Pro Evolution Soccer 2008

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5725
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Pro Evolution Soccer 2008

Príspevok od užívateľa killswitch » St 26. Sep, 2007, 00:11

tak sme sa konecne dockali dema. uz to taham, ale vyskusam az rano, tak postrehy postnem az potom.

http://download.games.tiscali.cz/game/d ... _setup.exe
Plne príležitostný moderátor.

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5725
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa killswitch » St 26. Sep, 2007, 14:40

no takze z grafiky som toho moc nemal, kedze hra ma pustila na mojej 6800 len na 640x480 a low detaily. pravdepodobne kvoli 128MB ram.
co sa ale tyka hratelnosti, tak je to dalsi posun do predu. perfektne animacie. na co si budem musiet zvyknut je ina citlivost pri strielani a centroch, ale to snad kazdy chyti do ruky po par zapasoch.

osobne si myslim, ze FIFA dostala do rakvy jeden z poslednych klincov. :wink:
Naposledy upravil/-a killswitch v Št 27. Sep, 2007, 15:58, upravené celkom 1 krát.
Plne príležitostný moderátor.

Užívateľov profilový obrázok
Hatamrc
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 732
Dátum registrácie: Št 05. Apr, 2007, 08:00
Bydlisko: Nitra

Príspevok od užívateľa Hatamrc » St 26. Sep, 2007, 19:40

pekna hra aj grafika je pekna ja to hram na naj detailoch .....ale ma to par chyb ....travnik a ten beh hracov s loptou ale to dufam upravia
CPU : C2D E6600 2,8 GHz MB : ASUS P5B deluxe RAM : PQI 2x1Gb 800Mhz GPU : ASUS 260 GTX 896Mb
HDD : SATA 2 Samsung 320Gb + Hitachi 120Gb + WD 750Gb LCD : Samsung 221EL Case : Eurocase ML550 PSU : Fortron 500W

NB : Lenovo Thinkpad Edge E530

MBG
VIP
VIP
Príspevky: 2034
Dátum registrácie: Ne 22. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: Topolcany/Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MBG » St 26. Sep, 2007, 19:50

uz taham...dufam ze to aspon pustim...

Užívateľov profilový obrázok
Hatamrc
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 732
Dátum registrácie: Št 05. Apr, 2007, 08:00
Bydlisko: Nitra

Príspevok od užívateľa Hatamrc » St 26. Sep, 2007, 21:38

no modli sa ........lebo 128mb grafika ale na low detailoch to das podla mna .....pri troche stastia aj medium ,ale s tym moc nerataj
CPU : C2D E6600 2,8 GHz MB : ASUS P5B deluxe RAM : PQI 2x1Gb 800Mhz GPU : ASUS 260 GTX 896Mb
HDD : SATA 2 Samsung 320Gb + Hitachi 120Gb + WD 750Gb LCD : Samsung 221EL Case : Eurocase ML550 PSU : Fortron 500W

NB : Lenovo Thinkpad Edge E530

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5725
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa killswitch » St 26. Sep, 2007, 21:39

Plne príležitostný moderátor.

MBG
VIP
VIP
Príspevky: 2034
Dátum registrácie: Ne 22. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: Topolcany/Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MBG » Št 27. Sep, 2007, 15:06

tak som to stiahol...ulozil ten maly 1.1GB subor...spustim instalaciu, zadam ciel instalovania, a vypise mi error, vraj malo miesta na disku...dal som to instalovat na particiu s 17.5 GB volneho miesta...ako, nechapem...kde moze byt problem ?


btw, moj 1000 prispevok :wink:

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5725
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa killswitch » Št 27. Sep, 2007, 15:57

instalovat mozes len na particiu, kde mas system. na inu sa neda.
Plne príležitostný moderátor.

Užívateľov profilový obrázok
Hatamrc
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 732
Dátum registrácie: Št 05. Apr, 2007, 08:00
Bydlisko: Nitra

Príspevok od užívateľa Hatamrc » Št 27. Sep, 2007, 16:01

to je kravina ja to mam normalne na D nainstalovane a system mam na C
CPU : C2D E6600 2,8 GHz MB : ASUS P5B deluxe RAM : PQI 2x1Gb 800Mhz GPU : ASUS 260 GTX 896Mb
HDD : SATA 2 Samsung 320Gb + Hitachi 120Gb + WD 750Gb LCD : Samsung 221EL Case : Eurocase ML550 PSU : Fortron 500W

NB : Lenovo Thinkpad Edge E530

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5725
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa killswitch » Št 27. Sep, 2007, 16:32

:) tak to si asi prvy, kazdemu to pri instalacii na inu partition hadze prave hlasku o nedostatku miesta na disku...
Plne príležitostný moderátor.

MBG
VIP
VIP
Príspevky: 2034
Dátum registrácie: Ne 22. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: Topolcany/Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MBG » Št 27. Sep, 2007, 17:49

jak velka je instalacia ? bo na cecku ma 1.8 GB volneho...

Užívateľov profilový obrázok
Scorp
Jánoš Bravo z Brna
Jánoš Bravo z Brna
Príspevky: 2838
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Krankenhaus
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Scorp » Pi 28. Sep, 2007, 03:39

Zas dalsi? Zaspavam dobu..uz som zmeskal asi 2 serie...FIFA bola vzdy ako pre retardovanych...ale co predvadzaju od zaciatku PES sikmaci...genialne...na X800 to snad pobezi
Me like Pentium

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5725
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa killswitch » Pi 28. Sep, 2007, 06:55

u mna ma instalacia 1,23GB.

SUPPORTED CHIPSETS:

NVIDIA - GeForce 8800, 8600, 8500, 7900, 7800, 7600, 7300, 7100, 6800, 6600, GeForce FX (5950, 5900, 5800, 5600, 5200), GeForce4 Ti (GeForce4 MX not supported), GeForce3

ATI - Radeon HD2900, HD2400, x1950, x1900, x1800, x1900, x1600, x1050, x1550, x850, x800, x700, x300, 9800, 9700, 9600, 9500, 9200, 9000, 8500

Laptop versions of these cards may work but are NOT supported.
Plne príležitostný moderátor.

MBG
VIP
VIP
Príspevky: 2034
Dátum registrácie: Ne 22. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: Topolcany/Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MBG » Pi 28. Sep, 2007, 16:12

5900 je v podporovanych, to som si aj sam vsimol, tak dufam ze to rozbeham...
2Scorp: sa musis este vela ucit aby si mi buducu lanka dal aj viac ako jeden gol :)

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » So 29. Sep, 2007, 20:23

s pozdravom, crux.

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"