Far Cry 2

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
boma
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 6
Dátum registrácie: So 17. Jan, 2009, 19:13

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa boma » Ne 18. Jan, 2009, 17:40

Snazim sa tie dvere otvorit uz cca tyzden,takze to mi ver ,ze som vyskusal vsetky vzdialenosti a aj uhly.
Toto je uz druha verzia hry,ktoru mam{vcetne povodnej eng verzie+patch v1.01+verzia 1.02.a teraz mam orig.cz verziu} a tie dvere otvorit nejdu,takze si vazne myslim,ze to bude len nejaka somarina,ktoru tam treba spravit.

gamer222
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 478
Dátum registrácie: So 08. Nov, 2008, 10:50
Bydlisko: Bratislava

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa gamer222 » Ne 18. Jan, 2009, 18:32

no, ja už mam prejdene na 100%, ale na dačo také si už nepamatam... vyskušaj pozrieť do menu a tam maš detaily misie či tam nebude napísané čo máš ešte zrobiť... keď to nepomôže môžem poslať save z cca 30% hry :)
NTB: ASUS GL553VE: i7-7700HQ, NVIDIA GeForce GT 1050ti 4 GB, 16 GB RAM

Užívateľov profilový obrázok
ANDYMAN
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1572
Dátum registrácie: St 09. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Senec (33)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa ANDYMAN » Po 19. Jan, 2009, 00:05

ked uz to fakt nejde inak, tak pouzi cheat na next checkpoint. Neprestanes to predsa koli bugu hrat, no nie ?
Intel i7 4790K Delid [ 8-RADS!!! Water Cooling ] Kingston HyperX 32GB ASRock Z87 OC Formula EVGAGTX980Ti Superclocked EK Water Samsung 850EVO RAID-0 HDD cca 10TB Creative SB-Z Asus 4K 32" LED RAZER Deathstalker UltimateLogitech Z5450 THX Enermax Platimax 1500W Corsair 900D ...
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ D5 X-Res CSQ Pump Phobya DC12-400 1x Phobya G-Changer 480 V1.2 1x Black Ice GT Stealth 360 1x XSPC RX240 1x AC NexXxoS PRO II 3x AC NexXxoS PRO I 1x HX-CU1401V Hose 13/10mm UV Liquid ...

boma
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 6
Dátum registrácie: So 17. Jan, 2009, 19:13

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa boma » Po 19. Jan, 2009, 09:19

Je to vyborny napad,ale ako som uz napisal,skusal som uz asi vsetko,takze aj nahodenie cheatov.Pravim na vlastnosti do zlozky pripisem -DEVMODE,spustim hru a nic.Opat na prekvapenie-cheaty nefunguju.Skusal som to vo vsetkych variantach,s roznymi medzerami.Dokonca so si opat preinstaloval hru,lebo som si myslel,ze to moze robit lebo mam patch.Ale opat nic.Asi sa uz na to vykaslem.

Užívateľov profilový obrázok
ANDYMAN
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1572
Dátum registrácie: St 09. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Senec (33)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa ANDYMAN » Po 19. Jan, 2009, 10:20

no pokial viem, tak tie cheaty s parametrom -devmode vobec nefunguju, treba pouzit trainer.
Intel i7 4790K Delid [ 8-RADS!!! Water Cooling ] Kingston HyperX 32GB ASRock Z87 OC Formula EVGAGTX980Ti Superclocked EK Water Samsung 850EVO RAID-0 HDD cca 10TB Creative SB-Z Asus 4K 32" LED RAZER Deathstalker UltimateLogitech Z5450 THX Enermax Platimax 1500W Corsair 900D ...
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ D5 X-Res CSQ Pump Phobya DC12-400 1x Phobya G-Changer 480 V1.2 1x Black Ice GT Stealth 360 1x XSPC RX240 1x AC NexXxoS PRO II 3x AC NexXxoS PRO I 1x HX-CU1401V Hose 13/10mm UV Liquid ...

boma
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 6
Dátum registrácie: So 17. Jan, 2009, 19:13

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa boma » Po 19. Jan, 2009, 12:08

Ale okrem cheatov {-DEVMODE},kde sa nachadza presun k dalsiemu checkpointu,som nic takeho v traineroch nenasiel.Je tam vsetko mozne ,ale toto nie.

Užívateľov profilový obrázok
ANDYMAN
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1572
Dátum registrácie: St 09. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Senec (33)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa ANDYMAN » Po 19. Jan, 2009, 12:31

hmm, a NOCLIP ( prechadzanie stenami) ? to by tiez mohlo pomoct. ale to si tam asi tiez nenasiel...
Intel i7 4790K Delid [ 8-RADS!!! Water Cooling ] Kingston HyperX 32GB ASRock Z87 OC Formula EVGAGTX980Ti Superclocked EK Water Samsung 850EVO RAID-0 HDD cca 10TB Creative SB-Z Asus 4K 32" LED RAZER Deathstalker UltimateLogitech Z5450 THX Enermax Platimax 1500W Corsair 900D ...
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ D5 X-Res CSQ Pump Phobya DC12-400 1x Phobya G-Changer 480 V1.2 1x Black Ice GT Stealth 360 1x XSPC RX240 1x AC NexXxoS PRO II 3x AC NexXxoS PRO I 1x HX-CU1401V Hose 13/10mm UV Liquid ...

