Far Cry 2

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Timmy2k
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 826
Dátum registrácie: Ne 16. Sep, 2007, 08:00
Bydlisko: Trenčín

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa Timmy2k » Po 25. Máj, 2009, 12:25

KingTommy napísal:No a mne zase ide Crysis krásne. :D Zaujimavý problém..

mne taktiež Crysis OK, ale len ten FC 2, nikdy som sa s tým na hrách nestretol, že by to takto robilo:(

skúšal som aj na nete /resp. google/ ale neviem ako by som napísal, že hra seká alebo trhá alebo ako po anglicky taký problém opísať.... :laugh:
Spoiler: ukázať
MY PC:
CPU:
Intel Core i5-3350P, Quad Core, 3.10GHz, 6MB;NH-U9B SE2 37o idle & 55o burn
MB:
MSI B75A-G43, B75, DualDDR3-1600, SATA3, 5xSATA2, HDMI, DVI, GBLAN, ATX
GPU:
MSI ATI Radeon 6850 Cyclone 1024 MB GDDR 5
RAM:
Kingston 8GB (Kit 2x4GB) HyperX 1600MHz DDR3 CL9 X2 Grey Series
HDD system:
Samsung SSD SSD840 120GB SATAIII 2.5'', MLC, (530MB/s; 130MB/s), 7mm, Basic 25o
HDD storage:
Samsung Spinpoint F1 HD103UJ 1 TB 32 MB 7200 rpm 24o
HDD external:
Samsung Portable G2 black 250GB 8 MB 5400 rpm 27o
Optical:
ASUS DRW-2014L1T
SOUND:
Integrated
PSU:
Corsair HX520 520 W
CASE:
Fractal Design Core 3000 USB 3.0
Screen:
LG LCD 23EA63V-P 23'' IPS, LED, Full HD, HDMI, DVI, 5ms, black
Keyboard:
Genius SlimStar i222
Mouse:
no name
OS:
Windows 7 64 bit
Headphones:
Sony wireless

Užívateľov profilový obrázok
KingTommy
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 936
Dátum registrácie: St 15. Okt, 2008, 17:22
Bydlisko: Košice

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa KingTommy » Po 25. Máj, 2009, 12:48

Keď som prepol na DX9, tak to ide úplne pekne, plynulo pri 70FPS. Ak dám DX10 tak FPS mám v rozmedzí od 50 do 60 a trhá sa to.
: Z O S T A V A :
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-4460 3,20GHz
CPU Cooler: Thermalright Ultra-120 eXtreme + Enermax Magma UCMA12
MB: MSI B85-G43
GPU: ASUS STRIX-GTX960-DC2OC-4GD5
RAM: Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL10, HyperX Fury Blue Series
SSD: Samsung 850 EVO 250GB
HDD: Samsung F1 640GB + HDD Vibration Killer
DVD-RW: ASUS DRW-24F1MT
PSU: Corsair HX520
Case: CoolerMaster Centurion 590
Case Cooler:
Front: 2x Noiseblocker BlackSilent XL1 Rev. 3.00
Rear: Enermax Magma UCMA12
Top: 2x Evercool RSF-14
Controller: Scythe KM01 Kaze Master
LCD: LCD 22" Samsung SyncMaster T220

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12424
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa Per » Po 25. Máj, 2009, 13:37

Zapni v sync;) TEda mne to pomohlo.

Užívateľov profilový obrázok
Timmy2k
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 826
Dátum registrácie: Ne 16. Sep, 2007, 08:00
Bydlisko: Trenčín

