Far Cry 2

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Runcajz
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 273
Dátum registrácie: Pi 16. Mar, 2007, 08:00
Bydlisko: Malacky

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa Runcajz » Ne 08. Feb, 2009, 11:32

Runcajz napísal:chlapci, aj mne sa stala kuriozitka. Nejakým spôsobom mi to nechce byť v celej obrazovke. Vie mi niekto poradiť, ako to tam mám zas nahodiť? do teraz to fachčilo ok, len zrazu nie a neviem prečo... :E

Problém vyriešený. (lave ALT + ENTER)
:red:
CPU E5200@2,5, GA-EP45-DS3R/DS3, PATRIOT 2x2G 800Mhz, ATI 5850, (GTX260 Asus už je v grafickom nebíčku), 160Gb segate,WD caviar black 750Gb, Benq 24"

fellbiestrider
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 128
Dátum registrácie: Po 05. Jan, 2009, 13:17
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa fellbiestrider » Ne 15. Mar, 2009, 00:48

Pls, vie mi niekto poradit?? Kupil som si dnes originalnu hru FC2. :-) Instaloval som ju a pocas instalacie prebehlo nieco ako Konfigurácia produktu Visual C++ 2005 Redistributable a potom to vypisalo : ERROR 1935- Počas inštalovania zostavy Microsoft.VC80.ATL.type ="win32".version ="8.0.50.727.762".publicKeyToken ="1fc8b3b9a1e18e3b".processorArchitecture ="x86" sa vyskytla chyba- Ďalšie informácie v Centre pomoci a Technickej podpory. Viete co s tym? :smutny:
Mam procesor Intel Core 2 duo q6600, 3 gb ram, Nvidia 8500gt a Windows Vista 32-bit. Vlastne dokopy zostavu HP Pavillion 6145.at ;)
Vopred dakujem? Co mam s tym errorom robit? Diki
Intel Core i5 3,3Ghz, 8 gb Ram, 1x 1TB gb HDD, 64GB SSD, Nvidia Geforce 570GTX, Dell Ultra Sharp 2407 wfp

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12435
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa Per » Ne 15. Mar, 2009, 01:02

control panel/system a udrzba/hladanie rieseni problemov/vyhladat nove riesenia...mozno to pomoze

fellbiestrider
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 128
Dátum registrácie: Po 05. Jan, 2009, 13:17
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa fellbiestrider » Ne 15. Mar, 2009, 10:35

Viete čo, ja mam Vistu a trochu iný ovládací panel a neviem to nikde nájsť. Môže mi niekto poslat presne jak sa tam dostanem na viste, bo ani vyhladavac to nenajde. Diki :red: Som uplny vol.....
Intel Core i5 3,3Ghz, 8 gb Ram, 1x 1TB gb HDD, 64GB SSD, Nvidia Geforce 570GTX, Dell Ultra Sharp 2407 wfp

Johnnz
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 12
Dátum registrácie: Št 18. Dec, 2008, 12:30

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa Johnnz » Pi 15. Máj, 2009, 23:37

Neviem ci to tu uz bolo ale nechce sa mi listovat milion stran,mam problem z vodou ak zapnem antialiasing zmizne mi voda!:furious2: povrch hladiny a vidim len dno, chcem dat antialiasing a znizit rozlisenie lebo to dost zrni ta trava atd.. a nemozem preco do frasa? mam verziu 1.02 a najnovsie ovladace na HD4850 nemali ste stym problem?

Užívateľov profilový obrázok
alle
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 2286
Dátum registrácie: Št 30. Aug, 2007, 08:00
Bydlisko: Poprad

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa alle » So 16. Máj, 2009, 09:53

Mal som troška iný problém ale možno ti to pomôže, že keď som zapol AA tak mi blikal obraz ,vyriešil som to tým že som v CCC vypol HD:anti-aliasing potom to už bolo v pohode...

Užívateľov profilový obrázok
Timmy2k
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 826
Dátum registrácie: Ne 16. Sep, 2007, 08:00
Bydlisko: Trenčín

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa Timmy2k » Ut 19. Máj, 2009, 23:19

Zdravím vás páni.

Po dlhšom čase som sa opäť vrátil k svojmu rozohratému FC 2 ale stále sa stretávam s tým istým problémom - trhá mi obraz. Jednoducho idem si, framov mám plné vreco ale hra sa cuká, potrháva obraz také hranky to vytvára. Nemá to charakter fragmentov ani poklesy FPS nie sú.

Mám Catalysty 9.2 ale robilo mi to na všetkých doterajších. A novšie som zatiaľ nedával, pretože prínos z nich je z recezcii vo všeobecnosti nulový.

Má niekto skúsenosť? Ubral som detaily a nič, takže neviem, s čím to môže mať súvis.

