Far Cry 2

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
gamer222
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 485
Dátum registrácie: So 08. Nov, 2008, 10:50
Bydlisko: Bratislava

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa gamer222 » Pi 02. Jan, 2009, 18:06

inak, všimli ste si ten bug v hre keď strelíte s bazukou do zeme tak sa strela odrazí ľubovoľným smerom :D inak je to aj na videu vidieť... celkom sranda keď sa odrazí tam kam chcete :cool: ale dakedy to dokáže poriadne naštvať :furious2:
NTB: ASUS GL553VE: i7-7700HQ, NVIDIA GeForce GT 1050ti 4 GB, 16 GB RAM

Užívateľov profilový obrázok
patro16
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1898
Dátum registrácie: Ne 12. Aug, 2007, 08:00
Bydlisko: Trenčín<okolie

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa patro16 » Pi 02. Jan, 2009, 19:46

cawte mam taky mensi problem dostal som sa po istu misiu(vid obr.) v ktorej si neviem rady som pred tym barom a ukazuje mi nan cerveny kruh ale dvere do baru sa nedaju otvorit pls poradte co mam urobit (som v 88% hry)

uz som preinstaloval aj hru aj skusil hrat od znova misiu predtym aj najnovsi patch 1.02 a nic

Obrázok Obrázok
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i7-4790K@4,5Ghz+Cooler: Scythe Mugen 4 PCGH Edition+AC MX2+Noctua NF-F12 PWM
MB: MSI Z97 PC Mate
RAM: Kingston HyperX Fury Black 1866Mhz CL10 16GB kit
GPU: MSI RTX 2060 VENTUS 6G OC
SSD: Samsung 850 EVO 250GB
HDD: Seagate SV35 1TB 64MB cache+Cooler: SCYTHE SQD-1000 QUIET DRIVE
DVD: Lite-On iHAS124 (xbox 360 XGD3 ready)
PSU: Enermax Platimax 500W
Case: Corsair Vengeance C70 Military Green
+outtake: Noctua NF-A15 PWM + NF-S12A PWM, intake: 2x Noctua NF-S12A PWM
Monitor: AOC Q3279VWFD8 and HP ZDisplay Z27i
Periferie: Microsoft Sidewinder X4 SK, A4tech XL-750BK
Printer: HP LaserJet 1018
NB: ACER TravelMate 5760G
Mobile: Samsung Galaxy A3 White
Car: M3 2007 Black

gamer222
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 485
Dátum registrácie: So 08. Nov, 2008, 10:50
Bydlisko: Bratislava

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa gamer222 » Pi 02. Jan, 2009, 23:16

no ja som zatial len na 70%, ale mohol by si vyskusat zobrať úlohu od dahoho iného, myslím dajaký vykričník keď máš ešte na mape alebo dačo také a potom sa k tomuto vrátiť... inak ma nič iné nenapada...
NTB: ASUS GL553VE: i7-7700HQ, NVIDIA GeForce GT 1050ti 4 GB, 16 GB RAM

Užívateľov profilový obrázok
patro16
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1898
Dátum registrácie: Ne 12. Aug, 2007, 08:00
Bydlisko: Trenčín<okolie

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa patro16 » So 03. Jan, 2009, 17:14

takze pomohol az novy save(90%) ktory som stiahol z netu
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i7-4790K@4,5Ghz+Cooler: Scythe Mugen 4 PCGH Edition+AC MX2+Noctua NF-F12 PWM
MB: MSI Z97 PC Mate
RAM: Kingston HyperX Fury Black 1866Mhz CL10 16GB kit
GPU: MSI RTX 2060 VENTUS 6G OC
SSD: Samsung 850 EVO 250GB
HDD: Seagate SV35 1TB 64MB cache+Cooler: SCYTHE SQD-1000 QUIET DRIVE
DVD: Lite-On iHAS124 (xbox 360 XGD3 ready)
PSU: Enermax Platimax 500W
Case: Corsair Vengeance C70 Military Green
+outtake: Noctua NF-A15 PWM + NF-S12A PWM, intake: 2x Noctua NF-S12A PWM
Monitor: AOC Q3279VWFD8 and HP ZDisplay Z27i
Periferie: Microsoft Sidewinder X4 SK, A4tech XL-750BK
Printer: HP LaserJet 1018
NB: ACER TravelMate 5760G
Mobile: Samsung Galaxy A3 White
Car: M3 2007 Black