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa Timmy2k » Po 25. Máj, 2009, 15:40

louth napísal:Zapni v sync;) TEda mne to pomohlo.
ahoj, ak to bolo venované mne, tak som to skúsil zapnúť VSync, ale myslím, že to niečo pomohlo....
uvidím pri dlhšom hraní

alebo to skúsim dať na DX9
Spoiler: ukázať
MY PC:
CPU:
Intel Core i5-3350P, Quad Core, 3.10GHz, 6MB;NH-U9B SE2 37o idle & 55o burn
MB:
MSI B75A-G43, B75, DualDDR3-1600, SATA3, 5xSATA2, HDMI, DVI, GBLAN, ATX
GPU:
MSI ATI Radeon 6850 Cyclone 1024 MB GDDR 5
RAM:
Kingston 8GB (Kit 2x4GB) HyperX 1600MHz DDR3 CL9 X2 Grey Series
HDD system:
Samsung SSD SSD840 120GB SATAIII 2.5'', MLC, (530MB/s; 130MB/s), 7mm, Basic 25o
HDD storage:
Samsung Spinpoint F1 HD103UJ 1 TB 32 MB 7200 rpm 24o
HDD external:
Samsung Portable G2 black 250GB 8 MB 5400 rpm 27o
Optical:
ASUS DRW-2014L1T
SOUND:
Integrated
PSU:
Corsair HX520 520 W
CASE:
Fractal Design Core 3000 USB 3.0
Screen:
LG LCD 23EA63V-P 23'' IPS, LED, Full HD, HDMI, DVI, 5ms, black
Keyboard:
Genius SlimStar i222
Mouse:
no name
OS:
Windows 7 64 bit
Headphones:
Sony wireless

Užívateľov profilový obrázok
Timmy2k
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 826
Dátum registrácie: Ne 16. Sep, 2007, 08:00
Bydlisko: Trenčín

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa Timmy2k » Po 25. Máj, 2009, 16:25

takže odporúčam:

zapnúť VSync, prehodiť na DX 9 - nastaviť na Very High /všetko/ - ak vám to utiahne (píšem to v porovnaní s Ultra high, ktoré som tiež skúšal
Spoiler: ukázať
MY PC:
CPU:
Intel Core i5-3350P, Quad Core, 3.10GHz, 6MB;NH-U9B SE2 37o idle & 55o burn
MB:
MSI B75A-G43, B75, DualDDR3-1600, SATA3, 5xSATA2, HDMI, DVI, GBLAN, ATX
GPU:
MSI ATI Radeon 6850 Cyclone 1024 MB GDDR 5
RAM:
Kingston 8GB (Kit 2x4GB) HyperX 1600MHz DDR3 CL9 X2 Grey Series
HDD system:
Samsung SSD SSD840 120GB SATAIII 2.5'', MLC, (530MB/s; 130MB/s), 7mm, Basic 25o
HDD storage:
Samsung Spinpoint F1 HD103UJ 1 TB 32 MB 7200 rpm 24o
HDD external:
Samsung Portable G2 black 250GB 8 MB 5400 rpm 27o
Optical:
ASUS DRW-2014L1T
SOUND:
Integrated
PSU:
Corsair HX520 520 W
CASE:
Fractal Design Core 3000 USB 3.0
Screen:
LG LCD 23EA63V-P 23'' IPS, LED, Full HD, HDMI, DVI, 5ms, black
Keyboard:
Genius SlimStar i222
Mouse:
no name
OS:
Windows 7 64 bit
Headphones:
Sony wireless

Užívateľov profilový obrázok
KingTommy
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 936
Dátum registrácie: St 15. Okt, 2008, 17:22
Bydlisko: Košice

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa KingTommy » Po 25. Máj, 2009, 16:34

VSync mám vypnuté, DX9, všetko na Ultra High, AAx2, 1680x1050 a mám okolo 70FPS. :) Nesťažujem sa.
Takže na DX10 kašlem, rozdiel som ešte nespoznal... A screenom neverím, takže mi ich sem ani nehádžte ak chcete upozorniť na rozdiely. ;)
: Z O S T A V A :
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-4460 3,20GHz
CPU Cooler: Thermalright Ultra-120 eXtreme + Enermax Magma UCMA12
MB: MSI B85-G43
GPU: ASUS STRIX-GTX960-DC2OC-4GD5
RAM: Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL10, HyperX Fury Blue Series
SSD: Samsung 850 EVO 250GB
HDD: Samsung F1 640GB + HDD Vibration Killer
DVD-RW: ASUS DRW-24F1MT
PSU: Corsair HX520
Case: CoolerMaster Centurion 590
Case Cooler:
Front: 2x Noiseblocker BlackSilent XL1 Rev. 3.00
Rear: Enermax Magma UCMA12
Top: 2x Evercool RSF-14
Controller: Scythe KM01 Kaze Master
LCD: LCD 22" Samsung SyncMaster T220