Ďakujem vopred za pomoc.
Spoiler: ukázať
MY PC:
CPU:
Intel Core i5-3350P, Quad Core, 3.10GHz, 6MB;NH-U9B SE2 37o idle & 55o burn
MB:
MSI B75A-G43, B75, DualDDR3-1600, SATA3, 5xSATA2, HDMI, DVI, GBLAN, ATX
GPU:
MSI ATI Radeon 6850 Cyclone 1024 MB GDDR 5
RAM:
Kingston 8GB (Kit 2x4GB) HyperX 1600MHz DDR3 CL9 X2 Grey Series
HDD system:
Samsung SSD SSD840 120GB SATAIII 2.5'', MLC, (530MB/s; 130MB/s), 7mm, Basic 25o
HDD storage:
Samsung Spinpoint F1 HD103UJ 1 TB 32 MB 7200 rpm 24o
HDD external:
Samsung Portable G2 black 250GB 8 MB 5400 rpm 27o
Optical:
ASUS DRW-2014L1T
SOUND:
Integrated
PSU:
Corsair HX520 520 W
CASE:
Fractal Design Core 3000 USB 3.0
Screen:
LG LCD 23EA63V-P 23'' IPS, LED, Full HD, HDMI, DVI, 5ms, black
Keyboard:
Genius SlimStar i222
Mouse:
no name
OS:
Windows 7 64 bit
Headphones:
Sony wireless

Užívateľov profilový obrázok
KingTommy
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 936
Dátum registrácie: St 15. Okt, 2008, 17:22
Bydlisko: Košice

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa KingTommy » St 20. Máj, 2009, 22:58

Taký problém mám aj ja a žiadne plnohodnotné riešenie som nenašiel. :?
: Z O S T A V A :
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-4460 3,20GHz
CPU Cooler: Thermalright Ultra-120 eXtreme + Enermax Magma UCMA12
MB: MSI B85-G43
GPU: ASUS STRIX-GTX960-DC2OC-4GD5
RAM: Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL10, HyperX Fury Blue Series
SSD: Samsung 850 EVO 250GB
HDD: Samsung F1 640GB + HDD Vibration Killer
DVD-RW: ASUS DRW-24F1MT
PSU: Corsair HX520
Case: CoolerMaster Centurion 590
Case Cooler:
Front: 2x Noiseblocker BlackSilent XL1 Rev. 3.00
Rear: Enermax Magma UCMA12
Top: 2x Evercool RSF-14
Controller: Scythe KM01 Kaze Master
LCD: LCD 22" Samsung SyncMaster T220

Užívateľov profilový obrázok
Timmy2k
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 826
Dátum registrácie: Ne 16. Sep, 2007, 08:00
Bydlisko: Trenčín

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa Timmy2k » Št 21. Máj, 2009, 23:21

KingTommy napísal:Taký problém mám aj ja a žiadne plnohodnotné riešenie som nenašiel. :?
no stiahol som ovládače 9.5 a idem ich nahodiť namiesto 9.2, potom to skúsim pustiť a budem dúfať v plynulosť hry
Spoiler: ukázať
MY PC:
CPU:
Intel Core i5-3350P, Quad Core, 3.10GHz, 6MB;NH-U9B SE2 37o idle & 55o burn
MB:
MSI B75A-G43, B75, DualDDR3-1600, SATA3, 5xSATA2, HDMI, DVI, GBLAN, ATX
GPU:
MSI ATI Radeon 6850 Cyclone 1024 MB GDDR 5
RAM:
Kingston 8GB (Kit 2x4GB) HyperX 1600MHz DDR3 CL9 X2 Grey Series
HDD system:
Samsung SSD SSD840 120GB SATAIII 2.5'', MLC, (530MB/s; 130MB/s), 7mm, Basic 25o
HDD storage:
Samsung Spinpoint F1 HD103UJ 1 TB 32 MB 7200 rpm 24o
HDD external:
Samsung Portable G2 black 250GB 8 MB 5400 rpm 27o
Optical:
ASUS DRW-2014L1T
SOUND:
Integrated
PSU:
Corsair HX520 520 W
CASE:
Fractal Design Core 3000 USB 3.0
Screen:
LG LCD 23EA63V-P 23'' IPS, LED, Full HD, HDMI, DVI, 5ms, black
Keyboard:
Genius SlimStar i222
Mouse:
no name
OS:
Windows 7 64 bit
Headphones:
Sony wireless

Užívateľov profilový obrázok
KingTommy
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 936
Dátum registrácie: St 15. Okt, 2008, 17:22
Bydlisko: Košice

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa KingTommy » Pi 22. Máj, 2009, 00:12

Ovladače som vymenil troje a nepomohlo ani jedno, a aj ja už mám 9.5 a nič...
: Z O S T A V A :
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-4460 3,20GHz
CPU Cooler: Thermalright Ultra-120 eXtreme + Enermax Magma UCMA12
MB: MSI B85-G43
GPU: ASUS STRIX-GTX960-DC2OC-4GD5
RAM: Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL10, HyperX Fury Blue Series
SSD: Samsung 850 EVO 250GB
HDD: Samsung F1 640GB + HDD Vibration Killer
DVD-RW: ASUS DRW-24F1MT
PSU: Corsair HX520
Case: CoolerMaster Centurion 590
Case Cooler:
Front: 2x Noiseblocker BlackSilent XL1 Rev. 3.00
Rear: Enermax Magma UCMA12
Top: 2x Evercool RSF-14
Controller: Scythe KM01 Kaze Master
LCD: LCD 22" Samsung SyncMaster T220