HARMO
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 4
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 10:37

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa HARMO » Ne 04. Jan, 2009, 15:03

PORADTE PLS.HRA MI IDE IBA V MALOM OKNE.JE TO ORIGINAL A FULL SCREEN NEJDE VOBEC.SKUSIL SOM UZ HOCICO

gamer222
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 485
Dátum registrácie: So 08. Nov, 2008, 10:50
Bydlisko: Bratislava

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa gamer222 » Ne 04. Jan, 2009, 15:14

vyskúšaj kliknúť pravým tlačidlom myši na ikonu, potom vlastnosti/zástupca a tam jak máš spustiť tak vyber že v normálnom okne :) keď toto nepomôže tak by si ešte mohol napísať jakú máš grafickú, poprípade monitor... inak už ma nič nenapadá
NTB: ASUS GL553VE: i7-7700HQ, NVIDIA GeForce GT 1050ti 4 GB, 16 GB RAM

Užívateľov profilový obrázok
cool_point
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 806
Dátum registrácie: Št 26. Jún, 2008, 19:12
Bydlisko: Handlová/Prievidza (36)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa cool_point » Ne 04. Jan, 2009, 18:09

HARMO napísal:PORADTE PLS.HRA MI IDE IBA V MALOM OKNE.JE TO ORIGINAL A FULL SCREEN NEJDE VOBEC.SKUSIL SOM UZ HOCICO
Alt+Enter
Case: Aquarius YY-5604, 3x12cm FAN AC MB: ASUS P5E - X38/ICH9R, CPU: INTEL Core 2 Quad Q8400, Cooling H2O: Laing DDC 12V Ultra + Alphacool TOP, D-Tek FuZion V2 + Alphacool Radiator NexXxoS Xtreme III rev. 2 + 3x FAN Noctua NF-P12-1300, RAM: 4x2GB DDR2 800MHz A-DATA Extreme Edition Vitesta, HDD: 1xSSD OCZ Vertex 3 60GB+2x400GB WD 7200 RAID0+1TB Seagate+2TB WD, VGA: SAPPHIRE HD 5770, 1024MB DDR5, VGA Cooler: Water block Alphacool NexXxoS GPS-07T, LCD: LG L226WTQ-SF 22 ", Mouse: Razer DeathAdder 1800DPI + Razer eXactMat, Power: Corsair HX620W, OS: Win7 Ultimate x64

HARMO
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 4
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 10:37

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa HARMO » Ne 04. Jan, 2009, 19:34

OKI.VDAKA.SACILO LEN ALT A ENTER. :D

MBG
VIP
VIP
Príspevky: 2034
Dátum registrácie: Ne 22. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: Topolcany/Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa MBG » Po 05. Jan, 2009, 00:02

Chalan, pozri sa na ľavú časť svojej klávesnice, a tam je taký čudlík, na ňom je napísané že "Caps Lock", stlač to - pre zachovanie svojho a aj nášho duševného zdravia...

gamer222
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 485
Dátum registrácie: So 08. Nov, 2008, 10:50
Bydlisko: Bratislava

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa gamer222 » Po 05. Jan, 2009, 13:41

hh, dobra pripomienka :good: a inak čo hovoríte na ten moj gameplay? :)
NTB: ASUS GL553VE: i7-7700HQ, NVIDIA GeForce GT 1050ti 4 GB, 16 GB RAM

FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Príspevky: 4143
Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa FEAR » Pi 09. Jan, 2009, 14:32

MBG napísal:Chalan, pozri sa na ľavú časť svojej klávesnice, a tam je taký čudlík, na ňom je napísané že "Caps Lock", stlač to - pre zachovanie svojho a aj nášho duševného zdravia...

no vsak uz ho praveze stlacil .... to niektory maju dojem ze velkym pismom to ma iny vyznam...

