Ghost Recon 2 / F.E.A.R - problem pri spusteni a hrani

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3372
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Príspevok od užívateľa foboss » So 29. Sep, 2007, 12:50

K tomu GRAW2 , asi nemas naistalovany Driver Ageia PhysX (je sucastou samotnej hry -> na DVD), ktory je potrebne mat na HDD, aj ked PhysX kartu v PC nemas

K FEAR.: patch na hru si skusal ?
Naposledy upravil/-a foboss v So 29. Sep, 2007, 12:54, upravené celkom 2 krát.

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7091
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa shiro » So 29. Sep, 2007, 16:54

otestuj mi memtestom pamate,
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
Pixel
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 973
Dátum registrácie: Št 23. Aug, 2007, 08:00
Bydlisko: Liptovský Hrádok
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Pixel » Ut 09. Okt, 2007, 15:17

Mam podobny problem s fearom prenedavnom ked so to hraval na radeone x1300pro to islo bez sekania v pohode sice v nizsich detailoch ale dalo sa to hrat . Potom som sa rozhodol zainvestovat do grafickej kupil som x1950xt 256DDR3 po kupe karty som rychlo fear nainstaloval detaily som nenastavoval defaultne mi to hra nastavila secko na max a na 1024x768 . Tak som sa pustil do hrania a hra mi neuveritelne sekala chvilu to islo plynule a hned na to 2 sekundy zasek a takto stale dookola . Kedze mi to takto sekalo vzdal som to a vratil som sa do menu ponastavoval secko na mediu antialisng a pod. som povypinal ,ale bez vysledku . Preistaloval som system stiahol som najnovsie ovladace od vsetkeho dosky, grafickej .........ALE ono to stale seka . :cry:
Za to ine hry ako GRAW 2, Test drive unlimited, NfS carbon sa ybu vo vysokych rozliseniach aj detailoch v celku v pohode . Moja zostava je Procesor intel pentium 4 630+ 3Ghz 2Mb l2 cache Ram 1GB DDR2 667Mhz Doska Asus P5LD2 Graficka x1950xt Disk 200GB western digtal SATA II

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3372
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Príspevok od užívateľa foboss » St 10. Okt, 2007, 11:30

Na plne detaily je 1GB RAM malo :wink: Z vlastnej skusenosti (robi to tie par sek. zaseky) ...

Užívateľov profilový obrázok
Pixel
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 973
Dátum registrácie: Št 23. Aug, 2007, 08:00
Bydlisko: Liptovský Hrádok
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Pixel » St 10. Okt, 2007, 13:15

Ale ako som pisal v predoslom prispevku tak mi to seka presne tak isto aj na 640x480 min . Jednoducho na aky chkolvek detailoch nehratelne :cry:

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » St 10. Okt, 2007, 16:01

tak potom brzdi procesor
s pozdravom, crux.

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3372
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Príspevok od užívateľa foboss » St 10. Okt, 2007, 17:01

crux2005 napísal:tak potom brzdi procesor
Ale pisal ze to hral na X1300 v pohode na low cize CPU to nebrzdi (sam so hral uplne v pohode na Bartone 3000+ s GeForce 6600GT na High 1024x768)

Skusal si Patch na FEAR ?

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » St 10. Okt, 2007, 17:20

ano, ale od vtedy zmenil graficku kartu a ako pise zvysil aj detaily ....

menil len rozlisenia - ale fps ostali skoro rovnake - to je jasna limitacia CPU
s pozdravom, crux.

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3372
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Príspevok od užívateľa foboss » St 10. Okt, 2007, 18:12

Ok, je to sice netbrust ale este raz zdoraznujem, ze mne to slo na Bartone 3000+ (2GHz@400FSB) s GeForce 6600GT na 1024x768 HIgh bez najmensich problemov. Teda neverim ze P4- 640 to nepotiahne s X1950XT. Chyba je urcite niekde inde :wink:

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » St 10. Okt, 2007, 21:40

mne napr. limitoval aj 2.6/2.8 GHz Opteron 148 (s. 939) Radeon X1800XT high OC

po vymene procesora za C2D bol FEAR zrazu uplne plynuly, co som predtym nemohol povedat
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
Pixel
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 973
Dátum registrácie: Št 23. Aug, 2007, 08:00
Bydlisko: Liptovský Hrádok
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Pixel » Št 11. Okt, 2007, 19:02

Mno ked som to hraval s x1300pro tak nastavenia fyziky ci takeho dacoho tam boli na maksimum (mam polsku verziu :D tak v anglictine tam bude asi high alebo ultra high ) co sa tykalo grafikceho nastavenia shader detailov vyhladzovanie a pod tam som to mal ocesena riadne a hra isla plynule nie ako teraz same lagy .

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"