Strana 1 z 1

Napísané: Št 27. Sep, 2007, 19:25
od užívateľa Snake
aky protokol to pouziva na komunikaciu? napriklad ja nemozem rozbehat Tiberian Sun Multak kvoli IPX absencii vo Viste, ak mas XP a RA pouziva IPX tak ho len doinstaluj

Napísané: Št 27. Sep, 2007, 19:57
od užívateľa Snake
no ked som mal XPcka tak som nic dalej nenastavoval

Napísané: Pi 28. Sep, 2007, 12:38
od užívateľa MichiGen
Mne sa zasa zda ze Hamachi pouziva only TCP/IP protokol, takze nejaka IPX/SPX komunikacia nehrozi

Napísané: Pi 28. Sep, 2007, 13:01
od užívateľa DiwaSwina
na xp to islo bez problemov, myslim ze tam bolo aj tcpip aj ipx a ziadne extra nastavenia-ale skus sa este pohrat s tymi nastaveniami v hre(myslim ze sa tam nejak selectovala sietovka)

Napísané: Po 01. Okt, 2007, 13:17
od užívateľa MisoX
v prvom rade si daj 1.006 patch.. s 1.002 nikto nehra a daj si Hamachi 1.0.1.5(s inymi resp s novsimi verziami to vraj nefunguje)...dalej postupuj:

http://mcameron.dyndns.org/support/view ... asp?sno=37

ak ti to nepojde cez Ethernet 802.3 skus dat 802.2 alebo Autodetect ak mas doma siet viacerych PC cez router..

to iste plati aj pre Yuris Revenge ibaze potrebujes YR 1.001 patch

po kazdej zmene nastaveni je potreba restartnut PC!!!

enjoy ;)

Napísané: St 03. Okt, 2007, 11:54
od užívateľa jararak
to co tam nastavujes je mac adresa sietovky, musis vybrat tu ktoru chces, cez hamachi nehrajem, len lokalne ale ide to v pohode aj pod xp