C & C Red Alert 2

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 13699
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Snake » Št 27. Sep, 2007, 19:25

aky protokol to pouziva na komunikaciu? napriklad ja nemozem rozbehat Tiberian Sun Multak kvoli IPX absencii vo Viste, ak mas XP a RA pouziva IPX tak ho len doinstaluj
#rollerman

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 13699
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Snake » Št 27. Sep, 2007, 19:57

no ked som mal XPcka tak som nic dalej nenastavoval
#rollerman

Užívateľov profilový obrázok
MichiGen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2624
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MichiGen » Pi 28. Sep, 2007, 12:38

Mne sa zasa zda ze Hamachi pouziva only TCP/IP protokol, takze nejaka IPX/SPX komunikacia nehrozi
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:GIGABYTE 8800GT 512MB 700/1700/1840 @ 756/1780/2052 MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||

Užívateľov profilový obrázok
DiwaSwina
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1410
Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2003, 08:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa DiwaSwina » Pi 28. Sep, 2007, 13:01

na xp to islo bez problemov, myslim ze tam bolo aj tcpip aj ipx a ziadne extra nastavenia-ale skus sa este pohrat s tymi nastaveniami v hre(myslim ze sa tam nejak selectovala sietovka)

Užívateľov profilový obrázok
MisoX
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 52
Dátum registrácie: Pi 09. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava

Príspevok od užívateľa MisoX » Po 01. Okt, 2007, 13:17

v prvom rade si daj 1.006 patch.. s 1.002 nikto nehra a daj si Hamachi 1.0.1.5(s inymi resp s novsimi verziami to vraj nefunguje)...dalej postupuj:

http://mcameron.dyndns.org/support/view ... asp?sno=37

ak ti to nepojde cez Ethernet 802.3 skus dat 802.2 alebo Autodetect ak mas doma siet viacerych PC cez router..

to iste plati aj pre Yuris Revenge ibaze potrebujes YR 1.001 patch

po kazdej zmene nastaveni je potreba restartnut PC!!!

enjoy ;)

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5182
Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Kosice, Bratislava (29)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa jararak » St 03. Okt, 2007, 11:54

to co tam nastavujes je mac adresa sietovky, musis vybrat tu ktoru chces, cez hamachi nehrajem, len lokalne ale ide to v pohode aj pod xp
Watching you ...

Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"