boma
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 6
Dátum registrácie: So 17. Jan, 2009, 19:13

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa boma » Po 19. Jan, 2009, 14:08

Taktiez to je iba v cheatoch cez -DEVMODE

gamer222
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 478
Dátum registrácie: So 08. Nov, 2008, 10:50
Bydlisko: Bratislava

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa gamer222 » Po 19. Jan, 2009, 20:00

no sak ked chces tak ti mozem poslat ten save dajaky ked najdem napr cez icq, alebo skype a nemusis zbytocne stracat cas s cheatmi alebo trainermi :)
NTB: ASUS GL553VE: i7-7700HQ, NVIDIA GeForce GT 1050ti 4 GB, 16 GB RAM

boma
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 6
Dátum registrácie: So 17. Jan, 2009, 19:13

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa boma » Ut 20. Jan, 2009, 08:43

gamer222 napísal:no sak ked chces tak ti mozem poslat ten save dajaky ked najdem napr cez icq, alebo skype a nemusis zbytocne stracat cas s cheatmi alebo trainermi :)

Cau.cez SS spravu som Ti poslal meno na Skype.Ked budes mat cas tak mi ten save nejaky posli.Diky

gamer222
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 478
Dátum registrácie: So 08. Nov, 2008, 10:50
Bydlisko: Bratislava

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa gamer222 » Ut 20. Jan, 2009, 12:03

teraz som v škole, keď budem doma tak skúsim pohľadať a pošlem ti...
NTB: ASUS GL553VE: i7-7700HQ, NVIDIA GeForce GT 1050ti 4 GB, 16 GB RAM

Sliwka
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 17
Dátum registrácie: Št 06. Nov, 2008, 10:24

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa Sliwka » St 21. Jan, 2009, 22:46

cafte ludia. neviem ci to tu uz bolo alebo nie, tak ak ano tak sa ospravedlnujem a kludne to vymazte. mam problem s touto peckovou hrou. pri spusteni hry mi fsetko ide fpohode na ultra high detaily......fsetko by bolo OK...len netusim preco mi blika obloha :( je to dost cudne pretoze daval som si Far Cry do mojej 32ky visty este predtym ako som mal SP1ku...a fsetko mi na DX9ke fachalo fpohode.... dal som si teda o tyzden tusim alebo tak nejak SP1ku do visty....a zrazu mi blika obloha....mam 3870X2 1GB....najnovsi catalyst a skusal som aj ten HOTFIX...ale stale to blika...aj na DX9 aj DX10...uz som z toho zufaly normalne...fsetky ostatne hry idu fpohode.... vedewli by ste mi prosim vas poradit nejako? ak ano budem vdacny...majte sa
MB ASUS P5Q-E, IntelCore2 Quad Q9550 BOX (2,83GHz), VGA MSI ATI R3870X2 T2D OC 1GB (PCIe), DDRAM2 2x2GB CORSAIR 1066 Dominator DHX Fan (5-5-5-15), HDD Samsung 1TB Serial ATA II 7200ot. 32MB, F1, LCD Samsung 2253LW piano black (22"), Genius Speaker HIFI 5+1 GENIUS SW-HF5,1 6000 W LCD tmavé

Užívateľov profilový obrázok
alle
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 2286
Dátum registrácie: Št 30. Aug, 2007, 08:00
Bydlisko: Poprad

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa alle » Št 22. Jan, 2009, 13:57

skús v ccc vypnúť AA/AF

Sliwka
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 17
Dátum registrácie: Št 06. Nov, 2008, 10:24

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa Sliwka » Št 22. Jan, 2009, 14:44

nepomaha to :(
MB ASUS P5Q-E, IntelCore2 Quad Q9550 BOX (2,83GHz), VGA MSI ATI R3870X2 T2D OC 1GB (PCIe), DDRAM2 2x2GB CORSAIR 1066 Dominator DHX Fan (5-5-5-15), HDD Samsung 1TB Serial ATA II 7200ot. 32MB, F1, LCD Samsung 2253LW piano black (22"), Genius Speaker HIFI 5+1 GENIUS SW-HF5,1 6000 W LCD tmavé

Užívateľov profilový obrázok
Runcajz
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 273
Dátum registrácie: Pi 16. Mar, 2007, 08:00
Bydlisko: Malacky

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa Runcajz » Ne 08. Feb, 2009, 10:26

chlapci, aj mne sa stala kuriozitka. Nejakým spôsobom mi to nechce byť v celej obrazovke. Vie mi niekto poradiť, ako to tam mám zas nahodiť? do teraz to fachčilo ok, len zrazu nie a neviem prečo... :E
CPU E5200@2,5, GA-EP45-DS3R/DS3, PATRIOT 2x2G 800Mhz, ATI 5850, (GTX260 Asus už je v grafickom nebíčku), 160Gb segate,WD caviar black 750Gb, Benq 24"

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"