Gothic 3- ktora cast mojej zostavy sa mu nepaci?

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
toxicator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 325
Dátum registrácie: Ne 25. Mar, 2007, 08:00
Bydlisko: Ilava

Gothic 3- ktora cast mojej zostavy sa mu nepaci?

Príspevok od užívateľa toxicator » So 15. Sep, 2007, 16:05

neviem kde je chyba, s touto zostavou by to malo byt plynule, samozrejme najhorsie je to v mestach, kde fps klesa pod 20, ale co ma trapi viac, je obcasny pokles k 3fps, az niekolko sekundove zaseknutie hry- swapovanie ci ako sa to vola, je mozne ze disk nestiha :?: alebo ako to vidite vy... PS: ked dam vsetko na min., moc mi to nepomoze
8gb ram ddr3, nvidia 960, seasonic 400W 80+ bronze

Užívateľov profilový obrázok
---Diablo---
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1032
Dátum registrácie: So 23. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava (22)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa ---Diablo--- » So 15. Sep, 2007, 16:07

heh aj teda vydime aku mas zostavu :o

Užívateľov profilový obrázok
toxicator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 325
Dátum registrácie: Ne 25. Mar, 2007, 08:00
Bydlisko: Ilava

Príspevok od užívateľa toxicator » So 15. Sep, 2007, 16:08

uz sa na tom pracuje :lol:
8gb ram ddr3, nvidia 960, seasonic 400W 80+ bronze

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3372
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Príspevok od užívateľa foboss » So 15. Sep, 2007, 16:14

G3 je narocny na RAM a aj s 2GB swapuje ako besny (aj mne)

Užívateľov profilový obrázok
toxicator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 325
Dátum registrácie: Ne 25. Mar, 2007, 08:00
Bydlisko: Ilava

Príspevok od užívateľa toxicator » So 15. Sep, 2007, 16:24

mozte mi objasnit pojem swapovanie, ja ze to ma na svedomi disk a nie pamat,
inac Fobos prepac, ale neverim ze mu nestaci RAM, 2gb predsa musia stacit kazdej hre- ak nebezi pod vistou... ten pes je inde zakopany
8gb ram ddr3, nvidia 960, seasonic 400W 80+ bronze

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3372
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Príspevok od užívateľa foboss » So 15. Sep, 2007, 16:28

toxicator napísal:ten pes je inde zakopany
V samotnom engine :) . Hra je rozdelena na lokacie, inak by engine nedokazal pracovat s tak rozlahlym svetom. Oblivion to riesil normalnymi loadingami pri prechode celym hernym svetom a G3 proste po kazdych hernych 50m zasekne (aj s 2GB pamete) na par sekund (aj mne) ....

Ak mi neveris, tak si precitaj vlakno na PCT fore :wink:


Edit: skusane na XP, cize neswapuje koli tomu ze by som mal Vistu

Užívateľov profilový obrázok
marduk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 768
Dátum registrácie: Ne 12. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Nitra
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa marduk » Po 17. Sep, 2007, 22:41

aj mne obcas trhne gothic 3 na 1-2 s. ale je to dan za svet bez loadingov + zla praca s pamatou

a pri kvalite tej grafiky je to aj pochopitelne
AMD Phenom II X4 945 / CoolerMaster Hyper 212+ | MSI 870A-G54 | A-DATA 4GB DDR3 1333MHz Gaming Series | Gigabyte HD5770 1GB DDR5 | Crucial M4 128GB | WD 6400AAKS | 2TB Samsung SpinPoint F4 ECO Green | SONY Optiarc AD-5240S č.| Dell UltraSharp U2412M | zvuk na mb | Genius Sp-HF 1100X | CoolerMaster Dominator 690 | SeaSonic M12II-520 Bronze | Logitech G400 | Genius SlimStar i222

Užívateľov profilový obrázok
toxicator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 325
Dátum registrácie: Ne 25. Mar, 2007, 08:00
Bydlisko: Ilava

Príspevok od užívateľa toxicator » Št 20. Sep, 2007, 20:08

dokladne som preskumal fora a uznavam ze ram dava hra zabrat, takze tie zaseky ok, jedine co ma este znepokojuje je moje priemerne fps asi 30, vsade pisu ludia co maju pod zostavu ako ja ale s 1950pro ze maju nejakych 30-35 fps: 8800 vs. 1950 ...nemal by som mat trochu navrch :?
8gb ram ddr3, nvidia 960, seasonic 400W 80+ bronze

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » Pi 21. Sep, 2007, 12:57

pri rovnakom nastaveni grafiky (detailov atD) ano
s pozdravom, crux.

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"