nic to iste bezo zmeny
CPU: Core 2 Duo E8400 @ 3,6Ghz CPU-FAN: Thermalright 120 Ultra eXtreme + Noctua S12 MB: ASUS P5B Deluxe GPU: MSI GeForce 8800GTS 512MB OC verzia RAM: 2x 2GB DDR2 A-DATA Vitesta 800Mhz CL4 HDD: Samsung F1 320GB 16MB Cache @ SILENTMAXX , 2x Samsung F1 500GB 16MB Cache @ SILENTMAXX , 1x Samsung F1 640GB 16MB Cache (external) SOUND: Creative SB Audigy 2 ZS TV: Pinnacle PCTV Stereo DVD-RW: Samsung S203N SATA, Samsung S203B SATA, Samsung S184M (external) ZDROJ: Enermax Liberty 620W (Cable-Managemant) CASE: ANTEC Nine Hundred CASE-FAN: 2x NOCTUA 12cm (600rpm)LCD: Samsung 193P

Užívateľov profilový obrázok
marduk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 768
Dátum registrácie: Ne 12. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Nitra
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa marduk » Ne 30. Sep, 2007, 18:50

preinstaluj hru
AMD Phenom II X4 945 / CoolerMaster Hyper 212+ | MSI 870A-G54 | A-DATA 4GB DDR3 1333MHz Gaming Series | Gigabyte HD5770 1GB DDR5 | Crucial M4 128GB | WD 6400AAKS | 2TB Samsung SpinPoint F4 ECO Green | SONY Optiarc AD-5240S č.| Dell UltraSharp U2412M | zvuk na mb | Genius Sp-HF 1100X | CoolerMaster Dominator 690 | SeaSonic M12II-520 Bronze | Logitech G400 | Genius SlimStar i222

Užívateľov profilový obrázok
jergus
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1628
Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
Bydlisko: Kremnica (31)

Príspevok od užívateľa jergus » Ne 30. Sep, 2007, 22:27

Komp mas pretaktovany??? Ak ano daj ho na default, spusti hru, vypni, pretaktuj a uz pojde normalne...
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil

Užívateľov profilový obrázok
Jerry
VIP
VIP
Príspevky: 2755
Dátum registrácie: Ut 22. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenčín
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Jerry » Po 01. Okt, 2007, 01:46

jergus napísal:Komp mas pretaktovany??? Ak ano daj ho na default, spusti hru, vypni, pretaktuj a uz pojde normalne...
Toto je jedine spravne riesenie ... Ten isty problem som mal aj ja a pomohlo. Bios>default>spustit hru>korektne zavriet>restart>bios obnovit takty>znova spustit hru a uz to maka ... :wink:
Core 2 Duo E8400 Gigabyte 8800 GTS/512 • Gigabyte X38-DS4 • 4GB DDR2 320 GB SpinPoint F1
DVD-RW SH-S183LSeasonic S12-500 • Creative I-Trigue L3800Win 7 64 bit

Užívateľov profilový obrázok
wendigo5
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 490
Dátum registrácie: Pi 28. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice

Príspevok od užívateľa wendigo5 » Po 01. Okt, 2007, 13:09

Taka mala technicka poznamka :P Zmen si nazov thredu na BFME2 :wink: Lebo som myslel, ze ide o inu hru. Sorry, ze som si rypol :red:
Len tak okrajovo mas aj datadisk?
Milujeme tých ktorí nás odmietajú. A pre tých,ktorí si to nevážia odmietame tých, ktorí nás milujú

Užívateľov profilový obrázok
technoboy
Príspevky: 814
Dátum registrácie: Ne 21. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa technoboy » Po 01. Okt, 2007, 14:34

ano mam aj datac...
CPU: Core 2 Duo E8400 @ 3,6Ghz CPU-FAN: Thermalright 120 Ultra eXtreme + Noctua S12 MB: ASUS P5B Deluxe GPU: MSI GeForce 8800GTS 512MB OC verzia RAM: 2x 2GB DDR2 A-DATA Vitesta 800Mhz CL4 HDD: Samsung F1 320GB 16MB Cache @ SILENTMAXX , 2x Samsung F1 500GB 16MB Cache @ SILENTMAXX , 1x Samsung F1 640GB 16MB Cache (external) SOUND: Creative SB Audigy 2 ZS TV: Pinnacle PCTV Stereo DVD-RW: Samsung S203N SATA, Samsung S203B SATA, Samsung S184M (external) ZDROJ: Enermax Liberty 620W (Cable-Managemant) CASE: ANTEC Nine Hundred CASE-FAN: 2x NOCTUA 12cm (600rpm)LCD: Samsung 193P

Užívateľov profilový obrázok
technoboy
Príspevky: 814
Dátum registrácie: Ne 21. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa technoboy » Po 01. Okt, 2007, 15:53

...chalani slava ide to vasa rada na zlato pomohla :)

Mooc moc Dakujem :D :D :D

:wink:
CPU: Core 2 Duo E8400 @ 3,6Ghz CPU-FAN: Thermalright 120 Ultra eXtreme + Noctua S12 MB: ASUS P5B Deluxe GPU: MSI GeForce 8800GTS 512MB OC verzia RAM: 2x 2GB DDR2 A-DATA Vitesta 800Mhz CL4 HDD: Samsung F1 320GB 16MB Cache @ SILENTMAXX , 2x Samsung F1 500GB 16MB Cache @ SILENTMAXX , 1x Samsung F1 640GB 16MB Cache (external) SOUND: Creative SB Audigy 2 ZS TV: Pinnacle PCTV Stereo DVD-RW: Samsung S203N SATA, Samsung S203B SATA, Samsung S184M (external) ZDROJ: Enermax Liberty 620W (Cable-Managemant) CASE: ANTEC Nine Hundred CASE-FAN: 2x NOCTUA 12cm (600rpm)LCD: Samsung 193P

Užívateľov profilový obrázok
Fanthomass
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1469
Dátum registrácie: Po 18. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Žiar nad Hronom

re

Príspevok od užívateľa Fanthomass » Ut 02. Okt, 2007, 12:18

ja len pre buducnost doplnim, netreba resetovat cely bios, teda ja som mal dve dosky a vzdy stacilo podtaktovat len CPU, vzdy z 3GHZ, na 2.5ghz... raz to zapnes, spusti sa, vratis takty a vzdy to uz pojde OK, pri reinstale treba postup opakovat znova...
CPU: 9700K OC@5 GHz, CPU cooler: Akasa Venom A20, MB: GIGABYTE Z390 AORUS PRO WIFI, RAM: G.Skill Sniper X DDR4 32GB 3000 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 TI Gaming OC max OC@2070 / 16800, SSD: Samsung EVO 960 250 GB + Apacer AS340 SSD 960 GB + HDD 2TB Seagate BarraCuda 256MB SATAIII 7200rpm, PSU: SEASONIC FOCUS Plus 750W Platinum, CASE: SilentiumPC Armis AR5X TG RGB //// Monitor: 34" Dell Alienware AW3418DW, IPS, 100Hz, Gsync //// NOTEBOOK: MSI GE73 8RE RGB (8750H + 16GB + GTX 1060)

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"