Užívateľov profilový obrázok
Timmy2k
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 826
Dátum registrácie: Ne 16. Sep, 2007, 08:00
Bydlisko: Trenčín

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa Timmy2k » Po 25. Máj, 2009, 16:43

KingTommy napísal:VSync mám vypnuté, DX9, všetko na Ultra High, AAx2, 1680x1050 a mám okolo 70FPS. :) Nesťažujem sa.
Takže na DX10 kašlem, rozdiel som ešte nespoznal... A screenom neverím, takže mi ich sem ani nehádžte ak chcete upozorniť na rozdiely. ;)

presne tak, ja som tiež teraz rozdiel nespozoroval, 70 FPS veru nemám ale stále hrateľných 50

ďakujem za pomoc pri riešení môjho problému
Spoiler: ukázať
MY PC:
CPU:
Intel Core i5-3350P, Quad Core, 3.10GHz, 6MB;NH-U9B SE2 37o idle & 55o burn
MB:
MSI B75A-G43, B75, DualDDR3-1600, SATA3, 5xSATA2, HDMI, DVI, GBLAN, ATX
GPU:
MSI ATI Radeon 6850 Cyclone 1024 MB GDDR 5
RAM:
Kingston 8GB (Kit 2x4GB) HyperX 1600MHz DDR3 CL9 X2 Grey Series
HDD system:
Samsung SSD SSD840 120GB SATAIII 2.5'', MLC, (530MB/s; 130MB/s), 7mm, Basic 25o
HDD storage:
Samsung Spinpoint F1 HD103UJ 1 TB 32 MB 7200 rpm 24o
HDD external:
Samsung Portable G2 black 250GB 8 MB 5400 rpm 27o
Optical:
ASUS DRW-2014L1T
SOUND:
Integrated
PSU:
Corsair HX520 520 W
CASE:
Fractal Design Core 3000 USB 3.0
Screen:
LG LCD 23EA63V-P 23'' IPS, LED, Full HD, HDMI, DVI, 5ms, black
Keyboard:
Genius SlimStar i222
Mouse:
no name
OS:
Windows 7 64 bit
Headphones:
Sony wireless

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12424
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa Per » So 04. Júl, 2009, 13:58

1.misia v novej mape..mam odviest sakalovu lod niekam..dostanem sa na lod,je tam kapitanka,ktora mi po vstupe na lod nieco povie,ale nepocujem jej hlas,len titulky a otvara usta..a dalej sa uz snou neda komunikovat,ani nijak inak reagovat.. :?

Užívateľov profilový obrázok
Monster1
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4147
Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Bydlisko: Považská Bystrica

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa Monster1 » So 04. Júl, 2009, 19:31

r.b.class napísal:1.misia v novej mape..mam odviest sakalovu lod niekam..dostanem sa na lod,je tam kapitanka,ktora mi po vstupe na lod nieco povie,ale nepocujem jej hlas,len titulky a otvara usta..a dalej sa uz snou neda komunikovat,ani nijak inak reagovat.. :?
Choď z tej kabínky kde je tá baba dolu po schodoch a tam sú na tej lodi také delá, za jedno sadni a mali by ste sa pohnúť- keď som blúdil tak som toto spravil a zrazu sme sa začali hýbať ;)
Intel i7 4790K @ 4700 MHz + Msi Z97 MPOWER+ Kingston HyperX Fury 4x4GB 2133MHz CL14 + Gainward GTX 1080 Phoenix GLH@2025/11000MHz + Crucial MX 200 500GB + Crucial BX100 250GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D14 + 3xNF-A14 FLX
Acer Predator XB271HU @165Hz

