Far Cry , PoP: Sands of Time a dalsie hry zdarma !

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5694
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa killswitch » St 05. Sep, 2007, 16:16

dakujem velmi pekne.

bohuzial mam s tym mensi problem, viz.:
http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... ic&t=25578
Plne príležitostný moderátor.

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3372
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Príspevok od užívateľa foboss » Št 06. Sep, 2007, 15:41

Ja to mam za chvilku stiahnute (Far-Cry) , nedali by sme potom MP ?

Kto by sa pridal ?

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » Št 06. Sep, 2007, 16:43

mozno ja

povedz kde atD, popripade napis SS :wink:
s pozdravom, crux.

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3372
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Príspevok od užívateľa foboss » Št 06. Sep, 2007, 16:54

no zahral by som ale neda sa mi regnut na Ubi.com . Nech dam akekolvek heslo, stale to nejde :E

Obrázok


WTF :?:

Skusal som tiez Product Registration a nic

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5694
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa killswitch » Št 06. Sep, 2007, 17:06

podla mojich informacii hra MP neobsahuje. odskusat to neviem, pretoze aj ked mam account s pobytom v US, tak instalacia napise, ze hra je dostupna len pre US citizena. podla mna to zacali checkovat podla IP a nie len vypisaneho bydliska v accounte.

to fobos: obsahuje tvoje heslo aj nejake cisla? ak nie, tak skus..
Plne príležitostný moderátor.

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3372
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Príspevok od užívateľa foboss » Št 06. Sep, 2007, 17:11

killswitch napísal:obsahuje tvoje heslo aj nejake cisla? ak nie, tak skus..
Zaujimave, heslo nesmie byt ani cislo ani text, ale text s cislom, to vidim prvykrat :lol:

Dik killswitch

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5694
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa killswitch » Št 06. Sep, 2007, 19:52

takze instalacia uz normalne ide? pusti ta dalej?
Plne príležitostný moderátor.

Užívateľov profilový obrázok
Pajoncek
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 227
Dátum registrácie: Ne 03. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice

Príspevok od užívateľa Pajoncek » Št 06. Sep, 2007, 20:11

mp v tej free verzii vraj nejde.
<b>MB</b>: MSI P35 Neo2-FIR <b>CPU</b>: Intel Core 2 Duo e8200 2,66@3,5ghz 1.30V + AC Freezer 7 Pro <b>VGA</b>: Sapphire X1950GT 256MB DDR3 500/1200@600/1400 + Accelero S1 <b>RAM</b>: 2x 1GB DDRAM2 Patriot 800mhz CL 5.0 <b>CASE</b>: Coolermaster Elite 330 <b>ZDROJ</b>: Fortron FSP400-GLN

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3372
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Príspevok od užívateľa foboss » Št 06. Sep, 2007, 20:12

Instalacia nejde :roll: , dal som US a aj tak mi to vyhodi ze nie som z US

Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5694
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa killswitch » Pi 07. Sep, 2007, 17:36

no o tom som pisal. dokonca pred cca 3 dnami ma to pustilo dalej, ale ja blbec som nemal miesto na disku. reku, ze skusim to na druhy den. a od vtedy to nejde. asi checkuju podla IP. to uz sa asi fakt oplati dat 199,-Sk a mat to aj s MP bez reklam.
Plne príležitostný moderátor.

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3372
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Príspevok od užívateľa foboss » Pi 07. Sep, 2007, 17:52

Tiez si myslim ze lepsie kupit originalku ako sa tu sr*t s hentym. Tak isto to bude ale asi aj s PoP, neskusali ste niekto ?

Užívateľov profilový obrázok
toxicator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 325
Dátum registrácie: Ne 25. Mar, 2007, 08:00
Bydlisko: Ilava

Príspevok od užívateľa toxicator » So 08. Sep, 2007, 22:55

asi su im teda dobre aj tie male zisky, ked EU a zvysku sveta dali STOP :lamo:

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"