Užívateľov profilový obrázok
Assassin
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2605
Dátum registrácie: St 08. Okt, 2008, 15:32
Bydlisko: Blawa-okolie
Kontaktovať užívateľa:

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa Assassin » Pi 09. Jan, 2009, 16:29

heh ja ODPADNEM :hysterical:
Mobo: Gigabyte P55A UD3,CPU: Intel Core i5 750(3.6GHz)+AC Freezer 13,GPU: MSI GTX560Ti HAWK (950/1900/2100 MHz@1025mV),RAM: 8GB Zeppelin CL9 DDR3 1440MHz,SSD: Crucial C300 64GB, HDD: Samsung 1TB SATA2,PSU: Gigabyte ODIN 550W,LCD: iiyama X2377HDS ,CASE: Fractal Design R3 + 4x120mm + 1x140mm Fractal Silent FAN,HeadSet: Teac HP-11 5.1 headset,KeyBoard: Sidewinder X6, Mouse: Sidewinder system: Win 7 Ultimate (64-bit)

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12590
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa Per » So 17. Jan, 2009, 19:40

je to normale pri tejto hre,ked ma to hadze na plochu,bez akojkolvek spravy,co sa stalo? mam si dat patch alebo co?

Na co dobre su tie bedne v skladoch,pri prekupnikovy zbrani????Kupil som si ich pouzivanie,ale len tam mozem zbran vlozit..nechapem pointu

boma
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 6
Dátum registrácie: So 17. Jan, 2009, 19:13

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa boma » Ne 18. Jan, 2009, 10:11

Caute,mam prejdenych 23% hry.Chlapik,ktory je pri vstupe do velitelstva UFLL mi povie informaciu,ze na pile drzia nejakeho cudzinca.Takze dostanem novu misiu zachranit cudzinca z pily.
Ide o to:nech robim ,co robim,ci idem po tichu,alebo ich na pile pozabijam hned,proste dvere do toho domu neotvorim.Z jednej strany domu su dvere zablokovane plechom a k druhym je volny pristup.Ale ruku pre otvorenie dveri sa mi neukaze nech robim co chcem.Mal som ang.verziu s instalovanou cestinou,tak som si myslel,ze je to nejaky bug,tak som hru preinstaloval,nechal anglictinu,nahodil save,vyskusal a nic{stale sa k tomu cudzincovi nedostanem}.Tak som si vcera zabezpecil cesku verziu hry,nahodil save,ale zasa nic.Neviete mi niekto poradit co tam spravit?Mam nainstalovany aj najnovsi stiahnutelny patch v1.02,ale ta ista vec,takze som prisiel k zaveru,ze to asi ani nebude hrou,ale nieco som tam proste nespravil,ale neviem co.
Ako ste spravili tu misiu?Len ste prisli,vsetkych pozabijali,otvorili dvere na dome,alebo tam treba spravit nieco specialneho?

Užívateľov profilový obrázok
bassgenerator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1511
Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Far Cry 2

Príspevok od užívateľa bassgenerator » Ne 18. Jan, 2009, 14:57

ak si splnil vsetky podulohy a isto uz mas ist tam tam, tak sa tam lepsie postav k tym dveram a pockaj, chce to byt presne mne sa takto v prvej misii nedal zobrat magnetofon co mi ten neger daval v tej krcme...
NB: Lenovo Thinkpad Yoga 460
Mobil:Apple XS MAX 256 GB
Galaxy Watch 46mm

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"