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12424
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa Per » Ne 05. Júl, 2009, 11:27

To nepomohlo.
Vymyslel som to nasledovne:Ked som bol v kabinke,zena nieco povedala a mlcala..dalej uz nic sa nedialo..staci v kabinke ostat F5 F9 a zenska povie dalsiu vetu.. :hysterical: takze ked sa vykeca pojdeme k delu a hotovo

EDIT:takze to robilo uz pri kazdom rozhovore..ale opravil som to ;)

Užívateľov profilový obrázok
Timmy2k
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 826
Dátum registrácie: Ne 16. Sep, 2007, 08:00
Bydlisko: Trenčín

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa Timmy2k » Ut 08. Sep, 2009, 15:49

heh, tak sa idem pochváliť, že som veľmi pomalým tempom dohral FC 2 s vcelku dobrými pocitmi a názorom na hru.
Vo všeobecnosti som nazbieral s výnimkou 10-tich všetky diamanty, misie som sa snažil tiež, nech to dlhšie trvá, hrací čas bol v desiatkach hodín a najazdených a nabehaných km bolo v stovkách :D
ďakujem všetkým, ktorí mi pomohli pri problémoch v hraní.

zdarec
Spoiler: ukázať
MY PC:
CPU:
Intel Core i5-3350P, Quad Core, 3.10GHz, 6MB;NH-U9B SE2 37o idle & 55o burn
MB:
MSI B75A-G43, B75, DualDDR3-1600, SATA3, 5xSATA2, HDMI, DVI, GBLAN, ATX
GPU:
MSI ATI Radeon 6850 Cyclone 1024 MB GDDR 5
RAM:
Kingston 8GB (Kit 2x4GB) HyperX 1600MHz DDR3 CL9 X2 Grey Series
HDD system:
Samsung SSD SSD840 120GB SATAIII 2.5'', MLC, (530MB/s; 130MB/s), 7mm, Basic 25o
HDD storage:
Samsung Spinpoint F1 HD103UJ 1 TB 32 MB 7200 rpm 24o
HDD external:
Samsung Portable G2 black 250GB 8 MB 5400 rpm 27o
Optical:
ASUS DRW-2014L1T
SOUND:
Integrated
PSU:
Corsair HX520 520 W
CASE:
Fractal Design Core 3000 USB 3.0
Screen:
LG LCD 23EA63V-P 23'' IPS, LED, Full HD, HDMI, DVI, 5ms, black
Keyboard:
Genius SlimStar i222
Mouse:
no name
OS:
Windows 7 64 bit
Headphones:
Sony wireless

Užívateľov profilový obrázok
Bird
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2035
Dátum registrácie: So 15. Aug, 2009, 22:39
Bydlisko: Krušovce (TO)

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa Bird » Ut 09. Feb, 2010, 21:21

da sa vobec nejako toto ? Obrázok ak hej tak ako ? lebo jedine miesto kde vidim hodiny je ked si idem pospat do savehousu
MB Gigabyte B85N Phoenix CPU i5 4590 + Noctua NH-L12 RAM Kingston HyperX Savage 2x8GB GPU MSI GTX 1060 ARMOR 6G SSD Crucial MX100 256GB HDD Segate 500+3000GB PSU Cooler Master G450M Case Lian Li PC-Q28 LCD HP ZR2440w OS Windows 10 NTB MacBook Pro 13 (2016) Smartphone iPhone 7

Korag
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 69
Dátum registrácie: Pi 19. Nov, 2010, 19:23

problem s dabingom FAR CRY 2

Príspevok od užívateľa Korag » Po 22. Nov, 2010, 00:46

zdravim...zmizol mi dabing z hry...napr na zaciatku ten sfer nic nehovori iba gestikuluje...cim to moze byt? instaloval som na to cestinu moze to byt tym? mal niekto podobny problem?