Užívateľov profilový obrázok
Martan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2183
Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Petržalka
Kontaktovať užívateľa:

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa Martan » Pi 22. Máj, 2009, 08:47

Mne to tiez robilo, ked som to hraval a nepomohlo nic.
Ani patch ani ovladace...
Spoiler: ukázať
MB: Asus Prime Z370-A | CPU: i5-8600K | RAM: Crucial Ballistix Sport LT 16 GB DDR4-2400 CL16 white
GPU: EVGA GTX 1080 FTW 2 Gaming iCX | SSD: Samsung 960 EVO 1TB + A-Data XPG SX8200 Pro 1TB
PSU: Corsair HX850i | CASE: Fractal Define C TG | EK & Bitspower & Alphacool & Noctua custom loop
LG 29" 29UB67 21:9 UltraWide 2560x1080 || NAS QNAP TS-431+ 8TB RAID1
Accessories: SS Ikari Laser^Everglide Titan Monster > Mionix NAOS 7000 ^ Mionix SARGAS 450 SK
MS SideWinder X6 || MS MCE Keyboard & Remote || MS XONE Wireless gamepad

Užívateľov profilový obrázok
Timmy2k
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 826
Dátum registrácie: Ne 16. Sep, 2007, 08:00
Bydlisko: Trenčín

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa Timmy2k » Pi 22. Máj, 2009, 13:14

chlapci a nemá to nejaký súvis s našimi VGA? všetci máme Atiny

robí to niekomu aj z tábora zelených? - čisto teoreticky....

mňa to totiž štve :!:
Spoiler: ukázať
MY PC:
CPU:
Intel Core i5-3350P, Quad Core, 3.10GHz, 6MB;NH-U9B SE2 37o idle & 55o burn
MB:
MSI B75A-G43, B75, DualDDR3-1600, SATA3, 5xSATA2, HDMI, DVI, GBLAN, ATX
GPU:
MSI ATI Radeon 6850 Cyclone 1024 MB GDDR 5
RAM:
Kingston 8GB (Kit 2x4GB) HyperX 1600MHz DDR3 CL9 X2 Grey Series
HDD system:
Samsung SSD SSD840 120GB SATAIII 2.5'', MLC, (530MB/s; 130MB/s), 7mm, Basic 25o
HDD storage:
Samsung Spinpoint F1 HD103UJ 1 TB 32 MB 7200 rpm 24o
HDD external:
Samsung Portable G2 black 250GB 8 MB 5400 rpm 27o
Optical:
ASUS DRW-2014L1T
SOUND:
Integrated
PSU:
Corsair HX520 520 W
CASE:
Fractal Design Core 3000 USB 3.0
Screen:
LG LCD 23EA63V-P 23'' IPS, LED, Full HD, HDMI, DVI, 5ms, black
Keyboard:
Genius SlimStar i222
Mouse:
no name
OS:
Windows 7 64 bit
Headphones:
Sony wireless

Užívateľov profilový obrázok
alle
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 2286
Dátum registrácie: Št 30. Aug, 2007, 08:00
Bydlisko: Poprad

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa alle » So 23. Máj, 2009, 10:53

Mne to vôbec nerobí :? tiež som po dlhšom čase zapol FC2 a nemam žiadny problém ale zase niečo podobne mi robí v crysis...

Užívateľov profilový obrázok
KingTommy
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 936
Dátum registrácie: St 15. Okt, 2008, 17:22
Bydlisko: Košice

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa KingTommy » So 23. Máj, 2009, 13:29

No a mne zase ide Crysis krásne. :D Zaujimavý problém..
: Z O S T A V A :
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-4460 3,20GHz
CPU Cooler: Thermalright Ultra-120 eXtreme + Enermax Magma UCMA12
MB: MSI B85-G43
GPU: ASUS STRIX-GTX960-DC2OC-4GD5
RAM: Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL10, HyperX Fury Blue Series
SSD: Samsung 850 EVO 250GB
HDD: Samsung F1 640GB + HDD Vibration Killer
DVD-RW: ASUS DRW-24F1MT
PSU: Corsair HX520
Case: CoolerMaster Centurion 590
Case Cooler:
Front: 2x Noiseblocker BlackSilent XL1 Rev. 3.00
Rear: Enermax Magma UCMA12
Top: 2x Evercool RSF-14
Controller: Scythe KM01 Kaze Master
LCD: LCD 22" Samsung SyncMaster T220

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12435
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa Per » So 23. Máj, 2009, 14:56

mne to trhanie robia hry s oblivion engine,vy si skuste znizit tiene,alebo zapnut vsync ;)

edit:vratil som sa k tomu po dlhej dobe a celkom som ocareny :)

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"