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 2870
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa kllr007 » Pi 27. Apr, 2018, 16:50

Používam tento jemne upraveny reshade preset - https://uloz.to/!zxfcEAla9TOP/fc2-ini (klasika nainstalovat najnovsi reshade, dane ini skopirovat do Far Cry 2\bin , v resahde overlay ho zvolit).

Rovnako podstatne je tento subor - https://uloz.to/!O7mj30iNUFp7/1-cfg - ten skopírovať do C:\Users\xxxx\Documents\My Games\Far Cry 2
Nasledne vytvoriť odkaz na hru s parametrami " (-GameProfile_SkipIntroMovies 1 -exec 1.cfg -GFX_SunShadowRange0 14)" (bez úvodzoviek - nefunguje ak sa prida do uplay, musi to byt proste klasicky odkaz z exe a tam pridaný tento prikaz. To že funguje zistite po zapnuti hry (jednak budu preskočene loga, a hlavne ked stlacite ; (klavesa pod ESC) tak v konzole bude toto - https://imgur.com/FUSaBH6 )

No a čo to robí ? Reshade upraví farby a hra bude jakš takš OK. Vacsie zmeny prinesie ten .cfg kedže upraví tiene na hladšie (konečne je preč skarede skakave dokreslovanie), vyssie draw distance, fps lock (je nastavený na 60FPS, ak chcete ine v CFG upravit)! ktorý odstraňuje stuttering, je to teda razantne vidieť.

Hra týmto dostane nový nadých, sám ma odohraný prvy Act a popravde hram ju viac ako FC5.
Naposledy upravil/-a kllr007 v Pi 27. Apr, 2018, 18:55, upravené celkom 1 krát.
NB: HP Elitebook 840 G2 + Dock
LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: Logitech G710+; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10
Phone: A2 Lite

Užívateľov profilový obrázok
mino_85
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4859
Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Bydlisko: Prešov

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa mino_85 » Pi 27. Apr, 2018, 18:22

Parada, dík, vyskúšam.
Spoiler: ukázať
WS/GAMING MB: ASUS Strix X99 Gaming CPU: INTEL Core i7-5820K @ 4,5 GHz/1,22V CPU cooler: CRYORIG R1 Ultimate RAM: 32 GB DDR4 Crucial Ballistix Sport Red 2400 MHz VGA: ASUS GTX1080Ti Strix @ 2000/12200 MHz + Raijintek Morpheus II Core edition + 2x Noiseblocker Multiframe M12-2 + custom VRM heatsink PSU: Seasonic Prime Ultra 650W Titanium System SSD: Samsung 960 PRO 512GB + EKWB M.2 Heatsink Data HDD: WD Purple 6TB + TichePC Vibration Killer Case: Fractal Design Define R4 Black Pearl Window Case fans: Intake: front - 2x Noiseblocker BlackSilent PRO PK-1 semipassive, bottom - 1x Noiseblocker BlackSilent PRO PK-2; Outtake: back - 1x Noiseblocker BlackSilent PRO PK-2, top - 2x Noiseblocker BlackSilent PRO PK-1 semipassive Fan Regualtor: Aqua Computer Aquaero 5 LT LCD: LG 34UC88 Keyboard: Microsoft SideWinder X4 SK Mouse: SteelSeries Rival 310 Mouse pad: Zowie Gear P-TF X Audio: Creative GigaWorks T20 Series II Wheel: Logitech G27

HTPC MB: MSI B150I GAMING PRO AC CPU: INTEL Pentium G4500 CPU cooler: Noctua NH-L12 + Noiseblocker eLoop B12-2 RAM: Crucial 8 GB DDR4 PSU: MiniBox picoPSU-120 System SSD: Kingston UV400 120 GB Data HDD: WD Red 3TB Case: Silverstone ML05 Milo Case fans: 2x Noctua NF-A8 ULN Remote control: Rii mini RT-MWK02

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"